چشم تا ساعت 10 شب قرار میدم کرک کامل و عالی همه کاربرا تو همه فرومها اجرا کردن یا علی.
کرک+اپدیت جدید منتشر شده از شرکت راک استار با حجم 47 مگابایت براتون زیپش کردم شده 30 مگ
دانلود فایل>>>در حال اپلود. ...
Printable View
چشم تا ساعت 10 شب قرار میدم کرک کامل و عالی همه کاربرا تو همه فرومها اجرا کردن یا علی.
کرک+اپدیت جدید منتشر شده از شرکت راک استار با حجم 47 مگابایت براتون زیپش کردم شده 30 مگ
دانلود فایل>>>در حال اپلود. ...
نمیدونم اگه من یه ذره شانس داشتم اسمم رو چی می ذاشتند ؟؟؟؟؟!!!!!
بعد 9 سال انتظار روز انتشار بازی مجبور شدم برم یه مسافرت ناخواسته اما نسخه اوریجینال بازی رو سفارش دادم تا برام بیاد. الان که برگشتم بهم می گن که تو امارات بازی ممنوع شده و معلوم نیست بتونن برام بگیرن یا نه اون هم از آمریکا.
حالا دیگه مجبور شدم تا اوریجینالش بیاد دستم (احتمالا) دانلود رو شروع کنم. از یکی از سایتهای فارسی زبان دارم نسخه کامل رو دانلود می کنم.
فقط می خوام دوستان یه لطفی بکنند و بگن که بالاخره کدوم آپدیت و کدوم کرک مشکل نداره یا احتمالا کمترین مشکل رو داره ؟چون من تمام صفحات رو خوندم اما نتیجه درست و حسابی ای نگرفتم.
سلام امیر جان این کرک و اپدیتی که الان تا 10 شب قرار میدم شما استفاده کن حالشو ببر جدیدترین کرک موجود هست.معذرت از همه دوستان من سرعت اپلود ندارم تا فردا اپدیت بازی و کرک رو حتما قرار میدم.:20::11:
دوستان من بازیو نصب و کرکشو کپی کردم اما وقتی فایلی که توش بازیو نصب کردم یا خود بازیو باز می کنم سیستم ریست می شه.اگه ممکنه راهنمایی کنید
فقط نسخه بلک باکس دانلود نکننقل قول:
همین ....
سلام
بازی را واسه پی سی گرفتم !
ولی موقع Loading همون اول بازی که میخواد منوی اصلی بازی بیاد میمونه یک ساعت بارگیری میکنه ! هیچی به هیچی این صفحه اصلا نمیره !
ممنون میشم راهنمایی کنید.
محمد جان پچ tetha ورژن v1.0.0.22 رو دانلود کن ادعاش شده که مشکل لودینگ رو حل میکنه!نقل قول:
ضمنا حتما درایور گرافیکت هم آپدیت شده باشه...
البته خود من ورژن v1.0.0.17 رو گرفتم کوچکترین مشکلی نداشته...
Aria1997 جان به شما هم به عنوان تیر آخر توصیه_ش میکنم امیدوارم جواب بده...نقل قول:
فقط نسخه بلک باکس دانلود نکن
همین ....
نقل قول:کسی نیست این مشکلو بدونههههههههههههههههههههه هههههه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام مهدی جان
باور نمیکنی ولی یه فایل صفحه قبل بود graphics.xml
اون رو همینجوری ریختم تو profile
درست نشد
ولی با safe mode اجرا کردم درست شد
مشکلم با این بازی حل شده ولی با بازی های دیگه مشکل داره
خیلی ازت ممنونم بالاخره تونستم بازی کنم !
مشکل داشتم دوباره میام :دی
شما گرافیک رو تا ته بکش پایین بعضی از بچه ها با این کار مشکل گرافیک رو رفع کردند....ولی اگه اینجور که شما میگی بازی ناقص لود شده یعنی بعضی از قسمتهای بازی اصلا وجود ندارند(یعنی به قول تو پله وجود داره ولی ازش بالا نمیره!) این در اصل نوعی باگه که محتملترین حالتش به مشکل داشتن کرک برمیگرده اگه با تعویض و آپدیت کرک درست شد که هیچ وگرنه ممکنه نسخه بازی مشکل داشته باشه!نقل قول:
اگر مشکل ایمیل و پسورد دارید معنی ش اینه که پروفایل رو خوب کپی نکردید
در پوشه کرک و در داخل پوشه Update هر 3 فایل موجود را نصب کنید.
در پوشه کرک , پوشه Profiles رو در ادرس save بازی کپی کنید (پوشه رو کپی کنید)
myDocuments\Rockstar Games\Social Club
اگر پوشه Social Club نبود دستی بسازید ( دقیقا اسم رو از اینجا کپی کنید که اشتباه نشه)
در آخر هم فایل های توی پوشه کرک رو در محل نصب بازی کپی کنید
کسی نبود؟؟؟
نقل قول:
کسی نبود؟?????
با سلام.من مکس 3 را از پی سی دانلود گرفتم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیافته و حتی دکمه هاس کیبورد هم عمل نمیکنه فقط میشه ریست کرد.درایور و نرم افزار های توی پک هم نصب کردم کسی این مشکل را نداشته
پست اول تاپیک آپدیت شد.
واسه ما هم هر کاری کردیم user و pass می خواد!طبق پست 131 انجام دادم ولی جواب نداد...
سلام مرسی امیر جان همه دوستانی که مشکل صفحه ابی دارن به گفته مدیر محترم سایت دانلودها مشکلشون حل شده ووارد بازی شدند منم دیشب والان خواستم کرک و اپدیت جدید رو قرار بدم که ام من سرعت اپلودم تقریبا صفر هست و از همه پوزش میخوام و شرمندم که امیر جان زحمتشو کشیدن و در پست 1 قرار دادن شماره اپدیت هم
آپدیت 1.0.0.22 بازی
عزیزان 100 درصد مشکلشون حل میشه با این کرک و اپدیت حیف که من نسخه بلاک باکس رو رفتم دادم فروشنده پولمو پس گرفتم والا الان خودم تست میکردم فردا میرم دوباره میخرمش 100 درصد نصبش میکنم انشالا که برا منم اجرا بشه چون دارم سکته میکنم خدا شاهده امیر جان برام دعا بفرما داداش گلم.:20::11::42::42::42:
پچ رو می خوام نصب کنم میگه Try to run maxpayne 3 چیکار کنم؟
سلام توی دی وی دی 4 موقع نصب این ارور رو داد ... دوستان جان من کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل خرابه .دی وی دیاتو برو عوض کن.نقل قول:
نکاتی که من انجام دادم برا اجرا بازی (نسخه بلک باکس) فک کنم برا باقیه هم جواب بده
بعد نصب بازی و داریکت ایکسنکته 3 : بعد از چند مرحله بازی کردن و باز خاموش کردن پی سی شاید باز لودینگ گیر کنه.بازم
1-
MP3_Launcher رو نصب کنین (داخل پوشه کرک یا داخل پوشه Redist در محل نصب اولیه بازی)
اگه بلک باکسه مثل مال من فک کنم اون دوتا اپدیتا و کرک خودش نصب میشن.اگه نه از نت بگیرین نصب کنین.
2-
بعد از نصب بازی کل پوشه Profiles (که یا داخل پوشه کرکه یا داخل پوشه محل نصب بازی - نبود از نت بگیرین) در ادرس save بازی کپی کنید.(پوشه پروفایل دیگه ی اونجا بود پاکش کنین. و اونی که داخل پوشه کرک یا پوشه محل نصب بازی هست رو کپی کنین)
my Documents\Rockstar Games\Social Club
3-
Social Club v1.0.9.5 حتما نصب بشه
نکته 1 : برا رد شدن اون لود ینگ و نخواستن وصل شدن به نت مرحله 2 و 3 خیلی مهمه.
نکته 2 : شاید برا بار اول که وارد بازی شین صحفه مانیتور تیک بزنه (نوشته های اول بازی میادو میره) با الت و اف 4 بازیرو ببندین باز وارد شین
Social Club v1.0.9.5 رو نصب کنین (لازم نیست قبلی رو پاکش کنین)
بچه ها اون 4 گیگ که برای درایو C میخواد دقیقا چقدره چون من 4 گیگ بیشتر جا ندارم؟ بعدش این 4 گیگ رو اشغال میکنه یا دوباره برمیگرده؟
من گرافیکم خیلی قویه ... اما با این حال اون روز که خراب شد و اینجوری شد بازی رو تا آخرین حد ممکن پایین کشیدم اما باز هیچ فرقی نکرد حتی بهترم نشدنقل قول:
کراکای دیگه هم میریزم هر کدوم یه مشکلی داره ... یکیش میزنه به نت وصل نیست یکی میزنه اکانتت تو سوشال کلاب اوکی نیست خلاصه هر کدوم یه مشکل دارن ... اعصابمو خورد کرده دیگه
سیو بازیو نمیشه ریخت این مرحلرو رد کرد ؟
سلام دوست خست نباشید
من بازی رو خریدم 7 DVD وقتی روی SETUP بازی کلیک می کنم این ارور میده
و بعد از چند دقیقه این ارور میاد SETUP بست میشه ؟
تو رو خدا کمکم کنید
سلام دوستان من نسخه کم حجم بازی رو دانلود
یه مشکلی دارم اینه که میخوام تنظیمات بازی رو بزرام روی DX 11 بعد اینکه گذاشتم و اکی زدم بازی ریست میشه و از اول میاد و بعد میرم توی تنظیمات میبینم که باز رفته روی DX 9 روی DX 10 هم نمیره فقط روی DX 9 هست
کسی میدونه مشکل از چی هست؟آپدیت جدید بازی و آخرین داریور کارت گرافیک دانلود کردم .کارت گرافیکم DX 11 رو ساپورت میکنه
ویندوز سون 64 بیتی رم 8 گیگ سیپیو core 7
اینم یه عکس از مشخصات کارت گرافیک
دوستان
کسی تونسته بازی رو مولتی بازی کنه ؟ کلا می خوام بدونم با این کرک ها میشه مولتی و آنلاین بازی کرد یا نه ؟
من الآن چکار کنم
نه صفحه آبی دارم و نه هیچی…
بازی رو پاک کردم وقتی آپدیت جدید اومد واسش دوباره نصب کردم بازی رو حالا این ارور رو میده
چند بار بازی رو نصب کردم باز این اومد یه بار کلاً بازی رو پاک کردم از روی سیستم باز نصب کردم این اومد
تو رو خدا یه راه حلی یه چیزی من اینو بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
من نسخه بلک باکسو دارم بعد از 6 ساعت نصب بازی تو صفحه مشکی دوم گیر میکرد هر چقدر هم منتظر میموندم نمیرفت ، بعد update کردم (از همون play max payne 3 یا همون luncher) دیگه کلا وارد صفحه مشکی هم نمیشد ، یه بار بازی پاک کردم دوباره نصب کردم ، حالا وقتی وارد صفحه سیاه دوم میشه میپره بیرون و error ویندوزو close program میده،پوشه profilam هر جا که فکر میکردم و تو social club کپی کردم دیگه نمیدونم لطفا کمک کنید.ممنونم.
بله توی پوشهنقل قول:
یه فایل هست به نام profile که توی یه خط مونده به آخرش نوشته DirectXVersion value که به ترتیب مقادیر 0 و 1 و 2 به DX 9 و DX10 و DX11 اشاره میکنه میتونی از اونجا تنظیمش کنی...نقل قول:
my Documents\Rockstar Games\Max Payne 3
بله فکر کنم کرک شده فقط باید کرکش رو دانلود کنید...نقل قول:
این همون فایل هست که گفتی کجاشو تغییر بدم؟؟میرم روش میخوام عددهارو تغیر بدم نمیشه ؟!!نقل قول:
یه فایل هست به نام profile که توی یه خط مونده به آخرش نوشته DirectXVersion value که به ترتیب مقادیر 0 و 1 و 2 به DX 9 و DX10 و DX11 اشاره میکنه میتونی از اونجا تنظیمش کنی...
دوستان من این بازیو گرفتم چهار تا دی وی دی 9 هستش. شماره یک رو میذارم تو دستگاه روی ستاپ کلیک میکنم میگه حتما از اینترنت قطع باشید منم قطع میکنم و ران میکنمش اون صفحه عکسش که قراره مراحل نصب روش باشه میاد ولی دیگه هیچی نمیشه حدود یک ساعت و چهل و پنج دقیقم ولش کردم شاید بیاد ولی هیچی نمیشه
مشکلش چشه بنظرتون؟
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم dvd rom من پریده ، غیب شده تو بازی مشگلی ندارم ولی از وقتی نصب کردم پریده؟؟؟؟؟ ( از نسخه بلک باکس استفاده میکنم 3 dvd )
باید با notepad بازش کنی و عددهاش رو تغییر بدی و بعد سیو و خارج بشی...ضمنا دقت کن چون ممکنه کلا تنظیمات بازی رو هم بزنی به خاطر همین قبلش یه کپی ازش بگیر....نقل قول:
گزینه DirectXVersion value رو به 2 تغییر دادم باز درست نشد همون روی DX 9 هستنقل قول:
دوستان واسه من سره Loading میمونه.نوشته ها که میان میگه Enter بزن میزنم همین طوری میمونه.بدون هیچ اروری.همین طوری میمونه و هیچی نمیشه.نسخه Black Box.(راهی به غیر از آپدیت و دان صدو خرده ای مگ!(محدودیت ندارم))
ویرایش:آپدیت 31 مگی رو ریختم کرکشم ریختم پوشه profile رو هم در Social Club و Rockstar Games/Max Payne 3 کپی کردم ولی هنوزم همون مشکل!
بچه ها اون 4 گیگ که برای درایو C میخواد دقیقا چقدره چون من 4 گیگ بیشتر جا ندارم؟ بعدش این 4 گیگ رو اشغال میکنه یا دوباره برمیگرده؟
دقیقشو نمیدونم حالا یه ذره کمتر یا بیشتره.ولی اره بر میگردهنقل قول:
بازم برنامه Social Club رو نصب کن. توی ادرس دهی دقت کننقل قول:
پست صحفه 14 منو بخون شاید کمکت کرد
اگه نسخه بلک باکسه (چون نمیدونم اول نصب باقیه نسخه ها چه جوریه ولی احتمالا یه شکلن) شما همون اول نصب تیک کنار ++ visual c رو بردار (اینجور زده ++ install VC ) تا نصب نشه.بعد از نصب بازی از داخل پوشه ی محل نصب اول یا پوشه های داخل دی وی دی بازی این برنامه رو جدا نصب کن(همین ++ visual c )نقل قول:
ویندوزت 64 بیت هست یا 32 بیت؟نقل قول:
ادرس محل نصب بازیتو دقیق برام بنویس
سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم دفعه اول که نصب کردم اجرا شد و تا مرحله ۷ هم رفتم! ولی بعد اون اون ارور مرگ میومد و من نمیتونستم کاری کنم بعد رفتم تو پوشه بازی
این رجیستری ها رو کلیک کردم
بعد فکر کردم ارور blue screen درست شد اومدم روی بازی کلک کردم تا بازی کنم دیدم این ارور اومد
این
دیگه هرکاری کردم بازی نیومد حتی با نرم افزارYour Unin-staller! بازی رو کلاً پاک کردم social club رو هم همینطور
درایو بازی رو عوض کردم نیومد… مخم درد گرفته
در ضمن من social club رو که نصب میکنم خود social club نمیاد
فکر کنم ۹۹ درصد از اون ریجستری هایی هست که کلیک کردم
حالا نمیدونم چکار کنم بعد از مدت ها دوری از گیم یک بازی خیلی بهم حال داد حالا اینم اینجوری شده