این نظرسنجی Gameinformer جالب هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این نظرسنجی Gameinformer جالب هستش
تموم شد. آخرش دیگه داشتم با Mass Effect اشتباش میگرفتم... !!!
نمیدونم چی بگم. من به اندازه ی اولیاش باهاش حال نکردم ، ولی اینطوری هم نبود که استرس نگیرم موقعی که میومدن سمتم. یا من دیگه خیلی دارم پیر میشم واسه اینجور بازیا ، یا بچه ها خیلی دیگه خفنن. چون بعضی جاهاش آدمو از جا میپروند و یه استرسی وارد میکرد.
خود ِ بازی ولی به طور کلی بهم نچسبید. یادمه Dishonored رو خدا خدا میکردم تموم نشه. اینو میگفتم اَه ، پس کی میرسم آخرش تکلیفم روشن شه که چی میشه :|
نسخه پی سی بازی اومده؟ سایت p30 day یه نسخه گذاشته واسه پی سی واسه دانلود
اگه درسته برم دانلودش کنم
نسخه بلک باکس رو از همونجا دان و نصب کردم به راحتی اجرا شد .
مشکلی نداره
اره داداش اومدهنقل قول:
من نمیدونم سایتش چه مدلیه
اگه ازش دان کردی و معتبر و خوب بوده بگیر
اگر نه بگو لینک بدم
ولی نسخه پی سی اومده و به راحتی اجرا شد
من دیشب دانلودش کردم نشستم یک سره تا مرحله 8 رفتم.این قسمت مشخصا می خواستن ترس بازی رو کم کنن.شماره اول این بازی اگر یادتون باشه می خواستین اول بازی سوار اسانسور بشید چطوری شوک وارد می کرد.شماره 2 ,دست بسته از یک بیمارستان که پر نکرومورف بودید شروع می شد.این قسمت تو برف که همش دو تا ادم زامبی شده میاد.بدون هیچ ترسی ادامه میدید که به فرمانده تون برسید.. من تا چپتر 6 هیچ ترسی رو احساس نکردم.تا اینکه از این دوست هایی نمی میرند(منظورم ج.ن.ت.ی نیست شایدم خودشه نکرومورف شده)میاد تو بازی که هیجانش خیلی بهتر می شه .داستانم که خیلی ابکیه.اسلحه ها تنوع داره ولی مثل قبل نیست که به همشون راحت دسترسی داشته باشید باید 3 نوع چیز جمع کنی که اسلحه ازاد کنی.اپگرید اسلحه تو قسمت قبلی بهتر بود.نمی دونم برای همه همینطوریه یا فقط من چون الان تو حالت نرمال هر چی می کشم بهم بسته سلامتی میده تا مهمات
سلام.
من یک سوالی برام پیش امده! میخواستم بدونم آیا قابلیت بازی در بخش 2 نفره تحت شبکه محلی (LAN) در این بازی وجود داره یا نه.
دوستان همونطورکه خودتون میدونید این بازی یک نسخه limited هم داره که منظور من بیشتر همین نسخه limited هست.
تشکر از همگی.
من نظرمو خلاصه میگم بازی یک سری دیگه از بازی که تمام عیاره واقعا مجذوبش میشید از دستش ندید حس حال بازی خیلی درگیر کننده هستش فقط گرافیک بازی فکر کنم افت داشته نسخه دوم خیلی از نظر گرافیکی بهتر کار شده بود نسخه سوم یک شاهکار دیگه از EA
من نمیفهمم چرا شما از اکشن بدتون میاد من که اکشن دوست دارم
بحث سر بد بودن اکشن که نیست...نقل قول:
بحث سر زیر پا گذاشتن ریشه اس!
منم بازی رو تموم کردم.بعد از قسمت 6 بازی واقعا بهتر میشه.بازی خوبی بود ولی مثل نسخه دوم شاهکار نبود.حتی غول اخرشم نسبت به نسخه دو اسون تر بود.کلا بازی رو اسون کرده بودند ولی با تمامی این اوصاف باید حتما بازی کرد.
عزیزم شما بازی رو تموم کردی که کردی , دلیل نمیشه که بیای هی تمام قسمت های بازی رو لو بدی وقتی خیلی ها هنوز بازی رو انجام ندادننقل قول:
شما همش تو پستات داری چیزای مختلف رو از بازی لو میدی!!!!!
یا پستات که در مورد مراحل و سختی بازی و داستان بازی هست تو اسپویلر بذار یا اگر نمیتونی تو اسپویلر بذاری اصلا پست نذار!!!
من اصلا درباره روند داستان بازی صحبتی کردم؟سختی بازی رو فقط گفتم اسون تر شده.همین.توی پست قبلیم هم فقط درباره یک ربع اولش نظر دادم.بگو کجاش لو دادم تا برم پاکش کنم .شما اصلا پست قبلی منو خوندی کامل؟(مقایسه ابتدا داستان سه نسخه بود) اگر به بازی مورد علاقه ات توهین شدی بحثش جداستنقل قول:
این که یک کپی از نسخه 2 بود.من هیچ تغییری احساس نکردم.یک خورده اسون تر شده بود .یک قابلیت تفنگ ساختن هم اضافه کردند.
گیم پلی که همونه.محیط ها که همونه.حریف ها که همونه .رفتن به گراویتی و غیره که همونه .
آقا ارزش دانلود داره بازی ؟
100 در 100, 4 گیگ برای DS3 که این حرفا رو ندارهنقل قول:
همین جوری که انتظار میرفت شد و ترسناک نبود ولی خیلی جالب بود من که حال کردم
نمیدونم باگ هست یه چی ...ولی اصلا از حالت Aim درنمیاد بیرون ! هرکاری می کنم فقط رو حالت Aim میمونه ...الان گیر کردم میخوام از نردبون برم پایین ولی رو Aim هستش و هیچ کاری نمیکنه ...کسی راه حلی میدونه ؟
Caps lock رو خاموش کن حل میشهنقل قول:
با سلام
دوستان توی چپتر 13 یه قسمت هست که باید از دیوار یخی با طناب بالا بریم
دقیقاً اونجایی که روی دیوار ها برایث اولین بار موجود هایی که تیر پرتاب میکنن و چند شاخه هست رو میگم یه قسمتش هستش که دیوار خراب شده و نمیره بالاتر چیکار باید کرد؟؟؟
خوب واسه خرید این بازی کلی فروشگاه رفتیم،همشون نسخه شرکتی داشتن که ۲زار نمیارزید،بالاخره ۱کی دانلودی بهمون داد ،بگزرریم....
بازی نسبت به نسخه قبل خیلی قشنگ شده،گرافیک که تو بدترین شرایط رو ۳۰ فریم قفله (مس بازیهای دیگه بالا پائین نمیکنه:n01:)
محتوای مخفی: عکس
ممنون
مشکل نسخه شرکتی چیه مگه ؟؟؟نقل قول:
چند تا چپتر داره؟
اولی مال ساخت اسلحه هستش . دومی نقشه ساخت اسلحه . سومی برای اپگرد اسلحه . چهارمی برای خرید تجهیزات. و اخری هم صندوق ذخیره هستش.نقل قول:
این ایتم ها برای ساخت و ارتقای اسلحه و اپدیت لباس کاربرد دارند
20 تا چپترنقل قول:
ممنوننقل قول:
فک کنم یکی رو جا انداختید
نقل قول:محتوای مخفی: داستانی داره :|
با shift بپر سمت راستنقل قول:
باگ باگ ..
سیستم سیو اوتو باگ داره... :n24: الان داشتم بازی میکردم تقریبا (۲ساعت) بازی کردم ، وقتی (علامت اوتو سیو سمت راست بالا) رو دیدم چند ثانیه بعد در اومدم از بازی
حالا که میخوام ادامه بدم (از اون ۲ساعت بازی من 1 ساعت اولش لود شد) ولی با آخرین تغیرات تفنگها و....
خیلی جالبه:n15:
محتوای مخفی: سوال?
اون اسلحه اولی از خشاب های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنه هر خشابش میشه دوتا خشاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
+
اون دومی هم اسکنر هست ؛ وقتی فعالش کنی میره محوطه رو میگرده و آیتم جمع میکنه بعد از چند دقیقه بر میگرده به Bench و آیتم هایی که جمع کرده رو میتونی ببینی
سلام
دوستان راهنمایی فارسی برای دکمه ها و نحو استفاده از اسلحهها جایی سراغ دارین من اولین باره این بازی رو انجام میدم
اوضاع PC خیلی خوب شده
بعد از انجام DmC و Ace Combat که هر دو روس 1080p و همه تنظیمات تا اخر 60 فریم ثابت میدادن امروز این بازی رو هم برای PC گرفتم
با توجه به قیمت 7 تومانی بازی های 360 در مقابل 1200 تومانی که من برای Dead Space 3 روی pc دادم :n02:
( قابل توجه دوستانی که من رو به PC Hater بودن متهم میکنن :n02: )
این بازی هم عالی اجرا میشه روی Pc روی 1080p و veryhigh بذون vsync فریم بین 115 تا 132 متغیر هست که با D3DOverrider روی 60 ثابت نگهش داشتم
گرافیک بازی خیلی خوبه خیلی خیلی بهتر از DmC هست Texture های بازی و طراحی محیط و شخصیت ها فعلا زیاد بازی نکردم اما از نظر فنی همه چیز خوب بود
دوست عزیز (pedram_sad) ممنون
من نمیدونستم vsync رو off کنیم فریم بازی بالا میره الان ۸۷ تا ۹۵ متغیره (خیلی بازی روون شده)
vsync دقیقا کارش چیه این ؟
راستی: ۱۲ تومن خریدید ؟چرا اینقدر گرون؟
کارت شما چی هست؟
D3DOverrider چی هست؟
سلام
حدود 3 درصد رفتم یه جا هست باید از یه خیابون رد شم که ماشین ها یا سرعت میان
یه دستگاهی هست که باید شارژ شه ,توی قسمت ایتم ها شارژ رو دارم ولی هر کار میکنم
c کار نمیکنه؟؟؟
نقل قول:
اول نشونه بگیر به سمت ماشین ها بعد C رو بزن
1200 تومان عزیز نه 12 تومان :n02:نقل قول:
D3Doverrider اسم نرم افزاری هست که با اون میتونید application رو محبور به اجرا با V-sync کنید راحت تر بگم تنظیم فریم میکنه
برای این بازی از تو control panel خود nVIDIA وقتی V-SYNC رو اعمال میکنی تاثیر نمیگذاره اما با این نرم افزار اعمال میشه
Vsync اگه خاموش باشه فریم بازی با هرتز مانتیور و نمایشگرت مطابقت نمیکنه و تصویر دچار پارگی میشه ک خیلی اذار دهندست و فریم کم و زیاد هم میشه
وقتی روشن باشه فریم روی یک حد ثابتی با نمایشگرت و refresh rate اون تنظیم میشه و تصویر یک دست و بدون tearing میشه
این بازی هم ظاهرا vsync اش روی 30 قفله وقتی روشن میکنی رو 30 قفل میشه اما با این نرم افزار روی 60 قفل میشه
اقا من هر چی میرم وقتی از بازی میام بیرون و بعد میخوام برم توش سیوم ارور میده مجبور میشم از اول بیارم
میگه سیو دمیج خورده و باز نمیکنه چرا اینجور میشه؟
به طور عادی از بازی خارج میشم
لطفا کمک کنید:n16:
جوابتون در پست آخر تاپیک زیر موجوده :نقل قول:
من چپتر9 جایی که از نرده بالا میره میره طرف کامیون دکمه هایی رو که میگه میزنم w آخری رو که میزنم فرمونو تکون میده ولی بعدش کامیون می افته بعد می میمیره خواهشااااااااااااااا کمکککککککککککککککککککککک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دکمه ایی نمیاد فکر کنم باید W رو نگه داری.اگر بازم نشد تنظیمات گرافیک بازی رو بیار پایین احتمال زیاد رد میشهنقل قول:
بلاخره این قسمت رو هم تموم کردم.
محتوای مخفی: سوال