برنامه آموزشی ساده پاور پوینت
برنامه آموزشی ساده پاور پوینت
سلام
آموزش کاملا تصویری و سریع پاورپوینت 2007 می خوام لطفا" کمکم کنید
سلام من نرم افزار میخوام که صدای ویندوز رو ضبط کنم
آسون تر بگم من کارت دی وی بی دارم و میخوام صدای رادیو رو ضبط کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما از برنامه های Bandicam یا Mirillis Action یا Ticno Recorder برای این مورد میتونید استفاده کنید البته اینم اضافه کنم اکثر پلایرها که مربوط به --- میشن یک قسمت برای رکورد دارن که اعم از صدا یا تصویر با کلیک روی اون گزینه میتونید رکورد کنید بطور مثال --- dream :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
دوست من ، من فقط میخوام صدا رو ضبط کنم نه تصویر و صدا رو با فرمت mp3
ممنون اگه راهنماییم کنید
این برنامه Ticno Recorder همین کاری که شما مد نظر دارین برای شما انجام میده فقط مختص رکورد صدا هستش .نقل قول:
سلام
تعجب ميكنم، اينجا واقعاً همه چي درهمه!!!
اصلاً كسي به عنوان تاپيك توجه نميكنه! وارد هر جايي شد و يه سوال براش مطرح بود همونجا ميپرسه!
كاربران گرامي توجه كنند كه:
1- قبل مطرح كردن پرسپ و يا درخواستي، ابتدا در انجمن در كادر مربوطه"جستجو" نوشته و ببينند كه جايي جوابش داده شده يا اينكه سوال تكراري نباشه؟
2- به تناسب نوع سوال يا پست ارسالي در همان موضوع مربوطه، كنجانيده شوند و نظم موضوعي انجمن را رعايت بفرمايند.
دوستدار هميشگي شما eDvArDo
نقل قول:
اینی که گفتید فقط صدای میکروفن رو ضبط میکنه من میخوام صدای داخل ویندوز رو ضبط کنه یا مستقیم صدای کارت دی وی بی رو
سلام خدمت دوستان و مدیران فروم .
کن چندتا فایل تصویری دارم با پسوند dat این فیلم های روی سی دی بودن و من همه روی هادر کپی کردم ولی الان فیلم ها که بخش می کنم بعضی جاهاش گیر می کنه یا اینکه صدایی مثل خش میده که فیلم قفل میککنه . ممنون می شم نرم افزاری برای ترمیم فیلم بهم معرفی کنید
شما برنامه Bandicam دانلود نصب کنید یا اون یکی برنامه بعد که صدای برنامه خودتون از طریق --- ضبط کردین فرمت فایل با یک برنامه کانورت به mp3 تبدیل کنید با خود برنامه پلایر --- هم قادر به انجام اینکار هستین از طریقه گزینه record موجود دربرنامه.نقل قول:
نرم افزار سریع !!! برای چسباندن زیرنویس فارسی به فیلم برای مشاهده در Player
==================================================
درود به همه عزیزان
یه برنامه واسه اتصال زیرنویس فارسی به فیلم ها با فرمت های مختلف (mkv, avi , mpeg, ......) که سریع باشه ! یعنی نیاز به تبدیل فرمت نداشته باشه که مثلا مثل این برنامه های ویدئو کانورتز ها معادل با همون زمان فیلم طول بکشه - میشه معرفی کنین بهم ؟؟؟
ممنون میشم
میخام فیلم با زیرنویس فارسی رو روی player با فلش ببینم به طوری که کیفیتش کم نشه زمانش هم زیاد نباشه
اسمش رو هم بگید کافیه واسم- خودم پیداش میکنم
بازم سپاس
================================================== ==
سخن روز :
هر چه بیشتر احساس تنهایی کنی، احتمال شروع یک رابطه احمقانه بیشتر میشود!
من فیلم های DVD دارم که زبان فارسی هستند ولی بدون سانسور قسمت سانسورشون با زبان اصلی پخش می شه من شرک 4 رو ریپ کردم تک فایل شد صدا رو هم به شکل فارسی + انلیسی ریپ کرد من سالهاست دنبال یه برنامه ای هستم که ورودیش فایل های رایج AVI و MP4 و MKV و... باشه و بشه ویدیو رو لود کرد و فایل MP3 صدای فارسی رو لود کرد بعد فایل صدا رو قطعه قطعه کرد و روی فیلم و اون قسمت های مرتبطش میکس کرد در واقع این کار رو دقیقا Movie Maker ویندوز اکس پی انجام می داد ولی چون اکس پی هسته ضعیفی داشت و برنامه Movie Maker یه برنامه ساده و با برنامه نویسی نه چندان قوی بود توی خروجی اون چیزی رو نمی داد که توی تست نشون می ده. به هر حال من تعدادی فیلم زبان اصلی دارم و فیلم های نسخه دوبله اشون رو دارم من می تونم صدای دوبله رو از فیلم ها استخراج کنم ولی نمی دونم باید از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که فیلم باکیفت رو طوری دوبله کنم با این صدا که قسمت سانسورش همون صدای اصلی باشه بقیه اش با صدای دوبله پر بشه. یه نرم افزار معرفی کنید خواهشا
سلام خسته نباشید . من یکسری فیلم دارم با پسوند mkv . نرم افزاری میخواهم که بتونم زیرنویس ر وبهش بچسبونم و سانسور هم همزمان انجام بدم . چند نرم افزار تست کردم ، مشکلاتی که داشتند ملا حجم یک فایل 200 مبی رو بعد از تبدیل میشد 1.2 گیگابایت و هم چنین 2-3 ساعتی طولش میداد میخوام هم رسیع باشه هم حجم رو تغییر نده و هم کیفیت رو همانطور که هست ثابت نگه داره . ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر از راهنمایی تون...نقل قول:
خودم پیدا کردم. زت زیاد
سلام
یه نرم افزار حرفه ای برای ویرایش و ساخت اهنگ با افکت زیاد میخوام. مثلا صدا رو دی جی یا لیزری کنم یا اکو خیلی حرفه ای به صدا داد... کار باهاش ززیاد سخت نباشه:n02:
برنامه SONY Sound Forge تست کنید مربوط به ویرایش فایلهای صوتی میشه:n01:نقل قول:
با سلام میخواستم بهترین نرم افزار ویرایش تک آهنگ ها بصورت گروهی (مثلا اضافه کردن عکس گروهی وغیره....)
که آسان باشه و راحت بیشترعکس ها تو اینترنت کرک شون کار نمیکنه
مرسی
نرم افزاری هست که بشه فایلهای تصویری با فرمت tsرو برش یاسرهم کرد ? (cut , join)
بهیچ وجه هم نمیخام فایل رو کانورت کنم.
نرم افزار Avidemuxنقل قول:
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.میخواستم ببینم برای من که میخوام شروع به ساخت کلیپ صوتی و تصویری بکنم،بهترین نرم افزارها برای شروع چی هستن؟؟تجربه قبلی هم ندارم.
ممنون
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه مشکل من حل نشد.
من یه برنامه میخام که دوتا فایل بافرمت TS رو به بچسبونم بدون کانورت و بدون تغییر در کیفیت
این برنامه همچین قابلیتی نداره و امکانات زیادی هم نداره و دجچار افت کیفیت میشه فایل
رسیورم فیلمها رو با فرمت TS ضبط میکنه و حجمش اگه زیاد شه اون رو تیکه میکنه واسه همین واسه ارشیو کردن اونا دچار مشکل شدم.نمیخام کانورت کنم تا کیفیتش احیانا کم شه. کسی برنامه ای سراغ داره؟
امکانات که داره.باید ازش استفاده کنی :دینقل قول:
خوب فایل اول رو لود کن،بعد از منوی فایل append فایل دوم رو هم لود کن.حالا سمت چپ برنامه قسمت video output و audio output رو در حالت copy قرار بده.نقل قول:
این برنامه همچین قابلیتی نداره و امکانات زیادی هم نداره و دجچار افت کیفیت میشه فایل
قسمت output format رو هم در حالت mpeg ts muxer قرار بده.حالا سیوش کن.همین
درود
من چندتا برنامه دانلود کردم اما هیچ کدوم نصب نمی شه و ارور path specific میده.
یه برنامه می خوام که بتونم باهاش کیفیت ویدیو ها رو افزایش بدم.مثلن کلیپ های MP4 , FLV , و...( نمی خوام کیفیت ویدیو های اینترنتی که انلاین میبینم بالا بره )
سپاس:n16:
نمیشه.دنبال چنین برنامه هایی نگرد.
پ.ن: اسم اون برنامه هایی که دانلود کردید رو بگید ببینم از چه طریق میخوان کیفیت رو افزایش بدن :دی
اکثر برنامه هایی که شما مدنظرتون هست تاثیری در کیفیت فایلهای ویدئویی ندارن و فقط حجمشون( Size ) رو زیاد میکنن.
سلام ....
دنبال یه برنامه ای میگردم که بتونه میزان بلندی چندین فایل صوتی رو یکی کنه ...
یه سری فایل صوتی و آهنگ دانلود کردم ... ولی موقع پخش صداهای متفاوتی دارن .. یعنی یکیش خیلی بلنده .. یکی دیگه رو باید صداشو کم کرد و اصلا هماهنگ نیستن ...
آیا برنامه ای هست که بشه مثلا چندین فایل صوتی رو بهش داد که میزان بلندی صدای آنها رو متناسب کنه .....(البته بدون اینکه رو کیفیت اونا تاثیر منفی بزاره..)
لطفآ بهترین برنامه ای که بشود دی وی دی های خانگی را به فرمت mkv بدون از دست دادن کیفیت و نیز حجم پایین تبدیل کرد را معرفی نمایید.
برنامه imtoo و icoolsoft بهترین برنامه ها از نظر من هستن مخصوصا icoolsoftنقل قول:
سلام به همگی.....برنامه ای برای میکس عکس هست که خودش به طور رندوم بین عکسا افکت یا ترنزیشن بندازه؟
یعنی لازم نباشه مثل movie maker دونه دونه بین عکسا ترنزیشن بندازیم؟؟با تشکر فراوان
این نرم افزار به نظرم به کارتون بیاد :نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان، این نرم افزار TechSmith.Camtasia.Studio.8.0.4.Build.1060 رو نصب کردم البته درست کار میکرد و رجیستر هم شد فقط مشکلی که هست اینه که بعد نصب برنامه، حتی با اینکه سی پی یو corei7 هم دارم سرعت سیستمم اومد پایین هم موقع بالا اومدن و هم کارکردن با بقیه برنامه ها... میخواستم بدونم اشکال کار کجاست؟ یه دوستی گفت شاید با ویندوز 7 64 بیتی مشکل داره؟ آیا اگر از ورژنهایه دیگه این برنامه استفاده کنم مشکل حل میشه؟ اگه بله، کدوم ورژن؟ من به یه برنامه برای ضبط با کیفیت صدا و تصویر از دسکتاپ نیاز دارم اگر راهنمایی بفرمایید سپاسگزار میشم.
سلام دوستان . خسته نباشید . اگه ممکنه edius 6.5 یا 5.5 رو قرار بدید ، هرچی گشتم لینک سالمی از این دوتا پیدا نکردم ، لطفا فقط همین دو تا ورژن ، چون برای استفاده در ویندوز 8 می خوام .
ممنون
من ورژن 6.01 بصورت تورنت پیدا کردم که برای دانلود ابتدا باید برنامه µTorrent نصب کنید بعدشم فایل پایین دانلود اجرا کنید تا دانلود آغاز شود:n01:نقل قول:
سلام به همه دوستان درخواست من لینک مستقیم برای دانلود سه پلاگین به نام
newBlueFx Sampler Pack 3.0Build 120322 x86/x64
NewBlueFx.Creative.Effects.V3.0.Build.121113.x86x6 4.
NewBluefx.Transitions.Pack.3.0
نرم افزاری میخوام که فرمت ورودی دوربین دیجیتال که mov هست رو قبول بکنه
بعدشم خروجی کیفیت سی دی داشته باشه که موقع رایت نیازی به انکود کردن نداشته باشه یعنی یکسره فرمت خروجی سی دی داشته باشه.
نرم افزار یولید یاکورل ورودی اون فرمت mov قبول نمیکنه امام خروجی تا نسخه 11 سی دی رو داره که بالاتر دیگه حذف میشه اما توی ورودی به هیچ عنوان قبول نمیکنن
لطفا نرم افزاری معرفی بکنید ورودیو خروجی که میخوام رو داشته باشهاوایل پست زدم ولی ج نگرفتم
با سلام.دنبال یه نرم افزار هستم که صوت رو به تصویر بچسبونم.با یولید هم کار کردم ولی فرمت mkv رو قبول نمیکنه.ممنون
شمابرنامه های Aimersoft Video Studio Express یا VideoPad Video Editor تست کنید با توجه به حجم کمی که دارن:n01:نقل قول:
با سلام
درخواست یه برنامه دارم که بتونم یه قسمت از یه فایل صوتی رو باهاش جدا کنم لینکهای پست اول کار نمیکنن.
ممنون
اگر فایلی که دارین فقط صوتی از برنامه mp3DirectCut میتونید استفاده کنید:n01:نقل قول:
دوستان دنبال ـه یه برنامم که بشه باهاش عکسهای مثلا مسافرت رو بهش اهنگ اضافه کرد و افکت داد
اگه برنامه ش حرفه ای باشه عالی میشه
یه دونه خود ویندوزم داره که اون بدرد نمیخوره