من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
Printable View
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
باید داریکت ایکس نصب کنی.نقل قول:
اگه نشد توی سرچ ویندوزت فایل binkw32.dll تایپ کن و وقتی پیدا کردی از روش کپی بگیر ببر توی پوشه های بازی اونجای که کرک رو ریختی پیستش کن.
بازی مس افکت3 رو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DX کامپیوترت رو به روز کن...نقل قول:
کاری که گفتی رو انجام دادم/بازی رو اجرا میکنم ولی بعد از تموم شدن فیلم بازی میخاد وارد بازی بشه صفحه همینجوری سیاه میمونه/علتش چیه؟نقل قول:
دوستان سیو من دقیقا توی این مسیر قرار داره E:\Users\Arsenal\Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save\John_12_Soldier_130812ولی نمی تونم import کنم توی همه ی سایت های خارجی هم یه سرچی کردم ولی نشد در ضمن شفرد همراه تمام افرادش زنده موندن تمام dlc ها رو با موفقیت تموم کردم
لطفا کمک کنید یه جا خوندم که ea داره این مشکل رو بررسی میکنه
اگر کسی راهی بلده لطفا راهنمایی کنه تا الان باید بازی رو تموم میکردم ولی تا در ست نشه بازی رو شروع نمیکنم راستی سیو های داخل بعضی سایت هارو هم نمی تو نه import کنه البته یه سیو داشتم که اون رو import کرد ولی بازی تموم نشده بود و خیلی قدیمی بود
چقدر حرف زدم شرمنده چون مهم بود :41::19:
اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو بریز، تموم جزئیات و رزولوشن بازی رو تا ته بکش پایین ببین توی بازی میره یا نه اگه نرفت مشخصات دقیق سیستمت رو بگذار....نقل قول:
کرک رو ریختم ولی بازم نمیادنقل قول:
مشخصات سیستمم:
cpu:amd 840 x4
vga:sapphire6770
ram:2*2 ddr3
ورژن درایور کارت گرافیکت چیه لازم نیست جزئیات رو پایین بیاری سیستمت خوبهنقل قول:
فکر کنم آخریش 12.2 باید باشه
آخرین ورژن رو از سایتش گرفتم و نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشتنقل قول:
دوستان من نسخه ی awesome رو از لینکهایی که توی صفحه اول تاپیک گذاشتن دانلود کردم، حجمش حدوداً 10.5 گیگ شد، لینکها واسه سایت peeje هستن، مگه نسخه ی awesome نباید حجمش بیشتر باشه؟ ظاهراً نسخه ی بلک باکس هست، درسته؟ نمیشه کاریش کرد؟
ممنون
همین طور که دوستمون گفت سیستمت مشکل خاصی که نداره ولی ممکنه مشکل از خود بازی باشه به نظرم روی یه سیستم دیگه تست کنی ضرر نداره چون ممکنه اصلا بازی خراب باشه!!نقل قول:
کسی جواب سوالای منو میدونه؟نقل قول:
خب شما که دانلود کردید ،نصب کنید ...نقل قول:
تو بازی معلوم میشه چه نسخه ایه هسش...:46:
:19:نقل قول:
ما هم دل داریم الان همه بازی رو تموم کردن به جز من.
بچه ها کسی نسخه black box این بازی رو نصب کرده ببینه مشکل داره یا نه؟
ممنون، ولی تو بازی از کجا بفهمم چه نسخه ایه؟!نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره. فقط یکم کیفیت فیلم های بازی رو آوردن پایین تا حجم کم بشه.نقل قول:
حتما باید دی ال سی from the ashes رو داشته باشه...:20: (نسخه Awesome ک دی ال کردید)نقل قول:
من یه مشکل خیلی بدی دارم که بدجوری رفته رو اعصاب اونم اینکه هنگامی در این ماموریتی که عکسش زیره قرار دارم همین که شروع به شلیک میکنم بازی وای میسته و به نوعی فریز میشه و بعدهم از بازی خارج میشه:41:
خیلی دلم میخاد بازی رو ادامه بدم ولی به خاطر این مشکل ک.فتی بدجوری حالم گرفته شده است.
خواهشا یه راه حلی چیزی:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خط تیره هارو از وسط حرفای وطن دانلود حذف کنید.
اقا من این بازی رو از سایت میهن دانللود کردم با حجم 10 گیگ ولی بازی فایل نصب نداره باید چکار کنم
شما کرکت رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین مشکل رفع میشه...نقل قول:
دقیقا چه فایلهایی و با چه فرمتی توی پوشه_ی دانلودی شما هست؟نقل قول:
درود.نقل قول:
بازی من همه چیزش درست بود فقط چند مرحله که بازی کردم خود به خود زیرنویس های بازی روسی شد، برای همین کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم، ولی متاسفانه به جای درست شدن مشکل، بدتر همه متنها و نوشته های بازی حتی داخل منو هم روسی شد!
ممنون میشم کمک کنید.
با سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
من نسخه ای از بازی رو دارم که هم زیرنویسش انگلیسی هست و هم توی فولدرهاش dlc رو داره.ومن این لینک رو هم دانلود کردم:
حالا میشه بگید دقیقه باید چکار کنم که dlcها باز بشن؟
دوتا فایل تو این هست که یکیش تو پوشه ای هست به اسم اورجنال .البته اسم هر دوتا فایل یکی هست.
تورو خدا قدم به قدم بگید که باید چکار کنم.هرچی این صفحه های قبل رو خوندم متوجه نشدم
__________________________________________________ ______________نقل قول:
اینم اضافه کنم که من هر دو فایل رو تو شاخه BIOGame\CookedPCConsole
کپی کردم و رفتم تو بازی و f12زدم ولی کنار صفحه پایین سمت راست چیزی نگفت(منظورم اینه چیزی نشون نداد که بگه آنلاک شده) چکار کنم حالا؟
سلام . دوستان من بازی رو از سایت ----------.com دانلود کردم . تقریبا 13 گیگ و ... . کرک هم نصب کردم . آخرین درایور کارت گرافیک و dx و physix و ... هم نصب کردم . به محض اینکه بازی رواجرا می کنم با این پیغام روبرو می شم .
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: MassEffect3.exe
Application Version: 1.0.5427.1
Application Timestamp: 4f28564a
Fault Module Name: MassEffect3.exe
Fault Module Version: 1.0.5427.1
Fault Module Timestamp: 4f28564a
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0001dc63
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
مشخصات سیستم رو هم براتون می نویسم لطفا راهنمایی کنید
cpu 760 i5
8gb ram
vga 250 gts 1gb ddr3
بریا فعال کردن dlc _ها فقط کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تعویض کنید...نقل قول:
اگر هم زیان بازی انگلیسی نیست شما پک زیان انگلیسی رو دانلود کن ولی اگه زیان بازی روسی هست فقط کافیه توی پوشه :
کد:\BIOGame\CookedPCConsole
فایل اصلی BIOGame_RUS رو پاک کنید و فایل BIOGame_int رو به BIOGame_RUS تغییر بدین...احتمالا تمام ماموریتهای بازی به جز prime EDEN انگلیسی میشه....
به طور دقیق که چیزی نمیشه فهمید ولی ظاهر اخطارش میخوره که کرکت مشکل داشته باشه شما هم کرک رو از لینک بالا عوض کن ببین درست مشه!!نقل قول:
سلام
من وقتی میخوام بازیو اجرا کنم صفحه سیاه میشه.ولی همینطوری میمونه دیگه!تو بازی نمیره؟!
مشخصات سیستمم
cpu:AMD x4 620
ram: 4g
vga: GeForce 8500 Gt 1g
ببینید کارت گرافیک شما ضعیفه ....نقل قول:
حالا اگه ضعیف بودن کارت رو بزاریم کنار...آپدیت کردید ؟
روش پست زیر رو امتحان کن ، ببین درست میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6893872&postcount=63
سلام دوستان من داشتم راحت بازي رو اجرا وبازي ميكردم تا اينكه ديشب بازي دچار مشكلي شد كه عكسشو براتون گذاشتم. هر وقت ميخوام وارد بازي بشم اين ارور رو ميده
درايو كارت گرافيك خودم رو هم كه 5500 ATI Radeon هست رو اپديت كردم مشكل درست نشد
خواهشا كمكي برسونيد در ضمن تو قسمت MassEffect3Config جلو ورژن كارت گرافيكم خالي هست چيزي ننوشته
اينم عكس
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آخرین ورژن nvidia phsyx رو دانلود ونصب کن ببین درست میشه...نقل قول:
اخه كارت گرافيك من كه جيفورس نيست نشد كه بشه
فکر نکنم ضعیف باشه.تمام بازیهارو بدون مشکل تا الان بازی کردم.آپدیت میکنم شاید مشکل حل شدنقل قول:
مهم نیست!نقل قول:
کلا نرم افزار nvidia phsyx جزء اساسی ترین نرم افزراهای مورد نیاز اجرای بازیهاست...البته منم قول نمیدم که ایرادت دقیقا از این باشه ولی در رابطه با این اخطار اولین قدم نصب همین برنامه_ست.
سلام دوستان
من این نسخه از بازی را نصب کرده ام
Mass Effect 3.v 1.0.5427.1 + 3 DLC
منوی بازی به زبان روسی است ولی به زبان انگلیسی حرف می زنند و زیر نویس روسی داره
می شه این ها را عوض کرد که منو کلا انگلیسی بشه؟
به روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنید امیدوارم جواب بده:46:نقل قول:
ممنون دوست عزیز درست شدنقل قول:
دستتون درد نکنه
سلام
من در بازی در یک قسمت اول بازی در یک سفینه گیر افتادم و شخصیت بازی اصلا حرکت نمی کنه
بعد از پیگیری متوجه شدم چون تا حالا اصلا از این سری بازی ها استفاده نکردم و save های سری قبلی را ندارم دچار این مشکل شدم
اگر امکانش هست یک لینک از save های سری قبل + نحوه و محل قرار دادنشون ارایه بدین
با تشکر
سلام
من بعد از برگشتن از مریخ و بازگشتن به سفینه نرماندی گیر کردم
هر 6 طبقه نرماندی را گشتم و و با هه آدم ها صحبت کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
چی کار کنم؟
ممنون