از دوستان کسی قیمت جدید FHD این مدل رو داره؟اگر بگین ممنون میشم هفته بعد قصد خرید دارم
Printable View
از دوستان کسی قیمت جدید FHD این مدل رو داره؟اگر بگین ممنون میشم هفته بعد قصد خرید دارم
حدود 2700.من هفته قبل گرفتم 2570 (با گارانتی سریر).تو این یه هفته 130 تومن گرونتر شده.اگه قصد خرید داری همین امروز اقدام کن.مشخص نیست تا هفته بعد چه اتفاقاتی بیفته.نقل قول:
اگه اینجوری باشه اوضاع خرابه ارزش خرید نداره!نقل قول:
کیبوردش فارسیه یا عربی؟
کیبوردش عربیه.گمون نمیکنم کیبورد فارسی پیدا بشه چون کیبورد فارسی رو سازگار و ویستا وارد میکنن که اونا هم طبق گفته خودشون قرار نیست واردش کنن.نقل قول:
اگه منتظر کاهش قیمت باشی اشتباه منو تکرار کردی،در بهترین شرایط نهایتا 30 تومن ارزون میشه!
بله 100% ارزش خرید نداره.قیمت این لپتاپ در شرایط پارسال نهایتا 1400 بود.اما با در نظر گرفتن شرایط این روزا دلار 2400 تومنی از دلار 3000 تومنی خیلی بهتره.
برای تایپ مشکلی باهاش نداری؟ اون گچپژ خودمون اذیت نمیکنه؟:31:نقل قول:
آره واقعا آدم میمونه چیکار کنه تو این مملکت با این فروشنده های با انصاف!
اگه قبلا" زیاد کار کرده باشی اذیت نمیکنه.این حالته که وقتی بدون در نظر گرفتن کلیدها و ناخودآگاه تایپ میکنی مشکلی نداره ولی وقتی مثلا" یه جا میخوای تصحیح کنی ممکنه تو تشخیص یکی اینورتر یا اونورتر بزنی،البته بازم اذیت نمیکنه،عادت میکنی بهش.
بعد از یه مدت عادت میکنی.چند تا اختلاف که بیشتر نداره.نقل قول:
کسی میدونه کجا n56vz رو میتونم بخرم؟؟؟ آدرسی دارین؟؟؟
دوستانی که n56vz راضی این ازش؟؟؟
به نظرتون مناسبه نسبت به قیمت؟؟؟؟
--------------------------------------------------
ببنید من اصلا اهل بازی نیستم , کار گرافیکی هم ندارم به اون صورت , فقط فیلم بازم !
و فیم های فول اچ دی واقعی رو میخوام اجرا کنه , فیلم های 20 گیگی!
اگه لپتاپی هست که این فیلم هارو اجرا میکنه , صفحشم فول اچ دی هست و به هر دلیل دیگه ای ارزون تره , متونید معرفی کنید؟
کیفیت صفحه ش خیلی خوبه.من که ازش راضیم.امکانات خوبی داره و به نظرم میصرفه.نقل قول:
امروز پاندای 2 رو با حجم 4.5 گیگ توش اجرا کردم واقعا عالی بود.
Asus:N53,N55
Hp:6c65
به همه اینها زنگ زدم...هیچ کدوم نداشتن...
به همه اینها زنگ زدم...هیچ کدوم نداشتن...نقل قول:
با اینجا هم تماس بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز n56vz را از مجتمع پارسیان گرفتم
2730000 با گارانتی 1 سال سریر
fhd با bd-re
کسی نرم افزار بلده دمای قتعات را نشون بده؟
اگه کسی سوال داره بپرسه.
امروز زنگ زدم قیمت بگیرم یارو میگه 2900 !!!
پشت گوشی خندم گرفت:31:
اونجاست که شاعر میگه خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
امیدوارم واردات کالاهای اساسی لاقل دست دزدهایی مثل تاجرهای لوازم الکترونیک نباشه (آمین!)
آقا مبارکه،اینا رو داشته باشنقل قول:
cpuid hw monitor
gpu-z
سرعت لود و بوت چطوره؟کلا" سرعتشو چطور میبینی؟
سلام.دوستان من چطوری میتونم گرافیک رو از اینتل به 650 تغییر بدم؟
به به مبارک باشه دوست عزیز !نقل قول:
منم مثله سایر دوستان سوالم در رابطه با سرعت بوتش هست !
چون سرعت بوت لپ تاپ من (که همین مدله ) اوایل یه کم بالا بود که با پاک کردن برنامه های اضافی بهتر شد !همون برنامه هایی که خوده شرکت ایسوس برامون گزاشته !
برای شما چند ثانیه طول می کشه ؟!
راستی در مرد سوالتون هم باید بگم که من تو نرم افزار های سنجش گرما زیاد چیزی نمی دونم ولی از این لینک می تونید برای سی پی یو استفاده کنید !
به نظر شما این لپتاپ رو سازگار با صفحه کلید فارسی وارد میکنه؟
عزیز اگه نمیتونی راه بیایی میتونی یه برچسب بگیری نصب کنی،به همین راحتینقل قول:
سرعت بوت از حالت خاموش بد نیست ولی اگه اسلیپ باشه 2 ثانیه میاد بالا صداش هم عالیه
کسی نمیدونه چطوری میشه گرافیک رو از اینتل به انویدیا سوییچ کرد؟
روی شورتکات هر برنامه که کلیک راست کنی میتونی انتخاب کنی که با کدوم گرافیک بالا بیاد برنامه.run with graphic processorنقل قول:
یه گزینه ی دیگه هم داره change default graphic prosessor میتونی وارد تنظیمات بشی و هر کاری بکنی
تو قسمت global setting تنظیمات nvidia میتونی انتخاب کنی که اتوماتیک سویچ باشه یا کلا" تغییر بدی به یه گرافیک
ایول،مرسی عزیز.نقل قول:
filmhaye full hd ba hajmhaye10 gig be bala ro ravun ejra mikone
این سوال بود یا جمله ی خبری؟نقل قول:
سلام...میشه شماره فروشگاهی که ازش خریدی رو بهم بدی؟نقل قول:
دوستان خواهشن قیمت های به روز این مدل رو اگه دارن به ما هم بگن(قیمت بازار که خودتون پرسیدین) ممنون
yadam raft alamate soal bezaram....soal budنقل قول:
امروز آنتی ویروس trend رو پاک کردم دیدم صورت به نحو تجب آوری افزایش یافت،این آنتی ویروس رو خود کارخانه نصب کرده بود ،فکر نمیکردم اینقدر سنگین باشه یا نفس سیستمو بگیره،الان داره یه نفس راحت میکشه سیستم.سرعت لود و بوت همه بالا رفتند.
هنوز فیلم فول اچ دی دستم نرسیده تست کنم،به محض تست نتیجه رو میگم خدمتتوننقل قول:
سلام دوستان....من امروز n56vz رو تو پارسیان پیدا کردم....ولی دیدم گرافیکش به جای 650....635 هست...نظر دوستان در مورد خریدش چی هست؟؟؟
سلام.دوست عزیز N56 با گرافیک 635 نداریم.اگر هم غیر از 650 باشه گرافیک 630 هست که اونموقع میشه N56VM.نقل قول:
اگه اهل گیم نیستی خیلی خوبه.یه گرافیک متوسط داره که بازیها رو در حد معمول جواب میده.
مثل اینکه بالاخره VM وارد بازار شد.خیلی منتظرش بودم و متاسفانه دیر اومد.هر چند فکر کنم قیمتش به 2400 هم برسه.همون بهتر که VZ رو خریدم.
راستی قیمت گرفتی؟
من قیمت گرفتم 2800 تومن ناقابل!!! من نمیدونم این فروشنده ها واقعا چه فکری میکنن در مورد خریدار!!!نقل قول:
خیلی ممنون آقا حمید.....قیمتش رو 2760000 گرفتم...فرق VM با VZ چیه؟نقل قول:
راست میگی؟یعنی اختلاف قیمت 630 با 650 فقط 100 تومن؟اینطور که VZ خیلی بهتره.100 تومن بیشتر میدی ولی در عوض گرافیک 650 داری.نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
VM گرافیک 630 داره و VZ گرافیک 650.گمون نمیکنم اختلاف دیگه ای داشته باشن.این هم لینک VZ و VM از سایت ایسوس: