الان تعويضي انجام بديم امتيازي كسر ميشه دوستان ؟
الان تعويضي انجام بديم امتيازي كسر ميشه دوستان ؟
چک که حسابی نامیدمون کرد اصلا تو دلم نبود برش دارم...
+++
این Wildcard جریانش چیه؟
اگه اشتباه نکنم فکر میکنم یک بار در طول مسابقات میتونی ازش استفاده کنی و بدون کسر امتیاز، ترانسفر داشته باشینقل قول:
از ایران حدود 1000 نفر توی فوتبال فانتزی یوفا شرکت کردن که با وجود عدم تبلیغات یوفا در ایران واقعا عدد قابل ستایشیه
این جدول لیگ کلاسیک تا پایان روز اول از دور نخست بازیهاست
اینم نتایج تیمها توی هد تو هد تا الان
فعلا و البته متاسفانه پرسپولیس رو با اختلاف خارق العاده ای بردم:31: هر چقدر به بچه ها گفتم آرومتر بازی کنید گوش نکردن:31:
یورو داره تموم میشه کوروش هنوز بازیکناش بازی نکردن:31: بیچاره با مخوفترین تیم لیگ هم بازی داره 5+1:31:
چه رقابتی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :12:
ویرایش:
فکر کنم چک توی دروازبانها بیشتر از همه انتخاب شده بود به دلم افتاده بود وقتی اکثر تیمها چک رو گرفتن خراب میکنه:31:
نکته بعد اینکه من الان دروازبان دومم رو گذاشتم بدون هیچ مشکلی یعنی به راحتی میتونید برای امشب تعویض داشته باشید
بعد اگر برین به بخش ترانسفر میبینید یه ترانسفر رایگان هم بهتون داده
راستی کاپیتانتونم میتونید عوض کنید البته امتیاز بازیکنی که قبلا کاپیتانتون بوده و دو برابر حساب شده بعد از تغییرش، معمولی حساب میشه
ویرایش2:
راستی اسم تیم من la masia هستش
بازیکنام تشنه بازی کردن با یکی از دوستان رئالی در هد تو هد هستن:31:
هه هه!8 تا خورد تیمم : دی
خوشم میاد تیم قدره ها : دی
ایشاالله بازی بعدی بچه ها انتقام میگیرن : دی
دوستان به نظرتون کدوم دروازه بان دانمارک امشب بازی میکنه؟
وقتی پیتر چک میشه میثاق انتظار داری پرسپولیس نتیجه هم بگیره.ولی امشب شبه انتقامه؟!!!
امشب میبینید که تیمم میترکونه :دی
منم دروازبان دومم از دانمارک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دو روز پیش کمک مربیم گفت که احتمال بازی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره و اون رو انتخاب کن منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردمنقل قول:
الانم به جای چک گذاشتمش توی ترکیب
در ضمن فکر میکنم مدیر تیمت کاشانی باشه اینجوری نابود میشی عوضش کن رویانیان رو بیار خیلی بهتره:31:
این argentina کیه !!!؟
شانس ما رو نیگا !
با 8 امتیاز راحت میتونستم این همه تیم رو تو هد تو هد تو اولین بازی ببرم . اما حریف ام از شانس من رتبه اول هست با 27 امتیاز :24:
تو این فوتبال فانتزی هم تبانی شده ! من اعتراض دارم :31:
من آخر نفهميدم اون دارو ابله چجوري به اين مفتي دفاع ما رو اخراج كرد!!
از همون بازي افتتاحيه ناداوري ها جلوي تيم من شروع شده :31:
البته تيم به اين راحتي ها پا پس نميكشه. تازه بازيكن هاي اصليم از فردا شروع ميكنن :27:
گرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام :10:
Forza Warriors
جالبه من یه تیم درست کرده بودم و کلا دیگه چند وقت یادم نبود که اصلا تیمی درست کردم. حتی الان رفتم دیدم که لمپارد و کیهیل هم توی ترکیبم هستن! :دی علی رغم میل باطنیم مجبور شدم اونا رو خط بزنم و رفتم نقل و انتقالات چند تا بازیکن هم جا به جا کردم که در مجموع ظاهرا یه 9 امتیازی ازم کم کرد و کلا من خیز بلندی گرفتم برای آخر شدن :دی
ترکیبم اینجوری شد:
فقط نمی دونم چرا جای دفاع ها عوض نمیشه و کلا برای مشخص نیست که چرا جای دفاع ها اینجوری شده! :دی
بعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم
منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند:42:نقل قول:
در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم:41:
شما چند صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و البته اطلاعات مفید دیگرنقل قول:
منم چک رو شوت کردم بیرون ! و لیندرگارد رو به جاش گذاشتم . اگه فیکس بازی نکنه که یعنی امتیاز دورازه بان تو مچ دی اول رفت !!!!
آقا میلاد از دوستان گله که به تازگی در پی سی عضو شدهنقل قول:
توی فوتبال فانتزی خیلی خفنه ولی نترس اولاش خوب شروع میکنه آخراش کم میاره:31:
باور کنید دیگه خبری از پلاتینی نیست:31:
اونجام فاصله میگیرم عجله نکن:31:نقل قول:
گرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی صفحه اول تاپیک پست پنجم دو تا کد هست که توی بخش لیگ وارد میکنی خیلی سادسنقل قول:
بعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم
البته نمیدونم الان اجازه میده یا نه ولی امتحان کن
ولی من چک رو نگه میدارمنقل قول:
منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم
فکر میکنم این سخت ترین بازی چک بود
کلا دوسش دارم
اخ چه اشتباه مرگ اوری کردم اصلا حواسم نبود مرحله گروهی سه بازی داره در ضمن چون من اندرسن را روی نیمکت داشتم و اگه اندرسن هم امشب بازی کنه ،میشه احمقانه ترین ترانسفر روز!!!
دو ترانسفرم سوخت:19:
تعویض ها به شکل نا محدوده ؟
مثلا من الان روسیچکی رو می خوام بیارم بیرون شواین اشتایگر و بفرستم تو بعد می شه دو باره مثلا یک مدافع ذخیرم رو یه جای شواینی بیارم؟ منظورم توی دور اول بازی هاست.
پ ن : کلا مثل اینکه دیشب شب دروازه بون ها نبود:دی ... اون از ژسنی ما که اخراج شد اونم چک .. ایشا.. نویر امشب جبران می کنه ... من دروازه بان دوم رو گیون گذاشتم !
اگه اشتباه نکنم این ترانسفرها برای دور دوم مسابقات اعمال میشه و وقتی همه تیمها بازی اول رو انجام دادن...پس بهتره عجله نکنیم.نقل قول:
در مورد چک طبق آمار ایشون 4 گل خورده و 1 سیو داشته...و در قسمت most selected نفر چهارم هست!:31:
lindegard هم نفر هشتمه که نشون میده کسی به کمک مربی توجه نمیکرده!!
راستی اگه بخوایم یک مدافع به تیم اصلی اضافه کنیم, مهاجم یا هافبکی که کم میشه چطور انتخاب میکنه؟؟
شیطونه میگه بیخیال 3 امتیاز شو یکی از هافبک های روسیه رو بگیر...
دوستانی که lindegard رو انتخاب کردن به این توجه دارن که دانمارک با پرتغال هلند و المان هم گروهه؟؟؟
هیجان این مسابقاتی که خودمون اینجا راه انداختیم از خود Euro 2012 بیشتره :31:
آقا یا خانومی که Spam united هستی ! الآن که 6 -0 جلویی به خودت غره نشو ، ما قوانین رو نمی دونستیم وگرنه الآن 8 بودیم :46: :10:
وحید نیستی تو !!!؟نقل قول:
بابا من منتظر بودم بازیم باهات برسه یکم کری بخونم :31:
بیا آقا جون توی لیگ ، خوبه دور هم می خندیم :7:
کمک مربی شما خیلی بیجا کرد همچین حرفی زد :31:نقل قول:
لیندگارد ناسلامتی بازیکن منچستر یونایتده هآ ، بازیش نده باید این مربی رو دارش زد .:31:
من دروازه بان اولم لیندگارده دومی پیتر چک ... (یوقت فکر نکنی از روی تعصب انتخاب کردمآ ، نــــــــــــه :31: )
من از 3 امتیاز گذشتم.کاسیاس رو اوردم جای چک و Walcott جون رو متاسفانه به علت کمبود پول فرستادم خونشون این ژیرکوفه کیه اونو اوردم : دی
کاسیاسو برا این برداشتم که به غیر از ایتالیا دو تیم دیگه راحت ترن و امتیاز بیشتری احتمالا میگیره!
حتما الیویه ژیرود رو می گیدنقل قول:
ژیرکوف بیچاره توی یورو نیست که اصلا:دی
تو سایت گل هم زده که اندرسن دروازه بونه ...
+++
اصلا حواسم به این موضوع نبود...نقل قول:
اینجوری آره میشه بازیکنی رو که اوردی داخل دوباره ببری بیرون ولی بازیکنی رو که بردی بیرون دیگه نمیشه بیاری داخلنقل قول:
فعلا که سایتهایی که ترکیب دانمارک رو زدن آندرسون رو توی دروازه نوشتن:31:نقل قول:
کمک مربی شما خیلی بیجا کرد همچین حرفی زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیندگارد ناسلامتی بازیکن منچستر یونایتده هآ ، بازیش نده باید این مربی رو دارش زد .:دی
من دروازه بان اولم لیندگارده دومی پیتر چک ... (یوقت فکر نکنی از روی تعصب انتخاب کردمآ ، نــــــــــــه :دی )
کم کم داره از کمک مربیم خوشم میاد
انگار یه سر و سری با پلاتینی داره:31:
عجب ترکیبی مضخرفی من گذاشتم !
van der vaart که تو بازی نیست !!:19: یعنی چی !!!
لیندرگارد هم توبازی نیست !!
امتیاز پشت امتیاز از دست رفت !!!
:31:
این دفاع هلند رو نمیشناختم فقط به خاطر پر کردن ترکیب انتخابش کردم و گزاشتمش تو الان داره فیکس بازی میکنه...
الآن يه سوال برام پيش اومدنقل قول:
من دروازه بان اصليم بوفون بود ولي سر اين بازي تعويضش كردم با ليندگارد كه ببينم اگه گذاشتش چقدر امتياز ميگيره. يعني الآن ديگه سر بازي ايتاليا نميتونم بوفون رو بيارم تو؟!!
اگه اينجوري باشه كه بدبخت شدم!!
چرا اين قانون رو دير گفتيدددددددد !!!
نقل قول::31:نقل قول:
اشک و لبخند در فوتبال فانتزی:31:
همین غافلگیریا توی ترکیب تیماست که فوتبال فانتزی رو قشنگ میکنه
یه جورایی از خود فوتبالم غیر قابل پیشبینیتره:31:
ولی جدی
به حرف این کمک مربیه گوش بدین
بیچاره خیرمون رو میخواد:31: پیشنهاد اندرسن که به من خیلی حال داد:8:
اگه قبل از بازیا تعویضش میکردی مشکلی نبود اما اگر بعد از شروع بازیا تعویضش کردی فکر نکنم اجازه بده دوباره بیاریش تونقل قول:
الآن يه سوال برام پيش اومد
من دروازه بان اصليم بوفون بود ولي سر اين بازي تعويضش كردم با ليندگارد كه ببينم اگه گذاشتش چقدر امتياز ميگيره. يعني الآن ديگه سر بازي ايتاليا نميتونم بوفون رو بيارم تو؟!!
با این حال باید منتظر بشی امشب تموم بشه ببینی اجازه میده
من از همون اول گفتم کسایی که جلوتر بازی دارن رو بفرستین داخل ضرر نمیکنید
دیشب که چسنی اونجوری شد! امروز هم که لیندهگارد بازی نمیکنه! پیتر چک هم که 4 تا خورد!! انگار دروازه بان ها از همه بیشتر غافلگیری دارند!
فن پرسی هم که انگار نمیخواد گل بزنه ... خدا به دادمون برسه امشب هم اگه المان ببازه دیگه اکثر پیشبینی های روز اول بچه ها غلط در میاد :دی
ولی من میدونستم لواندوفسکی گل میزنه ولی حیف ترسیدم که اگه ترکیب رو تغییر بدم امتیاز ترانسفر کم کنه!
خیلی خوب شد .
دانمارک گل نخورد و شائر (kjaer) واسم 6 امتیاز اورد :3:
خدا پدر و مادر فرگوسن رو بیامرزه ، این شائر رو واسه این خریدمش که یه زمانی فرگوسن دنبالش بود و ازش تعریف می کرد :20:
البته از اونور هم فن پرسی فقط 2 امتیاز اورد .
عزیز دل هی ما و گرافیکار گفتیم لیندگار تو ترکیب نیست مثل اینکه هیچکس باور نکرد.نقل قول:
اما دم اندرسن گرم 7 امتیاز گرفت برام فعلا هم جز تیم رویایی.
تو رو خدا نگاه !!!
Andersen رو داشتم و اتفاقاً قبل از بازی می خواستم این ریسک رو کنم که جای کاسیاس بذارمش اما بعد از نمایش دیشب پیتر چک گفتم امروز هلند دانمارک رو درسته قورت می ده و Andersen هم چند تایی می خوره
حالا از شانس بد ما 5 Save داشت 1 Clean Sheet و 1 امتیاز 90 دقیقه بازی 7 امتیاز پر :9:
باز خوبه Sneijder 90 دقیقه بازی کرد :6:
ببینم Pepe و Cris چیکار می تونن واسه ما کنن امشب:7:
کسی از دوستان خبر داره Thiago Motta و Balotelli برای ایتالیا فیکس بازی می کنن یا نه ؟
Parker توی انگلیس چطور ؟
کی فکرش رو میکرد از دروازبان اصلیم یعنی چک هیچ امتیازی نیارم ولی از دروازبان ذخیرم یعنی آندرسن 7 امتیاز بیارم:31:
یه دلیل دیگه برای ایمان آوردن به کمک مربی
قبل از شروع بازیا اینقدر زد تو سرش که آرشاوین رو بکن کاپیتان گوش نکردم بهش فن پرسی رو کاپیتان کردم
آرشاوین 8 امتیاز اورد که اگر کاپیتانش میکردم میشد 16 امتیاز:18: اما فن پرسی دو امتیاز آورد که در نهایت شد 4 امتیاز:41:
دیر متوجه شدم !نقل قول:
دیگه نتوستم عوض کنم :41:
این مارویک چرا اینجوری کرد اخه ! van der vaart رو اگه می خواستی بیاری خب از اول میاوردیش ما 2 امتیاز میگرفتیم دیگه !
فعلا اوضاع تیمم خراب شده . از طرفی دستمزد بازیکنها رو هم نمیدن !نزدیک بود تمرین تیم امروز تعطیل بشه :31:
اگه الان یک ترانسفر انجام بدیم (مثلا کاسیاس بجای چک) میشه همین بازی فردا ازش استفاده کرد؟!!
طبق قوانین که نباید بشه, اما پست این دوستمون منو به شک انداخت!:
نقل قول:نقل قول:
: دی
Shirokov
نمیدونم شما ایرانی ها چی تلفظش میکنید : دی(تیکه این افرادی که میرن خارج بر میگردن همه چی یادشون میره : دی)
به قیافش میومد ژیرکوف خونده بشه:31:
قبل از هر مچ دی در مرحله گروهی می تونید یک ترانسفر ازاد داشته باشید البته بازم می تونید ترانسفر کنید که 3 امتیاز ازتون کم می کنهنقل قول:
البته نمی دونم به کجای پست من شک کردید اما من اندرسن از قبل به عنوان ذخیره داشتم
سیستمشون چرا اینجوریه؟؟؟
به یکی از بازیکنای من سه امتیاز داده بود الان شد 2 تا...
من كه هر كي رو انتخاب كردم گند زده
اين فن پرسي آقاي گل ليگ انگلستانه بعد امشي 3تا موقعيت رو گل نكرد!!
از اين تيم آبي گرم نميشه. بايد دست به جوون گرايي بزنم :31:
بالوتلي به احتمال خيلي زياد فيكسهنقل قول:
کسی از دوستان خبر داره Thiago Motta و Balotelli برای ایتالیا فیکس بازی می کنن یا نه ؟
ولي موتا مشخص نيست
خب در پایان روز دوم از دور نخست آثار شگفتی و برد دانمارک رو میشه در جدول و صعود ناگهانی تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صدر جدول دید در حالی که در پایان روز اول در رده ششم بود
اینم وضعیت تیما تا الان در هد تو هد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوزم رقابت نزدیکی دارن
و 1+5 شیش نفری ریختن سر کوروش و فعلا ازش جلو هستن:31: با این حال رقابتشون تقریبا نزدیکه کوروش تو میتونی:31:
کسایی که هیچ امیدی نداشتن از بازیکنای دفاعی و دروازبان دانمارک امتیاز بگیرن امشب سولپرایز شدن:31:
یکی هفت هشت امتیاز مفت مفت رفت تو کیسشون:31:
اقا درسته من سوتی دادم بد جور :دی (اسمایل اونی که میزنه تو سر خودش )نقل قول:
در شب دوم هم زیاد بازیکنانم خوب نبودند ... از 15 امیتاز رسیدم به 22 ! امید دارم به گیون ، دروازه بان ذخیره ام در بازی فردا .
+
هد تو هد مچ دی 2 هم قرعه کشی شده ... می گم نمی شه از الان انصراف بدم:دی