این سوال قبلا هم مطرح شده بود و یکی از دوستان پاسخ داده بود، Episode Zero یک Mod غیر رسمی هست و ارتباطی با بقیه ی Episode ها نداره.نقل قول:
Printable View
این سوال قبلا هم مطرح شده بود و یکی از دوستان پاسخ داده بود، Episode Zero یک Mod غیر رسمی هست و ارتباطی با بقیه ی Episode ها نداره.نقل قول:
مثل اینکه Tom Leonard از نوامبر 2010 روی Source Engine 2 کار می کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamastura یک مقاله ی جالب درباره ی نحوه ی جذب/اخراج و حقوق شاغلین Valve نوشته و وقتی این فاکتور را در نظر بگیرید که توی این سیستم هیچ کس
حق وِتو نداره، چون رئیسی وجود نداره و این موارد بر اساس نظر بقیه افراد راجع به میزان بازدهی شخص مورد نظر توی پست مشخصش بر می گرده، انجام میشه
می بینید که سیستم چقدر پیچیده میشه.
جذب نیروهای جدید به این شکل هست که وقتی توی یک بخش مشخص مثلا انیمیشن یا کدنویسی احساس نیاز پیش میاد یک ایمیل به همه کارکنان زده میشه
و یک تیم تشکیل میشه برای معرفی و پیدا کردن گزینه های مناسب برای اون بخش مشخص که بعد از مصاحبه با گزینه های انتخابی از طریق Skype ، نوبت به
مصاحبه حضوری می رسه، جلسه ای که حضور همه ی کارکنان در اون آزاد هست و در پایان از همه اشخاصی که توی جلسه شرکت کردند درباره ی جذب/عدم جذب
نیروی جدید نظرخواهی میشه.
یا حقوق افراد که یک سیستم خیلی پیچیده داره و البته باز هم به صورت کاربر-محور هست و بیشتر بر اساس Bonus ها متغیره، یک حقوق ثابت برای همه وجود داره
اما میزان Bonus ها هیچ سقف یا محدودیتی نداره و مثلا می تونه تا 10 برابر حقوق پایه افزایش پیدا کنه، در حالی که توی شرکت های دیگه مثل مایکروسافت میزان
Bonus ها معمولا بیشتر از 20 درصد از حقوق پایه نمیشه.
جزئیات بیشتر را می تونید از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] و [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] دنبال کنید.
ببینم کسی کد باز half life و portal رو کسی داره
یک سریال اینترنتی جدید به اسم Aperture R&D توسط Wayside Creations (سازنده ی فیلم Fallout: Nuke Break) در حال تولید هست که درباره ی زندگی کارمندان
Aperture مدت ها قبل از اتفاقات بازی پورتال و البته با مایه های Dark Humor و برای هوادارن داستان این سری هست و از طریق Machinima به نمایش در میاد.
تریلر اون را می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
"?BBC interviewer: "Are we going to see Half-Life 3 and when
".Gabe: "*grins evil* Well I can't really say anything Half-Life 3, and when I do I'll certainly tell BBC about it
"?BBC interviewer: "Is it in development, I think then
".Gabe: "When I have something to talk about, I'll be happy to talk about it
بعید میدونم امسال هم خبری بشه :n09:
این حرفا تقریبا 5-6 ساله که مثل یه نوار ضبط شده تکرار میشه متاسفانه...نقل قول:
بعید میدونم امسال هم خبری بشه:n09:
بعید می دونم کلا دیگه خبری بشه:n02:
وضعش از DNF که بهتره حداقل! :دینقل قول:
بعید می دونم کلا دیگه خبری بشه
نمی دونم اینو دیدی یا نه :n09:
کسی جواب مارو نداد :n03:
نقل قول:
ببینم کسی کد باز half life و portal رو کسی داره
دوست عزیز من درست سوالتون رو متوجه نشدم، اگه منظورتون کد تقلب این دو بازی هست باید [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] مطرح کنید.نقل قول:
کسی جواب مارو نداد:n03:
یه تیم کوچیک از Valve یه بازی کوتاه تحت عنوان Lamarr Goes to the Zoo با استفاده از Construct 2 ساختن. از اعضای شناخته شده این تیم Jeep Barnett و Christine Phelan بودن. ساخت این بازی هم فقط 48 ساعت طول کشیده :دی
لوگو لامبدا رو اولین کلاهی که Lamarr تو بازی پیدا می کنه که اون عدد معروف رو خودش نداره :دی
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونید بازی رو دانلود کنید
بازی رو تست کردم و می تونم بگم بی دلیل نیست که 48 ساعت بیشتر صرف ساختش نشده:n02:
از نکات جالبش صدای پرش بلند لامار بود که نا خودآگاه یاد کانال های کولر و هِدکرب های دوست داشتنی افتادم!
نقل قول:
Around the same time, Interceptor Entertainment’s Dave Oshry tweeted, “Just got out of a meeting with Valve that was single-handedly worth the trip out here. You guys are gonna love me for this. #SOON #GDC”.
ظاهرا Valve تو GDC یه چیزایی به ملت نشون داده حالا یا از بازی جدیدشون یا Source 2 و یا اینکه ایندفه هم سرکاریم :n01:
والو هم فقط داره مارو سر کار میزاره قرار بود هالف لایف 3 یا هالف لایف 2 اپزیود 3 در کریسمس سال 2010 به ما معرفی شه اما الان سال 2013 تموم شد و فقط 3 تا عکس از بازی جدید اومده بیرون عین نفرین 3 :n27: تازه پرتال 3 هم بیرون نیومده چه جالب اونم 3:n04:
امسال كه فكر نكنم ديگه هاف لايف ٣ معرفي بشه(چون e3 نزديك هست و خبري نشده تا حالا تازه كنسولاي نسل بعد هم خبراي نمايشگاهو اشباع مي كنن)نقل قول:
در نتيجه فكر كنم ٢٠١٤ با steambox رونمايي بشه اين بازي:n13:
.
Lombardi همین چند روز پیش گفت حضور ندارن امسال.نقل قول:
امسال كه فكر نكنم ديگه هاف لايف ٣ معرفي بشه(چون e3 نزديك هست و خبري نشده تا حالا تازه كنسولاي نسل بعد هم خبراي نمايشگاهو اشباع مي كنن)
قطعا سرکار نیستیم :دی دلیل طولانی شدن ساخت بازی مربوط به تغییر بزرگی که حدودای سال 2010 اتفاق افتاده میشه .(تغییر سبک شاید؟) که چیز جدیدی برای Valve نیست. اکثر بازی های Valve چندین بار از اول طراحی شدن. ضمن اینکه بحث نسل بعدی انجین Valve هست که می شه حدس زد 2 سال اخیر رو با جدیت دارن روش کارمی کنن. که باید به این توجه داشت که ساخت انجین جدید و یادگیری ـه اون به طور کلی کار زمان بری هست. ضمن اینکه خود Valve هم با طولانی شدن ساخت بازی مشکلی نداره. Valve حتی به ساخت دنباله یه ماد نه چندان خوب مثل Ricochet هم فک می کنن دیگه HL که جای خودشه داره. این یه مسئله ای که باید باش کنار بیاین، ساخت یه بازی خوب زمان می بره.نقل قول:
والو هم فقط داره مارو سر کار میزاره
سلام.من تازه بازی half-life 2 رو نصب کردم .همون مرحله اول گیر کردم.اونجا که میام تو خیابون باید چکار کنم؟ کجا برم؟ یه جا هست همه میرن لباس میگیرن! منم اونجا رفتم اما لباس نمیده.
باید از کنار شهر (شبیه یه بریدگی ) برید و از اونجا با استفاده از سطل آشغال از نرده ها رد بشید و اگه رد شدید سمت چپتون چنتا مامور وجود داره بهشون کاری نداشته باشید بقیه بازی هم سادست می تونید بفهمیدنقل قول:
با سلام
ببخشید من در بازی بلک میسا . کبچر 14 گیر کردم!! بعد از این که سلاح اتمی رو میگیرم بعدش چی کارکنم ؟ همه جارو گشتم چند تا مخزن بود توش اب بود.دکمه ها روز زدم ولی تغییری ایجاد نکرد!!!ممنون میشم یک راهنمایی کامل و واضح بکنید.
هم اسپیس و بزن هم کنترل این ریختی راحت میپره
صفحات جدید رو خوندم از بابت ساخت سریال خوشحال شدم .نقل قول:
ازبابت اومدن بازی تو استیم باکس جا خوردم .
از بابت تغییر موتور بسیار شاد شدم چرا که بازم بهترین بازی جهان خواهد بود فقط و. بینهایت فقط half lifeاز 98 باهاش زندگی کردم
ازش سیر نشدم و تا اخر عمرمم منتظر نسخهای بعدیشم .
ای خدا از دسته این والو کی میاد هالف لایف عزیزم
خب بالاخره Half-Life 3 هم تایید شد:n09:
Robert Purchese گفت و گویی داشته با Adam Fosters خالق Minerva مشهورترین "ماد" HL2 ، اتفاقی که رفته رفته باعث شد به Valve دعوت بشه
و کارش رو از Episode 1 شروع کنه و در ادامه به صورت دائم جذب بشه، قسمت های مرتبط با HL3 رو می گذارم :
Adam Fosters:some stuff, if I were to tell you, I would have to kill you
Robert Purchese:So Valve had secrets back then that even seven years later we can't know about
Adam Fosters:Absolutely
(he answers, and I can only think of Half-Life 3)
+
"It all points to Half-Life 3. If such a project does exist, I ask him, would he be working on it(Half-Life 3)? The interview ends with an "ooh, probably
فعلا در همین حد سرگرم باشید:n02:
خب دوستان تمام عکسهای 16 پست این تاپیک چند ماه پیش از سرورش پاک شده بودن که دوباره از نو و یک به یک تو سرور خود فروم آپلود شدن و میتونید استفاده کنید.....امیدوارم که دیگه اینبار پاک نشن:n02:
لازم به ذکر نیس که بگم لینک دانلود فایل pdf این تاپیک هم در پست اول موجود
موفق باشید
.
PC Gamer تو شماره آخرش گفته که ساخت Dota 2 رو به پایانه و آگوست امسال به طور رسمی عرضه می شه که خبر بسیار مسرت بخشیه :n02: یعنی می شه Gamescom اولین بازی Source 2 رو ببینیم؟:n13:
به ظاهر یکسری اطلاعات مفصل از پروژه های آینده Valve لیک شده. Left 4 Dead 3 واقعا در حال ساخته به احتمال قوی اولین بازی Source 2 هست. یه تیم نسبتا کوچیک هم داره روی Half-Life 3 کار می کنه (40 نفر) و باید هنوز صبر کنیم براش چون افراد بیشتری درگیر L4D 3 هستن :n02:
تو تیم HL3 اسم Kelly Bailey هم به چشم می خورد:n28: البته احتمالا به روز رسانی نشده ولی اسم یکی از اعضای سابق بانجی هم که امسال به تیم اضافه شده هم اضافه شده به هر حال خودشم گفته بود که امکان بازگشتش وجود داره
چندین پروژه هم لیک شده که اطلاعاتی ازشون تا به حال نبوده و موارد کاملا جدید هستن که برین تو منبع به صورت کامل بخونین
سلام به دوستان عزیز :n02:
متونید لینک های دانلود بازی half life 2 فقط اپیزود هاشو معرفی کنید. خواهش میکم من این بازی خیلی دوست دارم لطفا جواب بدید:12:
جواب نمیدید:n28:
دوست عزیز به علت بالا بودن حجم این بازی حتی اپزیودا سایتی دست به آپلود این بازی نمیزنه چون با اینترنت پرسرعت فقط 36 ساعت آپلودش(رو فورشرد) طول میکشه و جدیدابه این راحتی هم تو بازار پیدا نمیشه پیشنهاد من اینه که بری و این بازی رو خرید پستی کنی حالا خود دانی (محض اطلاع میگم) من خودم کل تابستون گذشته تو اینترنت دنبال لینک دانلودش بودم ولی پیدا نکردم تا آخرش خرید پستیش کردم:n05::n10:نقل قول:
با سلام به half life 2 عزیز:n06:تشکر بابت اطلاعاتتون، میشه بگید از کدوم سایت خریدینش؟
نقل قول:
راحت ترین راه خرید از استیمه. حراج تابستان استیم هم نزدیکه که با یه هزینه بسیار کم Orange Box و یا Half-Life : Complete pack رو می تونید تهیه کنید.
فکر کنم تا هالف لایف 3 بیاد باید کلا سیستمو بریزم دور بازم مثله هالف لایف 2 4 سالی تو کفش بمونم تا سیستمه جدید بگیریم که بکشه در
حد فریمی بازیش کنیم اونم فکر نکنم واسه pc حالا حالاها بیاد یه سال بعد از اینکه برا ,xbox 1 ps4 اومد واسه مام میادش که دیگه سیستممون نمیکشه باید کلا تویض کنیم :n28:
برای نگرانی خیلی زوده، اول که باید ببینیم کی آنونس میشه انشالله:n02:نقل قول:
مورد دیگه هم اینه که هم HL1 و هم HL2 (و شاید HL3) به شکلی بودند که روی دامنه وسیعی از سخت افزارهای ضعیف و قوی اجرا میشدند (تنظیمات Software Render و Open Gl توی HL1 بخشی از میراث اون زمان بود که فراموش نمیشه:n06:)
ی جمله معروف که تو کانترهای 1 و 2 رو دیوار نوشته شده بود اونم به فارسی این بود (فریمن اینجا بود)
داشتم تو سایت valve میچرخیدم دنبال اخبار که چشم خورد به اسم کانتر جدید تو بازیها که رفتم ببینم چ خبره عکسی که از کانتر گذاشته بود
به فارسی روی دیوار نوشته یمن و خط زیرش نوشته بود که یمن قسمت جا مونده از کلمه فریمنه منفکر کردم بازیش تو یمنه تا کلمه بود با علامت تعجب رو دیدم یا افتاد رو
دیوار نوشته بودند گوردن فریمن اینجا بود به فارسی دقیقا همین جمله تو کانتر 1 و همین جمله هم تو کانتر جدید هست که نشانه برگشت زوده زوده فریمنه حالا 1 سوال چرا
فارسی نوشته رو دیوار ؟ که این عکسم خود سایت سازنده تو قسمت بازیها و عکس اصلی بازی کانتر قرار داده دلیل فارسی نوشتنشونون نفهمیدم
به این ادرس رفته و عکس اصلی سمت راست رو ببینین رو دیوار فارسی نوشته یمن
ا بود
که یعنی گوردن فریمن اینجا بود
? ? Prepare for unforeseen consequences
نقل قول:
If you launched Half-Life 2 earlier today, you may have been surprised to hear every NPC delivering their lines in Korean instead of your language of choice Valve updated the original Portal with clues just prior to the announcement of Portal 2, so fans were bouncing of the walls in hopes that this was the start of some new ARG leading up to the announcement of the mythical Half-Life 3. The theories were given some weight when Steam Support tweeted this cryptic message:
The Korean text translates to "Prepare for unforeseen consequences," a reference to a chapter in the first Half-Life. he bug has been fixed and NPCs should now speak the right language. A Valve employee stepped into the comments section of the latest patch notes, apologizing for the mistake and shooting down the theories: "No ARG sorry, just me mucking up."
Naturally some fans are denying the simple explanation and assuming that this is an elaborate hint towards a reveal during the Steam Summer Sale.
.
من فکر میکنم دلیل فارسی نوشتنش این بوده که اکثر مردم جهان اینگلیسی بلدند و البته تعداد مسلمان ها و کسانی که عربی بلدند کم نیست به طور کلی فارسی زبانیه که از تمام زبانا کمتر مورد استفاده قرار میگیره حالا میگی این چه ربطی داره ربطش به اینه که والو نخواسته افراد زیادی از این موضوع با خبر بشن و اگه بخوانم باید کلی کند وکاو کنند تنها کشورایی هم که فارسی بلدند ایران و دو کشور دیگست تازه هرکی ندونه فکر میکنه این نوشته عربیه و اگه عربی بدونه بازم نمیفهمه چی نوشته:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13: :n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:نقل قول:
سلام من این بازی را خیلی دوست دارم ولی نمی دونم از کجا تهیه کنم منظورم خرید اینترنتی نیست خرید دستی هستش.
افرین دقیقا همینه .حالا همین کلمه رو تو کانتر قدیمی هم میبینین.که فرمین اینجا بود .چرا فریمن تو بین سربازای کانتر باشه ؟نقل قول: