دوستان
خیلی از سوتی هایی که اینجا نوشته میشه سوتی نیست
با ادبیات بعضی ها سازگاری نداره فکر میکنن اشتباهه !
اینطوری پیش بره تاپیک لوس (loas) میشه !!
سعی کنین سوتی رو بگین که حداقل خنده دار باشه .... !
دوستان
خیلی از سوتی هایی که اینجا نوشته میشه سوتی نیست
با ادبیات بعضی ها سازگاری نداره فکر میکنن اشتباهه !
اینطوری پیش بره تاپیک لوس (loas) میشه !!
سعی کنین سوتی رو بگین که حداقل خنده دار باشه .... !
گزارشگر بازی ایتالیا و کرواسی
با این نحوه فیلمبرداری مشخص میشه که کار داورها چقدر سخته!!!!!!!!!
هر چی تلاش کردم نتونستم این جمله رو تفسیر و تحلیل کنم
یعنی اینکه با این فیلمبرداری های دقیق ، داورها کار سختی دارن. یعنی باید همه تلاششون رو کنن درست سوت بزنن تا اشتباهاتشون مشخص نشه. :دینقل قول:
نمیدونم تونستم مفهموشمو برسونم یا نه. :دی
صادق ورمزیار به اوزیل OZIL گفت : اوزل OZEL :39:
باز این خوبه . یه جا سیانکی به بالوتلی گفت بوتولی !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دقيقا ، skeleton چيزی بود كه تماشاچیها تو همون بازی فرياد زدن وقتی گل دوم رو خورد. كاملا هوشيارانه گفت.نقل قول:
نمیدونم توجه کردین یا نه ولی توی بازی دیشب ایتالیا با اسپانیا وقتی میگفت البه لوا انگا میگفت آلبالوا همه میخندیدیم.:31:
بنظر من منظورش این بود که در این فیلمبرداریهای دقیق، پیچیدگی صحنه ها و میلیمتری بودن اتفاقاتی مثل آفساید بهتر مشخص میشه...گاهی حوادث و خطاهای در هر زاویه فیلمبرداری به یک شکل متفاوت به نظر میرسه..نقل قول:
و در نتیجه معلوم میشه داور که یک آن صحنه رو از زاویه منحصر بفرد خودش میبینه چه کار سختی در قضاوت در پیش داره...
من که اینجوری دریافت:) کردم، فکر نکنم حرفش غلط بود...
بعد از بازی آلمان هلند ، صدر و فرکی و عادل دارن درباره دشمنی این دو تا کشور حرف میزنن ...
عادل : تو گزارش هم میخواستم بگم ،موقعیت خطرناک پیش اومد یادم رفت (گفت البته! :دی ) ... تو یورو 88 بعد از بازی ، رونالد کومن پیراهن یکی از بازیکنای آلمان رو گرفت که ...
[ جاودانی می پره وسط ]
نــــــــــه...نـــــــه ....آقای فردوسی پور نگو بقیه شو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ فردوسی پور به ساعتش نگاه می کنه ]
نه دیگه ....ساعت 1:30 ئه دیگه .... مشکل نداره ! حواسم هست ! :دی
داشتم میگفتم ...به عنوان دستمال سرویس بهداشتی استفاده کرد از پیراهن ! :دی
یعنـــی 6 تا رنگ عوض کرد جاودانیه ....
خعـــــــــلی خوبــه این عادل !
دوستان جای دیگه این عکس با حال رو پیدا نکردم بذار
گفتم شاید اون اینجا جنبه فان داره و مربوط به یورو بزارم....
اون های که کلاه قرمزی امسال رو میدیدند جریان آقای همساده رو میدونن
که همیشه از خاطرات نارنجک خوردن و کتک خوردنش از استادیوم حافظیه شیراز میگفت:31:
حالا اینجا:
آقای همساده در یورو 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوتي از برنامه هاي گدشته ورزشي بگم باشد موجبات شادي شما فراهم شود
توبرنامه المپيك 2008 قهرمان دوچرخه سواري به جاي كلمه پيش كسوت قاطي كرد گفت
كيش پسوت
----
چند سال پيش تو برنامه نود
داریوش مصطفوی(جدي) از فردوسی پور پرسید الکل رو کی کشف کرده؟
فردوسی پور گفت (باخنده) : شما !
مصطفوی (كاملاجدي) گفت : نه ابوریحان رازی !!!! کشف کرده
----------
چند سال پيش آقای دهقان مجری اخبار ورزشی داشت در مورد تيم منچستر يونايتد خبر ميگفت. گفت: تيم منچوستر يونايتد
آخر اخبارم گفت:به اتّفاق همه همکارانم با شما سلام ....خداحافظی ميکنم
---------------
بازم سالها قبل جواد خیابانی، گزارشگر بازی ایران / کرواسی گفت:
« ... و یک ارتکاب دیگه از خطا به نفع تیم کرواسی ... »
-----------
بازی ایرن - عربستان تو ورزشگاه آزادی
مقدماتی جام جهانی 1998
ایران هم 1-0 عقب بود
داور یه پنالتی واسه ایران گرفت
کوتی داد میزد: الله اکبر ... الله اکبر !!!
-------------
اسکندر کوتی در حال گزارش بازی غیر زنده تیم ملی اتریش و یک تیم دیگر بود. بالای صفحه تلویزیون در محل مربوط به درج نام تیم ها و نتیجه بازی نام لاتین اتریش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر این تیم را استرالیا خطاب میکرد.کار به جایی رسید که پس از پایان پخش این بازی ضبط شده مجری شبکه سه با اشاره به تماس های پر تعداد مردمی ضمن عذر خواهی ،اشتباه گزارشگر را تصحیح کرد.
-------------------
این یکی را محمد دادکان به خاطر می اورد . قبل از اینکه رییس فدراسین فوتبال شود در یکی از برنامه های کارشناسی سیما با اجرای عباس بهروان شرکت کرد .مجری گفت((شما خیلی ساکت نشستین اقای کانداد ... ببخشید اقای دادکان))
--------------------
در جریان بازی سپاهان و ذوب اهن در جام حذفی از یکی از داوران قدیمی کشور به نام عرب براقی تقدیر شد . پس از سوت پایان بازی عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :*بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد! عرب قرابی! هستیم
--------------------
اين يكي هم مال جام ملتهاي 92 هست اخر خنده
در روزهایی که دانمارک تا مراحل پایانی جام ملت های 1992 پیش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازیکنان نه چندان مطرح این تیم را از هم میپرسیدند ، بهرام شفیع یکی دیگر از شاهکارهایش را رو کرد . مربی دانمارک دست به تعویض زد و کارگردان تلویزیونی نام بازیکن تازه وارد و بازیکن تعویضی را به همراه عبارت DENMARK روی انتن فرستاد شفیع اسم بازیکنی که به سمت نیمکت ذخیره ها حرکت میکرد را درست تلفظ کرد اما... و به جای او دن مارک وارد زمین میشه!!!!!
----------------------
بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود.تابلوی تعویض بالا رفت و غلام حسین دین محمدی قصد داشت برای تراکتور وارد زمین شود .جواد خیابانی اما ناگهان تمام تماشاگران تلویزیونی را در جای خود میخکوب کرد ((حالا غلام حسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی وارد زمین میشه ))
--------------------
عباس بهروان در حین گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوری که مشاهده میکنید شرایط جوی اصلا مناسب نیست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یک بازی زیبا را از بین برده))
------------------
بازی نیمه نهایی جام جهانی 94بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروان پشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه 9 ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((بهروان: توی دروازه ...توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل 1 سوئد 0))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان 0_0 دنبال میشه))
چند جا از جملات قصار استاد خیاببانی که فکر کنم از دست دوستان اینجا در رفته
ولی هوداران میلیونی استاد در جاهای دیگه نکته سنج تر بودند...دی
بازی روسیه - جمهوری چک
استاد جواد خیابانی : روسیه 4 جمهوری چک فقط یک:42:
باز هم
بازی روسیه - جمهوری چک
استاد جواد خیابانی : توپو برسونین به آرشاوین , این میتونه شعار روس ها باشه!!!!!!!:42:
بازی انگلیس - فرانسه
اســتـاد جـواد خـیابانی : دروازه بان سوئد تقريبا 2متره،و دقيقا 1.99 !!:42:
جاودانی: داوری که حواسش به فاصله ی صدای رعد و برق با نور اون هست مطمئنا داور سربه هواییه:31:
قیافه جاودانی [ حذف شد ] بعد از اینکه نصیر زاده گفت این موضوع رعد و برق جز آموزش های داوریه دیدنی بود !
عادل بازی فرانسه - اوکراین:
اگه یه فیلم بازی ملوان - ذوب آهن برای مسئولین برگزاری مسابقات میفرستادیم الان راحت بازی دقیقه 40 - 50 بود.
تازه فرغون هم نداشتن. :دی
نصیر زاده: فاصله ی بین رعد و صدای شنیدنش زیر 10 ثانیه بوده.....:42::39:
.
.
.
فکر کنم هرچه رعد و برق بیشتر ادامه پیدا کنه این تاپیک صفحاتش جلوتر بره.دی:31:
ولی فعلا که کانال سه داره حاج محمود کریمی پخش میکنه.دی
وای بچه ها کانال 3 نو آوری جدید کرده در سانسور به جای هوادارها مورد دار (از نظر خودشون) لحظاتی از شادی قبلی هوادار های همون تیم رو نشون میده....:9:
عادل هم یه جا تیکه بهشون انداخت. زمانی که داشتن این کارو میکردن صحنه اصلی کلوز آپ زنی بود که سرشو به شونه یکی تکیه داده بود و با یه نگاه خاصی بازی رو نگاه میکرد ولی کانال 3 داشت یه نمای دور از تماشاگرا رو نشون میداد .... عادل هم دمش گرم گفت : نمای بسته از چهره هوادار ها کاملا فرهنگ اروپای شرقی رو نشون میده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مخصوصآ که هوا هم بارونی هم بود دیگه.......بعلهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مردا هم بنده خدا ها زیاد خیس شده بودن !!! لباس ها رو کنده بودن ... صحنه هایی که zdf نشون میداد موقع کنسل شدن بازی از هوادارا خیلی جالب بود یکیشون که دراز کشیده بود داشت حرکت قورباغه ی شنا رو میرفت ...
یه جا ریبری یا نصری بود داشت میرفت دریبل میزد عادل گفت و چه دریبلی میزنه بنزما!(بنزما خوبه اونور بود : دی)
ولی دمش گرم بهترین گزارشگره!
این کار شبکه 3 نوآوری جدیدی نیست . شبکه سه تو سانسور کردن ید طولایی داره !نقل قول:
... حیف بازی انگلیس سوeد نیست این یکی داره گزارش میکنه ؟ نمیدونم ولی همین شخص که اسمشو نمیدونم بیشتر موقع ها بازی های لیگ برتر انگلیس رو گزارش میکرد . شاید علاقه داره به لیگ انگلیس !
عادل تیکه ننداخت :18:نقل قول:
نمای بسته یعنی نمای نزدیک که صورت طرف کاملا مشخصه و نهایتها 4 یا 5 نفر تو تصویر معلومند
اون موقع هم داشت هوادارای اوکراین رو نشون میداد که اوکراین هم میشه همون اروپای شرقی:27:
نوع لباس پوشیدن و آرایش شون هم میشه همون فرهنگی که عادل گفت
میخوای سوتی بگیری خودت سوتی میدی؟ :31:
عجب داغونیه این گزارشگره . گل دوم و سوم انگلیس به این قشنگی بود هیچ کلمه ای از قشنگ بودن گل به کار نبرد .کپی جواده !
سوتی داغ (تازه از تنور در اومده ) : بازیکنان انگلیس همچنان حرکت میکنن ! O_o
خیابانی خوبه باز همه ی شوت ها گل هارو میگه یه ضربه ی عالی یه گل استثنایینقل قول:
این یارو نون نخورده :دی
واقعا با وجود شبکه های HD بدون سانسور کی از TV3 میبینه؟
نیمه اول دوربین نمای بسته بازیکن سوئد "کیم کالسترم (کلشتروم)" رو نشون میده که در متن اتفاق اون لحظه بود؛
گزارشگر بازی (صادقیانی(؟)) برداشت گفت به نظر میرسه "اسونسون" باشه.:mellow: بعد چند لحظه که دوربین از پشت بازیکن مذکور (که شمارش 9 بود رو نشون داد) یهو طرف اومد تصحیح کنه، برداشت گفت: البته "الماندر" بود!:blink: بعد لحظاتی بالاخره بازیکن سوئد رو شناخت و گفت: عذر میخوام، کیم کالستروم بود!:biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم خیلی هم شبیه هم نیستند lol:
+
"به بنده خدایی پرسیده چرا کیفیت کلیپ های اینترنتی جام 14 بده... میثاقی جواب داده اگه کیفیت کلیپ ها بالاتر باشه، به واسطه حجم بالاش نمیتونید دانلود کنید!!"
»» هنوز تو عصر ماقبل دیال آپ سیر میکنه!!:27:
+
راستی برد انگلیس هم تبریک میگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمدی و میثاقی داشتن پیام یکی از بیننده هاشون رو میخوندن . پیامش این بود : لطفا موزیک اصلی و رسمی مسابقات رو پخش کنید .
احمدی هم گفت باشه ولی تو دلش گفت :
خب اگه اون کلیپ رسمی بخواد پخش بشه هم صدا و تصویر باید 100% سانسور شه !
کسی کلیپ رسمی رو دیده باشه متوجه میشه من چی میگم.
دوستان دقت کردین که صدر هیچوقت سلام نمیکنه و سریع بحثو شروع میکنه؟ جالب اینه که جاودانی ازش نمیخواد که سلامی هم با بینندگان داشته باشه. :31:
این مجری مسابقه انگلیس چه بیحال گزارش کرد ....
انگار مسابقات اسبدوانی پرش از روی مانع بود....
اون که 100 درصد... ماشالله میشه رسانه ملی رو به عنوان پدر سانسور نام گذاری کرد .. من منظورم نوع جدیدی از سانسور بود چون مدت ها بود که از گل بازی و یا موقعیت های خطرناک استفادهمیکردن.نقل قول:
!!!!:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش اون صحنه ای که من میگم کانال 3 داشت تصویری از نمای دور کل ضلع غربی ورزشگاه نشون میداد نه 4-5 نفر ...بعدشم همزمان اون صحنه دراماتیک هم که من گفتم داشت اتفاق می افتاد ( با حتساب تاخیر تصویر و اینا دارم عرض میکنم) حالا نمیدونم شاید شما به یه صحنه ی دیگه ای اشتباه گرفتی یا شایدم من اشتباه دیدم!
کلوز آپ رو هم توی تعریفش یه تجدید نظر بکن رفیق :دی
توپو شوت می کردن از 6 متری بالای دروازه رد می شد گزارشگر بازی انگلیس سوئد می گفت یه شوت خطرناک... کلا من دقت کردم تمام شوتارو خطرناک می دونست...
صادقي گزارشگر بازي سوئد و انگليس
کريستيان ويلهلمسون بازيکن تيم نانت فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجايي که من ميدونم اين بازيکن تکنيکي بين سال هاي 2006 تا 2008 تو نانت بازي ميکرد و بعد از اون چندتا باشگاه عوض کرد که شايد معروف ترينش باشگاه رم باشه و بعد از اون بولتون و ديپورتيو و الهلال و اگه اشتباه نکنم حالا الاهلي تو اين چند سال اخير هم دو سه بار با پيراهن تيم الهلال جلوي تيم هاي ايراني بازي کرد مخصوصا تيم ذوب آهن!
واقعا موندم اين گزارشگرها از کجا ميان به خاطر همينه که ميگن يه گزارشگر حداقل بايد يه خرده اطلاعات از خودش داشته باشه الان چهار سال ميشه که اين بازيکن از نانت جدا شده اونوقت بازم ميگه بازيکن تيم نانت فرانسه اصلا شايد اين بشر بازي نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا با ذوب آهن رو نديده که يه پنالتي هم خراب کرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشگرهای تلویزیون ایران بسیار ضعیف هستن ، البته فردوسی پور یک استثنا هست توشون
ولی این گزارشگرهایی که تازه اوردن از خیابانی هم بدترن
این گزارشگر بازی سوئد - انگلیس کی بود دیگه ؟ یعنی بازی به این مهمی رو باید می دادن به این گزارش کنه ؟
نیمه ی دوم داشت درباره یه بازیکن انگلیس صحبت می کرد اینجوری گفت :
این بازیکن به نیوکاسل رفت ....در اونجا به خودش بالید ...:18:(بعد از چند ثانیه مکث....) و پیشرفت کرد ...! :31:
به خودش بالید دیگه یعنی چی ؟ یعنی به خودش افتخار می کرد ..؟!:27:
شایدم منظورش این بود که در نیوکاسل به خودش پر و بال داد....؟
در کل گزارشگر جالبی بود...:31:
مشالا این نصیر زاده دیشب ترکوند با این کارشناسیش !
اونجاش باحال بود که با اعتماد به نفس کامل گفت مطمئن باشید بازی از اول شروع میشه ! حتی اگه در وقت های اضافه بازی قطع میشد بازم از اول شروع میشد! :دی
ولی داور بازی رو از دقیقه 4 و خورده ای شروع کرد یعنی چند ثانیش هم بیخیال نشد:دی
دوستان دیشب میرزایی یه چیزی گفت من نفهمیدم.
نمی دونم گفت ایرلند هرچقدر هم زشت و بد بازی کنه از فلان تیم قشنگ تر بازی می کنه! یه چیزی تو این مایه ها.
------------------
پ ن: می دونم این سوتی نیست ولی می خوام بفهمم چی گفت دیشب!
اینو گفت : من دیشب گزارش نکردم ؛ پریشب گزارش کردم .نقل قول:
دیشب مزدک گزارش نکرد اصلانقل قول:
نقل قول:بله دوستان انگار دارم همکار بابا اتی می شم!!نقل قول:
این نصیر زاده هم با این اطلاعات در پیتی اش اصلا غیر از این هم بود عجیب بود بازی های به این مهمی که مساله کشوری توش هست که مثل بازی های باشگاهی نیست که 36 بار مهلت داشته باشی هر فصل.هر 4 سال 3 تا بازی شانس داری .بعد مثلا دقیقه 90 بارون بیاد تیم هم 3-2 جلو باشه داور تعطیل کنه دوباره از صفر با بازیکن های جدید شروع کنن؟:18: این نصیر زاده چی فکر کردهنقل قول:
.این کارشناس هایی که دعوت میکنن چقدر سطح شون پایینه
باز از اون بدتر این سوسول مربی ها هستن که هی میرن ازشون میپرسن جام چهاردهم را از شبکه سه میبینی
اونا هم مثل اینکه از رو کاغذ بخونن میگن این بازی ها یک کلاس ازمایشی و از این چرت و پرت هاست
جاودانی هم بدرد مجری گری این برنامه نمیخوره
من موندم ما به چه امیدی این برنامه افتضاح را میبینیم؟
از همه بدتر هم کم کردن صدای تماشاگر ها و سانسور های پیاپی هست
مقدماتی جام جهانی 98:
خالد التیماوی بازیکن عربستان عصبانی شد و توپ رو محکم شوت کرد سمت تماشاچی ها....
خیابانی : خالد التیماوی فکر کرده ما تو ورزشگاه آزادی فقط یه توپ داریم.... اونی که اینجا زیاده توپه... می خوای چندتا واست بفرستیم عربستان..؟:22:
:38::27: