[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوی حمله
پارلر می گوید هاجسون در انتخاب های خود با وضعیت دشواری روبروست
ری پارلر هافبک سابق تیم ملی انگلیس مطمئن است که تیم روی هاجسون می تواند در بازی تهاجمی خود گامی رو به جلو بردارد و نمایش دیگری در دیدار یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا در روز یکشنبه داشته باشد.
انگلیس در دور گروهی جلم ملت های اروپا 5 گل به ثمر رساند و توانست به جمع 8 تیم برتر مسابقات راه پیدا کند و در صدر گروه D رقابت ها قرار بگیرد. اما آن ها در واقع روی نظم دفاعی خود تمرکز کردند و تا کنون در حمله زهردار نبوده اند.
پارلر که 10 بازی برای تیم ملی انگلیس انجام داده است معتقد است که انگلیس در بازی مقابل ایتالیا گزینه های تهاجمی متنوعی در خاتیار دارد. او در گفتگو با Sky Sports News گفت:
" مشخصاً آن ها باید قدرت تهاجمی خود را افزایش دهند. اما هاجسون زمان زیادی برای فکر کردن روی این مسأله نداشته است و من فکر می کنم آن ها می توانند با جلو رفتن در تورنمنت بهتر وشند."
" تئو والکات در بازی مقابل سوئد به میدان آمد و بازی را تغییر داد. این یکی از گزینه هایی است که او می تواند به آن نظر داشته باشد. اما والکات مشکل همسترینگ دارد و مطمئن نیستم کاملاً اماده باشد."
" جیمز میلنر کمتر در بازی درگیر است. با این حال در پوشش به گلن جانسون در سمت راست هنگامی که وی به حمله می رود خوب کار کرده است."
وین رونی پس از بازگشت به ترکیب انگلیس و گلزنی مقابل اوکراین برای این دیدار نیز آماده است و هاجسون در انتخاب زوج او در خط حمله باید بین دنی ولبک و اندی کارول انتخاب کند.
" تصمیم بزرگ روی هاجسون در خط حمله است. دنی ولبک بسیار خوب کار کرده است. او سه بازی موفق را انجام داده است. آیا هاجسون این ترکیب را تغییر خواهد داد و اندی کارول را که تلاش بیشتری در خط حمله می کند را در این بازی قرار می دهد؟"
" من از عملکرد تیم ملی تحت تأثیر قرار گرفته ام اما آن ها واضح است که در خط حمله باید قدمی رو به جلو بردارند تا بتوانند با امثال اسپانیا و آلمان رقابت کنند."