ممکنه ایراد توی نسخه های قبل بوده باشه.
بدون این برنامه نقش نوار پایین چی هست؟کارکردی داره؟
ممکنه ایراد توی نسخه های قبل بوده باشه.
بدون این برنامه نقش نوار پایین چی هست؟کارکردی داره؟
من اخرین ورژن رو امتحان کردم ...نقل قول:
هم پی و هم اس و هم یو
همشون رو بهم ریخت ...
اون نوار پایین مثلا وقتی دکمه بک رو میزنی روشن میشه بدون این !!
دوستان موقع اپدیت firmware لازم هست بک اپ بگیریم از گوشی ؟ (خود pc companion میگه اطلاعات شخصی پاک نمی شه )
دوست گرامی بهتره شما همیشه و قبل انجام آپدیت یا هر کار دیگری که به احتمال کم از بین رفتن اطلاعات هست، BackUp تهیه کنیننقل قول:
موفق باشین
کسی نبود جواب مارو بده ؟ :(
نقل قول:
سلام
من نسبت به چیپست این مدل معلوماتی ندارم
میشه یکی بگه این چیپست NovaThor U8500 چطوره.
نسبت به انویدیا تگرا 3 و کوالکام
ممنون
سلام دوستان ؛
من هفته پیش گوشی XPERIA P خریدم ؛ وقتی به اینترنت وصل شدم یه پیغام update داد از Build Number 6.0.B.1.564 که الان هست به Build Number 6.0.B.3.184 .
میخواستم بدونم update بکنم یا نه ؟ و چه چیزایی تو این update تغییر میکنه ؟
باتشکر . . . :20:
gemini app manager رو نصب کن.میتونی برنامه هایی که نمیخوای بلاک کنی.البته دقت کن چی رو بلاک میکنی.نقل قول:
راستش یه برنامه ای میخوام که اون اپلیکیشن های اضافی رو که تو بکگراند اجرا میشن رو به طور کامل غیر فعال کنه
مثل Force Stop کردن
با Kill کردن دوباره فعال میشن :(
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
در پناه حق
میتونی آپدیت کنی.اگه عجله هم نداری بزار مستقیم ببری روی نسخه 4 که به زودی میاد.نقل قول:
سلام دوستان ؛
من هفته پیش گوشی XPERIA P خریدم ؛ وقتی به اینترنت وصل شدم یه پیغام update داد از Build Number 6.0.B.1.564 که الان هست به Build Number 6.0.B.3.184 .
میخواستم بدونم update بکنم یا نه ؟ و چه چیزایی تو این update تغییر میکنه ؟
باتشکر . . .
سلام..نقل قول:
دوست عزیز چیپست این گوشی همینطور که گفتید از مدل NovaThor U8500 هست.
که متشکل از پردازنده دو هسته ای Cortex A9 با کلاک 1GHZ
و پردازنده گرافیکی Mali-400mp1
از نظر پردازنده معماری Cortex A9 در S2 و Galaxy Nexsus عیننا استفاده شده فقط با کلاک 1.2ghz .. خیلی راحت با کاستوم کرنل میتونید هامون 1.2 کنید.
Mali-400mp1 ا در بنچمارک ها نسبت به Adreno 205 قویتر بوده.. خود Adreno 205 بازی هایی مثل Asphalt 7 رو مثل هلو اجرا میکنه خودم تست کردم چه برسه به این که قویتره..
کلا چیپست بسیار قوی هست.
فناوری ساختشم 45nn هست که مصرف باطریشم خیلی کمه.
موفق باشید
کسی هست هم با ایکسپریا پی و هم اس کار کرده باشه.میخوام تفاوت مصرف باتری رو بدونم.کدوم بهتر و بیشتر نگه میداره؟
سلام..نقل قول:
باطریشون تفاوت خاصی نداره.
سونی در اکسپریا P در نمایشگر از فناوری جادوی سفید استفاده کرده برای همین باطری ضعیفتری در نظر گرفته شده. در پست بعدی در مورد این فناوری بخونید.
Xperia P :نقل قول:
ُُStandbye Up to 470 h
Talktime Up to 6 h
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia S :
Standbye Up to 450 h
Talktime Up to 7 h 30 min
بزارید یک توضیحی در مورد فناوری WhiteMagic استفاده شده در این گوشی بدم.
در واقع white magic باعث افزایش Brightness میشه و این یعنی افزایش کارایی
نمایشگر زیر نور خورشید. در عین حال کاهش چشمگیر مصرف باطری.
WhiteMagicبرای اولین بار در XPERIA P استفاده شد و حداکثر توان Brightness برابر با 935 nits که رکورد عالی هست. درخشانترین نمایشگر مطعلق به نوکیا 701 با نور 1000 نیتی میباشد که در زیر نور افتاب تمام رقیبان خودش رو به زانو در اورد.
سونی ادعا میکنه در بین گوشی ها با رزولیشن بالا ( qHD )این گوشی یعنی xperia P درخشانترین نمایشگر موجود را دارا میباشد.البته درست هم هست.
این نشون میده این گوشی هم با کمک فناوی WhiteMagic بهترین عملکرد رو زیر نور خورشید خواهد داشت.
اما سونی چه طور این امکان رو فراهم کرده است؟
با اضافه کردن رنگ سفید به 3 رنگ اصلی یعنی قرمز.سبز. ابی یعنی نمایشگر RGB رو به RGBW تبدیل کرده..
این باعث میشه رنگها بسیار درخشنده و مصرف باطری بسیار حدود 50% کاهش پیدا کنه.(حالا میشه فهمید چرا سونی از این مقدار باطری برای این گوشی استفاده کرده)
اما این ویژگی معایبی هم داره:(دقیقا هامون معایبی که در نمایشگر NOKIA 701 وجود داشت.)
کاهش کنتراست نمایشگر و همینطور زاویه دید نسبتا ضعیف و همینطور به دلیل Brightness نسبتا بالا
رنگها کمی سرد هستند.
در کل نمایشگر این گوشی جز بهترین نمایشگر ها هست. در بین خانواده XPERIA 2012 درخشانترین نمایشگر رو دارا هست با نور 935 نیتی دومین نمایشگر درخشان دنیا بعد از Nokia 701 این گوشی هست که باعث میشه زیر نور خورشید هیچ مشکلی موقع کار کردن با گوشی نداشته باشید.
همینطور رزولیشن qHD این گوشی و تراکم پیکسل 275ppi. در هر اینچ همراه با موتور پردازشی Bravia سونی حرفی برای گفتن نمیزاره.
در مورد صفحه نمایش این ویدئو رو حتما ببینید!
مقایسه با گلکسی اس 2 . گلکسی رنگ ها رو متمایل به آبی و ایکسپریا پی هم رنگ ها رو متمایل به زرد نشون میده ...
اینم یه مقایسه با ایکسپریا اس تو مرورگر و لود بازی و برنامه
به نظرم کیفیت صفحه نمایشش از اس بهتره . رنگ سیاه رو هم خیلی خوب نشون میده
گفتم در تکمیل صحبتهای دوستمون این توضیحات رو هم از فروم همسایه و از کاربر Reza-mit بذارم:
" اصولا صفحه نمایشها برای اینکه رنگ سفیدو نمایش بدن هر سه ساب پیکسل قرمز سبز آبی باهم فعال میشن که انرزی خیلی زیادی مصرف میشه در نمایش رنگ سفید در کلیه صفحه نمایشها.ولی وقتی ساب پیکسل سفید به صفحه نمایش اضافه بشه یعنی سه ساب پیسکل قرمز سبز آبی غیر فعال میشن و فقط یه ساب پیکسل روشنه. اصولا جادوی وایت مجیک به همین میگن.یکی از دلایلش اینه که زاویه دید فوق العاده بهتر از قبل شده و دیگه در زاویه رنگ سفید رنگ پریده نمایش داده نمیشه مثل xperia s یا arc s.و دیگری اینکه مصرف انرژِی نصف شده. من این گوشی رو کلا یخاطر صفحه نمایش بهترش نسبت به xperia s و کل گوشیهای بازار انتخاب کردم.حتی با اوپتیموس 4x هم مقایسه کردم واقعا سرتر بود صفحه نمایش این گوشی. فقط تاثیر این ساب پیکسل سفید در نمایش رنگ مشکی تاثیر گذاشته که یکم از خالصی درش آورده.و در xperia s رنگ مشکی خالص تره.در کل سونی در گوشی جدیدش که میخاد معرفی کنه داره کار بسیار جالبی میکنه که همین وایت مجیک رو در کنار فناوری clear black در صفحه نمایشش بکار میبره که هم رنگ مشکی خالص میشه و هم سفید که میشه گفت هیچ صفحه نمایشی در دنیا همچین قابلیتی برای طبیعی نمایش دادن همه رنگهارو نداره. بازم خدمتت میگم که وایت مجیک انرژی کمتری مصرف میکنه "
رو کاغذ نه...در عمل...نقل قول:
Xperia P :
ُُStandbye Up to 470 h
Talktime Up to 6 h
Xperia S :
Standbye Up to 450 h
Talktime Up to 7 h 30 min
پس با این اوصاف پی بهتر عمل میکنه.
میبینم که دوستای قدیم پیداشون شده...فری....نویزی مایند چطورین؟
سلام حامد جان این سه تا لینک زیر هم نگاه کن بد نیست در مورد مقایسه نمایشگر ها سری NXT سونی
سلام
من تجربه چند هفته ایم با این گوشی رو اینجا میگذارم تا دوستان بتونند راحت تر تصمیم بگیرند.
مزیت هاش از نظر من :
1. کیفیت صفحه تصویر عالیه البته نمیشه بین BRAVIA و Super Amo Led گفت کدوم بهتره و یک بحث سلیقه ای هست ولی به طور کلی میشه گفت BRAVIA رنگ هاش طبیعی هست و Super Amo Led رنگ های مصنوعی داره که باعث جلوه بهتر و قشنگتر عکس میشه که خود من رنگ طبیعی رو ترجیح میدهم مخصوصاً تو فیلم دیدن. (این مورد سلیقه ای هست.)
2. تو زیر نور آفتاب معرکست و بین تمام گوشی های بازار با صفحه نمایش بزرگ ، این گوشی از همه بهتره زیر نور آفتاب + زاویه دید هم به نظر من عالیه به طوری که من توی ماشین به راحت در زوایای مختلف فیلم میدیدم در حالی که صفحه نمایش نوت بوکم اصلاً معلوم نبود هیچی. (اصلاً حس نمی کنید زیر نور آفتاب هستید)
3. کیفیت فیلم برداری خوبی داره و به صورت Full HD است.
4. بدنه خوش دست و با کیفیت بالا که واقعاً از در دست داشتن آن احساس لذت می کنید.
5. زیبایی خاصی داره مخصوصاً قسمت شیشه ایش (این مورد سلیقه ای هست.)
6. بر خلاف اینکه خوانده بودم کیفیت اسپیکرش خوب نیست ، کاملاً بلند و شفاف بود فقط X Louder رو حتماً خاموش کنید. من به راحتی بدون هندزفری توی محیط شلوغ فیلم تماشا می کردم. (نکته : برنامه Equalizer رو هم روی گوشی نصب کردم.)
7. کیفیت صداش داخل هندزفری عالیه و کاملاً بلند و شفافه به طوری که همون هندزفری رو وقتی به کارت صدای 100 هزار تومنی کامپیوتر وصل کردم از نظر بلندی و کیفیت اصلاً قابل مقایسه نبود و خیلی ضعیفتر بود. (با هندزفری پیش فرض خودش بهترین کیفیت رو داره)
8. در مورد باطریش باید بگم درست خیلی قوی نیست ولی به اندازه خودش خوبه فقط دقت کنید طبق دستورالعمل خودش ازش استفاده کنید. من طبق تستی که انجام دادم یک فیلم 1 ساعت رو با اسپیکرش حدود 20% شارژش کم شد و طبق گفته خود سونی میتونه 80 ساعت هم موزیک پخش کنه و توی حالت استندبای هم خوب باطری رو نگه میداره و تنها هنگام مکالمش که ضعف داره و حدود 5 ساعت باطریش تموم میشه + میتوانید یک شارژر همراه سونی با 2000 آمپر رو به قیمت 40 تومان تهیه کنید که کوچیک و تو جیب جا میشه و هر وقت قصد بازی HD یا دیدن فیلم دارید ، اون رو به دستگاه وصل کنید. (نور صفحه نمایش در حالت اتوماتیک قرار داره که طبق گفته خود سونی تا 50% باعث کاهش مصرف باطری میشه)
9. سرعت شارژ شدن گوشی عالیه و تنها یک ساعت طول میکشه که باطری کامل شارژ بشه. (طبق گفته خود سونی با هر ده دقیقه شارژ میتونید یک ساعت تلفن صحبت کنید.)
10. نسبت به مدل های هم قیمت خودش امکاناتی مثل USB ON TO GO ، NFC ، تراکم صفحه نمایش بالا را بیشتر داره. (Usb On To Go بدون نیاز به نصب برنامه ای فلشم رو شناخت و سرعت انتقال اطلاعات هم خوب بود که این مورد میتونه تا حدودی رم خور نبودن گوشی رو جبران کنه + موس ، کیبورد ، گیم پد هم بدون نیاز به برنامه خاصی شناخته شد.)
11.سرعت گوشی واقعاً عالیه و خود من تا حالا هنگ نکردم و وبگردی هم بر خلاف چیزی که خونده بودم سرعت خوبی داره (البته من گوشی رو همون اول کار آپدیت کردم.)
معایب :
1. یک سری مشکلات نرم افزاری مثل نبود Task Manger رو داره که به راحتی میشه با نصب برنامه های مورد نیاز مشکل رو حل کرد. (کافیه بازار آندروید رو بگیرید و بعد با توجه به نیازتون برنامه هایی رو که میخواهید رو نصب کنید.) در آپدیت به آندروید 4 بسیاری از مشکلات نرم افزاریش حل میشه.
2. باطریش میتونست قوی تر باشه که این رو هم با خرید همون شارژ همراه به قیمت 40 تومان حل کنید البته در صورتی که مصرف عادی داشته باشید تا 3 روز شارژ نگه میداره (مکالمه و اس ام اس عادی و مقدار کمی گوشی دادن به موزیک) . فقط دقت کنید طبق گفته راهنماش قبل از روشن کردن گوشی برای اولین بار ، اون رو حداقل 30 دقیقه بزنید به شارژ.
3. یکی دیگه از عیب هاش اینه که وقتی درجه نور رو به آخرید حد میبرید ، کنتراستش میاد پایین و رنگهاش سرد میشه. (تقریباً تا 75% بالا ببرید مشکلی پیش نمیاد.) راه حل این مشکل اینه که درجه نور صفحه نمایش رو بگذارید روی حالت اتوماتیک که در این حالت رنگ های بسیار زنده و دلنشین هستند و وقتی زیر نور خورشید باشید میره بالا که اونجا رنگ های سردش به چشم نمیاد (خود من به شخصه هیچ وقت درجه نور رو بالاترین حد نمیگذارم چون هم توی فضای بسته چشم رو اذیت میکنه و هم سریع شارژ تموم میشه.)
4. در بعضی جاها دیدم نوشته بودند صفحه نمیاش گوشی دائم بدون دلیل خاصی روشن میشه که این مورد ربطی به گوشی نداره و به دلیل برنامه و ویجت های هست که نصب کردید که با نسخه آندروید دستگاه نا سازگاره و باعث این جور مشکلات میشه.
5. عیب دیگه ای که بهش گرفته میشه اینه که فقط میکرو سیم کارت میخوره که به نظر من این عیب نیست و بعد از پانچ کردن سیم کارتتون کافیه دور سیم کارتتون رو نگاه دارید تا هر وقت خواستید بتونید توی گوشی های دیگه هم بندازید (من هر دو سیم کارتم رو پانچ کردم تا هر وقت نیاز به تغییر سیم کارت شد مشکلی نداشته باشم.)
6. یک عیب دیگش اینه که باطری قابل تعویض توسط کاربر نیست که اگه طبق راهنمای گوشی از دستگاه استفاده کنید تا دو - سه سال فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد و این مورد برای من بزرگترین عیبش محسوب میشه. (البته این مورد فقط باعث هزینه اضافی برای تعویض باطری میشه)
7. عیب دیگه ای که بهش گرفته میشه اینه که پردازشگرش میتونست قویتر باشه که در این مورد باید بگم که آندروید هنوز برای دو هسته ای هم به خوبی بهینه نشده و چهار هسته ای ها حتی گاهاً نسبت به پردازشگر های رده پایینتر بدتر عمل کرده و در صورت عملکرد بهتر در حد 20 درصد نسبت به دو هسته ای است و پردازشگر قوی تر تنها باعث مصرف بیشتر باطری میشه از طرفی هم برنامه یا بازی ای رو من تا حالا ندیدم کم بیاره (فیلم Full HD رو بدون کوچکترین مکثی تماشا کردم + GTA III رو برای تست روی بالاترین تنظیمات گرافیکی آوردم.)
8. کیفیت عکس برداریش در شب قابل قبول نیست و میشه گفت در حد متوسط هست البته نسبت به گوشی ای مثل Arc S با 8 مگاپیکسل (البته نسبت به اکثر هم قیمت های خودش مثل Desire HD در سطح خوبی قرار داره.)
کیفیت دوربین این گوشی رو میتوانید توی عکس زیر می توانید ببینید.
کیفیت صفحه نمایش این گوشی در حالت اتوماتیک رو توی عکس زیر می توانید ببینید.
نمونه فیلم برداری این گوشی رو می توانید توی فیلم زیر ببینید.
در پایان مزیت های این گوشی رو نسبت به بقیه گوشی ها در این محدوده قیمت میگم.
مقایسه با GALAXY S Advance
از نظر کیفیت تصویر اگه شما رنگ های طبیعی رو بیشتر دوست دارید Xperia P در سطح بالاتری قرار داره ولی اگه رنگ مصنوعی و قشنگ رو ترجیح میدید S Advance در سطح بالاتری قرار داره.
زیر نور خورشید Xperia P عالیه در حالی که S Advance در سطح خوبی قرار نداره
رم Xperia P بالاتره (1000 مگابایت در 768 مگابایت)
دوربین Xperia P بهتره (8 مگاپیکسل در مقابل 5 مگاپیکسل) + اینکه Xperia P به صورت Full HD فیلم برداری میکنه.
Xperia P دارای Usb On To Go و Nfc هست
از نظر ظاهری و کیفیت ساخت ، Xperia P در سطح بالاتری قرار دارد. (این مورد سلیقه ای است.)
رزولوشن Xperia P با اینکه هر دو 4 اینچ هستند ، از Galaxy S Advance بیشتر هست.
Galaxy S Advance از نظر باطری بهتر است که این مورد تقریباً تنها در مکالمه با گوشی محسوس است.
Galaxy s Advance رم میخوره که این مورد رو میشه با یک فلش و Usb On To Go جبران کرد.
مقایسه با Desire HD
کیفیت تصویر Xperia P بهتر است + در زیر نور خورشید نسبت به Desire HD ، عالی هست.
Xperia P با اینکه صفحه نمایشش کوچیکتر از Desire HD است ، رزولوشن اش از Desire HD بیشتر است.
کیفیت دوربین Xperia p بهتر است . (این مورد سلیقه ای است.)
Xperia P دارای Usb On To Go و Nfc هست.
قدرت پردازشگر Xperia P بیشتر است . (دو هسته ای است + Gpu بهتر)
Xperia P مال 2012 هست و پشتیبانی بهتر در آینده + آپدیت به آندروید 4 (Desire HD به آندروید 4 آپدیت نمیشه.)
رم Xperia P بالاتره (1000 مگابایت در 768 مگابایت)
Xperia P به صورت Full HD فیلم برداری میکنه.
Desire HD توانایی پخش فیلم های Full HD رو نداره.
Xperia P دوربین مکالمه تصویری داره در حالی که Desire HD نداره.
کیفیت صدای Xperia P بهتر است (این مورد نظر شخصی بنده هست.)
Xperia P نازک است در حالی که Desire HD ضخیم است.
صفحه نمایش Desire HD از Xperia P بزرگتر است.
Desire HD رم میخوره در حالی که Xperia P حافظه داخلی داره
مقایسه با Galaxy S II
نکته : در حال حاضر مدل I9100G در بازار فروخته می شود ، بنابرین این مقایسه با این مدل انجام میشود که نسبت به I9100 ضعیف تر است.
از نظر کیفیت تصویر اگه شما رنگ های طبیعی رو بیشتر دوست دارید Xperia P در سطح بالاتری قرار داره ولی اگه رنگ مصنوعی و قشنگ رو ترجیح میدید Galaxy S II در سطح بالاتری قرار داره.
زیر نور خورشید Xperia P بهتر عمل میکنه.
Xperia P با اینکه صفحه نمایشش کوچیکتر از Galaxy S II است ، رزولوشن اش از Galaxy S II بیشتر است.
Xperia P دارای Nfc هست در حالی که در Galaxy S II به صورت اختیاری عرضه میشه (مدل های موجود در بازار فعلی ایران NFC ندارند.)
قیمت Xperia P مناسبتر است.
حافظه داخلی Galaxy SII بیشتر هست + رم میخوره.
صفحه نمایش Galaxy SII بزرگتر هست.
پردازشگر Galaxy SII قویتر هست ولی به حدی نیست که محسوس باشه. (در مدل I9100G محسوس نیست.)
باطری Galaxy SII قویتر هست.
نتیجه (از نظر من) : اگه قیمت هر دو گوشی برابر بود Galaxy SII خریدش بهتر بود (البته در صورتی که دید زیر نور خورشید برای خریدار مهم نباشد.) ولی با توجه به اختلاف قیمت این دو گوشی به نظر من Galaxy SII نمی صرفه.
گوش دیگری هم دوستان مد نظر دارند بگند تا مقایسش رو بنویسم.
باطریشون مثل همه دوست عزیز..نقل قول:
من با جفتشون زیاد کار کردم..
p نمایشگرش کوچیکتره. رزولیشن کمتر. کلاک سی پی یو کمتر.. در عوضشم سونی باطری ضعیفتری نسبت به اس درش استفاده کرده..
سلام..
دوستانی که دنبال لوازم جانبی مثل گارد و... برای این گوشی هستند توجه کنند
گارد Keva اصلی برای Xperia P امروز رسید..تعداد محدود.
در هر دو رنگ مشکی و سفید بسیار شیک و با کیفیته...درجه 1
خودم برای اکسپریا اس که استفاده میکنم از همین نوع گارد استفاده میکنم..
کسی خواست بهم پ.خ بده قیمت و عکس بدم خدمتش..
دیدم خیلی از دوستان دنبالش هستند گفتم اطلاع رسانی کرده باشیم..
نقل قول:
سلام دوست گرامی
میشه قیمت و عکسارو تو همین تایپیک قرار بدین؟
موفق باشین
سلام..نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم خلاف قوانین باشه..
براتوت پ.خ کردم.
نقل قول:
سلام آقا من هنوز تعداد پست هام به 20 نرسیده نمی تونم p.m بدم اگه ممکنه شما عکس و قیمت رو برام p.m کنید .
پیشاپیش ممنون .
سلام دادشی..نقل قول:
من پ.خ دادم خدمتتون..
دوستانی که نمیتونند پ.خ بدند در پروفایل پیام بدند...
امروز گوشی رو قیمت گردم 680 تومان!!!
ولی خودمون بدنش خیلی با کیفیته.. وقتی تو دست گرفتم وقعا حس یک گوشی با کیفیت رو بهم القا میکرد..
دوستان کسی firmware رو به 3.184 اپدیت کرده ؟ چه تغییراتی می کنه ؟
اگه انجام دادید بگید از طریق خود سایت سونی بوده یا PC companion
مرسی .
من دیشب انجام دادمنقل قول:
تغغیر خاصی ندیدم فقط مارکت اسمش عوض شد play شد
در شمن با pc انجامش دادم
منم یادم نمیاد چه تغییرهایی کرده ولی 300 مگابایت حتماً بیشتر از این چیزها تغییر کرده ، شما صبر کنید تا چند روز دیگه آپدیت جدید میاد ، اون رو مستقیم آپدیت کنید
من امروز یکی گرفتم 665 تومن.
یه گارد هم براش گرفتم.
یادم رفت از فروشنده بپرسم کیف هم داره! بنظرتون کیف لازمه؟
نتیجه بررسی 5 - 6 ساعت استفاده :
صفحه نمایش : صفحش اونقدرها که بعضیها بیخودی تو سایت تعریف می کنند خوب نیست. یعنی عالی که نیست. ای خوبه.
رنگ مشکی صفحش اصلاً مشکی نیست! خاکستری تیره هست! صفحش از 10 نمره زیاد بخوام بدم 7 میدم.
اسپیکر : قدرت اسپیکرش ضعیفه و صداش خیلی بالا نمیاد. نمره 5 از 10
کیفیت صوتی موسیقی با هدفون خیلی خوبه. لذت بردم.
طراحی : طراحیش چندان چشمگیر و قشنگ نیست بخصوص با گارد اما قابل قبوله.
کیفیت ساخت بدنه خیلی خوبه. بدنه محکم و خوش ساختی داره. حس گرفتن بدنه فلزی تو دست خیلی خوبه . بدنه فلزی لیزه. چاره لیز بودنش خرید گارد هست. نمره کلی 7 از 10 . چون خیلی خوشگل نبود کم دادم.
دوربین : عکاسیش خیلی خوبه و میشه روش حساب کرد بخصوص در روز و فضای بیرون. نمره 8 از 10
فیلمبرداریش توی خونه و نور کم ضعیفه و تصویر دانه دانه هست و نویز خیلی کمی داره. اما توی روز و آفتاب کیفیت تصویرش فوق العاده است. نمره 8 از 10
باتری : بعد 6 - 5 ساعت انگولک کردن هنوز باتری داره! واقعاً قدرت باطری چه عالی هست.
مدت زمان شارژ شدنش خیلی کمه. با هر ده دقیقه شارژ باتری میشه تا یک ساعت مکالمه کرد!
The long awaited ICS update for the Xperia P has finally arrived. Besides the improved functionality brought by the latest Android build, Sony has added several of its own optimizations, including new media apps for your music and movies.
Some other highlights include:
- Extended standby mode, increasing standby time by up to four times (depending on user-profile and data consumption)
- Lock screen with improved functionality
- Resizable widgets for improved personalization
- Improved control of your mobile data consumption
- Recent Apps button for a clear overview of your applications
Xperia P users should be seeing notifications updates, although this may vary in certain regions, as the rollout is yet in progress. To get in on the ICS action you need to either go to 'check for updates' entry in your phones 'About' menu, or connecting it to the PC Companion software.
Thanks, sudiv!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :7:
نقل قول:
مبارکتون باشه
بله گرون شده!
صفحه نمایشش که باهاتون موافق نیستم!
اون رنگ تم هستش که خاکستری تیره نشون میده
شما تو عکسای سیاه و تیره دقت کنین و مقایسه کنین
درسته جای Super AMOLED رو نمیگیره ولی کمتر از اونم نیست
اسپیکر خب فقط یدونس! صداش و کیفیتش نصبت به یکی بودنش و کوچیک بودنش خوبه
طراحیش با کلاسه؛ هر کی اون پاییش شیشه ایش رو میبینه کمی تو فکر میره و بهش خیره میشه
دوربینش باهاتون موافقم
باتری که برا من خوب نیست! چون مصرفم بالاس هر روز باید بذارم شارژ شه!!
دوستان کسی هست به ICS اپدیت کرده باشه ؟
لطف کنید اگر انجام دادید از تغییرات و نکات مثبت و منفی برای ما هم بگید
ممنون
از امروز آپدیت ICS ارائه شده.بشتابید:دی
با گوشی میشه اپدیت کرد ؟
نمیدونم ولی معمولا با آپدیت سرویس یا pc companion انجام میشه.
دوست عزیز چجوریه ؟نقل قول:
از اینجا نرم افزارش pc companion رو دانلود کنید.نصب کنید روی سیستم.برنامه رو اجرا کنید و طبق دستور العملی که میده پیش برید تا آپدیت بشه:
از طریق همون software update انجام می شه ؟
با Pc companion خیلی امن تر و راحت تره.
بهتر هست
از کجاش باید اپدیت کنم
لینک رو دانلود کنید. به محض وصل شدن دیوایس خودش راهنما داره