یه سوال بهترین خمیر دندان کدومه کدوم مارک؟
Printable View
یه سوال بهترین خمیر دندان کدومه کدوم مارک؟
سلام
من کلآ همه ی دندونام خوبآ چون از بچگی تا الان که 20 سالم به طور مرتب از مسواک و دهان شویه استفاده میکردم .
دیروز که هوا خیلی سرد بود و منم از صبح تا غروب دانشگاه بودم ، اومدم خونه خوابیدم تا فردا صبح که از خواب پا شدم احساس درد شدیدی در { دندان دومی فک بالا } داشتم . در حالت عادی درد نداشتم ولی مثلآ وقتی داشتم صبحانه میخوردم و نون به دندونم میخورد احساس درد داشتم . میشه بهم بگید مشکل این درد چی بود در ضمن من سینوزیت هم دارم .
با تشکر
یه سوال اول نخ دندان بکشیم وبعد مسواک بزنیم یا برعکس ؟
دوست عزیز از نظر علمی ، مارک مهم نیست و به قول یه متخصص ، خمیر دندون پاوه و کرست یکیه!! به شرطیکه روش مسواک زدنتون صحیح باشه و زمانش حدود 10 دقیقه باشهنقل قول:
روش صحیح مسواک زدن:
مسواک زدن روشهای متفاوتی داره که البته برای افراد متفاوت و حالتهای مختلف تجویزش فرق میکنه اما برای آدمهای سالم و بالغ بهترین روش روش موسوم به Bass است
برای یادگیری این روش به همراه عکس به این لینک برین
کد:http://sddc.ir/?task=content&id=64
با توجه به سابقه سینوزیت و اینکه دردهای جاهای دیگه میتونن به دندان ارجاع داده بشن و ضمنا با در نظر گرفتن بهداشت شما ، احتمال زیاد درد ناشی از عود سینوزیتهنقل قول:
اما به هر حال گاهی اوقات دندان بدون علائم پوسیدگی ظاهری هم ممکنه دچار مشکل باشه
لذا توصیه میشه که به دندانپزشک مراجعه کرده و یه چکاب بشید و از دندون مورد نظر با صلاحدید دندانپزشک یه رادیوگرافی تهیه بشه
اول نخ دندون ؛ بعد مسواک :20:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یکی از دندونای من کرم خورده و فکر کنم به عصب هم رسیده(وقتی مثلا برنج میره لای اون دندونم و فشارش بدم خیلی درد میکنه) و از همه بدتر اینکه این دندونم بوی دهانم رو بد کرده.حدود سه سالی هست که دندونم اینطوریه و با سمت چپم غذا نخوردم.واسه رفع بوی بدش چیکار میتونم بکنم؟
ممنون:11:
با سلام ....نقل قول:
از من میشنوی شما اول باید به فکر درست کردن دندون باشید ....بهتر حتما به دندون پزشک برید . یه عکس از دندونتون بگیرد اگه به عصب رسیده باشه مشخص هست . البته گاهی اوقات ممکنه از توی عکس به درستی مشخص نباشه اما توی کار کاملا مشخص میشه که به عصب رسیده یا نه . بهتر هر چه زودتر به یه دندون پزشک برید .
هزینه عصب کشی هم بستگی به این داره که چند کاناله باشه . فکر کنم عصب کشی سه کاناله یه چیزی حدود 120 تومن پاتون میفته . اگه هم به عصب نرسیده باشه که باید پوشیدگی دندون برداشته بشه و بعد پر بشه . ولی با توجه به درد دندون در اثر فشار به نظر به عصب رسیده باشه . ولی خوب حتما به یه دندن پزشک برید و عکس بگیرید برای اطمینان هم بهتر حالا که دارید عکس میگیرید از کل دندون ها بگیرد که مابقی رو هم نگاه کنند معمولا گاهی اوقات دندون های پوسیده باعث میشه که دندونی هم که در کنارش هست از کنار پوسیده بشه . این هم در نظر داشته باشید که بعد از عصب کشی معمولا دندون تا یه مدتی درد و حساسیتش طبیعی باشه . در ضمن برای اطمینان بیشتر از عصب کشی صحیح بهتر هست که پیش متخصص برید که صرفا کار عصب کشی رو انجام میدن . کلا باید دو تا عکس بگیرند یه عکس قبل از عمل عصب کشی ( برای تشخیص اینکه به عصب رسیده یا نه ) و یه عکس هم بعد از عصب کشی که ببیند درست عصب کشی شده .
ولی هر چه زودتر مزاجعه کنید هر چی دیرتر برید هزینه اش بالاتر میره شاید اگه همون سه سال پیش رفته بودید شاید فقط با یه پر کردن مشکل بر طرف میشه .
اقا برای هر دندون 10ثانیه توصیه شده که می شه حدود 5 دیقه.نقل قول:
این لینکی هم که خودتون دادید نوشته:
یک مسواک زدن کامل ۴ دقیقه باید طول بکشد. یعنی دقیقا ۲۴۰ ثانیه !
10دیقه می شه یه حموم رفت :31:
اشتباهی که در لینک مربوطه وجود داره اونه که گفته در هر بار میشه 3 تا 4 دندون رو تمیز کرد درحالیکه نباید دامنه حرکات زیاد باشه یعنی بر خلاف روش متداول در بین عوام که حرکات فرچه ای با دامنه زیاد انجام میدن ؛ روش علمی میگه که باید حرکات لرزشی (ویبریشن مثل گوشی موبایل!) انجام داد که دو تا دندان در هر مرحله تمیز بشهنقل قول:
حالا زمان حداقل 2 برابر اون چیزی میشه که اون سایت گفته(من بیشتر واسه شکلاش اون سایت رو معرفی کردم)
ضمن اینکه حتما باید با همون دقتی که سطح بیرونی رو مسواک میزنید سطح داخلی رو هم مسواک بزنید(کاریکه اکثر افراد انجام نمیدن)
در ضمن بهتره زمان حموم رفتن رو افزایش بدین تا کاهش زمان مسواک زدن!!!!!!!!
ولی از شوخی گذشته سطح بهداشت دهان و دندان ایران خیلی پایینه که ما باید بیایم رو همچین چیزایی بحث کنیم
اینا باید تو مهد کودک ها به بچه آموزش داده بشه
به امید چنان روزی
با سلام ...نقل قول:
میگم من روزانه دقیقا 3 بار رو مسواک میزنم .....به خاطر یه تجربه دندون درد دیگه ادم شدم !! :31:
هر نوبتش هم شاید به 8 دقیقه هم برسه !!! چه بسا به 10 دقیقه هم برسه . حالا به نظر شما زیاد مسواک زدن هم میتونه موجب اسیب رسیدن به دندون بشه ؟؟؟ اخه خانواده مسخره ام میکنن !! :31: :31: میگن این همه نزن دندونات خراب میشه ...میناش میره .....
آری ...
خب هر کاری زیاد یا کمش خوب نیست :)
زیاد مسواک زدن هم ضررهایی میتونه داشته باشه از جمله برای لثه تاثیر خوبی نداره .
زیاد مسواک زدن میتونه موجب آسیب به لثه بشه.و لثه حتی از خود دندون هم مهمتره چون اگر لثه از بین بره حتی دیگه ایمپلنت هم جواب نمیده.نقل قول:
زیاد مسواک زدن به شرط درست مسواک زدن باعث هیچ آسیبی به دندان یا لثه نمیشهنقل قول:
هنگامیکه شما به حالت فرچه ای و با فشار زیاد بر روی لثه مسواک رو بکشید ؛ لثه تحلیل میره یا وقتی از خمیر دندان محتوی مواد ساینده زیاد استفاده کنید ( خمیر دندان سفید کننده) باعث آسیب به دندون میشه(این آسیب ها به علت زیاد مسواک زدن نیست بلکه به علت غلط مسواک زدن و استفاده از خمیر دندان غیر اصولیه)
روش درستی که در صفحه قبل آموزش داده شده رو به کار ببرید و مطمئن باشید هیچ اتفاقی نمیفته جز سالم بدون دندان های شما
البته حتما حتما نخ دندان هم مصرف کنید چرا که از مسواک زدن هم مهم تره از نظر علمی اما متاسفانه همونطور که گفتم چون سطح بهداشت دهان و دندان در ایران پایینه ، این هم از مواردیه که اصلا روش کار نشده
یه سوال من امروز یه مسواک اورال بی به قیمت 3هزار تومان خریدم که خیلی سفته آیا باعث اسب می شه ویه خمیر دندان سیگنال وخمیر دندان سنسودای؟
مسواک باید نرم(soft) یا متوسط(medium) باشد و انواع سخت(hard) باعث آسیب به لثه شده و از نظر علمی غیر قابل قبولند . حالا هر مارکی که میخواد باشهنقل قول:
اطلاعات مربوط به سختی رو بر روی کاور مسواک نوشته
در مورد خمیردندان هم همانطور که قبلا گفته شد ، مارک زیاد مهم نیست . فقط سعی کنید اگر حالت خاصی ندارید و دندانپزشک برایتان خمیردندان خاصی تجویز نکرده ، از انواع خاص استفاده نکنید
مثلا احتمالا خمیر دندان سنسوداین شما از نوع ضدحساسیت است (چون این نوعش بسیار معروفه) اما شما نباید از این نوع خمیر دندان استفاده کنید مگر اینکه دندانپزشک شما تشخیص دهد که لثه ها و دندان های شماحساسن و شما نیاز به همچین خمیردندانی دارید
به زبان ساده قضیه خمیردندان مثل شامپوست
همه باید خمیردندان معمولی مصرف کنن (مثل شامپوی معمولی)مگر اینکه خلافش ثابت بشه(مثلا موهای طرف چرب باشه)
از گرفتن خمیردندان سفیدکننده هم خودداری کنید چراکه اکثرا مواد ساینده زیاده از حدی دارند و باعث آسیب به نسج دندان می شوند
بچه ها به نظرتون بهترین خمیردندون چه مارکیه؟
پس من اون قصه حسین کرد شبستری رو برا کی تو پست قبل خوندم!!!نقل قول:
مارک مهم نیست
روش درست مسواک زدن مهمه که تو پست زیر آموزش داده شده و ایرانی یا خارجی بودن اهمیت زیادی از نظر علمی تداره(حالا شما با توجه به بودجه و علاقه ای که احیانا به برخی مارکا داری چندتا رو انتخاب کن)
ضمنا بهتره بعد از مصرف یه خمیردندون از یه مارک دیگه استفاده کنید تا باکتری ها به اون ph خاص عادت نکنن یعنی اصولا اصلا نباید دنبال این باشید که همیشه از یه مارک استفاده کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6638308&postcount=124
سلام
من یه مدتی هس اصلا مسواک نمیزنم،قبلا دندونام خوب بود اما الان رنگش دیگه عوض شده،خیلیم نه اما خیلی خجالت میکشم،قبلا مرتب مسواکو نخ دندونو ... اما الان دیگه هیچی:41:
حالا دوتا سوال
1.یه مسواک خیلی عالی با یه خمیر دندون توپ میخوام تا بعد مدتها بی توجهی به دندونای عزیزم،حسابی بهشون حال داده باشم،میخوام جفتشون عالی باشن،هم خمیر و هم مسواک
2.کلا چجوری میشه دنودنامونو خیلی سفید کنیم،مثه اون تبلیغات که تو تلویزیون نشون میده(مثه دندونای :31:)،آیا میشه به این سفید کننده ها اعتماد کرد؟
و کلا هرگونه پیشنهاد دیگه ایم که دارین واقعا خوشحال میشم بشنوم
ممنون
دوست عزیز , ابتدای کلام یه مطلب بگم و اون اینه که گول تبلیغات بیخودی رو نخورید.اون شرکت ها به چیزی پایبند نیستن و لذا اولا اون نتایج رو موادشون در پی نداره و اگر هم اثری با اون سرعت بذاره مطمئنا داره به مینای دندون آسیب میزنهنقل قول:
اما بررسی مشکل شما از لحاظ علم دندانپزشکی و راه حل اون
تغییر رنگ راه حل هایی داره که بسته به علتش هست مثلا برخی افراد به دلیل درمان ریشه(عصب کشی) دندونهاشون تیره میشه که درمانش با مال شما قطعا فرق میکنه
اما درمان شما که علتش عدم رعایت بهداشته یک چیزه:رعایت بهداشت!+یه جرمگیری
همون موقع که به دندانپزشک مراجعه کنید ، ازش مشاوره بگیرید که نیازی به bleaching (سفید کردن البته از نوع علمی!) دارید یا نه
البته چون می گید که زیاد رنگش عوض نشده ، توصیه من اینه که زیاد حساسیت به خرج ندید چون درمان سفید کردن هم ممکنه دندونا رو مقداری حساس کنه
در پایان هم در مورد مسواک و خمیردندان این نکته رو مجددا باید یادآوری کنم که این روش درست مسواک زدن هست که موثره نه نوع خمیردندون و لذا از لحاظ علمی بین مارکای داخل و خارج تفاوتی نیست .
خصوصا اگه خواستید از انواع سفیدکننده خمیردندان استفاده کنید ؛ حتما به استاندارد بودن نوع داخل یا داشتن تاییدیه نوع خارجی و قاچاقی نبودن اون توجه کنید چون این نوع هم درصورت استاندارد نبودن و داشتن مواد ساینده زیاد میتونه مینا رو از بین ببره و حساسیت دندونی ایجاد کنه
توصیه من اینه که ابتدا درمان جرمگیری و رعایت بهداشت رو طبق دستوری که در لینک زیر داده شده با خمیردندان معمولی انجام بدید و در صورتیکه میخواستید بیشتر نتیجه بگیرید از خمیردندان سفیدکننده استفاده کنید(بنده به شخصه خمیردندان foramen اسپانیایی رو مصرف کردم و عوارضی نداشته . اگرچه باز هم میگم که نوع زیاد مهم نیست)
نخ دندون هم از نون شب واجب تره و حتما قبل از مسواک نخ دندون بزنید(که اون هم نوعش فرقی نداره)
روش صحیح مسواک زدن در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نخ دندان زدن
به نظر من مهم نیست که مسواکت اورال بی موتور دار 200 دلاری باشه یا خمیر دندون سنسودین 10 دلاری...
اگر هر روز 2 مرتبه مثل من مسواک بزنی با خمیر دندون 300 تومنی داروگر و مسواک معمولی هم همیشه دندونها تمیزه...
منظورم اینه که تو این 4 سال که دارم روزی 2 بار مسواک میزنم از صدها مسواک و خمیردندون عوض کردم....هیچ فرقی نداشته
همیشه دندونم به یک شکل تمیزه.... :11:
درسته حق با شماست،منم میترسیدم که پرسیدم،پس بطور کلی قیدشو باید زدنقل قول:
ممنون که وقت گذاشتی و جوابمو دادینقل قول:
اما بررسی مشکل شما از لحاظ علم دندانپزشکی و راه حل اون
همین ترسناکه دیگه،کلا جو بدی درمورد دندان پزشکی و هزینه سنگینش هسنقل قول:
همون موقع که به دندانپزشک مراجعه کنید ، ازش مشاوره بگیرید که نیازی به bleaching (سفید کردن البته از نوع علمی!) دارید یا نه
به نظرت چقد هزینه بر میداره یه جرم گیری؟
آخه دنودونای سفید واقعا زیباس،من نمیدونم چطور بعضیا واقعا دندوناش سفید سفیده،مطمئنن با فقط خمیر دندون و یه مسواک نبوده!نقل قول:
البته چون می گید که زیاد رنگش عوض نشده ، توصیه من اینه که زیاد حساسیت به خرج ندید چون درمان سفید کردن هم ممکنه دندونا رو مقداری حساس کنه
خمیر دندون مگه چن نوع داریم؟نقل قول:
در پایان هم در مورد مسواک و خمیردندان این نکته رو مجددا باید یادآوری کنم که این روش درست مسواک زدن هست که موثره نه نوع خمیردندون و لذا از لحاظ علمی بین مارکای داخل و خارج تفاوتی نیست .
خصوصا اگه خواستید از انواع سفیدکننده خمیردندان استفاده کنید ؛ حتما به استاندارد بودن نوع داخل یا داشتن تاییدیه نوع خارجی و قاچاقی نبودن اون توجه کنید چون این نوع هم درصورت استاندارد نبودن و داشتن مواد ساینده زیاد میتونه مینا رو از بین ببره و حساسیت دندونی ایجاد کنه
توصیه من اینه که ابتدا درمان جرمگیری و رعایت بهداشت رو طبق دستوری که در لینک زیر داده شده با خمیردندان معمولی انجام بدید و در صورتیکه میخواستید بیشتر نتیجه بگیرید از خمیردندان سفیدکننده استفاده کنید(بنده به شخصه خمیردندان foramen اسپانیایی رو مصرف کردم و عوارضی نداشته . اگرچه باز هم میگم که نوع زیاد مهم نیست)
از نظر مارکی نمیگما،کاراییشون؟(آخه گفتین اگه سفید کننده ...)
لینکای مفیدی بودن،ممنوننقل قول:
نخ دندون هم از نون شب واجب تره و حتما قبل از مسواک نخ دندون بزنید(که اون هم نوعش فرقی نداره)
روش صحیح مسواک زدن در لینک زیر
روش نخ دندان زدن
اگه اجازه بدی با نظرت موافق نباشم دوست عزیزنقل قول:
حتما و قطعا یه فرقی بین خمیر دوندونا هس که قیمتشونم فرق میکنه دیگه،درسته قسمتیش بخاطر برند و بسته بندی شیک هس که قیمتش بالاتره اما همش که این نیس،اگه اینجور بود که حتما خمیر دندون داروگرم به اندازه مثلا سنسوداین معروف میشد و آزمایشگاههای پزشکی دنیا تعریفو نمجیدشو میگردن،نه داروگر بلکه صدها کمپانی دیگه ای که حتی تو اروپا یا آسیا هست
درمورد مسواکم همینطوره،مثلا اون مسواک که 200 دلاره مثه مسواک من که 1000 تومنه لثه هامو بعد مسواک خونی نمیکنه
مثلا من یه تبلیغ داشتم میدیدم از یه مسواک که نوع قرارگیری برساش طوری بود که میتونست تو شستشوی بهتر دندون بیشتر کمک کنه
منم میدونم یه مسواک یا خمیر معمولیم همن شستشورو انجام میده اما این کجا و آن کجا
مثه کارگرای افغانی میمونه،کسی میتونه جاشونو از بین خود ما ایرانیا بگیره(عام بودا،حالا نگین خیلی از ما ایرانیا،از افغانیها بهتر و بیشتر کار میکنن:31:)،یا مثلا بنز،چون پرایدم هس و مارو اینور اونور میبره یعنی هیچ فرقی بین بنز و پراید نیس؟:31:
درکل استدلالم اینه که حالاکه یه همچین تکنولوژی و امکاناتی اومده که به ما امکان شستشوی بهترو میده چرا استفاده نکنیم؟:31:
راستی خیلی ممنون که وقت گذاشتی و نظرتو منتقل کردی:11:
سلام دوست من.
خب من دارم با روش بليچينگ دندونامو سفيد مي كنم و الان فعلا رو فك بالا دارم مواد مي ذارم.
اما سوالاتي كه قبلش از دكتر كردم در مورد بليچينگ رو چكيدش رو مي گم.(جواب هاي دكتر)
بليچينگ به دندون و مينا اسيب نميرسونه . توسط فعل و انفعالات شيميايي دندون رو سفيد ميكنه.
نيازي به تراشيدن دندون نداره. كافيه موادش رو بگيري و بذاري . بعد مدت نسبتا طولاني بستگي به مايعات و غذايي كه ميخوري رنگ دندونات دوباره بر ميگرده. و بايد دوباره مواد بگيري و بذاري. حداقلش هم بعد 1 سال ميتونه رنگش برگرده.
درد نداره . البته بستگي به حساسيت دندون شما داره ولي براي من 1 بار بيشتر درد نگرفت.
ماده ي تشكيل دهندش Carbamid peroxid هست(بي رنگه) كه درصد بندي داره + يه دوز سفيد رنگ
روش هاي ديگه هم پرسيدم گفت يه روش هست كه دندون رو مي تراشن بعد به صورت مصنوعي ميسازن و مذارن جاي مينا ي تراشيده شده كه دائمي هست ولي به قيمت از دست رفتن دندون.
و در اخر هم خودم الان استفاده ميكنم از روش بليچينگ و تفاوت حداقل 70 % رو شاهدم و هنوز دوره ي فك بالام هم تموم نشده.
:11:
ممنون که تجربتو در اختیار مام قرار دادینقل قول:
چقد هزینه ورداشت؟
بدون مراجعه به پزشک هم میشه از اون ماده استفاده کرد؟
خواهش ميكنم.
درمورد هزينش بايد بگم كه دقيق نميدونم چون با دكتره خورده حساب داشتم.:31: ولي بهم گفت حدود 200 تومن ميشه.(به نظرم از يه پزشك ترميمي و زيبايي بپرسي هم همين حدودا رو ميگه)
بدون مراجعه هم ميشه منتها بايد اول قالب بگيرن از دندون و بهت بدن تا بتوني ژلش رو بذاري رو دندون. و البته درصد بندي داره كه از يه درصدي بهت ميدن و با توجه به تغيير رنگ ، كمتر يا بيشترش مي كنن. براي سري هاي بعد ديگه قالب رو داري و ميتوني فقط ژلش رو بگيري و بذاري. مثلا بعد 3 يا 4 سال . :5:
و در اخر هم بعد گرفتن ژل و قالب همه مراحل رو تو خونه انجام ميدي.( حتي اسم روي سورنگ ژلش bleach in home هست:27:)
البته لازم به ذکر است که مقدار و غلظت مواد بسته به مشکل فرد متفاوت می باشد (چون تغییر رنگ می تواند علل مختلفی داشته باشد همانطور که در ابتدای تاپیک توضیح دادم) و لذا مواد به دو دسته خانگی و حرفه ای دسته بندی میشن که نوع حرفه ای رو فقط در مطب میتوان استفاده کرد و استفاده خودسرانه اون عوارضی مثل سوختگی رو میتونه در پی داشته باشه(چون این مواد اکسیدکننده ان مثل پروکسیدهیدروژن)
دوستان جمع بندی تا الان این شد که از مواد سفید کننده بیرون استفاده نشه و اگر میخوام دندونامو جرم گیری کنم و یا بعبارتی خیلی سفید کنم حتما پیش دندونپزشک و متخصص برم
حالا دوتا سوال اصلی
کدوم مارک مسواک و خمیر دندونو پیشنهاد میکنید؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،لطفا اون سوالایی که در جواب پست شما پرسیدمو بدید
ممنون
دوست عزی قبلا هم گفتم که روش مهم هست نه مارک . شما هرکدوم که به نظر خودت بهتره یا از کسی تعریفش رو شنیدی یا ذهنیت خوبی نسبت بهش داری و توان خریدش رو داری بگیر. مهم استفاده مرتب و درست از خمیردندان و مسواکه چون مسواک یک روش مکانیکی حساب میشه نه یه روش شیمیایی که آدم بگه فرمول این پیچیده تره پس بهتره.از همین مارکای معروف یکی رو انتخاب کن و ذهنت رو روی مصرف درست و مرتب متمرکز کننقل قول:
خمیردندون هم چند نوع هست مثل انواع سفیدکننده؛ ضدحساسیت؛ انواع ضدپوسیدگی پیشرونده با فلوراید بالا و... که هر کدوم جای تجویز خاصی دارن و نباید خودسرانه یه مورد رو استفاده کرد و افراد عادی باید نوع معمولی رو مصرف کنن
ممنوننقل قول:
پس منم معمولیشو استفاده کنم؟
سفید کننده بدردم نمیخوره؟(البته اگه نیازی به تجویز پزشک نداشته باشه)
تجویز که چه عرض کنم! تو مملکت ما متاسفانه چیزی که ریخته مواد دارویی! لذا به راحتی همه جا پیدا میشهنقل قول:
اما در مورد شما همونطور که گفتم شما لبتدا درمان جرمگیری رو انجام بدید و رعایت بهداشت با همین معمولی
اگر بعد از چند هفته هنوز ناراضی بودید یا اونقدر زیاد بود که دندانپزشکتون تشخیص داد که نیازه ، میتونید از خمیردندان سفیدکننده یا درمان بلیچینگ (سفیدکردن) استفاده کنید
البته من همچنان منتظر سایر دوستان واسه پیشنهاد مارک و مدل خمیر دندون و مسواک هستما:20:
منم چند تا نظر راجعبه تفاوت مسواک و خمیر دنودون دارم درسته همشون یه کار رو می کنند ولی از لحاظ کیفیت با هم متفاوت هستند مثل من سه خمیر دنون ایرانی گرفتم ( نمی دونم اسمش چی بود ) ولی انگار اثرش کم بود و شدیدا هم مزه پودر ماشینی میداد ولی از اون موقع که سنسوداین می زنم تفاوت رو احساس می کنم واقعا بهتره هم از لحاظ کف که کف کنترل شده داره مثل ایرانی ها نیست همین جور مثل ماشین لباسشویی کف کنیی و هم قدرت بالایی داره
درمورد مسواک هم مسواک نرمال ایرانی فکر کنم بعد 1ماه تبدیل میشه به هارد واقعا بد زبر میشه
درکل استفاده از نخ از مسواک هم واجب تره *****
یه چیزی هم جدیدا اومده دهانشویه پرسیکا گیاهی و از عصاره (گیاه مسواک و نعنا و یه چیز دیگه درست شده *) خیلی خوب جواب میده بدون ضرر هم هست خود دکترم معرفی کردش گفت حتیمی تونی بخوریش
با قسمت اول صحبتت موافقم رفیقنقل قول:
الان من دارم از یه مدل مسواک اورال بی که موتور داره منتها احتمالا قلابیه اسنفاده میکنم،هردفعه لثمو خونی میکنه
من هنوزم منتظرم دوستان در مورد خمیر دندون و مسواک خوب تو بازار نظرشونو بدن
اما یه سوال
داشتم درمورد خمیر دندونای سنسوداین تحقیق میکردم که دو نوعشو دیدم،SENSODYNE PRONAMEL GENTLE WHITENING TOOTH PASTE و SENSODYNE PRONAMEL TOOTHPASTE !
اینا چه فرقی میکنن باهم؟
با ایزو اکتیو چه فرقی دارن؟
از این خمیر دندونا استفاده کنی،میشه از دهان شویه پرونمل سنسوداین هم استفاده کرد؟
دوتایی فلورایداشون نزنه دندونو از بین ببره؟
مولتی اکشن هم استفاده کردم فرقی نداره ولی به صرفه تره (بیشتره)
نمی دونم ولی این دهانشویه پریسکا خیلی خوبه
البته این مشکل لثه ها برای همه مثل هم نیست چون خیلی ها از جمله خود من لثه های حساسی دارن و با کوچک ترین تماسی
خون ریزی میکنه که میتونه به خاطر کمبود ویتامین و ... باشه - اگه به این صورت هست مشکلتون رو پیگیری کنید .
دوستان یه سوال:
اگر یک دندون عفونت داشته باشه بعد بریم دکتر و عفونت خوب بشه بعدش باید مسواکی که میزدیم رو عوض کنیم؟!حاوی عغونت نیست؟
عفونت دندان در ریشه دندان می باشد و ارتباطی با مسواک نداردنقل قول:
بازم دوستان بیشتری تو بحث شرکت کنن خوشحال میشیم:10:
من یه اشتباه بزرگی که کردم تو پست قبلی اینکه فرق خمیر دوندون و مسواک رو
گفتم فرقی نداره...از لحاظ سفیدی دندان واقعا فرقی نداره..ولی از لحاظ حساسیت به سرما و گرا خودم تست کردم...
کرست 7 می زنم با آب سرد دندونم درد نمی گیره...ولی پونه ایرانی میزنم درد م یگیره ....
مسواک آکوا فرش هم الان استفاده میکنم که یه فرچه هخای نوکتیزی داری سرش که بین دندونها رو خوب تمیز میکنه مثل نخ
دندون....اونم تجربه خوبیه..
محتوای مخفی: به سر فرچه مسواک دقت کنید
یه خمیر دندون هم جدید گرفتم که دندون درد میاره برای من و پدرم هر جفتمون دندون درد گرفتیم..بوی ویسک
میده...cluseup cristal frost که مثل ژل میمونه بی رنگه شفاف .. توش دونه های آبی داره مثل تاید..خلاصه دندون درد گرفتیم دیگه استفاده نکردیم..
محتوای مخفی: کریستال فروست