آره خدایی کاش یه آرزوی دیگه میکردم !! :دینقل قول:
این تبانی هم جالبه تا حالا نشنیده بودیم. حالا از فردا همه توی زبونشون می افته که آلمان تبانی کرده و ...
Printable View
آره خدایی کاش یه آرزوی دیگه میکردم !! :دینقل قول:
این تبانی هم جالبه تا حالا نشنیده بودیم. حالا از فردا همه توی زبونشون می افته که آلمان تبانی کرده و ...
درود:11:
بقیه امت بیان پشت تیم المان:40::27:
بعد تیمتون حذف میشه افسردگی میگیرید ها!!!
ماریو گومز دمت گرم ایول بکن بائری برا خودت:42:
----------------
این فردوسیکور چقدر پشت تیم المان بد حرف میزنه اگر دم دستم بود خفش میکردم:21:
تبریکات فراوان !!!
خیلی بهتر از بازی اول بودیم و بدجوری حال کردم با تیم !
نقل قول:
عادل طرفدار انگلیسه .... زیادی حرف میزنه جدی نگیرین!
تبریک میگم ....
هیچ جای بحثی نذاشت این بازی ..... قدرتمون رو نشون دادیم!
ایول شواینی خیلی عالی بازی کرد نیمه اول عالی بود نیمه دوم هم کشید عقب
این دفعه با اقتدار بردیم
ماجرا تکرار میشه!! المان به دانمارک میبازه.... نتیجهی بازی پرتقال- هلند هرچی که باشه، اونا حذف میشن!!!!:21: اخ دلم خنک میشه!!!!نقل قول:
به احتمال قوی اون بازی اخر هلند و پرتقال مساوی میشه و اینور هم المان ۲-۰ ببازه از دانمارک، اون بازی هر نتیجهای داشته باشه کارشون تمومه اونا!!!
راستی، ۲-۱ رو درست پیش بینی کرده بودم!!! بجز گل اول........ ولی تبریک..... تیم همینجوری میره تا خود قهرمانی!
تبریک به همه
بازی خیلی خوبی بودش
فقط یه لحظه بچه ها فن پرسی رو ول کردن که زهرشو ریخت
ضربه چکشی هونتلار رو هم نویر خیلی خوب گرفت
...................
من بازی رو از شبکه سه ندیدم که بدونم فردوسی پور دقیق چی گفتش ولی احتمالا به تبانی احتمالی آلمان اتریش(اگه اشتباه نکنم)تو جام جهانی 82 برای حذف الجزایر اشاره کرده
دوست من شک نکن آلمان بازی سوم رو هم با تمام قدرت بازی می کنه. هنوز همه چیز تموم نشده.نقل قول:
اگه هلند با هر نتیجه ای از دانمارک ببازه در گروه دوم میشه (چون هم امتیاز دانمارک میشه و دانمارک بازی مستقیم رو برده) و در نیمه نهایی میفته سمت تیم اول گروه اسپانیا که قطعا چیزی نیست که آلمان بخواد. به علاوه آگه آلمان ببازه (مثلا با این 2-0 ای که شما گفتید)، و پرتغال با هر نتیجه ای ببره سه تیم 6 امتیازی در گروه خواهند بود که دانمارک و پرتغال به خاطر نتیجه پرگل 3-2 ای که جلوی هم گرفتن صعود می کنن و آلمان حذف میشه.
توی شبی که آلمان برد،هلندباخت،سر روبن شکست،دهن منتقدان بسته شد و...سرشار از احساسات غریبم...فقط یه ضدحال دارم اونم اینکه صبح ساعت5باید برم سرکار:31:(از دفتر میام نت..)
اما امشب با اینی که بازی رو از جای دیگه میدیدم اما اخرش گذاشتم شبکه3 وصورت درهم عادل رو دیدم.
اخه چرا نمیخوان قدرت وطراوت آلمان رو قبول کنن..
امشب همه خوب بودن
نویر:عالی
هوملس:سوپر استار
بداشتوبر:عالی
فلیپ:عالی
بوآتنگ:عالی
شواینی:سوپر استار
خدیرا:عالی
اوزیل:عالی
مولر:خوب
پودولسکی:خوب
گومز:سوپر استار(دهن هرچی منتقده رو بست..بازم بگین که فلانه بهمانه!بگین خب؟روتون میشه الان حرفی بزنین؟:31:آریا جان فقط برای تو:40:
کلوزه:خوب
کروس:خوب
بندر:خوب
یوگی:عالی...اما داره منو یاد مایلی کهن میندازه:31:
.................................................. ......................
.ما قهرمانیم.
ووووووووووووووووووووووووو ووووو!!!!!!!!!!!!!!!!
با اقتدار با صلابت......آفرین
بازی خوبی بود .تیم حریف شدیدا"در هم شکست.من امیدوارم دانمارک رو هم ببریم و سر گروه صعود کنیم.
همه بدونن قدر قدرت کیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی فوتبال آلمان موق شد در دومین دیدار خود در مرحله گروهی یورو 2012 با نتیجه 2 بر 1 تیم ملی فوتبال هلند را شکست دهد و با شش امتیاز صدرنشین گروه B شود
DFB.ir- ژرمن ها در دومین دیدار اروپایی خود امشب به مصاف تیم ملی هلند رفتند و در یک بازی فشرده و سخت نائب قهرمان جام جهانی 2010 را با گلزنی ماریو گومز در دقایق 24 و 38 در مقابل تک گل روبین ون پرسی در دقیقه 74 با حساب 2 بر 1 شکست دهند و با شش امتیاز و به تنهایی صدرنشین گروه دوم یورو 2012 شود.
ترکيب تيم ملی آلمان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانوئل نویر - متتز هوملس - جروم بوآتنگ - فیلیپ لام (C) - هولگر بادشتوبر - مسوت اوزیل (تونی کروس از دقیقه 81) - باستین شواین اشتایگر - لوکاس پودولسکی - توماس مولر (لارس بندر از دقیقه 2+90) - ماریو گومز (میروسلاو کلوزه از دقیقه 72) - سامی خدیرا
سرمربی : یواخیم لو
ترکیب تیم ملی هلند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارتن استکلمبرگ - گئورگی ون در ویل - جان هیتینگا - یورسی ماتهاسن - جترو ویلمز - مارک ون بومل (C) (رافائل ون در وارت از دقیقه 45) - نیجل دی یانگ - وسلی اشنایدر - آرین روبن (درک کویت از دقیقه 83) - ابراهیم آفلای (کلاوس یان هونتلار از دقیقه 45) - روبین ون پرسی
سرمربی : برت ون ماریک
گل ها :
ماریو گومز (دقایق 24 و 38) برای آلمان
روبین ون پرسی (دقیقه 74) برای هلند
کارت زرد :
جروم بوآتنگ (دقیقه 87) از آلمان
نایجل دی یانگ (دقیقه 80) و جترو ویلمز (دقیقه 90) از پرتغال
مکان:
اوکراین - استادیوم متایست شهر خارکف (ظرفیت 38,633)
آلمان2-1هلند
گزارش تصویری:
محتوای مخفی: اقتدار
آلمان مثل همیشه در جامهای بزرگ هر بازی بهتر از بازی قبل میشه . تبریک به همه
گومز هم خیلی قشنگ گل زد . دمش گرم
سلام ...
دوستان آلماني تبريك ميگم بهتون ... خيلي بازي خوبي داشتيد جلوي هلند.
تيم آلمان يكي از خوب هاي جام هستش و تركيبي كه داره واقعا عالي هستش. از درون دروازه بگيريد تا مدافعيني كه هر 4 تاشون خيلي خوب هستند ( درست برعكس هلند براي اين 5 بازيكن ( گلر + مدافعين ))
+
اينكه يه مهاجم خيلي خوب و با تعصب مثل گومز داريد ( چيزي كه هلند نداره ! يا داره اما بازيش نميدن ( Luuk De Jong )) كه اين بازيكن خيلي عالي هستش ... ديديد كه از چه زاويه اي توپ رو به گل تبديل كردش. گومز درست مثل شماره ي 16 هلند !! نيمه ي اول 2 تا موقعيت در داخل محوطه ي جريمه داشت. جالبه شماره ي 16 ! هلند اون 2 تا رو زد بيرون و پاس داد به نوير ... اما گومز چه گل هايي زد ... گل دومش رو واقعا من لذت بردم. خيلي مهاجم خوبي هستش.
در ادامه ي جام براي آلمان و بازكن هاي جوون و خوبش آرزوي موفقيت مي كنم. تيم بسيار خوب و منسجمي داره. فقط كاش هافبك نفوذي تيم دورتموند (گوتزه ) رو هم يكمي بازي بده.
موفق باشيد
به همه این برد رو تبریک میگم
خیلی بازی خوبی بود
فقط حیف شد بوآتنگ بازی بعدی رو از دست داد
انتحاری دفاع می کرد :31:
این هوملس عجب دفاع توپیه . کجا بازی میکنه . کاش میومد بایرن :31:
بازی بعدی بیشتر واسه آلمان تشریفاتیه . جانشین هم زیاد داره .نقل قول:
سلام به همه عزیزان
تبریک میگم برد بسیار دلنشین و لذت بخش رو
لذتی که تو بردن یک تیم هلندی هست در هیچ چیز دیگر نیست ... مخصوصا اینکه حذف هم بشن : دی
تیم واقعا عالی بازی کرد ... هنوزم می تونن بهتر باشن
دلیل تعویض نکردن های یوگی هم مطمئنا قرار گرفتن مولر و پولدی تو شرایط مسابقه هست و می خواد به فرمشون برگردن که اگه هر دو بشن اون بازیکنای جام جهانی دیگه منتخب اروپا هم نمی تونه جلوشون دووم بیاره .
هوملس مثه همیشه عالی بود .. حیف که باید یه گل هم می زد
کلا منو یاد بازیکنای قدیم آلمان میندازه ( از لحظا چهره میگم )
شواینی هم بی شک بهترین بازیکن دیشب بود.. جنگنده.. با قدرت .. باهوش ..
واقعا عالی بود
خط دفاع هم همونطور که انتظارش رو داشتم بی نقص بودیم و گلی هم که خوردیم بالاخره یه شوت از راه دور بود و ..
بواتنگ هم یه لحظه ایشی زاکی شد :دی دمش گرم
خلاصه تا الان دو تا فینال رو بردیم و نشون دادیم مستحق ترین تیم برا قهرمانی هستیم
این تیم هنوزم جا داره بهتر بازی کنه
به امید قهرمانی
تو بایرن بود:دینقل قول:
این هوملس عجب دفاع توپیه . کجا بازی میکنه . کاش میومد بایر
با تی پا انداختنش بیرون:دی
الان دراه برای وستفالن بازی میکنه:دی
قرارداد داره باقلوا..شکمتون رو صابون نزنید:دی
زیاد هم تشریفاتی نیست ! :دینقل قول:
بازی ها همزمان هست و تا آخرین ثانیه بازی هلند - پرتغال میتونه خیلی اتفاق ها رقم بخوره. اگه پرتغال از هلند ببره و آلمان هم زبونم لال از دانمارک دو تا گل بخوره ، صعود نمیکنیم ! ولی خب احتمالش خیلی خیلی کمه. هلند دیگه بازی آخرش رو باید بدجوری حمله کنه تا حداقل با 0 امتیاز جام رو ترک نکنه.
من که دوست دارم بازی بعدی هم بترکونیم و رقبا رو بدجوری بترسونیم ! :دی
تبرِیـــــــــک
برد شیرینی بود اللخصوص که هر دو گل رو گومز زد:40:
حالا 3 گلس و می تونه برای اقای گلی هم بجنگه
نیمه اول المان خیلی سر تر بود و هلند انگار اصلا انگیزه نداشت . در نیمه دوم بازی پایاپای تر شد و در اواخر بازی هم هلند بهتر بازی کرد
المان دانمارک رو لوله میکنه و پرتغال هم هلند رو میزنه . حالا ببین :31:نقل قول:
دوران طفولیت یکی از بازیکنان آلمان :31:
میگم Senaps جان دقیقا پیش بینی خوبی کردی..بگو آلمان و دانمارک یکشنبه چیکار میکنن؟!!!:31:نقل قول:
ولی دممون گرم..با اقتدار بردیم
از قدیم گفتن کسی که کم میاره عصبانی میشه!! عصبانیت توی بازی کردن هلندی ها موج میزد!! مخصوصا اسنایدر و روبن!!!!:38:
به جان خودم اگر بدونم کیه!!!!نقل قول:
دوران طفولیت یکی از بازیکنان آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دوستان دوبار تذکر دادن.... راستش اصلا انجوری حساب نکرده بودم!!! به هر صورت، فک نمیکنم اسپانیا هم حرفی برا گرفتن داشته باشه!!!!! خودمون قهرمانیم....نقل قول:
دانمارک به نظرم خیلی خیلی شانسی هلند رو زد و خوب، پرتقال هم که لولش کرد..... فکر نمیکنم برا ما دیگه کاری داشته باشه!!!!!
حیف شد که عربستانی نیست که بلاهای مربوط به ۲۰۰۲ رو سرش بیاریم با ۸ تا بفرستیمش خونه!!!!
اصلا معلوم نیست:31:نقل قول:
سلام رفقا:20:
اینو دیدین؟:دی
از همون بچگیش خُمار بوده:دینقل قول:
بزا فکر کنمنقل قول:
ممممم
اها
اگر اشتب نگوفته باشم فکر کنم فکر کنم کریستینو مسعود مسی هست :دی
کلیپ لو که توپ رو اندخت :نقل قول:
دوستان این اوزیل و خدیرا مسلمان هستن نه ؟
خدیرا رو فکر نکنم چون عکس های اونجوری ازش دیدم:31:نقل قول:
ولی اوزیل گویا مسلمونه :20: میگن
قبلا شنیده بودم که قبل هر بازی قرآن میخونه و حتی عکس شم دیده بودم
خودت که دیدی ترکیه ایها چجوری مسلمونن :31:
خیلی باحال:31: هم هستن هم نیستن:18:
سلام
این نویر نمیگم نبوغ (اون رو باید با حرکات استثنایی نشون داد) ولی عجیب توانایی داره. تو صحنه گل هلند واکنش و رفتارش به نظر من جالب اومد. انگار تشخیص داده بود ضربه گل میشه. یعنی تحلیل خاصی از بازی (ویرایش: دروازه بانی) داره. مثل یک بازی ساز برجسته که دیدش پیشرفته است. شوت های سختی هم که با یک دست میگیره خیلی دیدنیه و آدمو سر ذوق میاره. ایشالا در یک بازی زیبا قسمت خودمون (اسپانیا) هم بشه. البته جبران کنیم.
یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان و برت فن مارویک سرمربی تیم ملی هلند پس از دیدار دیشب دو تیم در کنفرانس خبری حاضر شدند و به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند
محتوای مخفی: جانم یوگی:دی
بحث داغ اين روز های فوتبال آلمان ماريو گومز است، کسی که به راستی شايسته لقب " مرد دو چهره" است.روز هایی در اوج امادگی و گلزن و روزهایی روی اعصاب!
محتوای مخفی: هاملس=قیصر
مهمت شول پس از پیروزی 2 بر 1 ژرمن ها مقابل هلند اینبار با تغییر نظر پیشین خود از ماریو گومز حمایت کرد و حضور او در ترکیب تیم ملی آلمان را مثبت ارزیابی نمود.
محتوای مخفی: تا دیروز ازش بد میگفتی:دی
نقل قول:
دقیقا
گلی که فن پرسی زد جلوی نویا مدافع آلمان (فکرکنم بوآتنگ) بود
اگه مدافع جلوی دیدشو نمیگرفت شک نکنید همونم گل نمیشد! :دی
من فقط یه مشکل توی نویر می دیدم که اون هم توی فینال CL یه کاری کرد که شک من برطرف شد !نقل قول:
با اینکه دروازه بان فوق العاده ای هست ، نمیدونم چرا فکر میکردم وقتی یه گل میخوره دیگه تمرکزش به هم میریزه و اعتماد بنفسش کم میشه. ولی توی فینال CL از این نظر شاهکار کرد !! آلمان گل زد و 2،3 دقیقه مونده به پایان بازی هم چلسی گل زد. هر کسی بود دیگه یه ذره اعتماد بنفس هم براش نمی موند ولی نویر توی پنالتی ها کار غریبی کرد ! روحیه عجیبی میخواد که دروازه بان باشی و فینال CL باشه و جلوی یکی از بهترین پنالتی گیرهای این سال ها بخوای پنالتی بزنی !! بعد از اون کارش دیگه همین یه مشکل که براش تصور میکردم هم از بین رفت و اعتمادم بهش صد برابر شد.
حرکت هاملس رو با این حرکت قیصر توی این کلیپ مقایسه کنید!!!مو نمیزنه لامصب، تولد قیصر جدید مبارک:31:
آره بابا بد شانسی از وسط پا مدافع رد شد . نویر هم ندید و گرنه گرفته بودش .نقل قول:
بداشتوبر بود!نقل قول:
تازه وقتی توپ داشت از بین 2تا پاهاش عبور میکرد یه نمه منحرف شد..وگرنه نویر گرفته بود اون توپ رو...
هاملس اگر همینطور به پیشرفتش ادامه بده بازیکن بزرگی میشه . در حد بالاک و ماتیوس و .... . به قیصر بعیده برسه !نقل قول:
ایشالا که برسه ما که خسیس نیستیم
کلینزمن مربی اسبق تیم ملی آلمان، تیم یوآخیم لوو را در حال حاضر آماده کسب عنوان قهرمانی اروپا می داند. کلینزی معتقد است آلمان ها پتانسیل بالایی برای تصاحب عناوین اسپانیا دارند
DFB.ir- یورگن کلینزمن سرمربی تیم ملی آمریکا که در جام جهانی 2006 سکان هدایت تیم ملی آلمان را عهده دار بود و یوآخیم لوو را به عنوان دستیار به تیم ملی آلمان آورد معتقد است تیم کنونی آلمان دارای پتانسیل و سبک بازی بالایی است و می تواند عناوین کسب شده توسط اسپانیا را تصاحب کند.
به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران و به نقل از بیلد؛ کلینزی با بیان اینکه ژرمن ها اکنون از همه جهت مهیای قهرمانی در اروپا هستند می گوید:"شرایط لازم برای تصاحب جایگاه اسپانیا فراهم شده است تنها نکته مهم حفظ و توسعه انگیزه بازیکنان برای کسب موفقیت است و باید با تلاش این مسیر را طی کرد."
یوگی لوو خود تشنه قهرمانی است و به هر قیمتی خواهان این موفقیت است. کلینزی ادامه می دهد:" در دو سه سال اخیر استعداد های بسیاری در فوتبال آلمان شکوفا شده است که نشان دهنده ظهور یک نسل با کیفیت بالا است این را یوگی نیز به خوبی می داند. او قطعا باید در این مسیر گام بردارد وی علاقه بسیاری به حضور بازیکنان جوان دارد و این کار باعث می شود در تیم ملی شاهد شور و اشتیاق بیشتری باشیم."
تو بازی ديروز جا داشت آلمان يك گل ديگه هم بزنه ، من خودم به شخصه طرفدار گومز نيستم اما ديروز خيلی خوب كار كرد.
اون اوزيل نمیخواد مدل موشو عوض كنه ؟ از بچگی كه همين بوده كه :31: