دوست عزیز شما گوشیتو از لیست allshare تی وی حذف کن مودمتو دوباره کانفیگ کن و ی ip دستی بده به تی وی انشاالله حل خواهد شدنقل قول:
برای حذف گوشی هم از مسیر زیر برو
Menu > network > allshare >
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
دوست عزیز شما گوشیتو از لیست allshare تی وی حذف کن مودمتو دوباره کانفیگ کن و ی ip دستی بده به تی وی انشاالله حل خواهد شدنقل قول:
برای حذف گوشی هم از مسیر زیر برو
Menu > network > allshare >
منون از زحمات شما.نقل قول:
اگر امکان داره کمی واضح تر توضیح بدین ممنون میشم . البته بنده از لیست allshare tv مدل دستگاه رو حذف کردم و نشد .
دوست عزیز کجاشو متوجه نشدی تا واست توضیح بدم؟نقل قول:
درضمن شما از این ارتباط چه استفاده ای میخای بکنی؟
هدفتون پخش مدیا از گوشی روی tv هست دیگه؟
سلام
من هم تونستم با گرفتن جدیدترین ورژن این نرم افزار از خود سایتش و گرفتن آخرین نسخه Java از این نرم افزار روی ویندوز سون 64 بیتی برای تلویزیون سامسونگ F8000 استفاده کنم با یه مودم ای-دی-اس-ال Wifi دار ZyXEL (فقط می بایست توی پوشه نرم افزار 64 بیتیش رو اجرا کنم و اون شرتکاتی که توی منوی استارت بود اصلا باز نمیشد)
All Share خود سامسونگ رو هم گزفتم ولی گاهی قطع و وصل میشه و همین Serviio برای من بهتر باز میشه
راهی هست که بشه مستقیم تصویر مانیتور رو هم روی تلویزیون نمایش داد ؟ با Miracast و روی ویندوز غیر از 8.1 ؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
اگر منظور تان دیدن فیلم - عکس و یا موسیقی است شما می توانید از برنامه allshaer استفده کنید ولی اگر می خواهید دکستاب کامپیوتر را در تلویزیون ببینید باید دو عدد وایر لس hdmi بخرید که یکی را به تلویزیون و دیگری را به لپ تاپ تان وصل کنید
برای بهتر فهمیدن مطلب اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
به این تایپیک بروید و از مطلب آن هم استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
نه دیدن عکس و موسیقی و فیلم که با همین نرم افزار معرفی شده توی این تایپیک حل شد
قیمت وایرلس HDMI چه قدر هست ؟ توی ایران گیر میاد ؟
سرعت و قدرت ارسال اطلاعاتش در حدی هست که بشه فیلم با کیفیت سه بعدی باهاش پخش کرد ؟
دوست عزیزنقل قول:
از قیمت خبر ندارم ولی فکر می کنم در بازار علاالدین باشد و فکر کنم بتوانید از این سایت هم خرید کنید
سلام.من برنامه SERVIIO رو نصب کردم ولی وقتی بازش میکنم چراغ بغل ip address قرمزه! چرا؟
چرا چراغ ip address قرمزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
مراحل را مو به مو از پست اول انجام بدهید و از پستهای دیگر همین تایپیک هم استفاده کنید
اقایون یکی از دوستامون گفتن برا نمایش زیرنویس با SERVIIO باید تیک ساب تایتل رو توی برنامه سریو فعال کرد کجاست تیکش..؟؟؟؟؟؟ راهی داره بدون غیرفعال کردن فایروال نود 32 بشه وصل شد چو هر سری باید فایروال رو غیر فعال کنم لطفا از برنامه نود 32 توضیح بدین کجا باید برم و چیکار کنم....اقایون زیرنویسه مهمتره کجا باید فعال کنم توی برنامه SERVIIO (بلدم بپسبونمش به فیلم اما میخوام اگه بشه جدا باشه و نشون بده)؟؟؟؟
اقایون من الان برنامه ال شیر رو نصب کردم اما بیشترمواقع یوهو ارتباط قطع میشه یکی اموزش میده چیکار کنم؟؟چه طوری ای پی تلوزیون رو به نود32 بشناسونم که نخوام هی فایروال رو دیسیبل کنم لطفا کمک کنه یکی :n28::n28::n28::n28:
دوست عزیزنقل قول:
این یک قاعده است که وقتی شما در حال استفاده از این کاربرد هستید باید اگر آنتی ویروس تان عکس العمل نشان می دهد آن را غیر فعال کنید.
اقا من مشکلم با انتی ویروس هستش هر وقت فعال هست آل شیر من کار نمیکنه و غیره فعال میکنم مشکل حل میشه چه کار کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
این یک قاعده کلی است که زمانی که شما از آنتی ویروس استفاده می کنید باید آنتی ویروستان غیر فعال باشد چون بعضی از آنتی ویروسها با درگاه های ورودی عکس العمل نشان می دهند.
سلام دوستان
میشه از این برنامه allshare روی led سونی w904 برای دیدن فیلم با زیرنویس هم استفاده کرد؟ ممنون میشم کمکم کنید چون این مدل را خریدم و خیلی زده تو ذوقم چون زیرنویس را به حالت علامت سوال میشناسه
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
قابلیت allshare را فکر نکنم در سونی بشود بکار گرفت از راه حل زیر استفاده کنید
از این تایپیک استفاده کنید
سلام
دوستان کسی میدونه چطور گوشی رو میشه به tv وصل کرد ؟؟؟ (بدون سیم)
این فسمت screen mirroring allshare چطور میشه باهاش کار کرد ؟؟
تا این قسمت پیش رفتم که گوشی و tv به هم وصل شدن اما اتفاق خاصی نمیافتد !!!!!!!!!!!
یه لحظه هم رو tv زد در حال بار گذاری اما 30 دقیقه هم موندم هیچی به هیچی !!! ؟؟؟
جریانش چیه ؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
دوست عزیزنقل قول:
ازاین تایپیک استفاده کنید
بله حالا راه حل چیه؟نقل قول:
یک سوال دیگه؟
من موقهی که هر دو ستگاه رو به یک شبکه وصل میکنم همراش اینترنتم فعال میشه و موقعی که یک آهنگ یا فیلم رو تی و میبینم از اینترنتم که استفاده نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید کابل اینترنت را از مودم وایرلستان جدا کنید و یا حتی کابل متصل باشد اصلا ربطی به اینترنت ندارد و از دیتا آن هم استفاده نمی شود بلکه فقط بصورت wifi از مودم استفاده می شود.
باسلام
آیا کسی اطلاع داره که برای ویندوز XP مانند گوشی نرم افزار Screen mirroring وجود دارد یا خیر؟ هدف این است که از این طریق صفحه مانیتور Laptop را توسط wifi و بدون استفاده از کابل در روی تلویزیون Smart مشاهده کنیم. این موضوع متفاوت از File sharing می باشد که توسط نرم افزارهایی مانند Serviio قابل انجام است. اگر چنین قابلیتی وجود داشته باشد مثلاً می توانیم از Laptop به اینترنت وصل شویم و صفحات مرورگر را روی تلویزیون با ابعاد بزرگتری ببینیم و یا فایل Word را در Laptop باز کنیم و تصویر آن را تلویزیون مشاهده کنیم. در واقع برای من مشکلی وجود دارد و آن این است که Laptop اینجانب فقط مجهز به پورت VGA و S-Video می باشدکه هیچیک در تلویزیون smart سامسونگ سری 8 وجود ندارد (در تلویزیون پورت های HDMI و RGB وجود دارد). یعنی از طریق کابل مستقیماً و بدون واسطه نمی توان Laptop را به تلویزیون متصل کرد. حال به دنبال راه حل از طریق wifi هستم. از دوستانی که در این رابطه بتوانند راهنمایی کنند پیشاپیش تشکر می شود.
دوست عزیزنقل قول:
اگر بخواهید بصورت کابل استفاده کنید می توانید از مبدل هایVGA و S-Video به hdmi یا av و یا کامپونت استفاده کنید و از طریق بی سیم از مطلب این پست استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
اینجا
باسلام
ضمن تشکراز پاسخ ارائه شده به نظر می رسد که باید از طریق مبدل پورت ارتباط Laptop با تلویزیون را برقرار کنم. عجیب است که چرا سامسونگ در تلویزیون های smart جدید پورت VGA قرار نداده. اما در نسل تلویزیون های LCD سامسونگ این پورت وجود داشت. به نظر شما از نظر کیفیتی و قیمتی چه مبدلی مناسب تر است؟
دوست عزیزنقل قول:
ازنظر شکل ظاهری و قیمت متفاوت است باید از نزدیک و بر اساس بودجه تان تهیه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان من برای قابلیت all share باید حتما تلویزیون و گوشی رو هر کدوم جدا گانه به مودم وصل کنم از طریق وایرلس بعد از طریق گوشی فایل ها رو به تلویزیون بفرستم
راهی هست که مستقیما گوشی رو به تلوزیون وصل کرد تا دیگه این وسط مودم واسطه نشه؟
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار از این تایپیک استفاده کنید
سلام دوست عزیز بنده یک تلویزیون LED اسمارت سامسونگ 40 اینچ دارم که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق LAN و وای فای را داراست و همچنین دارای All Share نیز میباشد بنده وایمکس یو اس بی ایرانسل و همچنین مودم روتر D Link با 4 خروجی و یک ورودی LAN و قابلیت وای فای با دو آنتن دارم دیروز هم یکعدد وای فای یو اس بی مخصوص ----- با مشخصه N WLAN 802.11 RLINK خریدم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم قابلیت وای فای درست کار میکنه یعنی گوشی با استفاده از وای فای این مودم و از طریق اینترنت وایمکس کانکت میکنه ولی وقتی روتر رو با کابل LAN به تلویزیون وصل میکنم کانکت نمیشه همه چیز درسته مثلا چک IP و DNS و GetWay همه تیک OK میخوره ولی دسترسی به اینترنت ضربدر قطع میخوره لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اول شما مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و اینکه چه دستگاهی را میخواهید به تلویزیون وصل کنید یعنی موبایل یا لپتاپ و یا هر وسیله دیگر
سلام می خواستم بدونم این نرم افزار بر روی سری ال سی دی سامسونگ -- قابل اجرا هست یا خیر . با تشکر فراروان از شما
روی هر نوع tv که دانگل داخلی یا ورودی کابل Lan داشته باشه قابل اجراستنقل قول:
Sent from my LT18i
سلام
در خواست کمک از دوستان........ من ال ای دی اسمارت سامسونگ دارم و می خوامAllShare
گوشیمو به تلوزیون کانکت کنم و دانگل وافای هم ندارم ... فقط یه مودم روتر ADSL دارم ومدلش Dlink 2750 دو انتنه و چهار تا پورت Rj45 یا همون شبکه داره حالا می خوام مودم را به تلوزیون متصل کنم ولی تلوزیون در قسمت سورس یا منبع اصلا مودم را نمیشناسه ، اینترنت adsl هم فعلا ندارم.....در قسمت تنظیمات شبکه اتصال مرحله اول یا همون مودم انجام میشه و در قسمت چک شبکه مینویسه اینترنت متصل نیست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با سلام
من led ua40c5550 دارم
از طریق کابل لن به مودم و کامپیوتر با ویندوز xp وصله
حالا چجوری تلویزیون رو به ویندوز بشناسونم و بعد فیلمها رو تو تلویزیون بتونم ببینم؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام
دوستان خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید من تلویزیون LG-LW98000 و لپ تاپ LENOVO -Y500 و تبلت مارشال ME-711 و گوشی LG-G2دارم که همه انها وای فای دارند .
حالا چطور می تونم به شکل بیسیم این وسالی را با تلویزیون ارتباط بدهم مثلا بازی تبلت را روی تلویزیون نمایش بدم و غیره...
راستی مودم وایرلس D-LINK2730U هم دارم
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید برای این منظور از ارتباط Wi-Fi Direct - Miracast - WiDi - Tag On از سایت زیر استفاده کنید .
دوستان من هم همین مشکل رو دارم
لب تاب و تی وی رو به مودم وایرلس به صورت بی سیم وصل می کنم البته تنظیمات آی پی tv رو یک بار به صورت دستی و یک بار خودکار وارد می کنم ولی
نه در نرم افزار smart share نه در media player نه در Mezzmo نه در wild media server نه در plex media server نمی تونم ارتباط با تی وی داشته باشم؟
مشکل من از کجاست؟
دوست عزیزباید فایروال و یا آنتی ویروس را غیرفعال کنید.از این تایپیک استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تی وی من lg هست ولی نرم افزار برای سایت سامسونگ و محصولات این شرکت هست!! دانلود کنم؟نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز
شما می توانید برای این منظور از ارتباطWi-Fi Direct -Miracast -WiDi -Tag On از سایت زیر استفاده کنید .