سلام برو بچ شوفر
اقا من عکس نذارم همینطوری لفظی رکورد بزارم قبوله..؟ :sq_24:
Printable View
سلام برو بچ شوفر
اقا من عکس نذارم همینطوری لفظی رکورد بزارم قبوله..؟ :sq_24:
نه، حامد جان اگه اینجوریه من هم رکوردم 577 تاست تازه اونم با فولوکس بیتل :sq_2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبوله حامد جان :دینقل قول:
تو فقط بذار :دی
واسه من یکی که مفتیه!نقل قول:
دیگه لایو باز و غیر جی تگیه و این مشکلاتش دی:
می بینم هنوز کسی رکورد ما رو نشکونده دی:
من که از فردا بساط کال آف می چینم امروز داش لانچ جدید اومد مشکلش برطرف گردید دی:
رکورد که هنوز دست منه!نقل قول:
می بینم هنوز کسی رکورد ما رو نشکونده دی:
443 km
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز گرفتم، چند تا مسابقه هم بازی کردم .
بازی از هر نظر عالیه فقط من یه نگرشی نسبت به همه بازیها دارم که :
"بازی ای که هیجان نداره، هیچی نداره"
خوب اگه هیجان به انیمشن های داغون شدن ماشین ها و نیتروژن و پلیس باشه این بازی نداره
ولی اگه ترکیب صحیح گاز و ترمز و فرمون و دنده و در نهایت یه انتخاب صحیح و به جا سر یه پیچ باعث بشه از ماشین رقیب جلو بزنی و کیفور بشی بازی اند هیجانه!
بچه ها یه چی میخاستم بدونم لطفا همتوون جواب بدین........من عادت دارم از قدیم از دوربین داخل ماشین استفاده کنم.یعنی تو سری بازی های nfs ((اون اولی ها حدود 8 سال قبل)),, و dirt هر وقت دوربین داخل ماشین باشه میتونم تا اخر بازی برم...این بازی هم که خوشبختانه دوربین داخل ماشینش معرکه است...شما ها با چه دوربینی میرین؟در ضمن یه چیز.دوربین داخل ماشین هدایتش راحتتر و نرم تره...امتحان کنید
من سعی میکنم از هر دو دوربین استفاده کنم:sq_24:نقل قول:
واقعا بازی از همه لحاظ ترکونده :sq_14:. با دوربین داخل بازی میکنم چون تو سرعت های بالا هیجان و حس سرعت رو بهم میده به خصوص سر پیچ ها و یه نکته ای هم که هست وقتی از داخل بازی میکنید صدای موتور بازی کمتر به گوش میاد و خیلی طبیعی کار شده روش
و از بیرون بازی میکنم چون واقعا مناظر و ماشین ها زیبا طراحی شدن مخصوصا صحنه غروب افتاب که لذت بخشه:sq_18:
دیشب MW رو گرفتم تو ذهنم همون نسخه 2005 بود که البته شبیه اون هم نیست زیاد
ولی اینکه چه ربطی به این تاپیک داره اینه که دو ساعت بازی کردم و ناراحت شدم که چرا واقعا؟! :31:
Forza رو بی خیال بشم برم سراغ بازی ای که با دو ثانیه گرفتن ترمز عقب هم سرعت از 150-200 میاد رو 60-70 هم تعادل ماشین کاملا حفظ میشه و به راحتی پیچ رو می پیچونی!
من کم کم بازی میکنم برا همین هنوز رو دستبند سبز هستم (که نمیدونم لول چنده:31:) و ضمنا با درجه سختی hard و دنده دستی/ کلاچ فکر کنم کل race هایی رو که بردم دو رقمی نشده هنوز :31: عمدتا سوم چهارم میشم
ولی اگه 2-3 ماه صبر کنین و بتونم بازی رو تموم کنم میام رکورداتون رو میشکونم :18::31:
این هم واسه اونایی که تو 100 درصد کردن بازی موندن:
محل دقیق 9 تا ماشین مخفی + محل دقیق تخفیف های آپگرید/
نه اصلا یه مشکل دیگه ست !نقل قول:
من 200 تا سرعت دارم می رم ولی اصلا این 200 تا حس نمیشه !
البته NFS رو اصلا هنوز نخریدم بعید می دونم اونم خیلی چیز خارق العاده ای باشه ...
ببین این بازی واقعیه...چرا تو سرعت رو مثلا 200 تا رو حس نمیکنی؟؟؟چون اولا اونجا نیستی..محیط بازه...نقل قول:
مثلا شاید تو ماشین خودت 100 تا بری سرعت رو زیاد حس کنی ولی تو بازی فرق میکنه...
مثلا تخت گاز رو ببین میگه دارم 260 تا میرم...ولی تو تصویر اصلا حس نمیشه...
ولی کمی به ماشین هم بستگی داره...مثلا lLFA رو تیون بکن بعد باهاش حدود 300 تا برو...دوربین رو ببر تو کابین...ببین اتاق بدجوری به لرزه افتاده...ولی مثلا ویرون اونقدرا نمیلرزه...چون ماشینش طراحی شده برای این سرعت
این بازی رو با بازی های دیگه مقایسه نکنید...شاید تو بازی های دیگه 200 تا یرید تصویر تار بشه...بلرزه ولی تو forza این سوسول بازی ها نیست...
اخه یه بازی ماشین تا چه حد میتونه جیگر و ناز باشه اخههههههههههههههه......خیلی خفن و شاخه این بازی....راستی این speed triger و اون لحظه ایی که یهوو وسط راه یه اعدادی با مقیاس کیلومتر نشون داده میشن چیه؟
نقل قول:
فکر کنم میانگین سرعت رو میگره که مثلا توی اون قسمت از جاده با توجه به ماشین و پیچ جاده میانگین سرعتت چقدره
اقا من 8 ساعت دارم بازی می کنم و اکثر event new ها رو هم تموم کردم جز مسابقه با هواپیما و biplane که اصن نمیتونم برنده بشم...چرا 19 درصد هستم هنوز...؟
بعد من درسته تو نقشه ام همه این جای بارن ها رو میبینم اما فقط یکیشو((plymouth رو تونستم پیدا کنم...اصن نمیتونم...هر چه بالا پایین میرم نمیتونم...نکنه با ماشین خاصی باید دنبالشون رفت؟
خوب فکر کنم باید بری اون مرکز شهر و جایزه بگیری تا لول دو برات آنلاک بشه فکر کنم ایونت های لول یک رو تموم کردی باید بری اون فلکه مرکز شهر و توی مراسم قهرمانی و گرفتن مچ بند لول 2 شرکت کنینقل قول:
طویله باید بگردی خوب نگاه کن طویله ها توی قسمت های دهکده ای هستند خیلی باید دقیق نگاه کنی البته اکثرا توی جاهای دم دست هستند یکی دو تاشون سخته و باید از راه های مخفی و غیر جاده ای بری تا برسی بهشون. بهترین ماشین طویله همون بنز گولوینگ هست عشقمه این ماشین
با سلام.اگه امکان داره منو یه راهنمایی بکنید.من هنوز نتونستم بفهمم این بازی چطوریه!!چه روش و قانونی داره!!من فقط میرم پشت سر ماشینهایی که اسم داره و مسابقه میدم و امتیاز جمع میکنم و هر سری ماشینم رو عوض میکنم..همین!! اگه امکان داره توضیح بدین که اساس این بازی چطوریه باید چه کار کنم؟؟!
با زدن دکمه ی Back وارد نقشه ی بازی شوید و مسابقات رو انتخاب و به پایان برسانیدنقل قول:
بعد از چند تا مسابقه ، به مرکز نقشه برید تا Level شما بالاتر بره تا مسابقات سطح بالاتر باز شود...
خوب اینم از کار پک دسامبر مبارک باشه چیز خفنی نداره حیف
2012 Ferrari F12 Barlinetta
2008 Aston Marton DBS
2006 Ford GTX1
1993 McLaren F1
1971 AMC Javelin-AMX
2006 Hummer H1 Alpha Open Top
2011 Ford F-150 SVT Raptor: Halo Edition
شب میذارم دانلود بشه 72 مگابایته
تک تک اینا بولی هستن عزیزم؟مثلا من که هامر میخام باید چیکار کنم؟
اگه RGH نکرده باشی آره باید پول بدی اگه کنسول RGH باشه می تونی دانلود کنی حالشو ببری
خفن ترین چیزایی که دیدم توی فورتزا 4 بود
نقل قول:
آرمین اینارو چجوری باید به بازی اضافه کرد ؟؟ باید ریخت توی هاردِ کنسول از طریق فلش ؟
سلام والا اینا رو باید از لایو دانلود کنی پولی هم هست نمی دونم چند تا گیم پوینت می خواد من از اکس باکس ایزو دانلود می کنم فرمت GoD اینارو میریزم توی هارد ولی مطمئن هستم واسه غیر RGH کار نمی کنه اگه بخواهید براتون بذارم فایلش رو من کل دی ال سی های فورتزا 4 رو دارم روی بازیم در حالیکه ریالی پول ندادم براشون.
عزیزم میشه دل ال اسی هایی رو واسه ما هم بزاری؟من حاضرم مبلغشو تقدیمت کنم..
خب RGH چیه دیگه؟؟؟ یه نوع هَک حساب میشه ؟نقل قول:
دقیق تر میشه توضیح بدی ؟
RGH روش جدید جی تگ اکس باکس هست که دل و روده اکس باکس میاد بیرون و تبدیل میشه به کنسول قفل باز شده که خیلی کارا میشه باهاش کرد
بازی ها رو از روی هارد بدون دیسک اجرا کرد .
هارد 1 ترا بایت رو جای هارد اورجینال اکس باکس استفاده کرد
هر چی دوست داری بریزی مثل داشبورد مخصوص با امکانات مخصوص که می تونه شامل برنامه های کاربردی باشه مثل شبیه ساز میکرو سگا سونی 1 و اکس باکس 1 و ...
کلا یه عالم دیگه اس . فقط آنلاین بازی کردن توی لایو ان.مکان پذیر نیست چون نمی تونی وصل بشی به شبکه لایو با کنسول بهترین کار برای کسانی هست که از لایو بن شدن. کافیه ببری بیرون تا برات جی تگ یا با لفظ درست تر و دقیق تر ریست گلیچ ه_ک بکنن J-Tag روشی هست که برای اولین بار به کار برده شد ولی مایکروسافت جلوش رو گرفت با ارائه کنسول جدیدی که مادربوردش فرق می کرد اکس باکس 360 های قبل آگوست 2009 جی تگ می شدن ولی بعدش نمی شد تا این که با ارائه روش جدید جی تگ به نام ریست گلیچ ه_ک (RGH) بار دیگه میشد کنسول های بعد 2009 رو جی تگ کرد آخر سر اسلیم ها رو داد که جالب اینجاس چند ماه پیش روشی مشابه ریست گلیچ ه_ک اومد که با اون اسلیم رو هم میشد که ه_ک کرد.
با تشکر از توضیحات آرمین.
آرمین توی این بازی میشه هر ماشینی که باهاش حال میکنی رو ارتقا بدی تا آپگرید های بالا؟ مثلاً من خودم به شخصه با Camaro SS خیلی حال میکنم اما متاسفانه توی همه ی بازی های ریسینگ و درایوینگ این ماشین از قدرت مناسبی نسبت به غول های دیگه برخوردار نیست، توی این بازی میشه قدرت این ماشین رو در حد قابل قبولی برد بالا و تیون ش کرد ؟
من عاشقMERCEDES BENZ S65 هستم...لاستیک و رینگشو BRABAUS کردم...لا مصب انگار واقعا تو S65 نشستی...به دوستان توصیه میکنم اینکارو بکنین...اول برین یه ماشین تقریبا سر و صدا دار مثل CHALENEGER سوار شین و بعد برین تو s...چقد اخه یه بازی میتونه واقعی باشه...من از 10 10 میدم...
آره چرا نشه در آخرين حد خود ماشين ميتونه تيونينگ بشه .نقل قول:
يه ماشين قديمي از پژو تو بازي هست من اون رو ارتقا دادم كلاس R3 شد با اينكه ماشين سبكي هست و ضعيف بعد از ارتقا راحت ١٥٠ تا ميره كه ديگه بعد از اون ميخواد پرواز كنه.:)
چرا بازي پورشه نداره؟!!! خيلي نامردن . ولي يه ماشين هست كوپ پورشه هست به اسم RUF نميدونم از كجا اومده !!!!
من اين بازي رو تموم كردم:
Barn find 9/9
Spanser challenge ro hamaro ok kardam
Discount 91/ 100
Game progrress: 90% نزديك
ركورد سرعت : 271 با bugati veyron
از اين بوردهاي discuntكه با ماشين بايد بهش زد نه تاش مخفي هست كه پيدا نكردم هنوز
مونده مسابقات خياباني كه دارم اونارو اول ميكنم.
شما سختي بازي رو روي هارد گذاشتيد ديگه. چون درجه پايينترش بچه بازي هست و خيلي بد رانندگي ميكنند. البته بعضي مراحل لازم ميشه سختي رو روي مديوم بياريم.
مراحل ايستگاها كه با H مشخص شده همرو تموم كردم و ١٠٠٪ شده.
ماشين مورد علاقه ي من lamborghini aventor
كلا اگه سوالي از بازي داريد ميتونم كمكتون كنم.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
شوخي نميكني؟ با چه ماشيني اين ركورد رو زدي؟نقل قول:
من با bugati ٢٧٠ تا زدم آخراي زورش بود.
البته من باگ تو بازيم ديدم مثلا ميانگين سرعت توي بين جاده هام رو ٣٨٠ ثبت كرده بود كه اشكالش رو فهميدم.
موقع رانندگي با زدن كليد y كه براي برگشت به عقب هست برخي مواقع قاطي ميكنه و ارقام رو بهم ميزنه و يااصلا بازي هنگ ميكنه و بايد كنسول رو ريست كرد.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
منم با بوگاتی زدم این رکوردو.ولی با اون بوگاتی قدیمیه که توی یه barn پیداش میکنی....نقل قول:
شوخي نميكني؟ با چه ماشيني اين ركورد رو زدي؟
من با bugati ٢٧٠ تا زدم آخراي زورش بود.
البته من باگ تو بازيم ديدم مثلا ميانگين سرعت توي بين جاده هام رو ٣٨٠ ثبت كرده بود كه اشكالش رو فهميدم.
موقع رانندگي با زدن كليد y كه براي برگشت به عقب هست برخي مواقع قاطي ميكنه و ارقام رو بهم ميزنه و يااصلا بازي هنگ ميكنه و بايد كنسول رو ريست كرد.
سرعت شما توی بازی رو به مایل (mph) نشون میده،از توی تنظیمات میتونید به کیلومتر تبدیلش کنید.توی عکسی هم که من گذاشتم به کیلومتر هست سرعت...
سلام دیشب رفتم marketplace میخاستم دانلود کنم و بوینت خرج کنم واسه بک دسامبر ولی نشد...چرا؟
با ip ایران نمیشه از لایو چیزی خرید،باید یه v---p--n بین کامپیوتر و ایکس باکس share کنید تا بشه از لایو خرید کرد.نقل قول:
سلام دیشب رفتم marketplace میخاستم دانلود کنم و بوینت خرج کنم واسه بک دسامبر ولی نشد...چرا؟
یه راه دیگه هم اینه که با v-p-n از طریق کامپیوتر برید سایت Xbox و بعد با گیمرتگ و پسورد لایوتون وارد سایت بشید و از اونجا بخرید............
باری اطلاعات بیشتر میتونید برید بخش کنسول Xbox360 توی همین فروم یا اینکه برید به فروم بازی سنتر...
نقل قول:
من يه ماه قبل راحت خريد كردم..حالا تو اين ك
ت ip ايران رو بستن؟واقعا بايد فكري كر
به اين حال..من اينهمه point و اينوقت اينجوري..
واقعا ميشه از طريق سايت xbox خريدء؟اخه چطوري؟لينك خريد از طرق اين بازيو ميدين؟
نه بابا ip ايرانو نبستن ......فقط بعضي بازيها dlc هاشون براي امريكايي ها يا اروپايي ها و.....عرضه ميشه كه شما واسه خريد اونا بايد ypn داشته باشيد.....نقل قول:
حالا من نميدونم dlc هاي هوريزون مخصوص امريكايي ها هست يا نه
واسه خريد يا وارد كردن كد و...هم مراجعه به سايت بهتر....ميري ايميل و پسورد(اكانت ايكس باكس)رو تو سايت وارد مي كني بعد بازي مورد نظرت رو سرچ مي كني اونم مياد و ميزني دانلود شه.........به محض اينكه كنسولو روشن كني اون دانلود شروع ميشه(دانلودش هيچوقت از كامپيوتر انجام نميشه فقط ميتوني از كامپيوتر انتخابش كني)
.
من فقط یه جاده مونده که نرفتم.هر چی هم رو نقشه نگاه میکنم هیچ جاده خاکستری کمرنگ یا جاده غیر آسفالت نرفته پیدا نمیکنم.
نمی دونم باید چیکار کنم. :n03:
برید مرکز نقشه آیکن Race Center رو پیدا کنید و جایزه لول رفتن به لول 2 رو بگیرید تا Event های جدید ظاهر بشهنقل قول:
مرسي فقط نفهميدم كه وقتي وارد سايت شدم چيو بايد دانلود كنم؟بازيو؟بعد بايد كنسولو به لب تاب وصل كنم؟
چون واسه فيفا ١٣ هيچ رقمه نميشد رفت تو سايت ايكس باكس و انلاين بسس كرفت