سلام و عرض ادبنقل قول:
تا به حال همچین مشکلی ندیدم و نشنیدم، هروقت مشکلتون رو حل کردید یا علّتش رو پی بردید، لطفاً اعلام بفرمایید، تا ماهم در جریان امر قرار بگیریم
ممنونم
موفّق باشید
Printable View
سلام و عرض ادبنقل قول:
تا به حال همچین مشکلی ندیدم و نشنیدم، هروقت مشکلتون رو حل کردید یا علّتش رو پی بردید، لطفاً اعلام بفرمایید، تا ماهم در جریان امر قرار بگیریم
ممنونم
موفّق باشید
سلام
VPI و VCI برای تنظیم مودم 8 و 88 هست؟
سلام.نقل قول:
عذر میخوام اشتباه شد.
vpi : 8
vci : 81
برا بابل 8/81 هست
سه روزه از مخابرات سرویس گرفتم عینِ سه روزِش اختلال و نوسان سرعت داشته
به معنای واقعیِ کلمه افتضاح بوده تا حالا...
خوب شد 1 ماهه گرفتم
سلام خدمت تمامی دوستان.
مصرف 1 ماه من از سرویس ADSL مخابرات.
91/02/11 شارژ کردم تا امروز 91/03/11 جمعاَ 91.29 گیگ مصرف کردم.
مصرف اردیبهشت (20 روز): از 91/02/11 الی 91/02/31
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف خرداد (11 روز): از 91/03/01 الی 91/03/11
امروز رفتم آسیاتک قائمشهر برای یک کاری از یکی که اونجا کار میکرد پرسیدم اوضاع اینترنتتون چه طوره؟؟ شروع کرد به تعریف که ما بهترینیم باسرعت ترینیم اینا .... دیدم زیاد اراجیف میگه ازش پرسیدم تو دانلود شبانه تون حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟بادی تو گلو انداخت و گفت:خیلی زیاد!!گفتم مثلا چقدر.گفت:1گیگ!!!
من بلادرنگ گفتم من از مخابرات دارم زیر5تادانلود نمیکنم!
آقا این گفتم یارو آتیش گرفت اول باور نکرد فکر کرد دروغ میگم. کارم که با یکی از آشنامون که اونجابود تموم شد داشتم بر میگشتم دیدم من صدا میزنه میگه شما ازکدوم منطقه ای؟ گفتم :امام ازش پرسیدم چی شد هالا؟ گفتش میخوا برم برای خونه مون از اونجا سرویس بگیرم!! (یکی از مشتری های آسیا تک کم شد :31:) نتیجه اخلاقی اینکه علیرغم قعطی های مخابرات واقعا هم کمی وهم تا حدود زیادی کیفی نسبت به جاهای دیگه می ارزه! والا شما این حجم دانلود تو شب رو اون هم تو ایران از کجا میخوای گیر بیاری؟؟؟
البته تو تکمیل حرف دوستمون بگم اره واقعا از نظر دانلود شبانه تکه ولی وقتی مثل من اینقدر دانلود کردین که هارد 1 ترا پر شد نزدیکه 200 گیگ فیلم و سریال ندیده داشته باشین انواع اقسام بازی رو دانلود کرده باشین مجهزترین پک نرم افزار تو هادتون باشه به جایی میرسین که دیگه چیزی برا دانلود براتون نمیمونه و با شبی 200-300 مگ دانلود کارتون تموم میشه
اینهمه فک زدم که به اینو بگم که تازه اینجا کیفیت بد روزانه اینترنت مخابرات شما رو اذیت میکنه چون دیگه نیازی به دانلود شبانه ندارین و این افت سرعتا یه خورده میره رو اعصاب درسته اسیاتک شبی 2-3 گیگ بیشتر دانلود نمیشه کرد ولی سرعت در روز پایذاره و وب گردی دلچسب تره کلا اینترنت مخابرات برا کسانی که دانلود زیاد داره اکیدا توصیه میشه ولی برا کسانی که وب گردن زیاد توصیه نمیشه
سلام
انشالله که براتون پایداربمونه ولی اولین بارمخابرات یک سال ونیم پیش تو مشهد این روش رو راه انداخت با سرعت 400تا دردانلود شبانه و قیمت ارزان اما الان بعد یک سال ونیم که خوب مشتری جمع کرد سرعت همه رو محدود به یک مگ کردن که می تونید تو تاپیک مخابرات خراسان ببینید کلا زیاد دلخوش به این سرعتا نباشید
بله درسته فرمودید ولی ازاونجایی که ما خدا وخرما رو با هم میخوایم!به نظر من گور پدر شرکتای دیگههههههه(حالافردا مخابرات داغون میشه تو همین تایپیگ میگیم لعنت الله علی المخابرات من الان الی قیام یوم الدین!!.الهم احفظ شاتل وآسیا تک)
ولی من تااونجایی که میدونم(عموم ازمعاونین مخابرات قائمشهره) الان هیچ برنامه جدی ندارن که محدودیت اعمال کنن و این مشکلاتی که هم پیش میاد واسه اینه که 3-2 ماهه دارن یک سری تجهیزاتی رو که تازگی از چین گرفتن جایگزین نمونه های قدیمی شرکت زیمنس میکنن چون اونا ت..ح**ریم کردن وما نداریم که جایگزین کنیم ....تا چند وقت دیگه باید درست شه
دوستان شبانه 1-7 هست یا 1-6؟ قبلا 1 باید DC کنیم یا اینکه مشکلی نیست؟ آخه یکی از یوزر ها گفته بود اگه Dc نکنی از ترافیک روزانه کم میکنه!
شبانه 1-6 هست و ساعت 1:03 اتوماتیک dc میکنه و دوباره وصل میشه
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما، همین دیس کانکت شدن ساعت یک و مجددا کانکت شدن (جدا از قطعی های زیاد سرویس مخابرات) یکی دیگه از از مشکلات مخابراته، مخصوصاً برا اون لینکهای دانلودی که با آی پی شخص فعالند، با یه بار خاموش و روشن شدن و تغیر ای پی کلِّ لینکها از بین میرن و...
البتّه اینم عرض کنم که برخی اوقات دیسکانکت نمیشه، دیشب دیسی شد، ولی دو شب اخیرش نشد
ضمناً دیسکانکت شدن یا نشدن، هیچ ارتباطی به کم شدن ترافیک نداره، خودش به صورت اتوماتیک از ساعت یک بامداد، هرچی ترافیک مصرف کنیم، رایگان محسوب میشه
یادم رفت که عرض کنم، سرعت شبانم مجدّداً خوب شده و برگشته به حالت اوّل، دیشب سرعتم کمتر از 400 و اندی نشد، شش گیگ دانلود داشتم
ارادتمندم
موفّق باشید
اقا این مخابرات دیوانست ؟
ارسال من بیشتر از دریافته ؟
10 روزه 8 گیگ رفت که هیچ..
دیشب شارژ کردم 1 گیگ الان 200 مگ موند. من اصلا دانلود نداشتم.....
سلام.نقل قول:
ارسال و دریافت رو اشتباه میزنه،برا منم جابجا شدست.اون حجم مصرفی ای که زیر ارسال زده شده برا دریافت و اونایی که زیر دریافت زده برا ارسال هست.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما، دیشب ساعت یک، مثل برخی اوقات نت قطع شد، و چراغ مودم هم قرمز شد، گفتم منتظر بمونم ببینم خوش خود به خود کانکت میشه یا نه؟ دیدم متاسفانه خیر، کانکت نمیشه تا یه بار ری استارت نشه.
اینم یه نکته از نکاتی که میشه در مورد ضعف سرویس مخابرات شمرد، محسوب میشه
تا حالا شد سه مورد ضعف:
1: سرعت پایین در باز کردن وبسایتها، نسبت به سرعت دانلود و آپلودی که ارائه میده
2: قطعی نسبتاً زیادش نسبت به شرکتهای خصوصیی
3: افت سرعت ناگهانیش در طی روز، که میشه گفت بعضی اوقات حوالی 11-13 ظهر رخ میده
4: دیسکانکت شدن اغلب شبها در ساعت یک بامداد، و کاکنت نشدن خودکارش بعد دیس کانکت شدن
5: نداشتن پشتیبانی به معنای واقعی، که متخصّص باشه، یا دوره دیده باشه، یا لااقل اطلاعاتی در مورد اینترنت داشته باشه، اصولاً هروقت قطع میشه یا افت سرعت داریم، بهترین روش و پشتیبانی دست به دعا بردنه:42:
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
در مورد خوبیهاشم هرچی بگیم کم گفتیم
1: سرعت دانلود بسیار عالی (لااقل برای ایران، ولی نسبت به افغانستان سرعتمون پایینه) حتّی در ساعات رایگان، بدون محدودیت حجمی و ...
2: قیمت بسیار مناسب، اونم صرفاً نسبت به شرکتهای خصوصی در ایران نه کشورهای دیگه، که یک دهم این قیمت سرعتهایی چندین برابر و بدون محدودیت حجمی در طی روز و شب ارائه میدن
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
در مجموع هنوزم واقعاً راضی هستم از سرویس مخابرات، واقعاً عالیه!!! دستشون درد نکنه
اینو یه نیگاه بندازید، دوست دارید سرعتتون اینجوری باشه؟ تازه پولی هم که میدید کمتر از این پولی باشه که الان دارید میدید؟ اونم بدون محدودیت حجمی در طول روز و شب؟ دوست دارید؟ بی خیال شید!!! فعلاً باید خوابشو ببینیم :37:
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
ارادتمندم
موفّق باشید
سلام
الان که دارم این پیامُ ارسال میکنم، دچار افت سرعت شدم، سرعتم در حدّه 7-8 کیلوبایت، به سختی این صفحه رو باز کردم:42:
موفّق باشید
دوستان اونایی که ساعت یک اینترنتشون چراغش قرمز میشه و دیگه کانکت نمیشه اشکال از مودمشون هست بعضی از مودم ها این مشکل را دارن
مثلا مودم های زایکسل این مشکل رو ندارن و یه طور خودکار دوباره وصل میشن چنتا از دوستای من که مارک دلینک هم دارن این مشکل رو ندارن کلا مودم هایی که شما از مخابرات دریافت می کنین و یسری مودم های دیگه این مشکل رو دارن
سلام و عرض ادبنقل قول:
ممنون دوست عزیز، الان از مودم سیمفونی استفاده میکنم، مودم زایکسل هم دارم، فردا حتماً تنظیمش میکنم، و تستش میکنم، حتماً خدمتتون نتیجه کارو عرض میکنم
ممنونم
موفّق باشید
فکر کنم گزینه ای به نام nailed-up connection باید انتخاب شده باشه.
واقعاً افتضاح...
هر روز همین وضع رو داریم
سرعت ها اُفتِ شدیدی پیدا میکنه، گویا این مساله درست شدنی نیست
لحظه شماری میکنم که هر چه زودتر این ماه تموم شه انصراف بدم
کلا به نظر من مخابرات اینترنت روزانشو جمع کنه فقط شبانه بده بهتره اینطوری یه سرویس شاتل eco-office میگیریم و یه شبانه مخابرات از ترکیب این دوتا یه اینترنت ایده ال در میاد:42:
کلا مخابرات بدرد وب گردب نمی خوره این اواخر افت و خیز سرعت تو ساعات روزانه زیاد شده نمی دونم باز دارن اون داخل مخابرات چیو سیخ میدن که اینطوری میشه
سلام و عرض ادبنقل قول:
کاملاً موافقم، از روز اوّلم همین تو فکرم بود، و به خاطر همین تو محلّ کارم از سرویس مخابرات استفاده نمیکنم، سرویس مخابرات فقط جون میده برا دانلود، برا وبگردی در بهترین حالتشم نسبت به شرکتهای خصوصی کنده
ممنونم
موفّق باشید
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوارنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، همچین گزینه ای در تنظیمات مودم ندیدم، میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید در کدوم قسمت قرار داره؟!
ممنونم
موفّق باشید
برای مودمZyXEL P-660HW در قسمت network > wan > connection قرار دارد.
سلام و عرض ادبنقل قول:
ممنونم دوست عزیز، مودم زایکسل بنده، سری پی 600 است، بدون وای فای ساده، مجددا گشتم و دیدم، اون قسمتی که فرمودید، متاسفانه همچین گزینه ای نداره
بهرحال امشب با این مودم تست میکنم، اگه قطع بشه، اصولاً طبق فرمایش دوستان مودم زایکسل خودش هم کانکت میشه
بهرحال ممنونم
موفّق باشید
نقل قول:سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوارنقل قول:
عرضم به خدمت شما، دیشب از مودم زایکسل استفاده کردم، طبق فرمایش شما، دقیقاً چند ثانیه بعد از قطع شدن مجدداً بصورت اتوماتیک کانکت شد
ممنون از راهنماییهاتون
موفّق باشید
ان طوری که از فرمایش دوستان معلوم هست اینترنتیکه از مخابرات می گیرند کیفیتش بدک نیست . برای من سرعت اینترنت مهم نیست فقط پینگ برام مهمه .من قصد دارم اینرنت رو از مخابرات بگیرم . دوستان خواهش می کنم اگه اینترنت مخابرات دارین فایل ضمیه رو دانلود کنید و بفرمایید پینگدر یافتی چقدر است .تو ضیح اینکه فایل ضمیه samp هست که اجازه می ده gta san adress رو شبکه ای از طریق اینترنت بازی کنین . این فایل اصلی نیست و فقط باز می شه تا پینگ معلوم بشه .
اول از همه دانلودش کنین و بازش کنین و مطابق شکلزیر روی کلید مربوطه کلیک کنید تا سرور اضافه کنین.
حالا در پنجره ای که مطابق شکل زیر باز شده ادرسسرور زیر را وارد کنین :
94.23.160.105:7777
حالا روی دکمه ok کلیک کنید و طبق شکل زیر پینگ را بفرمایید برای من 364 هست البه در خود همون عکس در سمت چپ پایین صفحه سیاهرنگی هست که مقدار تغییرات پینگ رو به صورت ضربان قلب نشان میده که نشون دهنده کیفیتپینگ هست اگر ممکن هست بعد از اجرای فایل پینگ مربوطه را بفرمایید و در صورت ممکن شکل ظربانی پینگ تان را آپلود کنینتا ببینیم کیفیت پینگ چه طوری هست !
منتظرم و این هم فایل ضمیه مورد نظر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزیز
No such file with this filename
یعنی همچین فایلی با این اسم وجود نداره، برای دانلود کردن
موفّق باشید
نقل قول:نیازی به دانلود اون برنامه نیست. کافیه توی CMD این دستور رو تایپ کنین تا پینگ رو بهتون نشون بده:نقل قول:
ping 94.23.160.105
برای من 142 میلی ثانیه بود.
برا من هم 175 میلی ثانیه بود
سلام و عرض ادب
عرض شود که سرویس مخابرات تایم و تایم اوتش و اَوِرِیجش زیاد خوب نیست
ping 94.23.160.105
Pinging 94.23.160.105 with 32 bytes of data:
Reply from 94.23.160.105: bytes=32 time=191ms TTL=48
Reply from 94.23.160.105: bytes=32 time=190ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 94.23.160.105: bytes=32 time=192ms TTL=48
Ping statistics for 94.23.160.105:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 190ms, Maximum = 192ms, Average = 191ms
باز این خوبه که من شاتل داشتم 300-400 بود و اسیاتک هم 250-300
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
از جواب تمامیه عزیزان متشکر برای من زده 365 ! چقدر اختلاف داره ! می شه بفرمایین کدوم شهر هستین و چه نوع اینترنتی با چه سرعت و حجمی دارین ؟
یه موضوع دیگه این
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss)
هست این lost چرا 25 درصده ! واسه تمامیه عزیزان این طوره برای من زده 0 درصد ! مهمه ؟
با این اوصاف از مخابرات بگیرم بهتره این شاتل خیلی دزده !
مو ضوع این اینترنت ملی چیه ! شما اینترنت ملی دارین ؟
این هم پینگ منه ! این شاتل ازم این قدر پول می گیره دهنش سرویس عجب دزدیا این شاتل !
در ضمن می خواستم بدونم پر -و -ک-سی تو اینترنت مخابرات جواب میده ؟
این نرم افزار fre-e-ga-te چه طور ؟
سرعتای مختلفی که می گیریم سرعت دانلودش چنده و همین طور قیمتش ؟
من از شرکت فناوا دارم. پینگ عالی. سرعت روزانه عالی 4Mbps. سرعت شبانه داغون 30KBpsنقل قول:
پکت لاست هرچی کمتر باشه بهرته.
اگه منظورت برنامه Proxifier و س.اکس هست که آره جواب میدهنقل قول:
ولی چیز پی ان همچنان سرعت ها پایینه
برنامه فری گیت چه طور ؟نقل قول:
بله فری****گیت رو ساپورت میکنه
درضمن پینگ من در سایت speed test با سرور تو تهران سرعتش بود 48ms