دلیل اینکه وقتی شما خارج از فاصله کانونی لنز فوکوس کنید فوکوس اتفاق نمیوفتد!نقل قول:
Printable View
دلیل اینکه وقتی شما خارج از فاصله کانونی لنز فوکوس کنید فوکوس اتفاق نمیوفتد!نقل قول:
نقل قول:
خب طبیعیه وقتی زوم میکنی فوکوس به هم میخوره
بعد از زوم دستت رو ببر جلوی لنز و یک حلقه کوچیک دیگه داره که برای فوکوس دقیقه و ااونو با دستت بچرخون
البته باید فوکوست قبلا دستی باشه
دفترچه دوربین رو بخون ببین در حالت ماکرو تا چه فاصله ای اجازه میده به سوژه نزدیک بشی
بعد سعی کن 1 سانتی متر هم بیشتر از اون فاصله قرار بگیری
بعد روی سوژه زوم کن
سپس با دستت جلوی لنز رو بچرخون تا فوکوس دستی کامل بشه
فوکوس اتوماتیک رو حذف کن
خب واسه ماکرو گرفتن به هر حال باید حداقل یه متری سوژه باشی دیگه :|نقل قول:
حاجی مطمئنی میچرخه اون ؟نقل قول:
روی حالت دستی اوردم کلا همه چی رو اما بازم
من دوربین رو کندم ولی نچرخید:18:
ممکنه حلقه تنظیم کننده ی فوکوست در وسط لنز باشه به هر حال لنزی که فوکوس دستی داره باید رینگ فوکوس دستی داشته باشه
این رینک در محلی روی لنز قرار داره
ابداع لنز مایکرو به همین دلیل هست که شما فاصله اتون رو با سوژه نزدیک هم کنید فاصله کانونی این اجازه رو به شما میده که بتونید عکسی شارپ بگیرید و فلو نشه در صورت که تو لنز ها استاندارد فاصله کانونی این اجازه رو نمیده که از یک فاصله مشخصی به بعد به سوژه نزدیک بشیمنقل قول:
خب واسه ماکرو گرفتن به هر حال باید حداقل یه متری سوژه باشی دیگه :|
سلام خدمت همه دوستان میخوام یه دوربین عکاسی بگیرم بین 500 تا 800 تومن که مناسب عکسبرداری در محیط های باز باشه چی رو پیشنهاد میدین؟
در ضمن تنظیماتی در حد اماتور با بالا داشته باشه
سلام دوست مننقل قول:
سوالتون رو در تاپیک زیر بپرسید
اونجا بهترین جواب هارو می گیرین.
موفق باشید.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1396[/PHP]
دوربین من قدیمی نیست ولی تنظیماتی برای عکس گرفتن اتوماتیک با روشنای های مختلف نداره
برای گرفتن عکسهای به صورت HDR با این نوع دوربین ها چیکار باید کرد؟؟ میشه به صورت دستی توی سیستم روشنای رو کم و زیاد کرد؟ بعد ترکیب کرد؟ راستش من حرفه ای نیستم ولی علاقه مندم.
ســــلامنقل قول:
قدرت فلاش رو باید تغییر بدین.حتی موبایل های ما هم این قابلیت رو داره.پس دوربین شما هم 100% این قابلیت رو داره. :n06:
توی تنظیمات باید دنبال قدرت فلاش برگردین.بعد یه بار کم.یه بار متوسط .یه بارم پرقدرت....عکاسی کنید .
3 عکس رو با هم در نرم افزاری که میخواین عکس HDR رو تهیه کنید ادغام کرده و عکس HDR بدست میاد.
بلهنقل قول:
همین روشی که شما میگید درسته
با یک تک شات و تبدیل اون به 3 عکس با نورسنجی مختلف و بعد ترکیب به HDR
امیدوارم موفق باشید
میشه سه عکس با سه حالت روشنایی گرفت ولی برای تغییر دادن بین هر عکس اختلاف موقعیت در طول عرض بوجود میاد که عکسها به صورت دقیق با هم ادغام نمیشن.
دوربین من Nikon Coolpix S8100 هست. البته قدیمیه ولی خوب من ازش راضی ام...
از سه پایه استفاده کنیدنقل قول:
دوربین خوبیست
سلام دوستان منم یک کانن مدلPowerShot A3300 IS دارم که میخواهم عکس پرسنلی بگیرم برای دو کار
1- برای ثبت نام اینترنتی مانند سازمان سنجش (با شرایط گفته شده در سنجش مثل سایز پس زمینه حجم وغیره )
2-برای چاپ عکس در سایز 3x4 (که فکر کنم باید در سایز 10x15 )اول چاپ کرد بعدش قیچی کنم
اما من از فتوشاپ هیچی یاد ندارم حتی مبتدی هم نیستم
دوربین را یکسال پیش گرفتم واز عکساش راضی ام
یک سه پایه کوچک واسه عکس گرفتن دارم
راستی یک سوال دیگه اکثر جاها دیدم دوربین را با کابلش به کیس وصل کرده وعکس میگیرند ومستقیم میرزند تو سیستم وویرایش میکنن اما من وقتی یو اس بی را وصل میکنم دوربین در حالت اسندبای میره ونمیشه باهاش عکس گرفت وفقط یک ایکن در مای کامپیوتر دیده میشه که مال مموری کارت است کمک کنید
بله خیلی مشکل رو اعصابیهنقل قول:
محمد گفت بهترین و اصولی ترین کار استفاده از سه پایه هست اما اگه به سه پایه دسترسی ندارید بهترین کار استفاده از چیز هایی هست که اون اطرافه دوربین رو بزارید روشون ، استفاده از تایمر هم از واجباته :دی
برای سنجش باید یکم فتوشاپ بدونید:نقل قول:
عکس را با فتوشاپ باز کنید.برید Image>Resaize و بعد پیکسل مورد نظرتونا بدید.بعد ک اوکی کنید حجم را میده چک کنید اگه مناسب بود ک هیچ نبود Quality را کم کنید
توی گوگل هم بزنید اموزش ریسایز عکس یه چیزایی پیدا میشه
فایل عکستون را بریزید روی فلاش یا سی دی و بدید به چاپ خونه و سایزش را بدید.خودش براتون درستش میکنه و چاپ میکنه:n09:
ممکنه دوربینتون قابلیت وب کم نداره.چیز خاص و مهمی نیست
سلام.چند روزی میشه که یک دوربین کانن مدلPowerShot A3300 IS خریدم که متوجه شدم عکاسی چه هنر باحالیه.
حالا یه سوال این دوربین برای شروع هنر عکاسی مناسب هست ؟
لطفا برای آموزش اصول عکاسی راهنماییم کنید.اگه سایتی هست یا کلاسی جایی باید برم بگین.ممنون:n12:
دوست عزیز گفته ی شما درست اما این اخر کار است ولی مننقل قول:
از ابتدا خواستم کمکم کنید یعنی مهیا کردن محیط عکس- عکس گرفتن(به چه نحوی روی چه مد عکس بگیریم)- روتوش و الی اخر
خب این موضوع خیلی کلی هستش.توضیح دادنش سختهنقل قول:
سعی کنید شرایط یک عکس خوب را فراهم کنید
پشت زمینه سفید مثل ملافه و یا دیوار با فاصله حدود 1 تا 1.5 متر
نور مناسب مثلا نور پنجره توی ساعت مناسب
ژست مناسب
روی همون حالت اتو هم باشه کفایت میکنه یا تقدم شاتر
فلش هم نزنید
بعد هم ورود به فتوشاپ و شاید پلاگین Portrait که فکر نکنم نیازی باشه و بعد هم...
البته ساده ترین کار رفتن به اتلیه و چاپ 6 تا عکس 3×4 و بعد هم اسکن اون برای سنجش(خود خدمات کامپیوتری ها میدونن!) :n01:
دوست عزیز در وهله ی اول تا می تونید عکس ببینید اما برای مطالعه توی همین سایت در تالار عکاسی دوستان دیگه آموزش های خوبی رو گذاشتن که برای شروع کار خوبه. به سایت akkasee.com هم سری بزنید توی مقالاتش آموزش های مفیدی هست. اگر هم می خواید کتاب بخونید کتاب "عکاسی و دوربینهای عکاسی" تألیف آقای علی صفاکار (البته اگه درست یادم مونده باشه) و یک کتابی هست به اسم تکنیک عکاسی که اسم نویسنده ش یادم نیست اما جلد مشکی قرمز داره :n02: اونم کتاب مفیدی هست.نقل قول:
سلام به همه دوستان عکاس و علاقه مند به هنر عکاسی
یک سوالی دارم وقتی از نزدیک به آیینه نگاه میکنیم فرضا طوریکه دقیقا نصف صورت در آیینه(کادرفرضی عکس)مشخص باشه،
خب من هدفم اینه که یک عکس بگیرم مشابه باتصویری که درایینه توضیحش رو گفتم
چه فاصله ای بین دوربین با صورت باید باشه؟
حالا دوربین باید روی چه حالت و زاویه ای باشه تا بهترین حالت اتفاق بیفته و شبیه ترین به تصویر در اینه دربیاد؟
خيلي پيچيده توضيح داديد و من چند بار روخوني كردم تا منظورتون رو فهميدم.:n02: مخصوصا جمله اخر
خدمتتون عرض كنم كه كاره خاصي نيست كه سوال پرسيدن داشته باشه. شما وقتي جلوي آينه مايستيد كادرو خودتو به راحتي ميتونيد ببنديد ديگه.
دوربين رو بچسبونيد به صورتتون و به صورت | نگه داريد (فك كنم ميشه عمودي :دی) چشم هاتون رو هم باز نگه داريد و به جاي نگاه كردن به خودتون در ايينه مستقيم به مركز لنز در اينه نگاه كنيد. (البته اگه دوربينتون حرفه اي يا نيمه حرفه اي هست.
:n02:نقل قول:
:n02:
در این حد رو قاعدتا متوجه بودم:n06:
منتهی عکسی که گرفته میشه اصلا مشابه با تصویر آینه ای نیست!
من خواستم از کسایی که درامر عکاسی واردترن بپرسم
که ایا قلق خاصی یا تکنیک خاصی نمیدونم زاویه ی خاصی وجود داره که بتونه کمک کنه عکسی که دوربین میگیره مشابه با تصویری باشه که در آینه میبینیم!
وگرنه بله درسته دوربین را باید در دست گرفت و به صورت نزدیک کرده در آن نگاه نمود و ماشه را چکاند:n09:((تیکه آخر مزاح بود))
تشکر از اینکه جواب دادید:n16::n17:
اگه درست متوجه شده باشم ، فکر میکنم مشکل شما برمیگرده به واید نبودن لنز دوربین
احتمالا بخاطر تمیز نبودن اینه فوکاس روی اینه میشه و نه روی تصویر روی اینهنقل قول:
همون قضیه تصویر مجازی و دوبرابر فاصله سوژه تا اینه
اگه خیلی براتون مهم نیست چندبار امتحان کنید درست میشه...:n01:
فاصله کانونی چشم انسان حدودا 45 هست پس اگر فول فریم داشتید باید کادر را با فاصله کانونی 45 ببندیدنقل قول:
اگ کراپدار نیکون داشتید با فاصله کانونی 30 ببندید
اگر کراپدار کانون داشتید باید با فاصله کانونی 28 ببندید
اگر کامپکت داشتید باید ضریب کراپ اش را تو دفترچه ببینید و بعد با توجه به اون فاصله کانونی را ببندید
[QUOTE=Aless;7524206]احتمالا بخاطر تمیز نبودن اینه فوکاس روی اینه میشه و نه روی تصویر روی اینه
همون قضیه تصویر مجازی و دوبرابر فاصله سوژه تا اینه
اگه خیلی براتون مهم نیست چندبار امتحان کنید درست میشه...:n01:[/
QUOTE]
نه دوست خوبم مشکل این نبود.منظورتون اینه که فرضا عکس من تار باشه و اینه بشه سوژه اصلی...:n06:؟
این نبود
چطور بفهمم که واید هست یا نه؟من اصلا در عکاسی سررشته ندارمنقل قول:
دوربینم هم خیلی حرفه ای نیست
این مدل از سونی هستDSC-H55
فکر کنم خیلی تخصصی بود توضیحاتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان زیر دیپلمش چی میشه دقیقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از کمک و توضیحات دوستان ایشالله که با کمک بیشترتون به نتیجه برسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله ي بين ماده حساس به نور (سنسور دوربين CCD يا CMOS تا مركز لنز ميشه فاصله كانوني. سايز استاندارد ديجيتال سنسور تصوير 24 ميليمتر در 36 ميليمتر هست مطابق با گيت دوربين آنالوگ كه ميشه فول فريم. ساده بگم سايز سنسور فول فريم برابر با چشم انسانه. توضيح بيشتري نميدم چون دوربينتون كامپكت هست و نيازي نداريد.نقل قول:
فکر کنم خیلی تخصصی بود توضیحاتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زیر دیپلمش چی میشه دقیقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور كه مسعود جان فرمودند بايد ضريب كراپ سنسورش رو دراريد اما در كل ميتونيد با تشخيض خودتون فاصله كانوني (زوم) رو تغيير بديد و در نزديك ترين حالت به اون چيزي كه ميبينيد عكس بگيريد. كاري نيست كه نياز به سوال پرسيدن داشته باشه و با چند بار امتحان حله.
بنظر میرسه کلا نباید سوال مطرح میکردم:n17:عذرخواهی میکنم:n01:نقل قول:
ممنونم از لطف و توجهتون:n16:
من میخوام نتیجه گیری شخصی داشته باشم:
عکاسی هنری هست که اگه دوربینت دیجیتال باشه تنظیم و فن خاصی لازم نداره، چاره کار آزمون و خطاست :n06:
دوست عزیز ، کم لطفی نکن دیگه ، همه که در حد توانشون به سوالت جواب دادن :n11:نقل قول:
میتونی یه نتیجه گیری دیگه بکنی ، عکاسی هنریه که توضیح دادنش کمی سخته :n02: خاصیت هنر همینه . اگه کسی از تو سوال کنه من چه طوری باید تصویر این سیب رو بکشم که عین خودش در بیاد ؟ آدم نمیتونه با توضیح مشکلش رو رفع کنه . ولی با کشیدن اون سیب و نشون دادنش شاید بشه. که در اون صورت هم باز به تلاش خود فرد بستگی داره که چقدر بتونه تصویر رو شبیه سیب بکشه.
اصلا این طور نیست که اگه دوربین دیجیتال داشته باشی تنظیم و فن خاصی نداشته باشه :n04:
این یه ذهنیت کاملا اشتباهه که متاسفانه خیلی از ایرانی ها دارن :n29:
بله دقيقا ميس ارتميس جان درست ميگن.
براي رسيدن به اوج فقط بايد تمرين كني.
عكاسي هم يك حرفه س و نياز به علم و فن داره اما علم فقط نيمه كمي از عكاسيه و بيشترش برميگرده به خلاقيت عكاس. كاري به بحث حاشيه اي ندارم. برو جلو آينه چند بار از زوايايه مختلف عكس بگير جلو عقب كن زوم دوربينو تغيير بده بلاخره به نتيجه ميرسي فن خاصي نميخواد سلف پرتره. :n06:نقل قول:
عکاسی هنری هست که اگه دوربینت دیجیتال باشه تنظیم و فن خاصی لازم نداره، چاره کار آزمون و خطاست :n06:
سلام
وقتی یه عکس جوری گرفته میشه که اونی که جلو هست سیاه میشه مثل این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی آفتاب پشت باشه اینجوری میشه یا دستی هم میشه کرد؟ اگه جواب آفتاب باشه اینجوری میشه هست به نظرتون اگه آفتاب نباشه چی؟ دستی میشه کرد؟
سلام٬ با دوربین هم میشه همچین کاری کرد٬ فقط باید در موقعیتی باشید که نور بخشی که روی اون فکوس کردید بیشتر از سایر نقاط نزدیکتر باشه (بهتره از نورسنجی نقطهای استفاده کنید)٬ حالت ضد نور پیش میاد و به هدفتون میرسین. با فتوشاپ هم میتونید همچین کاری بکنید٬ کافی با نور و رنگ اجسام جلوتر و عقبتر کمی بازی کنید٬ بخشهای جلوتر رو انتخاب کنید و تیره کنید٬ برای عکسی مثل این عکسی که مثال زدین٬ میتونید با Color Range (در منوی select) در برنامه فتوشاپ٬ رنگ زرد و نارنجی رو انتخاب کنید و بقیه محیط رو تیره کنید تا خورشید و نور غروب باقی بماند. یا با استفاده از adobe lightroom هم در بخش presets (از سربرگ develop) با استفاده از presetsهای موجود روی اینترنت تغییراتی که دوست دارید رو راجع به تیره کردن محیط و افزایش تمرکز و رنگ در مرکز عکس انجام بدین.نقل قول:
امیدوارم مفید بوده باشه! :n11:
دوستان اگه ميشه چند تا نمونه عكس خالص( دستكاري نشده) از دوربين Canon Mark III بذاريد يا لينكش رو بذاريد .ممنون !
نقل قول:کد:http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/canon-eos-5d-mark-iii-preview-samples
روي عكسي كه مي خواي كليك كن و در پايين عكس گزينه اورجينال رو بزن
سلام دوستان و استادان عزیز
برای عکسهای پرتره در شب با این دوربین Dsc-HX7V Sony بهترین تنطیمات کدومه . در حد آماتور میشه راهنمایی کنید ؟
یه همچین عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام٬ این عکس اگزیف نداره٬ و با فتوشاپ CS5 هم ادیت شده٬ پس کیفیت و رنگ تصویر با تصویری که خود دوربین ثبت کرده احتمالا تا حدی متفاوت هست٬نقل قول:
شما نمیتونین انتظار داشته باشید که یک دوربین با یک تنظیمات مشخص بتونه در همه حال بهترین عکسهای ممکن رو بگیره٬ چون بسته به نور محیط و فاصله و نوع صحنه شما باید تنظیمات تازهای از لحاظ سرعت شاتر٬ دیافراگم و ایزو اعمال کنید٬ وجود یا عدم وجود فلاش هم نقش مهمی رو در تغییر این تنظیمات ایفا میکنه... شاید برای یک کار آماتوری بهترین کار این باشه که دوربین رو روی مود Auto بذارین تا خود دوربین تنظیمات مناسب رو اعمال کنه و بعد میتونین با کامپیوتر نور و رنگ و کادربندی رو تا حدی اصلاح کنید... :n06:
حالا منم نمیخام دقیقن همین تصویر در بیاد ولی یه همچین حالتی
مثلن رو کدوم حالت باشه ؟
iso
ev رو چه جوری دستی تعیین کنم ؟
فلش دوربین روشن باشه ؟ یا خاموش ؟:n16:
برای گرفتن چنین عکسی دوربین را باید رو حالت مانوال بگذارینقل قول:
دیاف در بازترین حالت
لنز در تله ترین حالت
سرعت شاتر سرعت با توجه به بک گراند متفاوت ولی حدودا 1/15
فلاش اکسترنال با زاویه 45 درجه رو به سوژه
احتمالا فلاش دیگری پشت سوژه برای روشن کردن موهای سوژه
استفاده از ژل رنگی برای تعادل وایت بالانس با محیط
و سه پایه
و کلی تمرین
و تمام
مرسینقل قول:
دیاف در باز ترین حالت ؟
لنز در تلخ ترین حالت ؟ و همه سئوال ها
رو با دوربین Dsc-HX7V Sony میشه تعیین کرد ؟
اگه زحمتی نیست یه کوچولو ساده تر میشه توضیح بدید
شما برای ثبت چنین عکسی اول باید نور لازم رو تهیه کنید. رنگ رو میشه در فتوشاپ ادیت کرد.نقل قول:
اگر سافت باکس باشه با هر دوربین SLR با دیاف باز ممکنه (دوربین حرفه ای با لنز دیاف باز برای ایجاد محو شدگی در بکگراند). در غیر این صورت باید بهترین دوربین های SLR رو داشته باشید تا بشه ایزو رو به راحتی بالا برد و نویز فری عکس رو ثبت کرد.
سافت باکس: وسیله ی نورپردازی - دوربین اس ال آر یا همون حرفه ای