سلام ببخشید این بازی توی شهریور منتشر میشه؟
Printable View
سلام ببخشید این بازی توی شهریور منتشر میشه؟
طبق تاریخ اعلام شده در صفحه نخست باید مهر ماه یا آبان ماه منتشر بشه.
ربطى به فيفا نداره.استوديو كانادايي فيفا با همون تيم قبلى داره به كارش ادامه ميده.
شما هم بهتره يه بار ديگه فيفا 10 رو بازى كنى ببينى كه همچين چيزهايي نيست.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
از بخش ultimate team خبری نشد؟!!
فدات بشم یکی از ویژگی هایی که فیفا 09 بهش اضافه شده بود تأثیر آب و هوا بر روی بازیکنان بود:19:
حالا به هرحال شما برو نقد فیفا09 رو اینجا بخون شاید نظرت عوض شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شما اصلا xbox نداری پیام هاتم من اگه نگاه بکنم میبینم تا سال 2010 داشتی pes بازی میکردی الانم میخوام پیام های قدیمیتر شما رو یه نگاهی بندازم
گلم چرا قدیما PES بازی میکردی؟چرا تازه شروع کردی به بازی فیفا؟
اگه 2010 فیفا XBOX بازی کرده بودی این دو پیام رو داخل پست های PES 2010 نمیزدی هیچ قت
چرا حالا خودتو اذیت میکنی داداش؟
فیفا 10 که نمره اش 9 بود همش 2.5 نمره بیشتر از PES 2010 که نمره اش 6.5 شده بود
نقل قول:
:27:نقل قول:
من بعنوان یکی از عاشقان شبیه سازی فوتبال واقعا با دیدن این امتیازات شوکه شدم!!!!!!
آخه مگه میشه امتیازات PES اینطوری بشه؟!!!!!!
من فیفا10 کنسول هم بازی کردم........خیلی نامردن.........این چه امتیازیه که دادن!!!!!.........این همه تفاوت بین فیفا و PES !!!!!!!!!
دوستان امتیازی به فیفا پی سی داده نشده؟؟
آره ما سوسکیم: دینقل قول:
دمت گرم حسین عزیز.از همین الان اونا رو سوسک شده حساب کنید.اونا فکر میکنن هر کی فیفا نکست بازی کرد باید از اون خوشش بیاد
البته همه ما با هم دوست و رفیقیم.من مطمئنم که این تاپیک جدید بهترین تاپیک انجمن بازی خواهد شد.البته به شرط اینکه دوستان با دلیل و منطق نظراتشون رو بیان کنن
حیف اکانت قبلیم یادم نمیاد چی بود تا ببینی من چطور میومدم داخل تاپیکاتون دعوا
منم یکی از اونایی بودم که همیشه باهاتون کل کل میکرد:31::5:
داری شوخی میکنی؟نقل قول:
فدات بشم یکی از ویژگی هایی که فیفا 09 بهش اضافه شده بود تأثیر آب و هوا بر روی بازیکنان بود
اونا بیشتر بزرگ نمایی بود تا یه ویژگی
دیشب بازی پرتغال و هلند رو دیدین دیگه .. بارون به اون شدیدی چقدر تاثر داشت تو سرعت توپ و بازیکنان؟!
10 درصد تاثیر داشت؟
اینکه تو هوای بارون پاس میدی و توپ گیر میکنه مال استادیوم آزادی 20 سال پیشه نه الان ...
داری شوخی میکنی دیگه؟نقل قول:
1-اولین چیز و مهمترین چیز اینه که داخل فیفا 10 بازیکن ها خیلی تفاوت های زیادی داخل بازی باهم داشتن(البته فقط داخل ایکس باکس و ps3) که گمون کنم به خاطر اخراج تمامی کارکنانش توی سال 2010شرکت EA Sport سبک بازی فوتبالش کمی تغییر کرد و بازی بسکتبال هم دیگه نساخت.
پرسنالیتی حلقه مفقود شده فیفاست ... حتی از 2011 که همچین ویژگی رو معرفی کردن ولی هنوزم ناقصه
بعدشم از موقعیکه من یادمه راتر و تیمش دارن فیفا نسل بعد رو معرفی کردن و هیچ اخراجی هم در کارشون نبوده ... میشه یه منبعی بدی واسه این حرفت؟
حرفی برای گفتن ندارم واقعا...نقل قول:
1-دومیش این بود.یادم میاد شدت وزش باد-باران- هوای گرم و حتی هوای سرد روی بازی همیشه تأثیر میذاشت.
سیستم خستگی رو تو 2011 معرفی کردن و قبلش چیزی نبود و بازیکن مثه اسب 90 دقیق می دویدنقل قول:
یا چرا بازیکن ها هنگام خستگی باز هم میتونن بدوند؟
+
کلا شاید نسخه شما با یکی من فرق میکرده .
+
اینکه بیایم پست های بقیه رو در بیاریم و بزاریم اینجا اصلا کار درستی نیست ...
مسعود جان خوبی؟
داداش شما خودتون که نقد های بازی هارو میکردین چرا این حرف هارو میزنی؟:41:
اینم منبع که 1500 نفر رو ea اخراج کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من داخل همین سایت هم چنین چیزی دیده بودم گفته بود خبرهای تکان دهنده یکیش اینه ea همه کارکنانش ر اخراج کرده.
و اینکه قبول دارم حرفت رو که توپ تأ ثیر نباید داشته باشه راست میگی این چیزها مال استادیوم آزادی هستش ولی به نظرم فیفا قبلا خیلی بهتر بود الان فقط طبیعی تر کردنش ولی یک سری چیزهای خوب رو از داخلش برداشتند مثلا دوربین بازی خیلی جالب بود قدیما و ممکن بود تکون هم بخوره
این چیزایی که گفتی رو من ندیده بودم تو نسخه 2010 به نظرم نسخه 2010 در مقابل 11 و 12 واقعا ضعیفهنقل قول:
مسعود جان خوبی؟
داداش شما خودتون که نقد های بازی هارو میکردین چرا این حرف هارو میزنی؟
منظورم در مورد فیفا بود که کسی از تیم سازندشون اخراج شده یا نهنقل قول:
اینم منبع که 1500 نفر رو ea اخراج کرده
همه شرکت ها یه دور خونه تکونی داشتن
بعدشم این فیفا داره همینطوری می فروشه و مطمئنا ea کاری بهشون نداره تا وقتی خوب بفروشن
امروز داشتم فیفا بازی میکردم چندتا مورد بود که خیلی اعصابم رو بهم ریخت و واقعا مسخره بود
از همون اولی که بازی رو اجرا میکنی تا زمانی که میاد داخل بازی باید 8 بار کلید بزنی!!!! خداوکیلی پی اس یه راست میره توی بازی
توی فیفا برعکسه هرچقدر شوت رو کمتر پر کنی احتمال گل شدنش بیشتر چون شوت هرچی محکمتر و استثنایی تر باشه دروازبان بیشتر سوپرمن میشه توی لجندری 3تا گل زدم از روی نقطه پنالتی و پشت18 توپ رو که قل میدادم میرفت توی دروازه اما از 2قدمی دروازه که زیرطاق میزدم دروازبان میگرفت.!!!!!!!!
صحنه آهسته ها که آدم خندش میگیره بین دوتا نیمه توپایی که به تیر دروازه خورده رو نشون نمیده اما توپایی که از کنار پرچم کرنر رفته بیرون رو نشون میده!!!!!!
صحنه خوشحالی بعد از گل هم که فکر کنم کلا3مدل ساختن همش یک مدل خوشحال میکنن!!!!!!!!
تکل که میزنی که بیشتر اوقات تکلت به بازیکن نمیرسه بعضی وقتها چنان تکلی میزنم که پای بازکن میشکنه اما داور خطا نمیگیره!!!!!
یه چیز خنددار اینکه نمیدونم چرا وقتی موقعیت رو هدر میکنی و بازکنی که توپ رو از دست داده رو نشون میده چشاش رو اینقدر بالا میده که فقط سفیدی چشاش دیده میشه و مثه زامبی ها میشه!!!!!!!!!
تماشاچیا که کل 90 دقیقه بالا پایین میپرن چه سرود ملی خونده بشه چه گل بزنن چه گل بخورن و.....!!!!!!!!!
خداکنه این مشکلت حل بشه توی فیفا13. البته چشم آب نمیخوره چون خیلی ازین مشکلات از فیفا 98 هم داخل بازی مونده. یک بازی رو که میخوای سیو کنی 60تا سوال میکنه که سیو کنم ، اوور رایت کنم نمیدونم نون بگیرم فلان کنم و....
1گیگ حجم سیو های بازیه که 99درصدش مال سیوکردن صحنه های آهسته هست که اگه یک زمانی خواستی سیو کنی بتونی تا یک گیگ حجم سیوهات باشه و بیخودی یک گیگ از حجم درایوت رو میگیره.
تنظیم دسته که واقعا مسخرست باکلی پچ و نرم افزار غیررسمی باید بهش بفهمونی که کلید دسته بازی چیه تا درست کار کنه.
دقیقا هرچی فیفا توش ضعف داره پی اس نقطه قوتشه و هرچی پی اس ضعف داره فیفا نقطه قوتشه.
پی اس هم که خدای سوتیه و خیلی غیر طبیعیه حرکاتش
یه شرکتی بیاد این دوتا بازی رو باهم مخلوط کنه که حالش رو ببریم :42:
هی!!!
به فیفا بگید دست نگه داره!
جزئیات رو بیخیال
گند نزنه به بازی!
من همین فیفا 12 رو میخوام بشه فیفا 13
شاهکار
شکست ناپذیر
فیفا بی نظیره
هیچ بازی ای رو نمیشه با فیفا 12 مقایسه کرد حتی در ژانرهای دیگه
اینبار دیگه حتما میخرمش :31:
Viva Fifa Thirteen
شوت رو روی Assist بازی میکنند بعد انتظار دارند شوتی رو که مطمئنا به ساعت ورژشگاه کوبیدند به گل تبدیل بشه! هاها
اونایی که فیفا11 بازی کردند میدونن شوت در فیفا 12 خیلی بهتر شد حالا ایده آلش رو در 13 ببینید
سازندگان بازی هم نمیدونن چه غولی رو با ساخت فیفا12 دادن بیرون
دقیقا منم منظورم همینه آقا مسعودنقل قول:
صحنه خوشحالی بعد از گل هم که فکر کنم کلا3مدل ساختن همش یک مدل خوشحال میکنن!!!!!!!!
در صورتی که فیفا 10 و 09 به اندازه تمام بازیکنان خوشحالی داشت و هرکی برای خودش خوشحالی متفاوتی انجام میداد.
داداش از زمانی که کارکنانش رو فیفا اخراج کرده بازی فیفا روی کامپیوتر هم اومد.
به جرأت میتونم بگم به اخراج کردن کارکنانش هم ربط داشته
بعله.من و حسين 4039 اون موقع طرفدار سرسخت pes بوديم تا اينكه هر دو همون سال كنسول گرفتيم و فيفا 10 رو بازى كرديم و اگه يادت باشه حسين تاپيك فيفا 11 رو زد و فقط اخبار فيفا11 رو ترجمه ميكرد.
خب حالا كه چى؟
يعنى تو اينقدر بيكارى ميشينى پست هامونو پيدا ميكنى ؟يا پست هاى ما خيلى مهمه خودمون نميدونستيم؟
اون فيفا 10 همچين چيزايي نداشت.اون موقع شما جو گير شده بودى احتمالا
+
نمایش فیفا 13 در گیمزکام آلمان امسال تایید شد:
بازیهای دیگر :
Medal of Honor Warfighter, Need for Speed Most Wanted, Crysis 3, SimCity
زمان نمایش:
Tuesday, August 14th at 4pm.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
چند روز پیش EA در یک ویدئو کوتاه , رونمایی از لباس سوم تیم Whitecaps FC کانادا (!) را در قالب گیم پلی عرضه کرد.
محتوای مخفی: Whitecaps FC | 3rd Kit
[داداش من عذر میخوامنقل قول:
JUSTIN11بعله.من و حسين 4039 اون موقع طرفدار سرسخت pes بوديم تا اينكه هر دو همون سال كنسول گرفتيم و فيفا 10 رو بازى كرديم و اگه يادت باشه حسين تاپيك فيفا 11 رو زد و فقط اخبار فيفا11 رو ترجمه ميكرد.
خب حالا كه چى؟
يعنى تو اينقدر بيكارى ميشينى پست هامونو پيدا ميكنى ؟يا پست هاى ما خيلى مهمه خودمون نميدونستيم؟
اون فيفا 10 همچين چيزايي نداشت.اون موقع شما جو گير شده بودى احتمالا
از یکی میخوام پیام های قدیمیتر مارو پاک کنه مرسی ازتون
ولی من هنوزهم میگم اون فیفاها یه سری ویژگی ها داشتن که این فیفا جدیدا ندارن حرفم هم پس نمیگیرم مثلا همیشه هنگام خوشحالی اسکوربورد یا همون تلویزیون ورزشگاه پیدا بود
یک پیشنهاد:نقل قول:
داداش من عذر میخوام
از یکی میخوام پیام های قدیمیتر مارو پاک کنه مرسی ازتون
ولی من هنوزهم میگم اون فیفاها یه سری ویژگی ها داشتن که این فیفا جدیدا ندارن حرفم هم پس نمیگیرم مثلا همیشه هنگام خوشحالی اسکوربورد یا همون تلویزیون ورزشگاه پیدا بود
چطوره برید اخراجی های EA رو دور هم جمع کنید و یه فیفای جدید بسازید؟
لازم نیست دو صفحه هی تکرار کنید که "فیفا 10 چقدر خوب بود و همه بدبختی ها زمانی شروع شد که EA همه رو اخراج کرد!"
پیامتون کاملا دریافت شد.متاسفانه با تکرار هزارباره ی ادعاتون هم کسی از اخراجی ها سر کارش برنمی گرده!
امیدورام تیمه ملی ها کامل تر بشن یعنی مثلا چک و اوکراین رو اضافه کنند
خوشحالی ها بعد از گلم درست کنند که خیلی خوب میشه
لباس بازیکناها از همون اول درست باشه
اینکه بازیکنا هنگامی که با هم درگیر میشن واسه توپ و برخوردی با هم دارند فقط به یه شکل کله پا میشن:31:دقیق نمی تونم توضیح بدم خودتون بهتر می دونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزشگهایی که اسپایدر کمرا رو دارند اگه نمایش بعضی جاهای بازی رونمایش بدهند خیلی قشنگ میشه......
FIFA 13 Be A Referee
داور شدن در فیفا 13، طبق اون چیزی که گفتند یه چیزی تو مایه های Be A Goalkeeper. در Be A Referee شما میتونید کارت به بازیکنان بدید و خطا ضربه ایستگاهی خطای هند خطای پنالتی بگیرید و کلا همه کار بکنید ... این بازی در ماه سپتامبر و اکتبر برای Xbox360 وارد بازار میشود
این خبر هنوز قطعی نشده
6 چیزی که فیفا 13 لازم دارد
1. چهره بازیکنان
در نسخه 12 فیفا کیفیت چهره ها بسیار بهتر شد البته نسبت به نسخه های قبلی ولی چیزی که خیلی بد کار شده بود کمیت چهرها بوده مثلا مدافع ایرلندی منچستر یونایتد جانی ایوانز خیلی شبیه روی کین شده و کریس رونالدو اصلا شبیه نیست در عین حال کیفیت عرق ها و نور پردازی ها بسیار بهتر شده بود ولی در نسخه 13 میخواهد دیگه در کیفیت فیسها با PES رقابت کنند
2. حال و هوای استادیومها
چیزی که ea در ذهن داره اینه که تماشاگران داخل ورزشگاه رو مطابق با تمام اتفاقات زمین هماهنگ کنه ... مثلا در تیم منچستر دقت شده که تماشاگران در طول بازی مدام میگن “Rooney, Rooney, Rooney” ,,, اونها قصد دارند در بازی های دربی مثل ال کلاسیکو یا دربی شهر منچستر حال و هوای ورزشگاها رو بهتر کنند و تماشاگران رو فعالتر کنند ... چیز جدید که میخواند اضافه کنند اینه که در بازی های دربیهای حساس میخوان قبل از شروع بازی تصاویری از صحنه های بازی واقعی تیمها در real life رو نشون بدند که کمی واقعگرایانه تر باشه... یه چیزی تو مایه های همون تصاویری که ما قبل از شروع هر بازی میبینیم که از هر تیم از یه بازیکن یه تصویر نشون میده
3. گزارشگری بهتر
یکی از چیزهایی که مدام کاربرها و فیفا بازهای حرفه ای از ea درخواست کردند اینه که Andy gray و Richard keys رو برای گزارشگری فیفا انتخاب کنند اونها واقعا بازی رو صدبرابر جذابتر میکنند Martin taylor و Andy smith بسیار خسته کننده هستند
4. بهتر کردن اداره بازی
نکته جالب توجه اینه که کاربرها نسبت به عملکرد داوری در فیفا 12 بسیار شاکی هستند! در real life کمک داورها اشتباهات زیادی در گرفتن آفساید ها میکنند و حتی شده آفسایدهای میلیمتری رو نمیگیرند ولی در فیفا12 کمک داور در بعضی مواقع آفساید های واضح رو که بازیکن یک بدن در آفسایده رو نگرفته ولی آفسایدهای میلیمتری رو که بازیکن فقط مچ پاش در آفسایده رو میگیره... کاربرها معتقدند که ea باید اشتباهات داوری رو هم واقعگرایانه تر بکنه... حتی اتفاقاتی که در محوطه جریمه می افته مثل تکل ها در بعضی مواقع خطا گرفتن بعضی تکلها بسیار مضحکانه ست! طوری که بازیکن با تکلش توپ رو میزنه و بازیکن صاحب توپ بعد از چند ثانیه! تعادلش رو از دست میده و روی زمین میافته و داور در حالی که توپ به طور کامل دور شده خطای پنالتی رو اعلام میکنه... کارت زردهای بعد از آوانتاژ هم بسیار زیاده و این هم موردیه که شاید ea در نسخه 13 اون رو درست کنه
5. گرافیک بهتر
هر ساله فیفا در بهتر کردن گرافیک بازی بسیار عالی عمل کرده ولی هنوز مقایسه گرافیک فیفا با pes کمی احمقانه س! در نسخه 13 باید بیشتر روی گرافیک استادیوم ها کار کنند چرا که بسیار حالت خشک و بی روح داره ولی در pes آدم با دیدن استادیومهای لیگ قهرمانان انرژی میگیره!
6. نامهای صحیح برای تورنمنتهای مختلف
به دلایل نامفهومی فیفا هنوز نمیخواد برای تورنمنتهای مختلفش نامی درست انتخاب کنه از اونطرف Manager mode رو میکنه Career mode ! از یه ور دیگه هم لیگ قهرمانان و لیگ اروپا رو نداره و با نام دیگه ای اونها رو وارد بازی میکنه... در نسخه 13 باید لیگ اروپا و لیگ فهرمانان با نامی درست و با اسکوربورد واقعی باشه لیگ اروپا با بیلبورد لیگ اروپا و لیگ فهرمانان با بیلبورد لیبگ قهرمانان
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش یک ضربه فنی بیرون پا هم به بازی اضافه بشه
مثل داخل پا که الان هست
برای بیرون پا شوت زدن پس از زدن شوت دکمه ی بالا یا پایین رو بگیر:46:نقل قول:
دوستان این خبر از gamefa.com هستش که ناامیدوارانه هستش یکم:41:
به نقل از پرهام برازنده:
سیستم مورد نیاز برای اجرای FIFA 13
EA حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای FIFA 13 بر روی کامپیوتر های شخصی را اعلام کرد
مشخصات سیستم لازم برای اجرای FIFA 13 را که بعید نیست آخرین نسخه از سری فیفا در نسل حاضر بازیهای رایانهای باشد، در ادامه می توانید مشاهده کنید.
EA قول تغییرات بسیار زیادی در این نسخه را داده است
CPU: پردازنده دو هستهای معادل Intel Core2Due – 2.4 GHz
سیستم عامل: ویندوز XP، ویندوز Vista و ویندوز ۷
رم: ۲ گیگا بایت
کارت گرافیگی: معادل ATI RADEON HD 2900 و NVIDIA GEFORCE 8800 GT (قابلیت پشتیبانی از Shader Model 3.0 و بالاتر را داشته باشد)
ویرایش:سایت easport گفته است عکس هایی که ااز بازی ارائه شده راستکی نیستن خواهش هم کرده که پاک بشن : دی
جان خودم میدونستم من گفته بودم اینا الکیه پیام های قدیمیترمم خواستین ببینین تا ببینین من این حرف رو زدم
اینم منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرکات آهسته ی مزخرفش رو هم یکی بگه دیگه!!!یعنی فقط من از این زجر میکشم؟؟نقل قول:
داداش یادمه گدشته ها توپ بیرن میرفت از زمین هم صحنه آهسته موقعیت های خطرناک رو نشون میداد(الان باز بیاید بگید الکی میگم از خودم در میارم و از این سخنان،حداقلش که fifa 2005 اینجوری بود که)نقل قول:
ولی الان توپ میخوره به تیرک تکرارش نمیکنه .صحنه پس از گل هم یکی دوبار تکرار میکنه.خیلی مسخرست: دی
آره اون Laces Shot هست اما همونجوری که اسمشم هست شوتهنقل قول:
یه جوری باشه که فنی باشه
کات بگیره
بشه به عنوان سانتر یا پاس عمفی هم استفاده کرد
این برخورد بازیکنا با هم خیلی باگـــه!یعنی چی 2 تا مدافع با هم برخورد می کنن پخش زمین میشن! :-|
آره حتی یادم نیست کدوم فیفا بود که حتی دیریبل های قشنگ بین بازی رو وسط بازی یا بین دو نیمه پخش میکرد. واقعا از لحاظ صحنه های آهسته و خوشحالی بعد از گل فیفا 98 بهتر از 2012 کار شده. حرصم درمیاد وقتی می بینم با اون خوشحالی های مضحکشون. صحنه آهسته اوت دستی رو نشون میده پنالتی که وسط بازی خورده به تیر رو نشون نمیده. حتی تعداد گلها از 3تا بیشتر باشه گلهای اول رو حذف میکنه و از گلهای بعد نشون میده.نقل قول:
کاش این مورد رو فیفا از پی اس یاد می گرفت که واقعا بسیار زیبا کار شده و بی نقص.
فیفا 2009 تا جایی که یادمه هرکی یه خوشحالی منحصر به فرد داشت کاشکی دوباره اون فیفاهارو تکرار کنن(فحش نخورم دوباره از دوستان:دی)نقل قول:
تو این فیفا 11 و 12 هم مد شده که دست از بدن بازیکنان رد میشه در صورتی که 09 با 10 بازیکن ها استخوان بندی داشتن و چیزی از بدنشون رد نمیشد چه برسه آدما که توی فیفا 12 چندینبار دیدم از هم رد میشن:دی
اینم یه دعوای حسابی بین طرفداران fifa و pes در سایت gamespot.com .تا امروز فکر میکردم فقط ما ایرانی ها به عقاید هم احترام نمیگذاریم :دی
هدفم از زدن این پیام ها بیشتر برای این بود که بدونید فیفا برا اینکه روی کامپیوتر شبیه به xbox و ps3 زده شده طرفدارانش چند برابر شده.شاید دلیل اخراج کارکنانش ea برا این بوده.از زمانی که کارکناش اخراج شدن بازی بسکتبال ساخته نشده ولی به جاش بسکت جامپ ساخته شده که اصلا شبیه ساز یک بازی بسکتبال نیست.
این یاروو یه چیزی از بازی های گذشته و انگار یه چیزی هم به bleh میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bleh... sounds like the same thing from fifa 12 and fifa 11 and fifa 10.. and 9 and countdown goes on too maybe 2005 or so..
1 month ago ReplyLike
اینو نفهمیدم چی گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jookiyaya You've never played FIFA have you?
12 days ago ReplyLike
ایشون میاد میگه سوکر یا pes2013 یک بازی زیبا و شبیه سازی طبیعی برای دوست داران فوتبال است.fifa آشغاله و برای بچه های کوچک ساخته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PES 2013 is for real football fans. FIFA is an arcade game for little kids. How many times do the sames moves have to work in that cheesy game. FIFA is garbage.
1 month ago ReplyLike
ایشون هم اومده پاسخ داده که شما دارید شوخی میکنیدDaWarthog
سوکر یا pes محبوبیت و بازی خوبش رو از دست داده.من خودم از طرفداران بازی pes بودم تا سال 2011 اما تازه فهمیدم فوتبال واقعی یعنی چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DaWarthog Lol u kidding me ? which year did u leave playing football games ? PES has lost its reality at least 2 years ago while FIFA has become the best football simulation game and getting upgraded every year.
I was a PES fan too until the year 2011 but stop being a fanboy FIFA is way better than PES. You may still like PES it's OK. But u can't say FIFA is an arcade game. FIFA is the real pro gamer deal nowadays. So wake up!
خدا کنه شروع مجدد دروازه بان درست شه . لامذهب شوتش از وسط اونور تر نمیره . هوش مصنوعی واقعا تخیلی هست ساده ترین حالتش اینه که فکر آدم رو قشنگ میخونه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه چیزی که خیلی رو اعصابه تو 12 اینه که تیم حریف تحت فشاره و رفته تو لاک دفاعیش اونوقت یه توپ هوایی میفرستی میکشن زیرش دقیقا میرسه به مهاجمشون که مثلا تنهایی تو زمین منه
خب لامسب یه بار کشیدی شانسی رسید دو بار شانسی
کلا هرچی میکش زیرش میرسه به یار خودشون و اصلا تو احساس نمیکنی که داری حمله میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که تو 11 و 10 نسخه کنسولی اینجوری نبود
بالاخره این رونی رو از کاور برداشتن یعنی؟..خدا رو شکر...
بابا این چه کاره ای pes زده تو کار کریس:31: fifa زده تو کار مسی!!!:9:
بچه خوشگل رو کاور کردن؟
ای بابا
یه زمانی رونالدو برزیلی یا رونالدینیو رو روی کاور بازیای فیفا میدیدم یادش بخیر:41:
اون وین رونی و بقیه بازیکن ها بستگی به کشورش داره و هر کشور معمولا کاور مخصوص خودشو داره:نقل قول:
رونی با EA قرار داد داشت و او در کنار جک ویلشر روی کاور انگلیس 2011 و 2012 بودند.
یا مثلا ژابی آلونسو و جرارد پیکه مخصوص کاور اسپانیا بودند و ...
اصلا زدن تو کار نیستنقل قول:
مسی با EA قرار داد بسته و رونالدو با Konami
همین.
نمونه ی دیگرشم Fifa Street بود.
دوتا خبر دارم که اولیش رو دوستمون city 17 گفتند.
اولین خبر:
فیفا باکس آرت اولیه بازی فوتبال خود را منتشر کرد با توجه به جزئیات بهترین فوتبالیست دنیا یعنی لیونل مسی در مرکز این کاور قرار دارد.
این باکس آرت در صفحه رسمی فیسبوک فیفا منتشر شد با این جمله در زیر آن:
” کاور و بسته بندی FIFA 13 آماده شد………….. همین حال FIFA 13 را پیش خرید کنید.”
دومین خبر:
EA: واقعیترین فوتبال ممکن در FIFA 13!
مسئولان شرکت بازیسازی EA قول یک بازی کاملا شبیه به واقعیت و همراه با خیلی بخشهای جدید و متنوع را در FIFA 13 دادهاند.
بر اساس گفتههای مسئولان EA،یکی از آیتمهایی که در FIFA 13 گنجانده شدهاست دریبلهای بسیار زیبا و البته حساب شدهاست؛یعنی شما برای از میان برداشتن بازیکن مقابلتان میتوانید با انجام حرکات تکنیکی زیبا و حساب شده به طور کامل حریف را از پیش رو بردارید.
همچنین گفته شدهاست طراحی گیمپلی این بازی به گونهای است که شما میتوانید کارهای ترکیبی و پاسکاریهای زیبایی انجام دهید و دیگر از برخوردهای ناگهانی بازیکنان با یکدیگر در زمین خبری نخواهدبود.
علاوه بر اینها قرار است که بخش بسیار دوستداشتنی و زیبای Career Mode نیز بیش از پیش جذّاب و هیجانانگیز تر شود و ارتقای هوش مصنوعی بازی نیز به این بخش کمک زیادی میکند.بخش آنلاین و EA Sports Football Club نیز قرار است که دچار تغییرات خوب و مثبتی شوند.
.
.
تهیه کننده این بازی،آقای دیوید رویتر گفت:“در FIFA 13 شاهد فصل جدیدی از حاشیههای دنیای واقعی،دریبلها،هوش مصنوعی و تمام قسمتهای بازی خواهید بود که به جرئت میتوانم بگویم شما در FIFA 13 واقعی ترین فوتبال ممکن را بازی میکنید و همچنان شاهد روند رو به رشد سری FIFA خواهید بود.”FIFA 13 در اواخر پاییز سال جایری میلادی و برای پلتفرمهای PS3، ۳۶۰،Wii،PC،Vita،۳DS،PSP،PS2 و iOS منتشر خواهد شد و از حسگرهای حرکتی Move و Kinect نیز در کنسولهای PS3 و Xbox 360 پشتیبانی خواهد کرد.
علاوه بر اینها بر اساس خبری که بهتازگی وبسایت یوروگیمر منتشر کردهاست به نظر میرسد که FIFA 13 برای Wii U نیز عرضه شود،اما هنوز قطعی نشدهاست.
نقل قول :شرکت konami یه سری حرف مزخرف زده که هیچکی نمیتونه باور کنه مثلا بازی فیفا کپی بازی PES که من چنین چیزی نمیتونم بپذیرم.حداقلش میتونم بگم این که FIFA هیچوقت سبک بازیش رو عوض نکرد ولی KONAMI به خاطر عوض کردن سبکش و شبیه به فیفا کردن بازی و آمدن بازی روی PC محبوبیت خودش رو از دست داده.اگر سبکشون رو عوض نمیکردن الان طرفدارای زیادی داشتن یکی از طرفداراش هم خودم بود م که تا سال 2007 بازیش رو انجام میدادم.
کونامی:FIFA جایگاه امروزی خود را مدیون PES است
جان مورفی از Konami,با درک اینکه PES دومین بازی فوتبال برتر جهان است گفت:Fifa جایگاه امروزی خود را مدیون PES است.
او در یک مصاحبه ی بی پرده با EuroGamer گفت:
“Fifa سزاوار این همه فروش بالا نیست”
“ما همیشه کیفیت محصولمان بالا بوده ,اما هیچ وقت از لحاظ فروش به آنها نخواهیم رسید”
“مقدار مشخصی از فروش بالای آنها نیز به روابط عمومی و تبلیغات آنان وابسته است .آنها با این کار ,محصول خودرا بیش از آن چیزی که هست معرفی میکنند.”
او همچنین افزود:ما هنوز شناخت کافی از راههای نوآرویمان نداریم و تیم فیفا سعی میکند ,آنچه ما انجام داده ایم را انجام دهد.
در ادامه اظهار نظرهای عجیبی نیز کرد:اگر شما به گذشته نگاه کنید,میبیند که تیم فیفا از یک بازی که زمین تا آسمان با PES فرق داشت رسیدند به یک بازی که کپی PES استو تیم فیفا شروع کرد به انجام دادن الگوهایی که مارا موفق کرده بود.شما اینرا در محصولاتشان میبینید.
“((بعضی ها)) نباید فراموش کنند که از کجا به کجا رسیده اند!و ما نباید فراموش کنیم که تمام کارهایی که آنها اکنون انجام میدهند <قبلا جزو نوآوریهای سری PES محسوب میشد.”
و این جا جان مورفی حرف های مهمی میزند:
“در بسیاری از موارد ما میتوانیم کپی کاریهای آنها ر اتفاقی بخوانیم.اما شما نگاه کنید به کارهایی که ما سال گذشته انجام دادیم و واکنش طبیعی آنها نسبت به کارما.برای مثال در سال جاری آنها روی گیم پلی و هوش مصنوعی مانور میدهند,کاری که ما سال گذشته انجام میدادیم!این اتفاقی نیست….من مطمئنم!”
او ادامه داد:” من نمیخواهم ارزش فیفا را پایین بیاورم چون آنها واقعا قدم موثری در فوتبال برداشتند و در حالی که ما راکد بودیم آنها کلی روی کنسولهای این نسل سرمایه گذاری کرده بودند.”
“خب برای ما این آزار دهنده است که مردم همیشه فیفا را “در سر ما میزنند” و من باید بگویم یک لحظه دست نگه دارید:
تنها دلیلی که FIFA در جایگاه امروزی اش نشسته وجود PES است
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا رو کاور نزده Better with Kinect ؟
چون که نزده مال چه پلتفرمیه :دینقل قول:
بعدشم به نظرم این کاور اصلی نیست و عوض میشه:20:
فیفا ۱۳ چه چیزهایی می تونه از یورو ۲۰۱۲ یاد بگیره؟
بخش دوم
- در پایان بازی، بازیکنان با هم خوش و بش می کنند.
- قیمت رونالدو مطمئنا کم تر از این حرفاست!
- First Touch فقط توسط پا (کفش) انجام نمی شه.
- کارگردان، بعد از روی دادن هر اتفاق، معمولا از نزدیک چهره ی بازیکن یا بازیکنان درگیر در اون اتفاق رو نشون می ده.
- نمایش حالت چهره ی بازیکنان ( عصبانی، متاسف، ناراحت، خندان، در حال فریاد زدن ، متعجب و ...) ، تاثیر زیادی در بیننده داره.
- مکان و نحوه ی حرکت دوربین در صحنه های آهسته ، طبیعی و جذابه.
- صحنه های آهسته با فریم ریت بالا و با سرعت کم پخش می شند.
- صحنه ی آهسته گل ها، فقط محدود به چند حرکت آخر نمی شه. بلکه اتفاقات، پاس ها و حرکات قبل از گل هم به نمایش درمیاد.
- در اغلب مواقع، در دقایق پایانی، دروازه بان تیم بازنده تبدیل به مهاجم نمی شه!
فرمایش شما درست ولی عزیز من اگه بخواد هر دفعه اینا رو نشون بده که همه فوتبال 6 دقیقه ای میشه همش انیمیشن . در ضمن حوصله همه رو سر میبره . شما خودت میشینی همه صحنه های ورود بازیکنان به زمین و تعویض بازیکنا و ... رو میبینی یا سریع Skip میکنی ؟نقل قول:
بعید میدونم کسی بشینه همه اینا رو ببینه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2