ممنون از اینکه نظرات رو بررسی میکنید.نقل قول:
اره اینم خوبه بزارید خیلی به قبلیه شبیهه . از نبودنش که بهتره
Printable View
ممنون از اینکه نظرات رو بررسی میکنید.نقل قول:
اره اینم خوبه بزارید خیلی به قبلیه شبیهه . از نبودنش که بهتره
نخیر قالب پیشفرض vb4 نیست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اونا به احتمال زیاد خودشون قالب رو تغییر دادن.نقل قول:
یعنی چی نظر شخصی بیان می کنیم؟! نقاط ضعفی رو که میبینم رو میگیم دیگه! نیازی به اطلاعات فنی داره که!!!
منم همين مشكل رو دارم + با زدن تشكر صفحه مجددا بارگذاري ميشهنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
همینطوره برای منم با زدن دکمه تشکر صفحه رفرش میشه! از فایرفاکس اخرین نسخه استفاده میکنم.لطفا درستش کنید.
قالب هم خوب شده منتظر بودم بالاخره مثل سایتهای دیگه ورزن رو ارتقا بدید.
دوستان عجله نکنید.
مشکل شلوغ بودن انجمن های اصلی و تشکر براحتی قابل حل شدنه.
دوستانی هم که گفتن نمی تونیم از درون پروفایل پست های آخرمونو ببینیم ، روی نام کاربری خودشون توی تاپیک ها کلیک کنن و View Forum Post رو بزنن.
پست تکراری دوبار ارسال شد.....
نیازی به عذرخواهی شما و شخص دیگهای نیست، کسانی که گفتن کمتر سر نمیزنن تهدید نکردن، بلکه هر کسی حس واقعیشو میگه...پی سی یکی از محسناتش اینه که ضمن رعایت ادب کسی مجیز نمیگه و کمتر خودنمایی صورت میگریه.(لابد با ورژن جدید این هم میخاید بره!)نقل قول:
شخصی که این تاپیک رو زده نظرات واقعی رو نیا داره نه بهبه الکی...
سرعت ورژن4 بذات کمه و کاریش نمیشه کرد، قبل از ارتقا هم این بحثها بود، حالا دیگه صحبت دانگرید نیست ولی نیاز به اصلاحه...
همون تمپلیتی که اشاره شد خیلی خوب بود(نمیتونم داخل پستها پیداش کنم، پستهای آخر کاربرها در لیست آخرینهاشون آپدیت نمیشه) .
برای نور هم چشم آزاره که با کمسو کردن نور مانیتور هم که فشار به چشم بیشتر میشه
الان مرورگر مکستن در امکاناتش مد نایت هست که برای همین سایتهای و انجمنهای زیادی روشن و پرمصرف علی الخصوص در شبه، ببینید چقدر بهتر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تبلیغات با اپرا هیچ چیز رو نمیبینید(حتی بهتر از سابق فیلـتر میشه و کادر رو هم میبره) و با مرورگرهای دیگه هم افزونه نصب کنید.
یه مشکل دیگه، کلا فاصله بین نام کاربری و تایتل مناسب نیست، خیلی زیاده.
و اینکه این ستاره ها و badge ها دیگه واسه این استایل خوب نیستن به نظرم.
سلام
رزولوشن بیس انگار برای 768*1024 یک درجه بزرگتره و استاندارد نیست
رنگ پس زمینش هم اگر مشابه pt باشه شاید بهتر از آب در بیاد
در مورد لایک کردن هم اگر صفحه رفرش نشه بهتره
این تبلیغ پست اول هر صفحه رو حتما حتما بردارید بین پست اول و دوم جاش خوب بود
تاپیک های مهم پست های اولشون افتضاح شده
مثلا
سلام
ممنون از تغييرات.
ويرايش :
پيداش كردم . چشمم نديد. عادت كردن زمان ميبره.
راستي پست هاي جديد رو ميشه بالا ي صفحه به صورت متحرك بذاريد با گزينه هاي كم و زياد كردن سرعتش يا برعكس شدنش. چيزي كه تو يه جا ديگه ديدم :31:
با سلام و خسته نباشید به مدیریت محترم
من تا به این پوسته جدید عادت کنم پیر میشم
امکانش هست تا پوسته قدیمی رو به عنوان انتخاب داشته باشیم؟؟
و همچنین بعد از این همه تغییرات نباید یه بخش به عنوان جدید ترین پست ها داشته باشیم تا نیاز به رفرش صفحه نداشته باشیم؟؟ یا دستی آپدیت بشه یا خودکار بنظرم خیلی مهمه
با تشکر از زحمات مدیران عزیز
سلام
قالب قبلی خیلی بهتر بود
ساده بود
نمیشه اضافه بشه به قالب های الان؟
ممنون:11:
سلام
ممنون که سعی در بهبود و ارتقای انجمن دارید.امیدوارم این تغییر به جا های خوبی برسه.
یه مشکل:من با اپلیکیشن tapatalk دیگه نمی تونم انجمن رو باز کنم.یعنی ارور کانکشن میده.
اگه ممکنه پیگیری کنید.
ممنون
قبل از اینکه انجمن رو ببندید، بد نبود یه اطلاعی به کاربرها میدادید، شاید یه چیزی روی انجمن داشتند که بهش احتیاج داشتند. البته شاید هم اعلام کردید اما بسیار بعید میدونم چون من هر روز سر میزنم ولی اعلامیه ای ندیدم.
البته بار اولتون نیست که به حقوق کاربرها احترام نمیذارید.
سلام . خسته نباشید.
لطفا تبلیغ پست اول صفحه رو بردارین خیلی داغون شده.
سلام...
من اصلا با این تم جدید v4 حال نمیکنم ...ای کاش میشد کسایی که میخوان میتونستن برگردن به حالت قبلی...
انجمن شده مثل انجمن های در پیت که تازه کارشون رو شروع کردن...همه ی انجمن های تازه وارد همچین قالبی دارند...منه کاربر احساس میکنم توی یه انجمن که تازه راه افتاده داره فعالیت میکنه..انکاری فقط 10 تا عضو بیشتر نداره...کلا ییییییییییییییه جوریه ....
در کل تم قبلی خیلی کلاسیک تر بود همه چی مرتب و منظم بود..این تم یه جورایی شلوغ هست ...اصلا بعضی وقتا یادم میره اومدم انجمن p30world
من هنوز علت عوض شدن قالب رو درک نمیکنم واقعا قالب قبلی حرف نداشت و اصلا هیچ دلیلی برای عوض کردنش وجود نداشت قشنگی پی سی ورد به همون سادگیش بود و این vb4 اصلا به درد فروم های فارسی نمیخوره مطمئنم خیلی ها هم همین نظر منو دارن هر چند که میدونم نظر من هیچ تاثیری نداره اما دلم نیومد نظرم رو نگم!
یک چیز دیگه هم که الان به نظرم رسید محل اواتار هست. الان align نام کاربری و نوشته زیرش center هست اما اواتار سمت راست. اگه وسط باشه به نظرم قشنگ تره.
در مورد قالب هم اول که اومدم دلم رو زد اما الان نمی دونم چرا خوشم اومده :46:
1- تو صفحه اول وقتی میایم پایین و ستون پست ها و تاپیک های جدید تموم میشن بقیش کلا خالیه و شکل کلی انجمن ها ستونی شده و تو ذوق میزنه
چون تو هر انجمن قسمت آخرین پست هنوز هست دیگه چه نیازی به این دو تا باکس وجود داره؟
یا حذفشون کنید یا یه کاری کنید که زیرش این قدر خالی نباشه و اون حالت ستونی بودن رفع بشه
2- وقتی داخل یه تاپیک هستم مقدار کمی از سمت چپ صفحات رو نمی بینم
ویرایش: دومی رفع شد!
سلام.
خسته نباشید
نسخه قبلی ویبیلتون بهتر بود.
این نسخه درسته جدیده اما قالب جالبی نداره.
اگر یه قالب خوب واسش طراحی کنید خیلی بهتر میشه
به نظر من خیلی عالی شده چی بود اون بابا
سلام
میدونم بابت این تغییرات کلی زحمت کشیده شده
ولی بازم سادگی قالب قبلی خیــــــلی جذاب تر بود
یادمه یه تاپیکی بود که میشد تم انجمن رو سفارشی کرد
الان رو این قالب کار نمیکنه؟
این تاپیک رو میگین دیگه؟نقل قول:
تست کردم نشد.برای این قالب طراحی نشدن ولی میشه برای این قالب هم طراحی کرد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=306637
مشکل بعدی که من دیدم تو تعداد تشکر هاست:
با مرور گر اپرا موبایل نمیشه جواب ارسال کرد.فقط با قالب ابی خاکستری اونم جواب سریع کار نمیکنه.
این پیشنهادم بگم.تو پروفایل و گروه ها چپ چین نیست قبلا هم نبود.باشه بهتره.انگلیسی مینویسی خراب میشه.
یه قالب بزارین که بر پایه رنگ باشه نه عکس.
ابی خاکستری از سمت چپ مشکل داره.
با این حرفایی که میزنم امکان داره بن بشم ولی میگمنقل قول:
سلام به همه ی دوستان
نظرات شما مطمئنا خونده میشه و تا جایی که امکانش باشه سعی در برطرف کردن مشکلاتی که مینویسید خواهیم کرد
در مورد ظاهر انجمن چون خیلی اشاره شد بهش ما سریع دست به کار شدیم و یک تمپلت جدید پیدا کردیم که به ظاهر
قدیمی انجمن شبیه تر باشه ، لطفا این لینک رو مشاهده کنید و نظرتون رو بنویسید :
اگر دوستانی که نظر منفی داشتند در مورد قالب پیش فرض فعلی نظرشون رو بنویسند و سایر دوستان هم نظرشون رو
اعلام کنند ما زودتر میتونیم برای آماده سازی قالب جدید دست به کار بشیم
میثم جان اگه همین قالبی که لینک دادی اضاف کنی واقعا عالی میشه من که عاشقش شدم
به نظر من پی سی ورلد ابهتش از دست داد قالب قبلی خیلی حرفه ای تر بود این قالب پی سی ورلد رو شبیه اسباب بازی بچه ها کرده اینجا یه مکان تخصصیه و باید با ابهت باشه
ببیخشید رک گفتم هدفم رفع مشکل بود ما پی سی ورلد رو خیلی دوست داریم :40:
یه مشکل دیگه پیدا کردم وقتی نقل قول میگیری نوشته ها از کادر خارج میشن
چقدر فاصله بین مطلب ها زیاده ؟
قالب قبلی بهترین قالب بود فوق العاده ساده و در عین حال دلچسب و آرام.تو قالب قبلی فاصله بین دو کاربر خیلی کم که از طولانی شدن صفحات جلوگیری می کند اما قالب فاصله صفحات بسیار زیاد شده
این خیـــــلـــی خـــــــــــوبـــــــه :40:
مخصوصا قسمت پروفایلش ..
تو رو خدا حالا هر کاری که می خواید بکنید اینا رو تو اولویت قرار بدید:
برداشتن تبلیغ از پست های اول صفحه ها:2:
امکان انتخاب حالت قبلی
رفع برخی باگ ها مثل تشکر و ...
باتشکر از میثم خان :12:
با سلام و تشکراز مدیران محترم.
به نظرمن قالب جدید اصلا زیبا نیست! از به روز بودن وسایر امکانات و تغییراتی که زحمت کشیدید و دادید اطلاعی ندارم اما ظاهر قالب چیزی نیست که راحت بشه ازش گذشت. سادگی و راه دست بودن قالب قبلی یکی از تفاوت های چشمگیر انجمن با سایر انجمنهای فارسی بود (صرف نظر از سایر محاسن انجمن) که باعث می شد این انجمن به نظرم بهترین انجمنی که می شناسم باشه.
آقا میثم اگه امکانش هست یه کاری کنید بعضی از کاربرها مثل من که قالب جدید رو دوست ندارن بتونن از قالب قبلی استفاده کنن
چرا تعداد تشکرها در ورژن جدید دیده نمیشه؟
اگه دیده بشه در قسمت کنترل پنل خیلی بهتره.
فونت ها هم خیلی درشته.
اتفاقا بنظر من p30world کار فوق العاده ای کرده !
چون هم باید همیشه آخرین ورژن vb رو نصب کرد (از لحاظ امنیبتی) و همچنین vb4 قابلیت هایی رو داره که به زودی باهاش آشنا میشین!
درباره ی اون کسی هم که گفت این قالب مثل سایت های تازه به کار هست باید بگم که عزیز این یکی از قالب های سایت خارجی هست که بیشتر سایت های ایرانی دارن از رنگ های مختلف ازش استفاده میکنن مثل سایت بازی سن..ر پس ربطی به مبتدی بودن نداره!
در کل میثم جان یکسری تغییرات باید بدی که از این خشکی دراد اگه کمک خواستی میتونی رو من حساب کنی.
اگه منو نمیزنید من شکل و غالب جدید رو دوست دارم.. :31:
راستی نمیشه شکلکهای مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اضافه کرد؟
.......................
البته مشکلاتی هم که دوستان گفتن زیاده یکیش همین تبلیغه یکی دیگه تشکر کردن خیلی عصبی میکنه ادمو...
این قالبی که الان گذاشته شده اصلا جالب نیست.:41:
قبلیه عالی بود
سلام من که از امکانات نرم افزاری و اینا که سر در نمی آرم این قالبم خوبه اولش نمی تونستم تغیر قالب بدم یعنی این منو تغییر قالب ک در زیر هست یا کار نمی کرد یا خیلی طول می کشید که بفهمه الان حل شده. فقط 2 تا پیشنهاد 1- رنگ قالب آبی خاکستری یا حتی اون یکی قالب یه ذره ماته اگر بشه یه ذره پر رنگ تر باشه بهتره یعنی صفحه اصلی سفیدتر و دوروبرش رنگهای تندتر باشند.اگر بشه چند مدل قالب دیگم این زیر بزارید که خیلی شیک می شه این امکان عوض کردن قالب خیلی چیز خوبیه 2- لوگوی بالای صفحه رو هم اگر به حالت قبلی برگردونید قشنگ تره اینجوری که الان است انگار لوگو نیست به دل من نمی شینه اگرم می خواهید کلا لوگو رو تغییر بدید می تونید یه مسابقه لوگو هم بذارید
البته همه اینا سلیقه ای است
توی پروفایل . یه قسمت بود که امار و ارقام بود و من میتونستم هر پستی رو که گذاشتم از طریق اونجا راحت پیدا کنم و پیگیری کنم. اما الان " امار من" کلا منحل شده !!
جالبه توی انجمن هایی که از قالب فناتزی و بچه گونه استفاده کردند هم این گزینه وجود نداره.
تو رو خدا همون حالت قبلی رو هم توی اپشن ها قرار بدین. منم مثل بقیه واسه جمع و جور بودن و ساده بودنش دوسش داشتم و راحت بودم
سلام بر مدیریت
ابتکار جدیدی بود که قالب جدید راه اندازی شد ولی مدیریت بدون اشتباه نیست !