این ارور مربوط به چی میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دی وی دی های بازی هم هیچ کرک یا اپدیتی نبود...
Printable View
این ارور مربوط به چی میشه؟؟؟
توی دی وی دی های بازی هم هیچ کرک یا اپدیتی نبود...
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هنگام شروع بازی بعد از نصب همچین صفحه ای میاد باید چیکار کنم
win : xp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Trying to get update information to C:\DOCUME~1\UAEAKH~1\LOCALS~1\Temp\ubi1AF.tmp.
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Destination: C:\DOCUME~1\UAEAKH~1\LOCALS~1\Temp\ubi1B0.tmp.exe.
سلام
من گیم رو نصب کردم همه نرم افزار های جانبی رو هم نصب کردم uplayرو هم نصب کردم
هر کاری میکنم وارد گیم نمیشه اول که stop workمیداد الان هم که uplayنصب کردم همش پیام میده که باید on بشی بعد که ثبت نام میکنم "نامر کی "میخواد برای فعال سازی
دوستان لطفا کمک کنید جونم در اومده تا دانلودش کردم
از دوستان کسی درمورد مشکلم راه حلی نداره؟
سلام
آقا من بازی رو بدون مشکل تا یه جاهایی رفتم
دیروز که اومدم بازی کنم ارور فاتال میده و تو بازی نمیره
مشکل از کجاست
دوستان هر 3تا آپدیت عرضه شده برا این بازی مکمل هم هستن و باید هر 3تا را نصب کرد یا فقط سومی نصب بشه کافیه؟
به ترتیب هر 3تا رو نصب کنید.نقل قول:
سلام من مشکل Stopped Working دارم
برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟
سلام
آقا من اصلا " صدا " ندارم...وقتی بازی میکنم احساس میکنم ناشنوا هستم...!! هیچی صدا نداره...فقط دموی اولیه بازی صدا داره...
نه صدای شلیک نه صدای صحبت ....اصلا هیچی رو نمیشه شنید...
آپدیت 1.1 رو هم نصب کردم ولی درست نشد...!!
یه کمکی بکنید...بازی رو هم از تبلیغ یالای همین فروم خریدم...!!
سلام
آپدیت 1.2 رو هم نصب کردم ولی الان یه صفحه به اسم Uplay میاد و یوزرنیم و پسورد میخواد...اینو چیکار کنم...؟
یوزر: SKIDROWنقل قول:
پسورد: 12345678
همین کارو میکنم ولی میگه:نقل قول:
user name and password is incorrect
چیکار کنم...؟
سلام
آقا من تو این بازی اصلا صدا ندارم.... فقط دموها صدا دار هستند....
در حین بازی هیچی نمیشنوم....!! چیکار کنم...؟
قابل توجه دوستانی که مشکل نداشتن صدا در هنگام بازی رو داشتند:
منهم همین مشکل رو داشتم...علت اون ناقص بودن Direct X شما است...میتونید برای آپدیت دایرکت ایکس از این لینک استفاده کنید....من استفاده کردم و خودش موقع نصب یه فایل دیگه رو دانلود کرد و درست شد:
لینک دانلود آپدیت ها برای من خرابهنقل قول:
کسی لینک دیگری نداره؟
این 3تا را دانلود کنم، مشکلم حل میشه؟!
سلام
آپدیت 1.4 رو میتونیدبا استفاده از لینک زیر دانلود کنید :
ویرایش شد
لطفا حذف بشه
در یک کلام مذخرف.من کل اپدیت های بازیو دانلود کردم یه ده فریم بالا رفت بعدش کل گرافیکو اوردم پایینو رفتم تو بازی بازی یکم قابل تحمل شد ولی بازیم اعصاب خوردی بود همش و هی لگ میزد.منو بگو دیدم تا 13 اگوست که چند روز پیش باشه میخوان پچ 1.4 رو بزنن وایسادم دانلودش کردم نصبش کردم هیچ هیچ هیچ فرقی نکرد همون اشو همون کاسه damn you ubisoft damn you
اون مشکل حل شد
ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم و یوزر پس بدم
یوزر رو میزنم SKIDROW و پسورد هم دلخواه طبق راهنمایی ها
ولی پیغام میده که قبل اینکه آفلاین بازی بکنید حداقل باید یه بار آنلاین بشید
کسی لینک آپدیتها را داره
اینا را هرکاری می کنم دانلود نمیشه!!!
من ویندوز سون 64 bit دارم و نسخه ی blackbox بازی رو دانلود کردم و نصب کردم بعدش فایل fix رو از اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دانلود کردم و داخل پوشه ی بازی کپی و جایگزین کردم و آخرشم برنامه ubsoft رو از اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دانلو کردم نصب کردم الآن به راحتی بازی میکنم. بعد از نصب بازی آیکون Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier رو اجرا کنین بعد تو قسمت password یه رمز 6تا 8 رقمی به دلخواه خودتون بزنین و تیک remember رو بذارین و start کنین و بعدم play رو بزنین و حالشو ببرین.توجه کنین که بازی به صورت offline باشه
اون اسم سایت که خط چین شده سافت 98 دات ir هست
مشکل حل شدنقل قول:
یه نفر نیست جواب این مشکل device is removed رو بدهنقل قول:
سلام اقا من 12 مرحله از این بازیو رفتم حالا وقتی میخوام ادامشو برم سیوو که میزنم این ارور میاد چیکار کنم
تو ور خدا کمک کنین دیگه نمیدونم چیکار کنم
سلام اقا من 12 مرحله از این بازیو رفتم حالا وقتی میخوام ادامشو برم سیوو که میزنم این ارور میاد چیکار کنم
microsoft visual c++ runtime library
نمیدونم چیکار کنم کمک کنید
مایکروسافت ویژوالم نصب کردم بازم نمیدونم نشد هم 2010 هم 2008 هم 2005 یه چیزه جدید بگین متشکر
سلام
دوستان من تا اینترنتم رو قطع نکنم نمیتونم بازی کنم
همش اتوماتیک میره برا دانلود. ولی وقتی قطع میکنم اینترنت رو بازی اجرا میشه
ممنون میشم یه کرک سالم رو بهم بدید
سلام
من تمام آپدیت ها تا 1.4 را نصب کردم
ubisoft game launcher را هم نصب کردم ولی باز بعد از اجرای بازی وقتی می خوام skidrow را وارد کنم خطای stop working برای ubisoft game launcher میاد ! :41:
دوست عزیز شمت باید بری تو کنترل پنل بعد سیستم اند سیکوریتی رو میزنی و ویندوز فایروال رو انتخاب می کنی . سمت چپ advanced settings رو انتخاب و سمت چپ outbound rules رو می زنی بعدش سمت راست new rules رو انتخاب می کنینقل قول:
یه صفحه باز می شه next رو بزن .بعد از توی browse توی محلی که بازی رو ریختی از تو فایل orbit رو پیدا و ubisoft game launcher رو انتخاب و تا اخر next بعد هم finish رو کلیک کن
موفق باشی
ممنون ولی این راه هم اثری نداشت. فکر کنم قسمت ما نیست اینو بازی کنیم :45:نقل قول:
سلام
من نسخه ی blackbox این بازی دانلود کردم و پس از خارج کردن از حالت فشرده فایلsetup بازی
را از داخل پوشه Originalاجرا می کنم اما هنگام نصب این خطا رو میده please insert disk that contains the data2.capb.
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم..راه حلی پیدا نشده براش؟
خب موفق شدم بالاخره بازی رو اجرا کنم..
از از لینکی که دوستمون تو صفحه قبل برا uplay گذاشته بود استفاده کردم..نصبش کردم خودش آپدیت کرد خودشو..
بعد بازی رو اجرا کردم..همون پنجره که یوزر پسورد می خواست اومد..پسوررد رو 12345678 گذاشتم و تیک آفلاین رو زدم و اجرا کردم بازی رو و راحت اومد بالا..
ارور بالا مربوط به uplay هست..دوستان uplay ]خرین ورژن رو دان کنن بذارن آپدیت شه و اجرا..
من بازی گوست رکون رو روی کامپیو تر نصب کردم ولی موس به اطراف حرکت نمبکنه و ثابت میمونه ولی تیر میزنه
لطفا بگید مشکل از کجاست؟
بچه ها من تمام آپدیت بازی رو ریختم ولی ورژن بازی تکون نمیخوره باید چی کار کنم لطفا نحوه ریختن پج ها رو یه توضیح بدین؟
دوست عزیز اگه دسته به سیستمت وسله اول دسته رو یکش بعد بازی رو اجرا کن.نقل قول:
من بازی گوست رکون رو روی کامپیو تر نصب کردم ولی موس به اطراف حرکت نمبکنه و ثابت میمونه ولی تیر میزنه
لطفا بگید مشکل از کجاست؟
سلام دوستان من گرافیکم 9600GSO ورمم 4GB سی پی یومم که AMD Athlon II X4 635 processor 2.90 GHz است ولی بازی با گرافیک پایین پایین هم تیک میزنه . تو سایتا که گشتم گفته بودن آپدیت کنم به ورژن 1.4 ولی وقتی آپدیت می کنم سریال میخواد . حالا کسی اگه کرکی ، سریالی چیزی داره لطفا بذاره . لطفا کمک کنید.
سلام من بازی ghost recon نسخه ی black box را نصب کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد ولی نمیدونم چرا تصویرش کوچیکه ؟ ! !
واز داخل تنظیمات بازی وقتی رزولیشن را روی 1920*1080میزارم باز هم تمام صفحه نمیشه چطوری درستش کنم ؟
<p>
کرک رو از اینجا بگیرید روی کلید آبی کلیک کنیدنقل قول: