-
با تشکر از معرفی این نرم افزار خوب
دوستان برای من بدون مشکل رو تلویزیون پخش می کنه
خوبیش اینه که بافر هم میکنه و مثل بقیه نرم افزارا دائم کامپیوتر شدیدا مشغول نیست
بافر رو 400 بزارید و بندویچ رو روی 0
زیرنویس فارسی رو هم به خوبی پخش میکنه (تلویزیون الجی اسمارت و نرم افزار ورژن 1.90.1)
وقتی تلویزیون رو شناخت توی input یا share یا بسته به تلوزیون نرم افزارای دیگش می تونید فیلمها رو ببینید
موفق باشید
-
این نرم افزار با سیستم عامل مک مشکل داره و هنوز زیر نویس رو با این سیستم عامل پخش نمیکنه.
-
سلام
ببخشید عکسای پست اول که اصلاً نشون داده نمیشه. :n13:
مرسی
-
من با این نم افزار مشکل پرش ناگهانی فیلم به چند دقیقه جلوتر رو دارم ؟
کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟
-
برنامه PS3 Media Server را روی لپتاپ وایو نصب کردم ولی هر کاری کردم sony w800b به مودم وصل نشد و خطا می گیرد اگر هم وصل می شود مدیا سرور را نمی شناسد کسی می داند چطوری باید تی وی sony w800b را به مودم وصل کرد؟
-
منSony w800b55 خریده ام مراحل اتصال به شبکه وای فای با موفقیت انجام می شود و پیام می دهد به اینترنت وصل شده است ولی هر کار می کنم مرحله تازه سازی اینترنت انجام نمی شود و نمی توانم صفحات اینترنت را بیاورم و یا به سرور رسانه که روی لپتاپ تعریف کرده ام وصل نمی شود (البته یک بار شانسی آمد و سایت ها روی مرورگر اینترنت آمد) کسی می داند اشکال کجاست؟
در مورد LG LCD660 هم همین مشکل را دارم به اینترنت وصل می شود ولی مدیا سرور روی لپتاپ را پیدا نمی کند.