سلام دوستان الان آخرین ورژن آندرویدی که اومده چبه مال من4.1.2هست
Printable View
سلام دوستان الان آخرین ورژن آندرویدی که اومده چبه مال من4.1.2هست
آخرین رام 4.3 هست و هنوز کیت کت نیومدهنقل قول:
الان چطوری میتونم 4.3 کنم من؟نقل قول:
از خود سایت سامسونگ رامتون رو براساس منطقه دانلود کنین بعد نصبش کنید یا از خود تبلت گزینه چک آپدیت رو بزنید ببنید رام جدید برای دانلود آماده می شودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فقط یه سوال داشتم منظورتون از چک آبدیت همین عکس زیر هست همینه آبدیتـش؟نقل قول:
باید این قسمت که فلش کشیدم رو بزنید بعد اگه آپدیتی باشه به شما اعلام می کنه برای دانلود و نصبنقل قول:
الان رفتم بعدابنکه این تیک رو قبول کردم اگه ابدیتی باشه اعلام میکنه؟یا خودکار ابدیت میشه؟
حجم ابدیت چقدره؟اگه به هر نحوی ابدیت قطع بشه دستگاه خرابه؟
بله اعلام میکنه اگر اتوماتیک دانلود کنه (فکر کنم) 600 تا 700 مگ بشه ولی اگه از سایت بخواهین دانلود بکنین 1.5 گیگ میشه خیر ممکنه سرعتتون پایین باشه یا سایتش مسدود باشه به هر حال تا فایل آپدیت کامل نشه نصب انجام نمی شهنقل قول:
اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که تبلت گلکسی نوت 10.1 نسخه 2014 را به تازگی خریدید یا تجربه استفاده از این محصول را برای مدتی نسبت طولانی دارید (منظورمان از زمان ارائه این تبلت تاکنون) خود را برای یک تجربه بهتر آماده کنید. منظورمان کدام تجربه است؟ به نظر شما چه تجربه ای بهتر از استفاده از آخرین نسخه اندروید روی این تبلت است. بله درست حدس زدید براساس اطلاعات ارائه شده شرکت سامسونگ به تازگی فایل بروزرسانی این تبلت به نسخه 4.4.2 را ارائه کرده است و کاربران دارنده این تبلت به راحتی آن را بروزرسانی کنید.
البته در ابتدا این فایل بروزرسانی برای نسخه Wi-Fi در کولومبیا (SM-P600) ارائه شده است ولی تا مدتی مناطق دیگر هم بزودی نسخه جدید اندروید را دریافت می کنند. در نسخه جدید اندروید امکانات جدیدی مانند نوار ابزار تعیین وضعیت سفید رنگ، پشتیبانی از پرینتر بی سیم، امکان دسترسی راحت تر به دوربین در صورت بسته بودن دستگاه، امکانات پیشرفته برای تنظیمات صدا و موارد کاربردی دیگر اضافه شده است. برای بروزرسانی تبلت خودتان کافی به بخش تنظیمات Settings بروید و در بخش General وارد بخش About phone بشوید و در بخش Software updates menu تبلت خود را براحتی بروزرسانی کنید. البته همانطور که گفتیم باید مدتی صبر کنید تا بروزرسانی برای منطقه ما ارائه شود.
اینهم یه خبر داغ که امروز اومده
لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه جدیدترین بروز رسانی ها قبلا نصب شده اند چرا؟؟نقل قول:
اخرین ورژن 4.3 هست رام شما برای کدوم منطقه هستنقل قول:
خوب معلوم شد مدل دستگاه شما N8000 هست و آخرین ورژن رام 4.1.2 هست ولی دستگاه من مدل 2014 هست SM-P60آخرین رامش 4.3 هست برای دستگاه شما سامسونگ گفته رام جدید که 4.3 هست میده ولی معلوم نیست کی بیادنقل قول:
آقا بازیای دیتا دار مثل gangstar rio وasphalt رو چجوری نصب میکنید؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
اقا این سوال منم هست الان اسفالت رو نصب کردم دیتا رو هم ریختم ولی تو بازی میرم میندازه بیرون
فارنت: تبلت پرچمدار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ همراه با گلکسی نوت ۳ با اندروید ۴٫۳ عرضه شد و حالا آپدیت اندروید ۴٫۴ امکانات و بهینهسازیهای حیاتی را برای آن به همراه آورده است.
تبلت گلکسی نوت ۱۰٫۱ نسخه ۲۰۱۴ با سه گیگابایت رم و پشتیبانی از قلم S-Pen تبلت پرچمدار ۱۰٫۱ اینچی سامسونگ محسوب میشود که در اندروید ۴٫۳ با کندی و لگ گاه و بیگاه همراه بود اما سامسونگ به تازگی عرضه آپدیت اندروید ۴٫۴ را با رفع بسیاری مشکلات آغاز کرده است. البته این آپدیت فعلاً تنها برای نسخه P600 وایفای تنها عرضه شده است اما انتظار داریم که به زودی عرضه آپدیت برای نسخههای P601 3G و P605 LTE نیز آغاز شود. از جمله تغییرات این آپدیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش سرعت کلی و کاهش چشمگیر لگ و کندی
- عمر شارژ بسیار بهتر در حالت استندبای
- رفع تأخیر در روشن شدن صفحه و آنلاک کردن تبلت
- آیکنهای سفیدرنگ نوار وضعیت
- میانبر جدید برای دوربین در صفحه قفل
- کشوی نوتیفیکیشن جدید بهینه شده برای تبلت ۱۰ اینچی
- نوار مالتیویندو جدید شبیه به سری گلکسی تب پرو
- بهینهسازی اپلیکیشن S Note و Scrapbook
- بهینهسازی نمایش رنگها در صفحهنمایش
- تغییرات ظاهری در رابط کاربری تاچویز
البته متأسفانه امکانات اختصاصی تبلت گلکسی نوت پرو ۱۲٫۲ مانند صفحه جدید مالتیتسکینگ، اپلیکیشنهای آفیس Hancom و کیبرد جدید در این آپدیت حضور ندارند اما اگر با روت کردن آشنا باشید میتوانید این امکانات را به صورت دستی به تبلت اضافه کنید.
الان یک هفته ای هست که با 4.4 روی Note Pro 12.2 بعنوان پرچمدار نوظهور و ابرقدرت محصولات سامسونگ! :n15: دارم کار میکنم و این ادعاهای بالا خیلی اغراق آمیز و دور از واقعیت بنظر میادنقل قول:
اصلا فکر کنم کسی که اینا رو نوشته خودش یکبار هم با 4.4 برای یکربع کار نکرده و فقط زده توی کار ترجمه
- لگ و کندی گاهی بی جهت به 10 ثانیه هم میرسه و عملا هیچکاری با تبلت نمیتونید بکنید! خوبه من نه روت کردم و نه اهل بازی با تبلتم و 4 تا برنامه ی کاربردی عادی روی این نصب دارم
- وضعیت نگهداری شارژش در 4.4 هم اونقدر وخیمه که خودتون در رویووهای دقیق و تخصصی Notebookcheck میتونید ببینید تا دود از سرتون بلند بشه و مقایسه کنید با 4.3 در 10.1 (حتی در استندبای و یا بیکاری هم ...؟!)
- راجع به میانبر جدید دوربین در ص قفل بار اوله همچین چیزی می شنوم چون چنین چیزی هنوز ندیدم!:n13:
- S Note هم که گاهی چنان در تشخیص دستخط گند میزنه که جلوی دیگران باعث آبروریزی و تمسخر میشه و البته معمولا با ریستارت درست میشه:n27:
- آفیس Hancom هم هفته ی قبل بد نبود کار میکرد اما وقتی آپدیت شد دیگه کلا از کار افتاده و تا میزنید روی ایجاد سند جدید و یا سند جاری یا اصلا هر چی ، سریع و بدون هیچ پیغامی می پره بیرون:n04:
بله اینست 4.4 ! شما هم منتظر آمدنش باشید و فعلا با رؤیای کار با اون رو در خوابهاتون لذت ببرید چون بعد از اومدنش مثل من حسابی کف برُ خواهید شد ... ! :n28:
دوستان بازی آسفالت 8 رو ریختم فایل دیتا رو هم با پوشه اش کپی کردم در پوشه obbولی میرم تو بازی مینویسه چکینگ لاینسس بعد میپره بیرون.میدونید اشکال از چیه؟تبلتم مدلش N8000
اول بازی رو نصب کنید بعد دیتا رو کپی کنید
سلام
دوستان برنامه Samsung kies رو ریختم روی لپ تاپ و بعدش تبلت رو وصل میکردیم شناسائی میشد اما بعدش که Samsung kies رو اپدیت کردیم وقتی تبلت رو با کابل USB وصل میکنیم
دیگه سیستم تبلت رو شناسائی نمیکنه و امکان انتقال فایل فراهم نیست! .... چطور مشه مشکل رو حل کرد ؟
ممنون میشم یه راه حل ارائه بدید ... لپ تاپ به هیچ عنوان با کابل USB تبلت رو شناسائی نمیکنهنقل قول:
ابدیت رو پاک کنید
اپدیت 4.4.2 KitKat برای این تبلت دیروز لیک شده . بعضی برنامه هاش ورژن قدیمیه چون هنوز کامل نیست ولی خب به زودی نسخه رسمی و FINAL میاد .
برای تبلت n80000 این ابدیت اومده یا نه؟؟؟
هنوز آپدیت جدیدی نیومدهنقل قول:
منظورم ابن نبود 2 پست قبلی که دوستمون گفت قرار ابدیت 4.2.2بیاد برای مدلn80000میاد یا نه؟
بله آپدیت 4.4.2 برای n8000 می آد فعلا در حال تست فریم وار هستندنقل قول:
فریمور تستش اومده من نصب کردم مشکلی هم ندارم ولی همونطور که گفتم بعضی امکانات هنوز اضافه نشده مثل Note pro , Air command و ...
چرا سامسونگ اینقدر بد تبلتهاش رو ساپورت میکنه
هنوز برای n8000 هیچ اپدیتی مدتهاس که نیومده و روی 4.1.2 مونده :n15:
دوستان خبری از کیت کت 4.2.2 برای n80000 نشد؟؟
ابدیت برای گلگسی نوت8 اومد ولی هنوز برای 10.1 خبری نشده
فعلا که هنوز خبری نیستنقل قول:
اندروید ۴.۴ کیتکت را برای تبلتهای Galaxy Note 10.1 نسخه ۲۰۱۴ و Galaxy Note منتشر نموده است. این بروزرسانی فعلا برای نسخههای LTE تبلت ۱۰ اینچی سامسونگ ارائه نشده و فقط کاربران نسخه وایفای می توانند از آن بهره ببرند.
شاید بسیاری از کاربران تصور میکردند که سامسونگ آنقدر مشغول تعویض خط تولید تبلتهای خود به نمایشگرهای AMOLED است که دیگر دستگاههای قبلی خود را فراموش کرده است. اما اقدام اخیر سامسونگ در بروزرسانی تبلت ۸ اینچی سری نوت نشان داد که کمپانی کرهای همچنان از دستگاههای قدیمی خود پشتیبانی میکند. در همین راستا گلکسی نوت ۸ سامسونگ که زمانی سردمدار تبلتهای با اندازه متوسط بود جدیدترین نسخه اندروید را دریافت کرده و تبلت گلکسی نوت ۱۰.۱ جدید این کمپانی نیز به اندروید کیتکت بروزرسانی شده است.
بروزرسانی جدید گلکسی نوت ۱۰.۲ نسخه ۲۰۱۴ عملکرد بهینهتر، پشتیبانی از پرینت بیسیم، آلبوم تمام صفحه، میانبر جدید دوربین، آیکونهای سفیدرنگ نوار وضعیت، کنترلهای صوتی پیشرفته، امکان تغییر لانچر هُم و اپلیکیشن پیامک و بهبودهایی در پایداری را برای این محصول به ارمغان میآورد.
در مورد نوت ۸ نیز احتمالا شاهد عمر باتری بیشتر، پشتیبانی از آلبوم تمام صفحه بر روی صفحه قفل، پشتیبانی از پرینت بیسیم و... باشیم.
به زودی دارندگان این تبلتها میتوانند از طریق منوی تنظیمات در منوی General و در بخش About Phone با فشردن دکمه Software Update دستگاه خود را به سیستم عامل جدید اندروید بروزرسانی نمایند.
من خودم تست کردم ولی خبری هنوز نبود
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز خبر رو یه بار دیگه بخون چی نوشته . نوشته مدل 2014 نه 2012 که ما داریم یا همون N8000
1 ماه و خرده ای هست که با 4.4.2 دارم کار میکنم و بشما قول میدم راجع به اون خیلی داره بزرگنمایی میشه طوریکه انگار یک سیستم عامل جدیده! شاید یک عده کار با اندروید دلشون رو زده و دارند خیالبافی می کنند ... :n13:نقل قول:
عملکرد بهینهتر، پشتیبانی از پرینت بیسیم، آلبوم تمام صفحه، میانبر جدید دوربین، آیکونهای سفیدرنگ نوار وضعیت، کنترلهای صوتی پیشرفته، امکان تغییر لانچر هُم و اپلیکیشن پیامک و بهبودهایی در پایداری را برای این محصول به ارمغان میآورد.
حتی شاید بعضی ها بعد از آپگرید، پشیمون شده و تاپیک بزنند که چطور دانگرید کنند!:n02:
برای n8000قراره بیادنقل قول:
نقل قول:
خوب من هم مدل 2014 دارم
یعنی مدل 2014 4.4.2 هنوز نداره ؟ ماشالا سامسونگ :n29:
بعد مدیریت بیاد این تاپیک 2014 رو با 2012 جدا کنه دچار اشتباه میشه ادم .
من دارم از 4.3 استفاده می کنم روی 2014 منتظر 4.4.2 هستمنقل قول:
4.4.2 رسمی برای N8000 اومد .