نقل قول:
سیوهای Skidrow اینجاست :
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
سیوهای Reloaded ( RLD )a هم اینجاست :
C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage
Printable View
نقل قول:
سیوهای Skidrow اینجاست :
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
سیوهای Reloaded ( RLD )a هم اینجاست :
C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage
Dishonored.MULTi5.READNFO-PROPHET
10 دقیقه پیش امد این هم و
محتوای مخفی: click
دمش گرم . منم از اون گردن خوشم نمیاد . به کسی برنخوره ها . ولی این یارو توی این بازی یه جورایی باحال به نظر میرسه .نقل قول:
فکر میکنم این حرکت رو باید یه کم از بازی بگذره تا بگیری . از همون اول نداریم .نقل قول:
در کل بازی عالی کار شده . فقط من خیلی دوست داشتم مثل اسکایریم یه حالت سوم شخص هم توی بازی میزاشتن . چون به هیچ وجه با اول شخص هایی که باید توش به صورت melee مبارزه کنی ارتباط برقرار نمیکنم .
من نسخه black box رو از سایت د ا ن ل و د ها گرفتم بدون هیچ مشکلی اجرا شد
گرگر جان ، تقریبا" 90 درصد سایت ها متفق القول گردن فریمن رو بهترین صامت میدونن.
آقا یه چیز مهم ، تا میتونید آدم نکشید ، یعنی حتی Stealth هم آدم نکشید. سعی کنید Knocked Out کنید ، من به مشکل بزرگی بر خوردم.
نظر شما محترم .......ولي اين نويسنده نبايد اينجوري صحبت كنه و از الفاظي مثه چندش آور استفاده كنه و شخصيتي در اين سطح رو با اين كلمات به چالش بكشه.........نقل قول:
كلا اين حرفش نشون دهنده اخلاق حرفه اي و شغلي پايين و ضعيفش و جو گيريش هست........هيچ بازيساز بزرگي به ساخته هاي ديگران تيكه نميندازه و راه خودش رو ميره
اينم نظر سنجي گيم اسپات كه نشون دهنده اينه كه freeman حتي از ماريو هم به عنوان greatest hero پيشي گرفته و اول شده بود...اينم لينكش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته دهها لينك ديگه
+
البته علاوه بر اين آقاي نويسنده بقيه كادر بازيسازي اين بازي هم جوگيرن تا حدي كه تو مصاحبه هاي امروزش گفتن شماره بعدي تو راه(بذار چند روزي از انتشار بگذره بعد)
.
البته فقط نظر شخصی بود . به دل نگیرین . بگذریم ...نقل قول:
راستی خوب شد گفتی . منم میخواستم بدونم فرقش چیه که بکشیم یا بزنیم زمین . میشه بگی اون مشکل بزرگت چیه ؟ چون منم دارم حس میکنم اشتباه میکنم که میکشم همه رو و چندتایی رو زدم زمین فقط .
میگم توی این بازی چرا فرق بین دوست و دشمن معلوم نیست . حتما باید بریم طرفشون تا ببینیم بهمون حمله میکنن یا نه ؟
وقتی دوباره برمیگردی به شهر ( ماموریت دوم در واقع ) ، میگه چون آدم زیاد کشتی Rat ها و Weeperها زیاد تر شدن.نقل قول:
کوئست دوم Granny ( اون پیر زنه )
محتوای مخفی:
بازگشت دوباره به شهر و پیشنهاد برای اعتراف گیری از دلال هنریجات! ( Golden Cats ) :دی
محتوای مخفی:
زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!نقل قول:
میگم این ماموریت اول یعنی همون overseer campbell رو چجوری باید رفت . من میرم توی اتاقی که دوتا لیوان هست که میخواد باهاش اون curnov رو سمی کنه . چند ثانیه بعد یهو 4 نفر شمشیر به دست از توی meeting chamber میریزن بیرون و که این curnov و campbell هم توشون هستن . curnov میره سمت راست و اونای دیگه هم میرن سمت چپ . در حالی که اگه من رو هم ببینن به من کاری ندارن .
بعدش به یه ماموریت رو خط میزنه که روش نوشته یکیشون یا دو نفرشون رو با لیوان سمی بکشیم که optional هست . در حالی که اصلا همچین ماموریتی توی لیستم نبود . بعد یه دفعه مینویسه curnov با موفقیت نجات یافت و اون یکی هم کلا میره طبقه پایین همینجور وایمیسه . چه کار کنم اینجا رو . من توی راه بعضی ها رو ناک داون کردم و بعضی ها رو هم نکردم و مخفیانه رد کردم .
(چرا این بازی اینقدر گنگه اخه)
برای من مشکلی نداشت!البته من همه رو تارو مار کردم!:31: بعد دوتا لیوان رو شکستم. خود کمپل رو با تیر خواب اور خواب کردم . کتاب رو برداشتم. کارنو که در رفت کشتمش! و بعد در رفتمنقل قول:
چون که گوش نمیدید میخواید بازیو سریع رد کنید ، این بازیها مث ِ آبنباته ، باید هی لا* بزنی باهاش :))) .نقل قول:
محتوای مخفی:
دوستان این صندوق هایی که بعضی جا ها هستند و رمز دارند، رمزش رو از کجا باید پیدا کرد ؟ فقط یه جا بود که رمز رو روی دیوار نوشته بود و بقیه جاها چیزی پیدا نکردم.
ضمنا مگه راهی داره که کسی رو نکشیم ؟ خب وقتی آروم میریم پشتشون دو تا گزینه داره دیگه . یا با نگه داشتن کنترل خفه شون می کنیم و یا با زدن موس با خنجر میکشیمشون دیگه. راه دیگه ای نداره که .
یکیش که مثلا" خونه ی دکتر گالوانی هست ، هم توی صندوق اتاقش نوشته که مهمترین روز زندگیش 28ام ماه 7 ـه . زیر تخته سیاهشم نوشته 287. اینجوری باید بگردی. یه دونه هم که توی سگدونیه هست ، یه کاغذه ، یارو واسه دوستش نوشته گفته جنسا توی اتاقه ، رمزشم هست Lying نمیدونم چی چی با 2 تا دیگه. بعد که در یه قفس رو باز میکنی یه کتابه که توش نوشته Lying فلان چع عددیه ، بعدیش چه عددیه و کلا" کلمه ها رو مساوی با یه عددی قرار داده.نقل قول:
البته من همه رو قشنگ گوش میدم و اکثر ماموریت ها و نوت ها رو میخونم اما اینجا رو گیر کردم چون وقتی من لیوان سمی رو عوض میکنم طرف در میره و بقیه هم در میرن و کلا اون اتاق خالی میشه . فکر نکنم باید اونجوری باشه . حالا اونی که گفتی رو میرم ببینم میشه اونجوری ؟ شاید برگرده بخوره لیوانه رو .نقل قول:
ولی معلومه خیلی موشکافانه میری بازی رو . تازه از همه هم جلو زدی . من از دیروز سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم .
اون کمپبل قرمز پوشیده ، اون وقتی لیوانو سر میکشه میمیره ، میزنه Assassinate شد . اون یکی که آبی تیره پوشیده عموی دختره س که اون در میره ، میزنه Rescued . اون قرمزه نمیخوره لیوانشو ؟؟نقل قول:
نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .نقل قول:
البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟
احتمالا قبلش با سر و صدا رفتی تا به اونجا برسی به همین خاطر متوجه شدن اونجایینقل قول:
اگه سیو داری دوباره بیار
من که به راحتی رفتم لیوانش رو عوض کردم و زیر میز فائم شدم همونجا Black book رو ازش دزدیدم و بعد مرد , آخرش هم اون یارو ( عموی دختره ) رو تا در ورودی شهر اسکورت کردم ؛ همه کوئست ها فینیش شد
اون نزدیکی احتمالا جسد انداختی اگر نه بهترین کار اینه که لیوانارو عوض کنی (برای اطمینان) خودت کمپلو با تیر خواب کنی. کتابو بدزدی و بکشیش و بری.نقل قول:
محتوای مخفی: بهترين روش از رده خارج كردن كمپل!
ممنون از همگی بالاخره ردش کردم . اونجا باگ بود و نمیشد کاریش کرد . یه چند دفعه هی سریع اومدم رو رفتم توی اتاق و سریع اومدم بیرون از اخر دیدم زنگ زد و اومدن نوشیدنی بخورن . در رو که باز کردن باز هم فرار کردن . گفتم ولش کن .
به هر حال اون عموی دختره که فرار کرد . کمپبل هم فرار کرد رفت توی زیر زمین یا basement و واسه خودش یه اهنگ گذاشته بود . رفتم اونجا و خفش کردم و بردمش تا طبقه بالا و مارکدارش کردم و دیگه تموم شد و رفتیم . یعنی با اینکه لیوان ها رو سمی کردم اما فایده نداشت و به روش معمولی کارم رو انجام دادم .
این باگش این بود که تا میرفتم توی اتاق اون دره خودش با میشد بدون اینکه کسی پشتش باشه و بازش کنه . بعد یه دفعه همه مثل دیوونه ها میریختن بیرون .
دوستان کجا مارکدار کردید یارو رو ؟ توی اون اتاق بازجویی ؟
دوستان حالشو ببرید. کل ِ Ghost میندازیم :دی
بندازیم :31:نقل قول:
فقط یهی چیزی . این Ghost رو بخوای بگیری اون چیزایی که مربوط به ماموریت فرعی میشه هم حسابه ؟ مثلا توی ماموریت قبلی که اون granny میگه اون سه نفر رو بکشم اون جزو ماموریت اصلی یعنی کشتن کمپبل نیست . یعنی اگه اونا منو ببینن دیگه گوست نیست ؟ (چون اون سه نفر رو نمیشه مخفیانه کشت)
بروبکس من این بازی رو تازه نصب کردم یه 15-20 دقیقه بازی کردم .
یه سوال !
تو این بازی مخفی کاری و کشت و کشتار جلو چشم ملت دست خودمونه که چطوری بازی رو پیش ببریم یا باید به موقع اش همون کاری که باید باشه رو انجام بدیم انتخاب با ما نیست !؟
اونارو هم میشه مخفی کشت داداش من :دینقل قول:
شما همه ی بازی رو میتونید با هر دو حالت برید - Lethal و Nonlethal - و انتخاب با خودتونه ...نقل قول:
پ ن : دوستانی که تازه دارن شروع میکنن ، حتما" اول Blink و بعد Dark Vision رو تکمیل کنید از پاورها.
من هر کاری میکنم منو میبینن!!!!!!! شانس نداریم chaos همیشه رو high هست. الان هم که رسیدم به یک جاای که یک شراب مسموم میخورم! و دوباره میرم فضا!! این tallboys هارو نمیشه کشت هیچ جور خیلی سخته!
خب آخه چرا مدل ِ Call Of Duty میری که بخواید تالبوی ها رو بکشی ؟ همه شون یه دونه Whale Oil Tank دارن ، بزنی توی اون مرخص میشن. اما من الان مهمونیه رو تموم کردم. یک نفر هم نکشتم ، کسی هم منو ندید ، خیـــــــــــــلی چسبید ، مخصوصا" وقتی دونه دونه ی اتاقاشونو بری و از جنس خالیشون کنی. من 4500 تا سکه گرفتم فقط توی همون مرحله از بس همه جا رو رفتم. 4600 تا داشت کلا.نقل قول:
پ ن : بچه ها توی مراحل دنبال ِ Blueprint های آپگرید بگردید ، اونا رو خود ِ Piero هم نداره . من یه دونه پیدا کردم که توی دو مرحله ی آپگرید وقتی ایستاده هم راه بری/بدوی صدای پات پخش نمیشه.
پ ن 2 : اون مهمونی ِ Boyle ها خیلی راه داره که بفهمید Boyle ِ مورد نظر کدومه ، با مهمونا معاشرت کنید چیزای جالبی پیدا میکنید.
پ ن 3 : واسه هر جایی که دلتون میخواد برید ، راه های مخفی هست ، یعنی من تا الان هیچ جایی پیدا نکردم که برای رفتن بهش حتما" باید انتحاری عمل کنید.
دور چندمه داری این بازی رو میری :sq_2: ؟ نه خداییش به همین سرعت حرفه ای شدی ؟ من هر کار کردم اون سه نفر رو مثلا نتونستم مخفیانه بکشم . چون سه نفر بودن . فوقش بشه دو نفر رو مخفیانه کشت اما سه نفر رو بدون استفاده از سلاح دور برد نمیشه . میشه ؟نقل قول:
اولا" که Sleep Dart بزن اینجور موقع ها. دوما" جوری بزن به یکیشون که فقط همون تورو توی تیررس/محیط دیدش داشته باشه. بعد بقیه شون آلارم میشن ، اما نمیدونن از کجا خوردن ! :دی بعدی رو هم همینطور ، بعدیش هم که دیگه ...نقل قول:
پ ن : آقا اتفاقا هر چی اتفاق ِ بده توی میستیک فالز میافته ! شده بان تامز ِ ترو بلاد اینم واسه خودش !
من مهمونی رو با دعوت نامه ای که از گاو صندوق art dealer دزدیدم رفتم داخل! بعد رفتم بار اول(با دوستم بازی میکردم سوتی داد و باعث شد بمیریم) یک نفر رو پیدا کردم گفتش بیارش تو قایق زن سیاه رو! بعد که مردم رفتم طبقه دوم اتاقارو گشتم زن سفیده شد هدف!!!! با اون مرده دوباره حرف زدم و زن سفیده رو راضی کردم بیاد تا انبار شراب ها تا جونشو نجات بدم بعد بیهوشش کردم تحویل مرده دادم.بعد که رفتم اتاقم یک rune جایزه بهم داده بود به عنوان قدردانی!نقل قول:
ولی الان فهمیدم بهتر بود دو قلو هارو نمی کشتم! میرید جلو تر بعد خوردن شراب مسموم میفهمین! یم نانمه هم پندلتون داد بهم بدم به لرد شاو در مهمانی بهش ندادم احساس خوبی به پندلتون نداشتم و درست بود احساسم!
نقل قول:
اون لرد شاو بدرد میخورد ؟ به چه دردی ؟ چی کار میکنه ؟ بر عقب یعنی دوباره ؟ :(
---------------
نبوووود ؟ این هم لرد ریجنت.
این یکی ولی یه دونه Rune رو نگرفتم :|
lمن نامه رو ندادم. نمی دونم چه تاثیری داشت. ترسیدم. چون اون زنه سلیا هم کلید یک خونه متروکه و ممنوعه رو اونور خیابون جلوی بار بهم داد فکر کردم الان پندرتونه جامونو لو میده میریزن سرمون امیلی رو میبرن باز نامه رو ندادم. البته میبینی که پندرتون چه جور ادمیهنقل قول:
آره پدرسوخته. از قیافه ش معلوم بود. اون یکی ها همینطور.نقل قول:
* فکر کردم وقتی به لرد شاو نامه ندادی و بعدش نکشتیش ، حالا سر و کله ش پیدا شده اومده کمکت.
نه خدا ساموئل رو خیر بده. جالبه که outsider توی هر مرحله اگر shrine ش رو پیدا کنی با حرفاش غیر مستقیم کمکت میکنه! مثلا به من گفت بهتره که جشن بویل هارو خراب نکنی! یا برای از بین بردن لرد رگنات درست نیست همه رو از میان برداری!نقل قول:
بازی خیلی خوب پیش میره ...
بدون شرح :
!!!!!!
سلام
زیر نویس رو کجا می شه فعال کرد؟
Option > Audio > Subtitle onنقل قول: