من به شخص دل بوسکه و سوابقش کاری ندارم...در رابطه با شیوه کارش مشکل دارم...! نتیجه گرفتن در یک تیم باشگاهی با یک تیم ملی خیلی فرق داره ، این باشگاه ها هستند که بازیکن هارو میسازند..! :دینقل قول:
من به شخص دل بوسکه و سوابقش کاری ندارم...در رابطه با شیوه کارش مشکل دارم...! نتیجه گرفتن در یک تیم باشگاهی با یک تیم ملی خیلی فرق داره ، این باشگاه ها هستند که بازیکن هارو میسازند..! :دینقل قول:
خیلی راحت اسپانیا 3 تا گل میزنه به کرواسی............
امیدوارم اسپانیا بیاد بالا من خودم طرفدار پرتغالم ولی اسپانیا را هم دوست دارم
دوستان تا حالا دل بوسکه گفته دلیل دعوت نکردن سولدادو به تیم چی بوده ؟!
ورزش۳: ويسنته دل بوسکه، سرمربي تيم ملي اسپانيا، ادعاي بعضي از رسانه ها در مورد توافق اين تيم با کرواسي براي کسب نتيجه 2-2 و حذف ايتاليا را به شدت رد کرد. در صورتي که دو تيم اسپانيا و کرواسي به نتيجه تساوي پرگل دست پيدا کنند، هر دو تيم راهي مرحله بعد خواهند شد و ايتاليا از دور رقابت ها کنار خواهد رفت اما دل بوسکه تاکيد کرد که هيچ علاقه اي براي توافق با تيم حريف ندارد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "من به بازي زيبا اعتقاد دارم. حتي يک ثانيه هم به چنين احتمالي فکر نمي کنم. صحبت در مورد چنين مسائلي، آن هم بارها و بارها اصلا به سود فوتبال نيست. هرچه بيشتر در اين مورد صحبت کنيم، بيشتر توجه کساني که از فوتبال بد مي گويند را جلب مي کنيم. من مطمئنم که کروات ها هم دقيقا همين طور فکر مي کنند. ما در مهماني فوتبال اروپا هستيم و بايد به آن احترام بگذاريم." همزمان با ديدار امشب اسپانيا مقابل کرواسي، ايتاليا با ايرلند روبرو خواهد شد.
نقل قول:
دل بوسکه چه توی دورانش توی رئال و چه تیم ملی اسپانیا توی این چند سال توی مدیریت ستاره های زیاد تیم موفق عمل کرده ... اینکه اون زمان فلورنتینو پرز با گفتن عین این عبارت که "دل بوسکه دیگه تکراری شده !!" دست به تغییرش زد هیچ وقت فراموش نمیشه ...
در مورد اعداد بالا بهتر بود می گفتین تا 7 سال از مرحله ی 1/8 بالاتر نیومد...
اگه اسپانیا بیاد بالا خیلی خوب میشه.من عاشق اسپانیا و داوید ویا هستم.
دم اینیستا گرم، حرکت خیلی قشنگی بود.
واقعا افتخار میکنم به حضور کاسیاس که تیم رو نجات داد!
اینیستا هم که خیلی زیبا بود کل بازیش و پاس گلش.
البته نیومدن یورنته ناراحتم کرد و به نظرم در تعویضا بهتر میتونست کار کنه بوسکه.
تبریک به همه ...رفتیم مرحله بعد .
چقدر بد بازی میکرد سیلوا امشب . همچنین تورس.اما دم اینیستا و کاسیاس گرم واقعا .
بازی در حد تیم قهرمان نبود . انتظارم خیلی بیشتر بود . ولی در هر حال به عنوان تیم اول صعود کردیم .
کسی میدونه چرا وقتی 0-0 بودیم ایتالیا تیم اول گروه میشد در حالی که تفاضل اسپانیا بیشتر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سه تیم 5 امتیازی می شدن و چون ایتالیا در بازیهای مستقیم با اسپانیا و کرواسی بیشتر از بقیه گل زده بود اول می شد.نقل قول:
یعنی تا قبل از گل می تونست آب سردی روی سرمون خالی بشه از چیزی که می ترسیدم کم مونده بود به سرمون بیاد من می دونستم که صعود از این گروه نفس گیر هست... کرواسی واقعا تیم لایق و شایسته ای هست مودریچ فوق العاده از بازی امشب راضی نیستم اسپانیا تیم هست ولی امشب تیم نبود اسپانیا امشب عبارت بود از حماسهه اینیستا و کاسیاس! یعنی فاصله حذف شدنمون اندازه تار مو بود واقعا اگه توپ راکیتیچ گل می شد و نمی تونستیم جبران کنیم کی می خواست پاسخ گو باشه؟ تعویض های احمقانه دل بوسکه اعصابم رو بهم ریخته بود نگردو جای ژاوی میاد خوب که چی بشه؟فابرگاس جای تورس میاد در حالیکه به گل نیاز داشتیم خیلی بیخیالی طی می کنه می تونه الان با خیال راحت مصاحبه کنه دل بوسکه و همه تحسینش کنن ولی صرفا چون کاسیاس درخشید می تونه افتاخار کنه دل بوسکه اگه گل می شد اون توپ هیچ کس کاسیاس رو مقصر نمی دونست که چرا ندرخشیدی کل تیم با مربی و تعویض هاش زیر سوال می رفت و هیچ کس ککشم نمی گزید! واقعا امیدوارم این شرایط الابختکی تموم بشه و شاهد بازی با کیفیت تری از تیم باشیم با این شرایط نمیشه اونقدرا هم امیدوار بود منکر بازی زیبای کرواسی نیستم ولی خیلی بهتر از اینا می تونست ظاهر بشه اسپانیا...
صعود رو به همه تبریک می گم... خدایا شکرت که مرحله گروهی رو به سلامت رد کردیم
چه قانون مسخره ای . :18::2::42:نقل قول:
قانون تفاضل گل مگه چش بود که اینو گذاشتن .
این قانون های الکلی گند زده به فوتیالنقل قول:
اول گل زده بیشتر بود بعد دیدن تیم ها تبانی میکنن و مثلا تو بازی اخر ده تا گل میزنن
تفاضل گل هم برای دو تا تیم جواب میده وقتی سه تا تیم هم امتیاز بشن دیگه تفاضل گل بین سه تیم جواب نمیده
فابراس بود که اون پاس را به اینیستا داد وگرنه بازی از صفر صفر جلوتر نمیرفتنقل قول:
؟فابرگاس جای تورس میاد در حالیکه به گل نیاز داشتیم
این گزارشگر هم که گند زد تو بازی :24:
سال های قبل تو این تاپیک ها پر بود از عکس دختر هایی که ورزشگاه رفتن الان چی شده اون پست ها:31:
به هواداران اسپانيا تبريك ميگم
من شخصا براي وجود تورس در اين بازي طرفدار اسپانيا بودم :دي
در كل بازي سطح بالايي نداشت هر چند كه در نيمه دوم بازي بهتري رو ديديم و اسپانيا موقعيت هاي بيشتري خلق كرد
نقل قول:
به نظر من تبانی بهتر از این قانونهای واقعا مزخرفه .
راست میگی منم واسه عکس های اونجوری دلم تنگ شده . :31:
باید از کاسیاس تشکر کرد که اون توپ سخت رو گرفت
به طور مشخصی در بازیهایی که دفاع حریف با تراکم بالا بازی میکنه و البته از دفاع تیمهایی مثل ایرلند قویتره، نبودن تورس تاثیر بهتری در ساختار هجومی اسپانیا داره
شما به حرکاتی که منجر به گل به ایتالیا و گل به کرواسی شد نگاه کنید در این حرکات ترکیبی تورس مطلقا جایی نخواهد داشت یا به عبارتی دیگه تورس توانایی چنین فراری از آفساید و دادن چنین پاسهایی با سرعت و در اولین فرصت رو نداره
یا اینکه توانایی این رو نداره مثل سسک یا حتی یه بازیکن معمولیتر مثل ناواس خودش رو در مکان مناسب و فاصله مناسب برای دریافت پاس آخر قرار بده
به نظر من بازی با ایتالیا و تیم قدرتمندی مثل کرواسی نشون داد آمار اسپانیا در زمانی که تیم بدون مهاجم و با تعداد بالای هافبکها بازی میکنه بهتره
اگر قرار بود که بازی با تک مهاجم در مقابل تیمهایی که با تعداد بالا در منطقه کوچکتری فضا رو محدودتر میکنن جواب بده که پیش از این در مقابل یونان ری هاگل و و و... جواب میداد
در اینکه کرواسی تیم فوق العاده ای بود شکی نیست من مطمئنم در هر گروه دیگری بود صعود میکرد این رو بدون تعصب میگم
اما فکر میکنم اسپانیا در خط حمله بسیار کم تحرک بود و این به خاطر حضور معمولی تورس و بازی بد سیلوا بود
خط دفاعی واقعا آسیب پذیره به ویژه از کناره ها ای کاش میشد راموس به سمت راست بره و یه مدافع میانی دیگه مثل آلبیول یا حتی مارتینز به جاش بازی کنه
البته اصلا نمیشه از قدرت واقعا عجیب کرواسی در حمله از کنارها هم غافل شد سه گل از چهار گلشون در این جام رو از روی سانتر از کناره ها به دست آوردن
در کل باید یه فکری به حال دفاع بشه به نظر من بوسکتس باید چسبیده به مدافعین میانی بازی کنه
در بخش هجومی هم به نظر من در بازی بعدی سیلوا باید بره روی نیمکت چون واقعا داره با بازیکنای اطرافش ناهماهنگ و بدون تمرکز بازی میکنه
تیم بعد از ورد سسک و ناواس واقعا بهتر شد و حتی اینیستا که به نظر با سیلوا هماهنگ نیست راحت تر کار کرد
پی نوشت: به نظر من کاسیاس و سسک تا حالا بهترین و موثرترین بازیکنای اسپانیا بودن
کرواسی همونجور که انتظار می رفت حریف قدری بود. وقتی با تیم هشتم فیفا (بالاتر از پرتغال، ایتالیا و فرانسه) که به دفاع هم عادت داره بازی می کنید باید مشکل باشه. مجبور بودیم احتیاط هم بکنیم. خوب شد دل بوسکه خیلی معطل نکرد و یک سوم آخر بازی تغییرات رو داد. فابرگاس برای سومین بار متوالی خودش رو ثابت کرد. نباید از این سیستم براحتی گذشت. خوشبختانه ابزارش رو داریم و می تونیم حتی در طول بازی سوییچ کنیم. حالا سوال اینه کدوم باید اول باشه؟ به نظرم هیچ تیم دیگه ای تو جام نمیتونه همچین دفاعی جلوی اسپانیا ارائه بده. فقط پرتغال تجربه شو داره که اونم از پسش بر میایم. فرانسه هم اگه حریفمون بشه نبرد فوتباله تا نتیجه.
بردیم ولی این تیم اسپانیا نبود! نمی دونم چرا تورس انقدر تو دل دلبوسکه جا افتاده که یورنته از اسپانیا پا شده فقط اومده از روی نیمکت یورو رو ببینه!!:13:
آخه چرا حمله اسپانیا انقدر باید ضعیفه کار کنه ؟!!!
فقط باید تشکر ویژه کرد به ایکر کاسیاس که واقعا سنگ تموم گذاشت و همینطور آندرس مقدس که لقبش برازنده این بازیکن بزرگه :42: فابرگاس هم مثله همیشه مفید کار کرد.
امیدواریم بازیهای بعدی اینطوری لبه تیغ نباشیم!
اسپانیا زیاد جالب نبود..مخصوصا خط میانی و هافبک ها اصلا درست بازی سازی نمیکردن و فقط توپ مرکز زمین میچرخید...!
+
اینقدر از تورس انتقاد میکنید اصلا توپ بهش دادن که بخواد گل بزنه ؟ من به شخصه از جای گیری هاش تو این بازی اصلا راضی نبودم ولی انصافا خط میانی و هافبک های بازی ساز هم هیچ توپی ندادند به تورس که بخواد خود نمایی کنه...این دفاع کرواسی هم اینقدر عقب بازی میکرد که اصلا پاس در عمق و این داستانا جواب نمیداد..! بهتر بود یک هافبک دفاعی مثل ژابی / بوسکتس کم کنیم یک هافبک هجومی مثل ناواس بیاریم تو شاید بهتر نتیجه میگرفتیم...در طرف دیگه اینقدر هافبک هجومی خوب داریم چرا تیم یک ترکیب ثابت داره خیلی جای تعجبه مثلا ماتا هنوز رو نیمکته...همچنین مهاجم هایی مثل یورنته و پدرو به نظرم تو این بازی های گروهی باید به اینا حتی به صورت آزمایشی هم شده بازی میداد تا ببینه عملکرد تیم با حضور اینا چطوره...
دلیل این همه انتقاد از تورس چیه؟ قرار بود چکار کنه که نکرد؟ دیگه وقتی تیم نمی تونه موقعیت تحویل مهاجمش بده تقصیر مهاجم نیست. بیچاره یکی از دونده ترین بازیکن های تیم هم بود و بهترین موقعیت تیم در نیمه اول رو هم خودش با اون حرکت استثنایی از سمت راست درست کرد (که چون هیچ کس باهاش حرکت نکرده بود مجبور شد زاویه بسته بزنه، که خیلی هم خوب زد!).
تیم در نیمه دوم بهتر شد چون داوید سیلوا بیرون رفت و فابرگاس اومد. سیلوا هر لحظه که توپ به پاش می خورد دقیقا ساز 180 درجه مخالف با تاکتیک تیم رو می زد و همه حرکات بازیکن ها یکدفعه تخریب می شد.. فابرگاس اومد و دقیقا تاکتیک تیم درست شد. فکر کنم الان دست دلبوسکه اومده باشه باید چطور بازی کنه.. فابرگاس/تورس/اینیستا در خط حمله و سیلوا روی نیمکت و زمانی که تیم نیاز به "ساز مخالف زدن" داره به زمین بیاد.
تیم مشکل داره و هر چی هست رو می کوبن سر این بدبخت تورس! بابا مشکل این نیست.. مشکل نحوه بازی کردن و موقعیت سازی تیمه.
سلام..... فکر نکنین چون طرفدار المانم میگم ها.... ولی دیشب دقیقهی ۷۰ فک کنم به خاطر خستگی خوابم برد.... بازی تو نیمهی اول جوری بود که صبح که بیدار شدم، احتمال میدادم که اسپانیا باخته باشه!!!! اخه دوستام هم هیچکدومشون تکست های تهدید امیز!!برای المان نفرستاده بودن مثل دو بازی قبلی.... وحشتناک ضعیف بازی کرد.... فکر نکنم تو دور بالاتر با تیم های بهتر از کرواسی بتونه اینجوری دووم بیاره... البته این سیلوا واقعا معرکه هستش.... اگر ۳ تا از بازیکن های اسپانیا مثل اون بودن، تیم اصلا تا اینجا هم نمیاومد!!!! من حس میکنم این داوید سیلوا ایرانی باشه....اخه مثل ماها بازی میکنه!!! برا خودش!
در هر صورت هر تیمی ممکنه یه بازیو ضعیف کار کنه.البته مسلما ایرادات باید به سرعت برطرف بشن.همین آلمان شما هم درسته 9 امتیازی رفت بالا ولی واقعا جلوی پرتغال(پرتقال ؟!: دی) شانس اوردش که ضربه په په گل نشد و بازی آلمان در سطح خودش نبود.ولی خوب مثلا جلوی هلند خیلی خوب بودن.اسپانیا هم همینطور.
داوید سیلوا هم درسته ایرادات زیادی داره ولی در بیشتر مواقع خوب به کمک تیم بوده و اصلا حرفتون درست نیست.پاسی که مثابل ایتالیا داد برای مثال.البته منم با تک روی هاش و بعضی وقتا پاسای ضعیفش مشکل دارم ولی نه در این حدی که شما میگی!
دلیلش مشخصه آرمان جاننقل قول:
خیلی از تیما سعی میکنن در برابر اسپانیا با عقب کشید و در دفاع پرتعداد بودن فضا رو برای این تیم محدود کنن
و تورس بازیکن مناسبی برای این جور بازیها نیست حداقل توی این بازیها باید نیمه دوم بیاد نه اینکه فیکس باشه
قرار بود تحرک بالایی داشته باشه. اگر توی عمق فضا بستس خیلی زود جا به جا بشه به کناره ها بره . وقتی هافبکها پاسور تیم مثل ژاویستا که معمولا پاس یکی به آخر رو میدن صاحب توپ هستن فاصله و زاویه خودش رو با سیلوا یا...که معمولا پاس آخر رو میدن تنظیم کنه که البته این کار نیازمند تحرک و انعطاف بالای بازیکنه که تورس نداره
عجیبه که دوستان میگن توپی برای تورس فرستاده نشد این حرف شاد در مورد تیمهایی که فوتبال رو ذاتا بر اساس تک مهاجم بازی میکنن و کارشون بر اساس سرعت دادن به بازی و ارسال پاسهای نهایی برای مهاجمین هدف یا موج دومه درست باشه
اما در مورد اسپانیا و روش اشتباهه
اسپانیا با پاسهای زیاد و کوتاه در خط میانی سعی میکنن با جابه جایی زیاد مهاجمین یا بخش هجومی به محض ایجاد فضا توپ رو براش ارسال کنن که این کار با توجه به سرعت پایین تورس در حرکتها و جا به جاییهای ناگهانی کلا مختل میشه
در واقع شما در آلمان میتونید بگید توپ خوبی برای گومز ارسال نشد اما توی سیستم اسپانیا دلیل اصلی ایجاد نشدن موقعیت تحرک کم خود مهاجمه
وگرنه این کاملا مشخصه که اسپانیا بهترین هافبکهای دنیا رو داره
شما هم ژاوی رو دارین که میتونه پشت مدافعین بهترین توپها رو ارسال کنه
هم اینیستا رو دارین که در فضای محدود بهترین پاسها رو میده
هم آلونسو رو دارین که میتونه هم پاسهای بلند بده به کناره ها هم پاسهای طولی
تورس در مقابل تیمهایی که با تراکم بالا دفاع میکنن نباید فیکس بازی کنه
آره منم گفتم سیلوا بد بازی کردنقل قول:
تیم در نیمه دوم بهتر شد چون داوید سیلوا بیرون رفت و فابرگاس اومد. سیلوا هر لحظه که توپ به پاش می خورد دقیقا ساز 180 درجه مخالف با تاکتیک تیم رو می زد و همه حرکات بازیکن ها یکدفعه تخریب می شد.. فابرگاس اومد و دقیقا تاکتیک تیم درست شد. فکر کنم الان دست دلبوسکه اومده باشه باید چطور بازی کنه.. فابرگاس/تورس/اینیستا در خط حمله و سیلوا روی نیمکت و زمانی که تیم نیاز به "ساز مخالف زدن" داره به زمین بیاد.
اما فقط به خاطر بیرون رفتن سیلوا تیم بهتر نشد بلکه به خاطر بیرون رفتن تورس هم بود
وگرنه تا زمانی که تورس و سیلوا بودن اصلا اینیستا رها نشد و کمتر توی 18 قدم اومد
البته بهتر شدن اسپانیا دلایل دیگه ای هم داشت که بماند
ممنون از صحبتهای علیرضا جان که صحبتهای منم هم بودنقل قول:
تورس باریکنیه که توپ به هافبکهای اسپانیا میرسه فقط با سرعت کمش میرفت تو 18 قدم تا توپو جلوی اون همه مدافع بهش برسونن و مدافعان دست تورس رو راحت می تونستند بخونن! نه انعطافی زیادی داره که بتونه با فرار های سرعتی از مدافعان بگذره نه اینکه بازیکنی نیست که بتونه به گوشه های زمین حریف بره تا مدافعان گیج بشن
دیشب اگه تورس تو زمین بود مطمئن باشید بازی همون 0-0 تموم میشد
Group Stage Statistics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رابطه بازی با کرواسی من نمیدونم یه جور بی اشتیاقی توی بازیکنا بود !
شاید این جمله خیلی مسخره باشه اما به نظر من از خودشون خواستن که خوب بازی نکنن!
چونکه توی صحنه هایی واقعا تعلل کردن توی ضدحمله ها الکی لفتش میدادن توی موقعیت هایی که اگه پاس گل میدادن 100% گل میشد ندادن . تازه مثلا اسپانیا به پاسهاش معروفه اما اینکارو نکردن . تورس بازیکن کندیه من به شخصه فابرگاس رو موفق تر از اون میدونم . تنها بازیکن هایی که خلل در تیکی تاک اسپانیا ایجاد میکنن یکیش خود این تورسه . چون بازیکنیه مثل زلاتان . قدرتیه گل زن ما نمیگیم بازیکن بدیه اما به درد اسپانیا با این طرز بازیش نمیخوره . اسپانیا از تیم هایی نیست که بخواد سانتر از جناحین کنه و از وسط زمین پاس تو عمق بندازه برای تورس . اسپانیا تیمیه که حتی با نوک حمله ی خودش هم تیکی تاک بازی میکنه و تورس این قدرتو نداره به همین دلیل میگم به درد اسپانیا نمیخوره فابرگاس گزینه ی بهتریه
درباره ی سیلوا هم شاید خیلیا نظر مثبت داشته باشن اما من نظرم منفیه . سیلوا یه پا تیمه خودش ! اینو دیشب کارشناس برنامه گفت . واقعا شما هم اینجوری فکر میکنید؟ اگه سیلوا یه پا تیمه دیگه اینیستا چیه؟
یکی دیگه از بازیکنایی که به درد تیکی تاک نمیخوره همین سیلوائه ! بازیکن تکنیکی هست اما دیگه خیلی خود خواه بازی میکنه و خیلی تک روی میکنه . همه دارن با همین یک 2 میکنن و پاس کوتاه میدن تا توپ به این میرسه میره تو دل دفاع همه چیو خراب میکنه !خوب داداش من مسی که نیستی اونی که میبینی مسیه بهترین بازیکن دنیائه تو بارسلونا تو انگشت کوچیکه اونم نمیشی چرا اینجوری بازی میکنی؟ بازیکن خوب و سرعتی هست ولی گند میزنه تو تیکی تاکا اه دیشب حداقل 7 تا موقعیتو فقط خودم شمردم که خراب کرد نه از لحاظ تک به تک از لحاظ تک روی و دریبل الکی ! ویا واقعا سرتر از این بازیکن ای کاش به جای این ویا بود تیم دیگه ردیف ردیف میشد
درباره ی جای ژاوی هم دیشب من تعجب کردم . یه خط عقب تر از همیشه باز میکرد دیگه رفته بود کنار آلونسو ! هیچ کارایی نداشت اونجا یعنی یه کار مثبت ازش دیده نشد
و جالبه تا آخر بازی هم همونجا بازی میکرد یعنی یه قدم نیومد جلوتر دلیلش رو واقعا نمیدونم ! یعنی اون مربی متوجه نشد بازیکن 80 دقیقس هیچ کاری انجام نمیده؟بازیکنی که قلب اسپانیائه و همیشه طلایی بوده الان خنثی خنثی داره بازی میکنه؟یعنی متوجه نشد؟
به همین دلیله میگم فوتبال دیشب اسپانیا یکم عجیب غریب بود واسه من !
در ضمن این گزارشگره طرفدار کدوم تیم بود؟ اول بازی گفت از این بازی پاسکاریای کوتاه طرفدارای بارسلونا و اسپانیا خسته میشن !
یعنی واقعا ماها خسته میشیم؟هه چه جمله ی مزخرفی
کل دنیا داره از این فوتبال لذت میبره که چقدر قشنگ پاسکاری میکنن اونوقت ماها خسته میشیم؟عجب !
اسپانيا هيچ وقت چنين نسلي را نداشت
فرناندو ايه رو، کاپيتان سابق تيم ملي اسپانيا، معتقد است اين تيم مي تواند با قهرمان در يورو 2012 و کسب سومين قهرماني پياپي در تورنمنت هاي بزرگ تاريخ ساز شود و دليل آن را حضور بهترين نسل بازيکنان اين کشور در تيم دل بوسکه مي داند.
اسپانيا با پيروزي 1-0 مقابل کرواسي، راهي مرحله بعد رقابت هاي يورو 2012 شد و ايه رو معتقد است اين تيم مي تواند قهرمان شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تيم ملي اسپانيا لحظات ويژه اي را سپري مي کند. آنها بازيکنان فوق العاده اي از جمله ستاره هاي بارسا و رئال، بزرگترين باشگاه هاي حال حاضر دنيا و همچنين ستاره هايي مانند داويد سيلوا را در اختيار دارند؛ ما واقعا با بهترين نسل فوتبال اسپانيا روبرو هستيم.
قهرماني در يورو اصلا آسان نيست اما اين تيم اعتماد به نفس بالايي دارد. تا به حال هيچ تيمي نتوانسته سه قهرماني پياپي در يورو و جام جهاني به دست بياورد اما با اين تيم، هر چيزي ممکن است.
در رقابت ها تيم هاي بزرگي مانند ايتاليا، انگليس و آلمان حضور دارند اما اسپانيا بهترين است."
ورزش3
سیلوا بازیکن خیلی خوبیه و روی فرم هم هست، ولی هیچ انطباقی با تاکتیک تیم نداره و به هیچ وجه با فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه سازگار نیست.نقل قول:
نقل قول:
علیرضا جان اکثر صحبت هات بر اساس یک سری فرضیاته که کاملا اشتباه هستن... دوباره می گی تورس به خاطر سرعت پایین یا تحرک و انعطاف پایین که تورس همه اینها رو داره، و اتفاقا بین اینیستا/سیلوا/فابرگاس/تورس، سریعترین و با تحرک ترین بازیکن همین تورسه. آمار رو ببینی توی همه بازیهای تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس تحرک بیشتری داشته.
مشکلی که این سبک بازی کردن داره اینه که حتی وقتی یک شماره 9 در زمینه، یک بازیکن دیگه نقش False 9 رو بازی می کنه و اون شماره 9 نقش ساپورت/وینگر. تیم به این همه بازیکن پشت محوطه جریمه حریف نیاز نداره... مشکل من دقیقا همینه، اسپانیا با مهاجم بازی نمی کنه و بعد انتظار دارن تورس وقتی بازی می کنه مثل همه مهاجم ها عالی باشه. توی بازی با ایرلند تورس فقط و فقط 38 ثانیه صاحب توپ بود، 5 شوت زد، 4 تا در چارچوب و 2 گل.
وقتی تیم به این شکل بازی می کنه هیچ مهاجمی نمی تونه خوب بازی کنه. من نمی فهمم چه اصراری است وقتی تیم بازیکنی مثل "مسی" نداره حتما و حتما باید یک نفر این نقش "Messi Role" رو در تیم بازی کنه. فاجعه است وقتی سیلوا اینکار رو می کنه، تیم از هر نظر مثل یه تیم کاملا بیماره.
علیرضا جان شما فرض می کنی ما باید جلوی همه تیم ها این تاکتیک اشتباه رو ادامه بدیم، و چون در این تاکتیک اشتباه مهاجم ها (نه فقط تورس، هیچ مهاجمی) نمی تونه تاثیر همشگیش رو داشته باشه باید همشون بشینن بیرون.نقل قول:
تورس در مقابل تیمهایی که با تراکم بالا دفاع میکنن نباید فیکس بازی کنه
دقیقا برعکس چیزیه که می گی. جلوی تیم هایی که با تراکم دفاعی بالا بازی می کنن باید مهاجم رو در تیم داشته باشیم، اتفاقا به جای یک هافبک مرکزی دیگه باید یه وینگر داشته باشیم که به بازی عرض بده، وسط زمین خلوت تر بشه، مهاجم تیم هم مدافعین حریف رو از جاشون خارج کنه و بیاره جلو و موقعیت سازی کنه... نه اینکه چون اونها با تراکم زیاد بازی می کنن ما هم مهاجممون رو کم کنیم و یه هافبک بیاریم پشت محوطه جریمه که بیشتر پاسکاری کنیم و به هیچی نرسیم.
دلیل اصلی بهتر شدن تیم اومدن فابرگاس به جای سیلوا بود که باعث شد در روند بازی تیم همه با هم همراه بشن و اون ساز مخالف و "سلول سرطانی" از تیم خارج بشه. بیرون رفتن تورس تاثیر خیلی زیادی نداشت کما اینکه قبل از اینکه فابرگاس بیاد (و تورس 10 دقیقه قبلش تعویض شده بود) تیم دقیقا به همون "افتضاحی" قبل بود.نقل قول:
آره منم گفتم سیلوا بد بازی کرد
اما فقط به خاطر بیرون رفتن سیلوا تیم بهتر نشد بلکه به خاطر بیرون رفتن تورس هم بود
وگرنه تا زمانی که تورس و سیلوا بودن اصلا اینیستا رها نشد و کمتر توی 18 قدم اومد
البته بهتر شدن اسپانیا دلایل دیگه ای هم داشت که بماند
در اینکه سیلوا بازیکن بسیار خوبیه شکی نیست ولی بازیکن این نوع بازی نیست. تقصیر خودش هم نیست، در جایی داره بازی می کنه که پست اختصاصیش نیست و در تیمی بازی می کنه که بقیه بازیکن ها اصلا باهاش سازگار نیستن. سیلوا فقط باید وقتی به زمین بیاد که تیم نیاز به Plan B داشته باشه، ما الان داریم با Plan B می ریم تو زمین و وقتی نتیجه نداد 10 دقیقه بازی اصلیمون رو می کنیم.نقل قول:
آرمان جان با احترام فکر میکنم دچار سو برداشت شدینقل قول:
علیرضا جان اکثر صحبت هات بر اساس یک سری فرضیاته که کاملا اشتباه هستن... دوباره می گی تورس به خاطر سرعت پایین یا تحرک و انعطاف پایین که تورس همه اینها رو داره، و اتفاقا بین اینیستا/سیلوا/فابرگاس/تورس، سریعترین و با تحرک ترین بازیکن همین تورسه. آمار رو ببینی توی همه بازیهای تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس تحرک بیشتری داشته.
من گفتم تحرک و انعطاف
در حالی که با توجه به جمله بولد شده، شما منظورت دوندگیه که اصلا ربطی به انعطاف پذیری و تحرک و توانایی جا به جایی سریع بازیکن نداره
در واقع جمله درست تو اینه
تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس دوندگی بیشتری داشته
چون آمار رو معمولا برای میزان دوندگی میدن نه میزان انعطاف پذیری
وگرنه تورس اصلا مثل سسک سیلوا اینیستا یا ژاوی توانایی یک دو و جا به جایی سریع در فضاهای محدود رو نداره
وقتی تورس در تیم نیست یا در بازی با کرواسی بیرون رفت دقیقا ترکیب هجومی تیم همونی شد که باید باشه روی گل اینیستا برای نخستین بار جلوتر از همه وارد 18 قدم شد سسک عقب اومد و در نقش اینیستا پاس یکی مونده با آخر رو داد دقیقا همون پاسی که در بازی اول اینیستا به سیلوا داد
یک حرکت کشویی که ناشی از تواناییِ تحرکِ بالای این بازیکنا در فضای محدوده
حرکتی که تورس ابدا نمیتونه انجام بده چون از نظر فیزیکی انعطافش رو نداره چون فعلا و فقط در حال حاضر با توجه به تیپ و سبک غالب بازیکنای اسپانیا در بخش هجومی تورس یه جورایی با این نفرات هماهنگی نداره
تو نظرت اینه که هر تیمی فارغ از ابزار و سبکش یه مهاجم هدف میخواد
در صورتی که به نظر من یه مربی باید اول به نفرات تیمش و سبکی که اونها بیشتر باهاش انس گرفتن نگاه کنه بعد به سبک تیم مقابل بعد ترکیبش رو بچینه و سیستمش رو طراحی کنه
و به نظر من دلبوسکه کاملا طبیعی و با شناخت از بازیکنان و سبک غریزی اسپانیا گرایش بیشتری به بازی ندادن تورس داره
به نظر من سیلوا صرفا در این بازی خیلی بد بازی کرد وگرنه سیلوا همونی بود که در بازی با ایتالیا اون پاس فوق العاده رو دادنقل قول:
دلیل اصلی بهتر شدن تیم اومدن فابرگاس به جای سیلوا بود که باعث شد در روند بازی تیم همه با هم همراه بشن و اون ساز مخالف و "سلول سرطانی" از تیم خارج بشه. بیرون رفتن تورس تاثیر خیلی زیادی نداشت کما اینکه قبل از اینکه فابرگاس بیاد (و تورس 10 دقیقه قبلش تعویض شده بود) تیم دقیقا به همون "افتضاحی" قبل بود.
و
و اگر باز نگی چرا به تورس هجمه میکنم به نظر من ناهماهنگیش با تورس باعث شد اون کارایی خودش رو نداشته باشه
بیرون رفتن سیلوا و تورس و اومدن ناواس و سسک صرفا یه جا به جایی نفری مثلا بین سسک و سیلوا نبود که مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش مشکلات اسپانیا حل بشه
بلکه باعث شد بازیکنایی که شکل بازیشون بیشتر با هم هماهنگه در کنار هم قرار بگیرن و از اونجا بود که من بهترین بازی اسپانیا در این سه بازی رو دیدم
یک ساختار هجومی سرشار از جا به جایی و لبریز از بازی بدون توپ و فضاسازی
نمیدونم متوجه شدی که در این دقایق بوسکتس با دروازبان کرواسی تک به تک شد
دلیلش فقط این بود که بازی بدون توپ در بخش هجومی اسپانیا اونقدر بالا رفت که چنین فضاهایی حتی برای هافبک دفاعی تیم هم مهیا شد
یه نکته رو هم بگم به نظر من بازی ایرلند رو اصلا نباید برای قضاوت درست درباره اسپانیا ملاک قرار داد ایرلند دفاع ضعیفی داشت تمرکز پایینی داشتن همه بردنش توی سه بازی 9 تا گل خورد
در کل بازم میگم من مخالف تورس نیستم و خدایی نکرده از این بازیکن یا شکل بازیش بدم نمیاد بلکه صرفا فکر میکنم با توجه به بازیکنا و ساختار هجومی اسپانیا و شکل بازی اکثر تیمها در مقابل این تیم فیکس بازی نکردنش بهتر باشه
و اصلا هم اصراری روی اینکه حرفم درست باشه ندارم چون فوتباله و ممکنه همین تورس بازی بعدی بهترین بازیکن اسپانیا بشه
سیلوا .. چرا اینقدر این بازیکن رو میکوبین؟! یکی از بهترین های منچستر سیتی و یکی از عوال قهرمانی تیم بوده. این همون بازیکنیه که در بازی با ایرلند توپ رو از زیر پای 4 نفر رد کرد گل زد در 18 قدم!! :20:نقل قول:
سلول سرطانی
چون در یک بازی بد بود دلیل نمیشه کیفیتش رو پایین بیاریم.
دلیل بازیِ خوب فابرگاس رو بازی در لیگ ِ اسپانیا و هم بازی بودن با موتورهای محرک تیم هافبک ها ( ژاوی و اینیستا ) میدونم. در ضمن از توانایی های فنی این بازیکن هم نباید بگذریم. ( اگر بخوام از 100 به توانایی های این 2 بازیکن نمره بدم فابرگاس 88 و سیلوا 85 میگیرن! )
به امید برد مقابل فرانسه
پیمان جان پست های من رو ببینی فکر کنم 5-6 بار گفتم سیلوا بازیکن فوق العاده ایه و هیچ شکی در توانایی هاش نیست. مشکل اینه که بازیش به درد فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه نمی خوره. من هیچ وقت از روی یک بازی درباره کسی قضاوت نمی کنم (مثبت یا منفی)، ولی به نظر من سیلوا در این سه بازی بدترین بازیکن تیم بوده. شاید بیشتر از 30 بار حملات خوب تیم رو یکدفعه بطور فضایی با زدن به فاز مخالف خراب کرده. اینکه پاس گل هم داده یا گل زده طبیعیه چون بازیکن خیلی خوبیه و سبک بازی تیم طوریه که همه چیز داره از سیلوا می گذره. من به این نگاه می کنم که چقدر حضورش توی تیم ضرر زده به "فوتبال" ای که اسپانیا بازی می کنه.نقل قول:
اتفاقا من بخوام به توانایی شخصی بازیکن نمره بدم قطعا به سیلوا بیشتر از فابرگاس می دم و سیلوا رو بازیکن بهتری نسبت به فابرگاس می دونم ولی فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه فوتبال بازیکنی مثل سیلوا نیست. "سلول سرطانی" به همچین بازیکنی می گن، مثل ژاوی در دوران رایکارد که خودش هم شخصا اقرار کرده بود.
مشکل همینه... اصلا تیم نیاز به همچین انعطافی در خط حمله نداره و البته هیچ مهاجمی در دنیا همچین انعطافی نداره. تیم داره فوتبال بیماری رو بازی می کنه که در اون نمیشه از مهاجم ها استفاده کرد، نمیشه از وینگر ها استفاده کرد و نصف تیم دارن در پست های غیر معمول و غیر تخصصی بازی می کنن. دقت کردی الان فقط دروازبان، چهار مدافع و بوسکتس دارن فوتبال "راحت" و "دلخواه" خودشون مشابه باشگاهشون رو بازی می کنن، بقیه همه خارج از پست اصلی هستن و این وسط فقط اینیستا است که داره واقعا خوب بازی می کنه.نقل قول:
این فوتبال هم اصلا خوب نبوده، تا حالا بدترین بازیهای اسپانیا در 4-5 سال اخیر رو دیدیم و ربطی هم به تورس و فابرگاس و ... نداره. این سبک بازی تیم هیچ وقت تمرین نشده، هیچ وقت جلوی حریفی تست نشده و در همین مدت هم اصلا موفق نبوده.
اصلا و ابدا. ولی نظر من اینه که در 99 درصد مواقع تیم مهاجم هدف لازم داره و فقط در صورتی که مهاجم هدف نیاز نیست که بازیکنی مثل مسی یا سوارز رو داشته باشه. اسپانیا همچین بازیکنی نداره. هر تیمی که دلش بخواد نمی تونه بدون مهاجم بازی کنه.نقل قول:
تو نظرت اینه که هر تیمی فارغ از ابزار و سبکش یه مهاجم هدف میخواد
این دقیقا کاریه که دلبوسکه داره برعکسش رو انجام می ده. دلبوسکه تصمیم گرفته یک بازیکن در تیم نقش این False 9 رو بازی کنه و مهاجم هدف یا وینگر نداشته باشه (حتی وقتی تورس بازی می کنه، مهاجم نیست و نقش ساپورت اون False 9 رو داره)، با اینکه نه در تیم بازیکنی رو داریم که False 9 خوبیه، مهاجم و وینگر آماده هم داریم که خدا رو شکر همشون رو نیمکت هستن و امثال پدرو و ماتا حتی 1 دقیقه هم بهشون بازی نمی رسه.نقل قول:
در صورتی که به نظر من یه مربی باید اول به نفرات تیمش و سبکی که اونها بیشتر باهاش انس گرفتن نگاه کنه بعد به سبک تیم مقابل بعد ترکیبش رو بچینه و سیستمش رو طراحی کنه
و به نظر من دلبوسکه کاملا طبیعی و با شناخت از بازیکنان و سبک غریزی اسپانیا گرایش بیشتری به بازی ندادن تورس داره
ترکیب و تاکتیک فعلی تیم هیچ ربطی به ابزار های موجود نداره. دقیقا اصرار بر تاکتیکی است که ابزارش وجود نداره و اصرار بر "شبیه سازی" فلسفه فوتبال بارسلونا وقتی "سطون فقرات" اش رو در اسپانیا نداریم.
ناهماهنگی سیلوا با همه تیم باعث شده کارایی نداشته باشه.. من بارها گفتم اسپانیا داره فوتبال بیماری رو بازی می کنه و باز می گی "مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش". حرف من تعویض نفرات نیست. مشکل اینه که تیم در این فوتبال بیمارش همه ورزنه اش روی سیلوایی است که هیچ هماهنگی ای با تیم نداره. با تغییر تاکتیک به داشتن یک مهاجم هدف و ساپورت فابرگاس و اینیستا (و بدون False 9) تیم برمی گرده به همون سبکی که در Qualifying همه بازیهاش رو برد، قهرمان جهان شد و نامزد بهترین تیم ملی تاریخ فوتبال شد.نقل قول:
به نظر من سیلوا صرفا در این بازی خیلی بد بازی کرد وگرنه سیلوا همونی بود که در بازی با ایتالیا اون پاس فوق العاده رو داد
و
و اگر باز نگی چرا به تورس هجمه میکنم به نظر من ناهماهنگیش با تورس باعث شد اون کارایی خودش رو نداشته باشه
بیرون رفتن سیلوا و تورس و اومدن ناواس و سسک صرفا یه جا به جایی نفری مثلا بین سسک و سیلوا نبود که مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش مشکلات اسپانیا حل بشه
این فوتبالی که من الان می بینم نه لایق اینه که بگیم بهترین تیم ملی تاریخ فوتباله، نه حتی لایق عنوان بهترین تیم همین تورنومنت.
نه علیرضا جان.. دلیلش عقب کشیدن اسپانیا و یک ضد حمله سرعتی بعد از کرنر کرواسی بود که همشون جلو کشیده بودن. باز هم یکی دیگه از اشکالات اسپانیا، در اون صحنه باید یه مهاجم با دروازبان تک به تک می شد نه هافبک دفاعی!نقل قول:
بلکه باعث شد بازیکنایی که شکل بازیشون بیشتر با هم هماهنگه در کنار هم قرار بگیرن و از اونجا بود که من بهترین بازی اسپانیا در این سه بازی رو دیدم
یک ساختار هجومی سرشار از جا به جایی و لبریز از بازی بدون توپ و فضاسازی
نمیدونم متوجه شدی که در این دقایق بوسکتس با دروازبان کرواسی تک به تک شد
دلیلش فقط این بود که بازی بدون توپ در بخش هجومی اسپانیا اونقدر بالا رفت که چنین فضاهایی حتی برای هافبک دفاعی تیم هم مهیا شد
شخص شما رو نمی گم، ولی اگه اسم "تورس" مثلا X بود الان یک دهم این انتقاد ها هم بهش نمی شد.نقل قول:
در کل بازم میگم من مخالف تورس نیستم و خدایی نکرده از این بازیکن یا شکل بازیش بدم نمیاد بلکه صرفا فکر میکنم با توجه به بازیکنا و ساختار هجومی اسپانیا و شکل بازی اکثر تیمها در مقابل این تیم فیکس بازی نکردنش بهتر باشه
و اصلا هم اصراری روی اینکه حرفم درست باشه ندارم چون فوتباله و ممکنه همین تورس بازی بعدی بهترین بازیکن اسپانیا بشه
وضعیت سیلوا تو تیم ملی اسپانیا منو یاد وضعیت زلاتان تو بارسا میندازهنقل قول:
دقیق یادمه که زلاتان واسه سبک بارسا و پاس های ریز و تیکی تاکا ساخته نشده بود به طوری که بیشتر وقت هایی که باید به بازی سرعت میداد دقیقا برعکسش عملا میکرد و بازی رو آروم میکرد و با فکر درست ترین تصمیم رو میگرفت
اصلا نمیخوام توانایی های فنی زلاتان رو زیر سوال ببرم و همه میدونیم که از ستارگان واقعی دنیای فوتباله حتی هنوزم با این سنش اصلا افت نکرده ولی زلاتان اصلا به درد شیوه ی بازی بارسا نمیخورد دقیقا برعکس اتوو که اینگار واسه بارسا ساخته بودنش
زلاتان هم واسه سبک بازی میلان ساخته شده و همه دیدید که این فصل چقدر خوب کرد
سیلوا هم همینجوره بازیکن فوق العاده است و اگه بازی های سیتی رو دیده باشید همیشه از بهترین های زمین هستش ولی متاسفانه با روش اسپانیا یه خورده بیگانه هستش
همینه که میگیم ساز مخالف میزنه
بازی اسپانیا یه ضرباهانگ خاصی داره
کنسرتی که حتی بازیکنان رئال مادرید که شیوه ی بازی مستقیم تو دستور کارشونه , تا حدودی خودشونو باهاش مچ کردند ولی
متاسفانه سیلوا نتونسته خودشو هماهنگ کنه و این سیلوا نصف سیلوای سیتی هم نیست :13:
دل بوسکه: فرانسه حریف خطرناکی است
دل بوسکه از هم اکنون نگران تیم باکفیت لورن بلان است و اعلام کرد که برای آماده کردن تیمش برای این دیدار نیاز به زمان دارد.
سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، معتقد است قرار گرفتن مقابل فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی آزمون دشواری برای تیمش خواهد بود.
محتوای مخفی: ادامه
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/20
والدس: فرانسه قابل مقایسه با بارسا نیست
اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و والدس مقایسه این تیم با بارسا را اشتباه می داند.
سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان تیم ملی اسپانیا، با دفاع از ویسنته دل بوسکه، انتقادات از سرمربی تیمش را بی معنا دانست و این ادعا را که فرانسه شبیه به بارسا بازی می کند را رد کرد.
محتوای مخفی: ادامه
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/20
شما که انقد از تورس بد میگین پس کی بود که اسپانیا رو قهرمان جهان کرد؟
یادمه که تورس تنها تک به تک رفت جلو و گل رو زد اگه کسی دیگه ای بود مطمئنم به اون زیرکی شوت رو نمیزد و حتما دروازبان میگرفت یا اوت میشد:13:
اطلاعات ناقصم میگه تورس گل پیروزی بخش یورو 2008 رو زد نه جام جهانینقل قول:
گل قهرمانی اسپانیا روی تلاش فابرگاس و اینیستا زده شد
البته به شخصه از تورس خوشم میاد با همه توپ خراب کردناش کسیه که برای افتخار اسپانیا گام های بلندی برداشته امیدوارم به روزای اوج برگرده
خب تیمم رو تو فانتزی بعد از کلی فسفر سوزوندن بستم:31:
حالا با خیالی راحت میتونم به کل کلم با آرمان ادامه بدم:31:
ولي ما روي همين انعطاف توي دو بازي حساس مرحله گروهي دو گل زديمنقل قول:
به نظر من ويا از اين دسته مهاجماست
نکته اي که به نظر من ميرسه اينه که تيمهايي که بخوان با چنين سبکي بازي کنن لزوما نبايد شبيه بارسا بازي کنن
اين سبک شکلهاي مختلفي داره
و اسپانيا به نظر من داره سعي ميکنه به شکلي ديگه و بر اساس ابزار خودش اين سيستم رو اجرا کنه
در بارسا با عقب اومدن مسي وينگرها فاصله عرضيشون کمتر ميشه و با مدافعين کنار مثل آلوز بازی ترکیب یا بدون توپ مثلا حرکت کشويي انجام ميدن و گاهی ما به ناگاه آلوز رو حتي جلوتر از وينگر ميبينيم
در واقع در بارسا گوارديولا داشت مدافعين رو هم وارد ساختار هجومي ميکرد
اما در اسپانيا به جاي وينگرها اين هافبکها مثل اينيستا و ژاوي هستن که فاصلشون با هم کمتر ميشه و با وينگرها بازی بدون توپ یا مثلا همون حرکت کشويي رو انجام ميدن
در واقع در اسپانیا بیشتر ساختار هجومی پر از جا به جایی و بازی بدون توپ میشه هر چند در اواخر بازی با کرواسی هافبکهای دفاعی هم وارد این جریان شدن
اين سيستم واقعا کارايي بالايي داره گفتم آمار این رو نشون میده
و از اين حرکات کشويي(که البته فقط يکي از فوايد اين سيستم هست) در آلمان هم انجام ميشه جايي که هافبکهاي دفاعي آلمان شواینی و خدیرا به نوبت به حمله و ساختار هجومي اضافه ميشن
گفتم به نظر من اسپانیا داره شکلی دیگه از این سیستم رو اجرا میکنه که با بارسا متفاوتهنقل قول:
اصلا و ابدا. ولي نظر من اينه که در 99 درصد مواقع تيم مهاجم هدف لازم داره و فقط در صورتي که مهاجم هدف نياز نيست که بازيکني مثل مسي يا سوارز رو داشته باشه. اسپانيا همچين بازيکني نداره. هر تيمي که دلش بخواد نمي تونه بدون مهاجم بازي کنه.
مثلا شکل بازی خط دفاعی بارسا با اسپانیا متفاوته
نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اما فکر میکنم دلبوسکه دقیقا به خاطر تعداد بالای هافبکهای هجومی در تیمش ابزار این سیستم رو دارهنقل قول:
اين دقيقا کاريه که دلبوسکه داره برعکسش رو انجام مي ده. دلبوسکه تصميم گرفته يک بازيکن در تيم نقش اين False 9 رو بازي کنه و مهاجم هدف يا وينگر نداشته باشه (حتي وقتي تورس بازي مي کنه، مهاجم نيست و نقش ساپورت اون False 9 رو داره)، با اينکه نه در تيم بازيکني رو داريم که False 9 خوبيه، مهاجم و وينگر آماده هم داريم که خدا رو شکر همشون رو نيمکت هستن و امثال پدرو و ماتا حتي 1 دقيقه هم بهشون بازي نمي رسه.
ترکيب و تاکتيک فعلي تيم هيچ ربطي به ابزار هاي موجود نداره. دقيقا اصرار بر تاکتيکي است که ابزارش وجود نداره و اصرار بر "شبيه سازي" فلسفه فوتبال بارسلونا وقتي "سطون فقرات" اش رو در اسپانيا نداريم.
اینکه این تیم این سیستم رو تمرین نکرده حرف درستیه اما اینکه ابزارش رو نداره نه
منم نمیگم اسپانیا بهترین بازیها رو داره انجام میدهنقل قول:
ناهماهنگي سيلوا با همه تيم باعث شده کارايي نداشته باشه.. من بارها گفتم اسپانيا داره فوتبال بيماري رو بازي مي کنه و باز مي گي "مثلا با بيرون رفتن سيلوا و قرار گرفتن سسک به جاش". حرف من تعويض نفرات نيست. مشکل اينه که تيم در اين فوتبال بيمارش همه ورزنه اش روي سيلوايي است که هيچ هماهنگي اي با تيم نداره. با تغيير تاکتيک به داشتن يک مهاجم هدف و ساپورت فابرگاس و اينيستا (و بدون False 9) تيم برمي گرده به همون سبکي که در Qualifying همه بازيهاش رو برد، قهرمان جهان شد و نامزد بهترين تيم ملي تاريخ فوتبال شد.
اين فوتبالي که من الان مي بينم نه لايق اينه که بگيم بهترين تيم ملي تاريخ فوتباله، نه حتي لايق عنوان بهترين تيم همين تورنومنت.
ولی اگر منطقی تا همینجا بازیهای اسپانیا رو تحلیل کنیم و ببینیم در چه زمانهایی و با چه ترکیبی موفقتر بوده
به نظر من با ترکیب اواخر بازی با کرواسی، اسپانیا تونست بهترین بازی خودش در مرحله گروهی رو انجام بده
به نظر من اسپانیا در مراحل بالاتر بهتر میشه
من هم ایرادات زیادی به دلبوسکه دارم مثلا فکر میکنم تلاشش برای توازن بین بازیکنای رئال و بارسا در زمین، داره اسپانیا رو اذیت میکنه
اما فکر میکنم اسپانیا نیاز داشت توی مرحله گروهی چنین فوتبالی رو تمرین کنه تا در صورت نیاز ازش استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]