من که هرچی گفت رو نصب کردم این شده عاقبتم (نصب نکنیم که دیگه کلی بهانه میدیم دستشون :31:نقل قول:
نیازه که Webzen hub installer نصب شه ؟
جدا از شوخی, درسته که نسخه اصلی نیست ولی نباید اینقدر مشکل میداشت :13:
من که هرچی گفت رو نصب کردم این شده عاقبتم (نصب نکنیم که دیگه کلی بهانه میدیم دستشون :31:نقل قول:
نیازه که Webzen hub installer نصب شه ؟
جدا از شوخی, درسته که نسخه اصلی نیست ولی نباید اینقدر مشکل میداشت :13:
تو فرومش هم هیچ چیز خاصی ننوشته
دست گلشون در نکنه :دی
شما از اون لانچری که دانته برای من اپلود کرد استفاده میکنید؟
نه
اونو میزنم یک ارور دیگه میده
Excentional Error Happend یا همچین چیزی
بابا اینجا جواب ها هست کی میگه نیست :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط دانلودم مشکل داشت نه چیز دیگه ای.. این مشکلات باید از چیز دیگه ای باشه..
بین شما 2نفر کسی هست که زبانش خوب باشه (من درحد دست و پا شکسته بلدم) و بره اونجا تاپیک بزنه و مشکلات ما رو درمیون بزاره؟ (یا مستقیمآ از بخش ساپورتشون سوال کنه). مردیم از بس اسکرین شات و ویدئو دیدیم
9. Can’t start through website ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- Click Do not access US.WEBZEN.COM, or try with other browser
زده اگه نیومد روی Do not access US.WEBZEN.COM که در سایت هستش کلیک می کنی و بعد دوباره اجرا می کنی تا بیاد. اگه نیومد با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
این مشکل با Run as Administrator لانچر حل میشه و می تونی بیای تو بازی :46:نقل قول:
بازم همون رو داره
run As Admin کردم!
وقتی اکانت می سازی باید فعالش هم بکنی ، اینکار رو کردی؟ اگه آره باز 1 بار دیگه اکانت بساز ببین چی میشه.
اوهوم فعاله
فقط این هاب اینستالر نیازه؟!
بازم ارور داد:دی
با اکانت جدید هم همینطور!
یک فایل داد که دانلود و نصب کردم ولی بازم :41: من یکی که منتظر انتشار نهایش میشم. درضمن دانته, خیلی ممنون واسه وقتی که گذاشتی :11:نقل قول:
زده اگه نیومد روی Do not access US.WEBZEN.COM که در سایت هستش کلیک می کنی و بعد دوباره اجرا می کنی تا بیاد. اگه نیومد با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
G.D.ragon.Ir مشکلت الان کدوم قسمت از اجرای بازیه؟
h!tman ویندورت چیه؟
سون 32بیت.
اگر از لانچر استفاده کنم, بعد از لاگین صفحه بسته میشه و دیگر هیچنقل قول:
G.D.ragon.Ir مشکلت الان کدوم قسمت از اجرای بازیه؟
اگر از play سایت استفاده کنم یه نوار میاد و پر میشه و دیگر هیچ
میگم اگر سیستم ضعیف باشه ارور میده؟ چون سیستم من یکم قدیمی هست (البته dragon age 2 رو روش بازی کردم)
با play میزنم error 40117 میده!
آقا هر دو تاتتون برید Firewall و Anti Virus رو غیر فعال کنید بعد ببینید چی میشه.. این ارور که h!tman گفت برای اوناست احتمال زیاد.
G.D.ragon.Ir اینو بگیر ببین درست میشه یا نه..
آنتی ویروس که ندارم
فایر وال هم دیزیبل هست :(
پس فکر کنم باید ویندوز عوض کنی یا از نرم افزار برای پارچه سازی رجیستری استفاده کنی چون GM های بازی همچین چیزایی گفته بودن..نقل قول:
از این استفاده کنید که نرم افزار خیلی خوبیه :
خدا کنه درست بشه مشکلتون :42:
:31:نقل قول:
بعد از غیر فعال کردن KIS صفحه لاگین (از طریق سایت) موندگار شد البته "استارت" غیر فعال بود که بعد از استفاده از گزینه "check" و مقداری دانلود, فعال شد و درنهایت بعد از انتخاب سرور EU بلاخره تونستم وارد بازی بشم :8: به مناسب این موفقیت جهانی, همه شام مهمون من :31:
فقط یک مشکل وجود داره و اون اینکه بعضی از دکمه هاش چیزی روشون ننوشته مثلآ میگه میخواید کارکترتون رو بسازید؟ 2 تا دکمه داره که مسلمآ yes و no هستند ولی چیزی روشون نیست یا کادری برای وارد کردن اسم کارکتر وجود نداره!!!
راستی چطور باید از صفحه عکس گرفت؟
دانته واقعآ دستت درد نکنه :10::11::10:
دانته I love u Like A love song baby :خخخخخخخخخخ
برا منم مشکل حل شد . البته با عوض کردن ویندوز و پریدن 200گیگ اپلیکشن.
امیدوارم ارزشش رو داشته باشه
خوب پس خدا رو شکر :31:نقل قول:
اسم کاراکترت رو بگو اد کنم !
عکس هم اول Alt + U رو بزن بعدش با Print Screen عکس بگیر قشنگ میشه. :46:
چرا خوب انتقال ندادی برای Backup و خراب نشدن ؟! :41:نقل قول:
حالا اسم کاراکترت هم بگو خوب ..
Revenger
چرا تسکچر ها لود نمیشه؟
وقتی میرم تو Town انگار رفتم تو دلاران!
هیچی دیده نمیشه:دی
فقط یک چیزی. اول بازی چند تا سرور میپرسه مثلا زده busy و normal
من شماره دوم رو زدم.مشکلی که نداره؟
پ.ن:متاسفانه اکثر اپلیکشین ها تخصصی بودن و بک آپ نمیشدن :دی مهم نیست
اونی که میگی Channel ـه و هیج اشکالی نداره چون میشه با یک کلیک و در عرض چند ثانیه Channel رو عوض کرد.
اد کردم Offline بودی :31:
دانته جان یک آیدی میدی؟
مشکل لود نشدن کامل تکسچر رو داری؟
آیدی یاهو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا صبح میام چت کنیم.
اقایون کسی طرفای جنت اباد هست به ما بده بازی رو ؟
تا ازادی هم میتونم بیام
مشهدی نبود ؟ :31:
چرا جنسیت ثابته؟! اونم بزاریم کنار نامردا Witchblade رو خوشگل درست کردن ولی Shaman رو :13: درهرصورت به احتمال زیاد همون shaman میسازم تا 15-30 دقیقه دیگه هم اسمم رو اینجا میزارم
جنسیت ها از پیش تعیین شدش ، یعنی Gender Lock ـه ..نقل قول:
کلاس فرعی یا زیر مجموعه چی می خوای برداری؟ :20:
به احتمال زیاد Elementalist البته اگر بزاره وارد بازی شم (کلآ چندبار باید سعی کنم تا بتونم وارد شم)
چی شد آقا تزیینی دانلود کردید گذاشتید طاغچه :13:
مال من که معلوم نیست کی میتونم وارد شم و کی نمیتونم (الان نزدیک 30 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد شم ولی حتی از سایتش هم نمی تونم :13: ایکاش اون سرعت پائین و قطعی رو تحمل میکردم و از سایت خودشون دانلود میکردم ) کم کم دارم بیخیالش میشم (میخوایم 2 دقیقه بازی کنیم 6 ساعت باید سعی کنیم تا بتونیم وارد بازی بشیم:13:)
من مشکلی ندارم خوشبختانه
بازی نکنیدددددددددددد
خیلی اعتیاد اوره :دی
O رو بزن add Friend کننقل قول:
بعدش هم که رو اسم کلیک کنی ویسپر داره
اگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شهنقل قول:
همون نسخه سایت رسمیش؟ یا مثل من از سایت های دیگه گرفته؟ هرچند که 4.5 گیگ خیلیه ولی بخاطر اینکه از این بازی خیلی خوشم اومد حاظرم دوباره دان کنم. پس اگر دوستت اپلود کرد, لینکش رو اینجا بزار ممنوننقل قول:
اگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شه
راستی این بتا تا کی بازه؟ و نسخه اصلیش کی میاد؟