انشالله کی اعلام میکنن که این بازی هم ایران رو تحریم میکنه ؟:n02:
Printable View
ممکنه الآن تحریم باشیم : دی
توی قسمت ثبت نام برای Closed Beta اصلا کشور ایران رو نداشت .
وقتی بابایی ----- سی دی کی هاشو فروخت مثلا 10 دلار رو 200 هزار تومن اون موقع:دینقل قول:
جدا گوش نکنید نصف عمرتون بر فناست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین معلومه با چی بازیی روبرو هستیم البته ربطی به ما که تحریم میشیم نداره :n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه آهنگاشم شاهکارن . توی سایتش چندتا کاور فوق العاده داره . از GoT , اسکایریم , Halo و ... .
جدا نابودم کرد عجب اهنگی بود...
Malukah توی سایتش گفته که دلیل این که اسم آهنگ شده Beauty of Dawn اینه که در الدر اسکرولز Tamriel معنیش میشه Dawn's Beauty .
پ.ن : میثم Rains of Castamere و Dragonborn ـش رو گوش کن نابودتر میشی : دی
(به خصوص Dragonborn که آخرش به زبان Dragon های اسکایریم میخونه)
نقل قول:
اوه Dragonborn که خیلی روانیه
من بعضی موقع ها میترسم بهش گوش بدم , دیگه نتونم از پاش بلند شم
این Rains of Castamere رو من ندارم ؛ لینک داری .. ؟؟
Malukah.comنقل قول:
برید به قسمت Music و توی اونجا از لیست اون منوی اولش Rains of Castamere رو انتخاب کنید . برای دانلودشم وقتی انتخابش کردید اون بالا که اطلاعات آهنگ میاد گوشه سمت راست Download نوشته .
اصلا این Dragonborn Comes و همین Beauty of Dawn جادو می کنن آدم میخکوب میشه !
آهنگ Tale of Tongues واسه اسکایریمش هم عالیه همون تیکه Dragon رو اولاش داره اونم
کلا همه آهنگاش عالین . اخیرا یه آهنگ Hobbit رو هم کاور کرد .
امیدوارم واسه TESO کارای بیشتری انجام بده .
دمت گرم اهنگ the dragon born comes رو هم بزار اگه هستنقل قول:
با این حساب فکر کنم برم هرچی اهنگ تو سایتش هست بگیرم :دی
دقت کردین چه جمله هایی میگه تو این اهنگه؟ واقعا با روح بازی میکنه
اینم خیلی قشنگه
Tale of the Tongues
شیلتره فقط
از همون جایی که گفتم همشون دانلود میشن ! بعنی شما Download رو بزنی دانلود میکنه و لینک دانلود فیـــلتر نیست . من همه کاور هاشو اونطوری راحت دانلود کردم .(همینی که شما دادی هم واسه من فیـــلتر نیست !)نقل قول:
این آهنگا خوب و قشنگن
ولی خوب من به شخصه آهنگای الکترویه بلیزارد رو به هر چیزی ترجیح میدم
به خصوص اولای دموی tbc
حالا آرتاس که سر جای خود:دی
توی E3 هم تریلری از بازی پخش شد که از لینک زیر میتونید دانلود کنید(نسخه انگلیسی غیر فیــلتر گیر نیوردم این به نظر آلمانیه : دی) :
در ضمن بازی برای PS4 و Xbox One هم تایید شد .
mmo rpg که fps میشه به هیچ جایی نمیرسهنقل قول:
چرا ؟! توی تعریف های MMORPG جایی نوشته نشده که باید سوم شخص باشه . تا وقتی ایده خوب باشه و بازی قشنگ ساخته بشه نه تنها FPS بودن ضرری نداره بلکه به بازی کمک هم میکنه و میتونه قشنگ ترش کنه .
+
این سخن درباره RPG که FPS باشه هم زده میشد که دیدیم اسکایریم به GOTY شدن توسط بسیاری از سایت های معتبر رسید .
+
این بازی هم مثل اسکایریم هم سوم شخص میشه هم اول شخص و اگه یه نفر دوست نداره میتونه راحت سوم شخص بازی کنه و در هیچ جای بازی بر اول شخص یا سوم شخص بازی کردن تاکید نشده و همش به سلیقست .
توی اسکایریم به سادگی F رو میزدیم دوربین عوض می شد.(که البته لذت اول شخص یه چی دیگه بود برای من)
دوستان fps به بازی های shooter اختصاص دارها!! :n02:
نقطه قوت Skyrim به نظر من همینه بوده، فرضا یه نفر که با بازی های اول شخص حال میکنه F میزنه و حالش رو میبره ویا یه نفر هم مثله من که دوست داره اطراف رو ببینه و دید بیشتری داشته باشه با سوم شخص بازی میکنه و خیلی دلایل دیگه. بنابراین بودنش بهتر از نبودنشه تا پلیرها حق انتخاب داشته باشننقل قول:
درسته First Person Shooter هست ولی دیگه طبق عادت خیلیا به اول شخص(حتی اگه شوتر نباشه) میگن FPS .نقل قول:
دوستان fps به بازی های shooter اختصاص دارها!! :n02:
اسکایریم هر دوش رو میشد من هم خوشم نمیومد از اول شخص همیشه بازیم رو سوم شخص بودنقل قول:
من حرف حسین رو تا یه جایی قبول دارم
وقتی بازی mmorpg سوم شخص نباشه شما هم توی pvp و هم توی pve به ناخواه دچار مشکل میشی
تاکتیک معروف dont stand on fire ورلد آو وارکرافت رو شما وقتی بخوای اجرا کنی دچار مشکل میشی:دی
اگه انقدر با اول شخص مشکل دارید خوب میتونید سوم شخص بازی کنید ! آزادی کامل دارید هر کاری دوست داشتید بکنید . این که بازی این قابلیت اختیاری رو داره به هیچ وجه نشان دهنده نقطه ضعف نیست و به هیچ وجه نمیشه ازش این نتیجه رو گرفت که بازی هیچی نمیشه و قضاوت کردن بازی از روی دوربینش که کاملا اختیاریه(به جای خوندن توضیحات و امکانات و نظرات و نقد ها) کار اشتباهیه به نظر من .
MMORPG باز ها سوم شخص میخوان و عاشقای سری الدر اسکرولز اول شخص و به همین دلیلم هست که هر دو هستن و هر دو گروه میتونن لذت کامل رو ببرن . (کلا برام خیلی عجیبه که وجود یه قابلیت اختیاری خیلی خوب رو نقطه ضعف تلقی میکنید .)
این پست تعصب ورزانه ی تو دقیقا در مقابل پست تعصب ورزانه ی حسین قرار گرفت..intarasting !نقل قول:
حسین اطلاعی نداشت که میشه سوم شخص هم باشه و فکر میکرد فقط اول شخصه (من تریلر رو ندیدم پس نمیدونم که سوم شخص هم نشون میده یا نه داخل ایمیلام هست منتها کی حال داره)
این مشکل خاصی نیست...مدل ایرانی جماعت این شکلیه.
اگه یکم دقت هم میکردی توی حرف های من مشخص میشد که حسین نمیدونست که سوم شخص هم داره
بهتره نسبت به یه عقیده و جبهه و هر چیز دیگه ای قبل از اینکه ازش اطلاعاتی داشته باشیم تعصب بورزیم بیایم یکم اندیشه کنیم
دکتر ممد(:خخخخخ)
درسته! دوستان دقت کنید که هم اول شخصه هم سوم شخص!
حالا bethesda میتونه برای بالانس شدن اول شخص و سوم شخص یه سری کار ها بکنه.
اولین سیاست اینه که تو بخش pvp ، بعضی جنگ هاش مربوط به اول/سوم شخص باشه و فقط توش اول/سوم شخص باشه!
توی pve بعضی اینس ها برا اول شخص ها باشه بعضی اینس ها هم برا سوم شخص ها!
سیاست دوم اینه که چیز ها و تاکتیک های مثله don't stand on fire رو برداره.
سیاست سوم هم اینه که عین اسکاریم باشه ... یعنی اون کسایی که اول شخص رو ترجیه میدن باید معایبش مثله دید کمتر رو بپذریند. که فکر کنم سیستم بازی همین سومیه باشه
ممد من پستم در جواب تو نبود که : دی
تعصب کجا بود کاملا محترمانه و با دلایل من جواب میدم . اون شناسه جمع هم نشان دهنده احترام بود وگرنه صحبتم با تو نبود اصلا .
من حرفم اینه که اصلا منطقی نیست که یک مورد اختیاری که کاملا به بازی و به زیباتر شدنش کمک میکنه رو عامل ضعف بدونیم همین .
_____
@ بالایی : دی : سیاست اول و دوم به درد نمیخورن همون سومیه جواب .
سیاست اولت جالبه :دی یعنی یه ایدس که شاید با یکم کار کردن روش جالب تر بشهنقل قول:
درسته! دوستان دقت کنید که هم اول شخصه هم سوم شخص!
حالا bethesda میتونه برای بالانس شدن اول شخص و سوم شخص یه سری کار ها بکنه.
اولین سیاست اینه که تو بخش pvp ، بعضی جنگ هاش مربوط به اول/سوم شخص باشه و فقط توش اول/سوم شخص باشه!
توی pve بعضی اینس ها برا اول شخص ها باشه بعضی اینس ها هم برا سوم شخص ها!
سیاست دوم اینه که چیز ها و تاکتیک های مثله don't stand on fire رو برداره.
سیاست سوم هم اینه که عین اسکاریم باشه ... یعنی اون کسایی که اول شخص رو ترجیه میدن باید معایبش مثله دید کمتر رو بپذریند. که فکر کنم سیستم بازی همین سومیه باشه
سیاست دوم کار نمیکنه:دی وقتی بیاد dont stand on fire رو برداره دیگه بازیکن احساس میکنه داره مینیون میزنه
سیاست سوم هم که کاریه که bethesda کرده یا حداقل اینطوری به نظر میرسه اما از نظر من اونی که سوم شخص بازی میکنه توی pvp و مخصوصا pve خیلی برتری داره تا اول شخصه
دلایلت کاملا متین :دی ولی هم حسین بدون اطلاع اینکه جفتش میشه یک نظر شدید الحن (والا بخدا تو این کتابا نوشته شدید شدید شاید شدید این باشه مثلا طی اعلامیه ی شدید الحنی علیه امام خوب بزار به بحثمون بپردازیم) اومد اینطوری گفتنقل قول:
ممد من پستم در جواب تو نبود که : دی
تعصب کجا بود کاملا محترمانه و با دلایل من جواب میدم .
_____
@ بالایی : دی : سیاست اول و دوم به درد نمیخورن همون سومیه جواب .
و شما هم بدون الطاع اینکه حسین نمیدونست(اون کلمه هم الطاع میمونه حال ندارم برگردم بکنمش اطلاع:دی)
توی اسکایریم میشد به یه بالانس خوب بین اول و سوم شخص دست یافت . در حالت کلی سوم شخص میرفتم فقط وقتی که وارد Combat می شدم و محیط(و دشمن) جوری نبود که نیاز به استراتژی خاصی باشه و در اصل نیازی به سوم شخص نبود(مثلا توی یه دانجن بودم یونیتای معمولیش میریختن سرم) , اول شخص میزدم که خیلی حال میداد .
دوستان معلوم نشد که این بازی f2p هست یا p2p ؟ اگه f2p هست باید سی دی بازی رو بخریم؟ (buy 2 play)
یه سوال دیگه این بازی تو E3 هست؟ اگه آره زیر نظر کدوم برنده؟
تو E3 بود صفحه قبل لینک تریلرش هم گذاشتم . فکر کنم تو مراسم سونی نمایش داده شد .
درباره F2P بودن یا نبودن هنوز چیزی گفته نشده ولی احتمالا حداقل در موقع ریلیز F2P نخواهد بود .
من میدونم سوم شخص هم داره ولی وقتی بازی رسما fps نمایش داده میشه این یعنی فاجعه
شخصا اگه من بفهمم کسی ار پلیرهای گیلدم fps مثلا wowرو با ما Raid میاد درجا replace میشه میدونم دچار چه مشکلاتی میشه
بازی rpg mmo نه تنها باید سوم شخص باشه بلکه باید از بالا نگاه کنی که همه چیز تحت کنترل باشه
واقعا خیلی مسخرست که یه بازی mmorpgقابلیت fps داشته باشه
wow رو هم میشه fpsبازی کرد ولی این کار احمقاس
اگه این بازی raid party pvpنداشته باشه و فقط ول چرخیدن تو مپ باشه fps مشکلی نداره
خوب برو بخواب وقت خوابت گذشتهنقل قول:
من میدونم سوم شخص هم داره ولی وقتی بازی رسما fps نمایش داده میشه این یعنی فاجعه
شخصا اگه من بفهمم کسی ار پلیرهای گیلدم fps مثلا wowرو با ما Raid میاد درجا replace میشه میدونم دچار چه مشکلاتی میشه
بازی rpg mmo نه تنها باید سوم شخص باشه بلکه باید از بالا نگاه کنی که همه چیز تحت کنترل باشه
واقعا خیلی مسخرست که یه بازی mmorpgقابلیت fps داشته باشه
wow رو هم میشه fpsبازی کرد ولی این کار احمقاس
اگه این بازی raid party pvpنداشته باشه و فقط ول چرخیدن تو مپ باشه fps مشکلی نداره
تنها کاری که نیازه تو این فاجعه بکنی اینه که یه جور بفهمی یارو داره اول شخص بازی میکنه یا سوم شخص و بعدم بهش بگی سوم شخص بازی کنه
البته الآن که بش فکر میکنم میبینیم اگه فرضا یه رید رو بخوایم با این وضعیت پروگرس کنیم 6 برابر حالت عادی میکشه چون باید تو این زمانا به مردم احمق مخ ریده شده توسط الکل بگی که عموجون سوم شخص بازی کن بتونی رو آتیش وای نسی
such a fuck....من که به pvp ایش فک میکنم:دی
حالا اگه یکی بی نمک گریش بگیره بخواد ترول کنه با این اول و سوم که بدبختیم
PVP ش هم مشکل دار میشه. طرف روگ هست از پشت میزنه تا برگردی یک ساعت طول میکشه مردی.
این بازیو تو کنفرانس سونی هم نمایش دادن وقتی تموم شد ۲-۳ نفر براش دست زدن:n02:
هیچ امیدی به این بازی نیست
میشه جای فقط گفتن اینجور حرفا با اینگونه دلایل عجیب , یه کم فنی تر حرف بزنید که چرا امیدی نیست ؟!نقل قول:
اگه صفحه های قبلو یه بار خوب مطالعه کنید متوجه میشید که بین MMORPG ها در بیشتر سایت های منتقد Most Anticipated Game of The Year شد .
خیلی دوست دارم با دلیل حرف بزنید به جای گفتن این که دو نفر براش دست زدنو نمیدونم این که یک قابلیت اختیاری رو نکته منفی بدونید و اینجور مسائل .
یک پست هم درباره نظرات منتقدها درباره بازی(کسایی که خودشون بازی کردن) نوشتم توی تاپیک E3 :
از این به بعد اگه دیدم پست انتقادی از شما با دلیل فنی و حرفه ای بود خوشحال میشم بحث کنیم وگرنه Ignore میکنم اینجور پستاتونو که نه وقت خودمو هدر بدم نه وقت شما رو .
مراسم سونی رو هم من کامل دیدم و به نظرم خیلی بیشتر از اینا دست زدن براش و تنها راه این که 2 نفر دست زده باشن اینه که هر کدومشون 20 تا دست داشته باشه : |
حسین جان برادر گوشات مشکل داره؟ تریلری که ما دانلود کردیم از E3 وقتی طرف اعلام کرد که برای سونی هم ریلیز میشه کلی صدای دست اومدش :n09:
یادمه واسه WoW هم همین نظرات کارشناسی رو میدادی. اول میگفتی بلیزارد دزد و کلاهبرداره بعد میرفتی بلیز میومدی میگفتی پرایوت سرورا آشغالن بلیزارد عالیه، بعد یه مدتم کلا اومدی گفتی اه اه Cata ری** و گند زدش. wotlk عالی بود. بعد اومدی گفتی نه پاندا ها میان wow خفن میشه بعد اومدی گفتی گند زدن به داستان :n08::n08::n08:
Make your mind already.
اینقدرم حذب باد نباش لطفن.
تو همیشه عقلت معیوب بوده معلومه وقته میگن چنین بازی مشهوری واسه یه پلتفرم میاد همه خوش حال میشن مثل خودم ولی وقتی نمایشش دادن و ۳نفر دست زدن اینجا وضعیت فرق دارهنقل قول:
احتمالا خاب دیدی من کی این حرفارو زدم؟ تو تو همون سرور فری بازی کن تا بپوسی سرور فری که به نظر من راه رفتن هم توش باگه . دانیال و ممد هستن و نظرات منو درمورد بلیزارد میدونن و میتونن بیان بگن که من همیشه طرفدار wowبودم و فقط از بلیزارد زمانی انتقاد کردم که ایرانو تحریم کرد و یا قبلش نمیومد واسه خاورمیانه هم سرور مخصوصو بزاره
خیلی راحته صبر کنید بازی ریلیز شه
تنها دلیل fps داشتن این بازی کافیه که ایندشو پیشبینی کنی
این نظر من بود زمانی معرفی شد
و الان کاملا نظرم عوش شده
جون هر کی دوس داری ignore نکن من محتاج نظرات شمام:n02:نقل قول:
از این به بعد اگه دیدم پست انتقادی از شما با دلیل فنی و حرفه ای بود خوشحال میشم بحث کنیم وگرنه Ignore میکنم اینجور پستاتونو که نه وقت خودمو هدر بدم نه وقت شما رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انتظار دارم صدایی درنیاد دیگه
To me it just looks... Bland. Nothing like what was expected, just another WoW clone. No surprise there though as development started in 2007
It just feels like another recycled MMO, rather than a game with its own identity such as Guild Wars 2
disappointing.. but it still looks fun to play
It's a shame
Elder Scrolls Online just looks like another rushed WoW clone
I'm not surprised it turned out the way it did, and I'm quite happy that I didn't sign up
Wait, this has been in development for six years?
Complete disappointment
Haha, what is this supposed to be? A PS2 game? Looks pretty bad for such a big company. Even Sui Genesis, an indie game made by a few people, has 100 times better animations that this excuse of a game. This ain't 2005 anymore.
Looks pretty bad
They didn't need to go MMO
looks bad.
This looks worse than The Old Republic, something I didn't think I was ever going to have to say
Yea, this looks bad, I don't feel it, it just empty
After playing the FFXIV beta, this is kinda depressing.
Looks horrid. It was always a terrible idea.
Looks like complete shit.
hahaha wow that looks AWFUL. Reminds me of TW2 on consoles.
I hope this is just a big troll...
looks kinda bad, I hope everquest next is good. I am sick of theme park mmos.
Looks boring.
Game looks complete shit. My girlfriend was really looking forward to this game. Color me disappointe
Doesn't look fun at all. Gonna pass. :(
This looks really, really .. aweful.
Oh wow, that looks terribad.
That was disappointing to watch.
Looks dreadful.
Looks janky as shit.
The Elder Scrolls Online |OT| Game Sucks, Don't Buy It
Another pointless MMO that will be just sent to die.
Looks like it was made in Unity by a group of students.
کارشناسان بازی های رایانه ای ایران سبک mmo
lol
همینه میگم حذب بادی دیگه، دو تا تریلر و کامنت میبینی نظرت عوض میشه.
Stay low bro :n01:
کاملا درستهنقل قول:
من با چشم باز به موضوع نگاه میکنم ولی کاربری مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط چون این تاپیک رو خودش زده کور کورانه از بازی طرفداری میکنه! یعنی هیچ وقت موضع انتقادی نداشته هر بازی معرفی مکنه تا جایی که میتونه ازش تعریف و طرفداری میکنه و نمیدونم میخواد چیو ثابت کنه
در ضمن neogaf معروفترین و معتبرترین فروم بازی های رایانه ای دنیاست
تاپیک Neverwinter رو بنده زدم ولی خودم ازش انتقاد می کنم , تاپیک Loadout رو بنده زدم و توش ایراداتش رو گفتم . هیچ ربطی به تاپیک زدن نداره علاقه من به بازی .
اون منابعی که من در اون پستم گفته بودم از نظر کمیت و کیفیت از این معدود منتقدی که شما گفتید بهتر هستند . شما رفتید دو تا کامنت خوندید , من رفتم کل پستا و نقد های سایت ها معتبر(نه نظرات مردم عادی) رو مطالعه کردم , تمامی تریلر ها رو دیدم , یک تریلر رو جزئیاتش رو به صورت کامل گفتم در همین جا و بر همین اساس هست که به بازی امید زیادی دارم . بر اساس خوندن و دیدن جزئیات بسیار زیادی از بازی و نه فقط دو تا کامنت و یک اول شخص سوم شخص و تعداد افرادی که برای بازی دست زدن : |
من نمیگم بازی بدون ایراده , ولی امید بسیار زیادی بهش هست .
در کل بگم اگه فردا یه چیزی از بازی منتشر بشه که من به نظرم بد باشه میام همین جا نظرمو میگم و هیچ گونه تعصبی درباره بازی ندارم .
ولی بین نظرای منتقدا برای مقایسه , میرم منتقدایی رو میخونم که واقعا منتقد هستن نه یه سری آدم عادی و الآن هم بر همین اساسه که به بازی امید زیادی دارم .
از اونجایی که بحث کردن با شما توی Loop میفته( + این که من همه میدونن همیشه دوست دارم بحث ها محترمانه باشه ولی شما گویا حاضرید سر یک سری اختلاف نظر درباره بازی به طرف مقابل بپرید) , در این زمینه آخرین پست من اینه فعلا تا وقتی که اطلاعات جدیدتری از بازی منتشر بشه . اگه خوب بودن باز هم طرفداری می کنم و اگه نا امید کننده بودن صراحتا اینجا میگم که من نا امید شدم از بازی .
پ.ن :
تعصب کورکورانه من درباره بازی هایی که تاپیکشونو خودم زدم .
طبق نظرات کاربران neogaf و گیم پلی که خودم دیدم و محیط خشک و بی رنگ ولعاب بازی و نبودن هیچ گونه نواوری هیچ امیدی به این بازی نیست جز اینکه mmo نشه یا کنسل شه از اول ساخته بشه بلایی که سر titan هم اومد
به قول یکی از کاربران neogaf:
Looks like it was made in Unity by a group of students
شما به کاربرای neogaf میگید مردم عادی؟ در حدی نیستی در مورد neogafنظر بدی اقای ناظر. نکنه اونارو عادی میبینی خودتو کارشناس؟
پس بهتره برید اونجا عضو شید نظرات کارشناسانتون رو در اختیارشون بزارید شاید جای ناظر انجمن گرفتن کارشناس neogafشدید
دوستان یه سوالی ...من همه پست هارو خوندم..... نفهمیدم این تاپیک الدر اسکرول انلاین هست یا WOW یا محل دردو دل؟؟؟؟!!!!!!!!
حالا این بازیو که من عکساشو تونت دیدم بلکل تغییر کرده!!!!!! دوست داشتم مثه اسکایریم باشه .....