ای بابانقل قول:
تو این بچاپ بچاپ که دیگه نیازی به سند و مدرک نیست
شما کافیه یک روز برید تو نمایندگی ها یا تعمییرگاه های خودرو سازان یا کارخونه ببینید چه خبره !!!!!!!
Printable View
ای بابانقل قول:
تو این بچاپ بچاپ که دیگه نیازی به سند و مدرک نیست
شما کافیه یک روز برید تو نمایندگی ها یا تعمییرگاه های خودرو سازان یا کارخونه ببینید چه خبره !!!!!!!
لیست قیمت دی ماه محصولات ایران خودرو
البته خیلی از محصولات تو شرایط فروش قرار نگرفتن تا تولیدشون به حد مجاز برای فروش برسه.
در حال حاضر خرید خودروی اقساطی از ایران خودرو سخت شده مثل سابق نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه پدرم سمندشو سال 82 یا 83 گرفت 8 تومن از کارخونه.نقل قول:
تحویلشون چطوریه؟نقل قول:
زود میدن یا 60 روزست؟
سمند منظورمه
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
ایران خودرو برای دهه فجر برنامه ای داره یا نه؟
به نظرتون قیمتا تا اون موقع بالاتر میره؟
هر ساله برنامه داشته دوست عزیز. احتمالا امسال هم داشته باشه. احتمال زیاد قیمتها هم بره بالا. مجوز افزایش قیمت رو که خودروسازا گرفتن. حالا کی قیمتا رو ببرن بالا معلوم نیست.نقل قول:
دوستان این شرایطش چیه؟ باید پیش پرداخت داشت یا نه؟
این شرایط جدید رو گذاشتن رو سایت ایران خودرو ولی تحویل فوری نیست . یعنی اینا منتظرن قیمتا با اون نرخ ارز مرجع بشه بعد تحویل فوری بگذارن یا باز میشه ؟ اگه که با قیمت جدید بگذارن اینجوری که بوش میاد بیچاره میشیم . تحویل ها هم تیر ماهه پیش فروش ها :n24:
سمند ال ایکس تحویل فوری گذاشتن . مولتی رهیاب هم فک کنم روشه . دعا کنین پارس هم بگذارن یا لااقل سورن:n16:
فعلا که همه خوردور سازی ها فروش فوری رو متوقف کردن تا قیمت جدید مشخص بشه :n18:نقل قول:
در لحظه زدن این پست فقط فروش فوری سمند بازه
یعنی قراره گرون شه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بله دوست مننقل قول:
ماشین گرون تر میشه
هنوز خودروسازان قیمت محصولاتشون رو گرون نکردن اما قیمت ها در بازار روزانه داره سیر صعودیش رو
طی میکنه.
اینکه میگن قیمت 206 پایین میاد ولی مابقی حاشیه بازار میشه پس چیه؟نقل قول:
اگه ایران خودرو محترم تولید 206 رو شروع کنه قیمت بازار پایین میاد ولی قیمت کارخونه باز هم افزایش پیدا می کنه. بقیه ماشین ها هم همینطور. البته این نظر خود خودروسازاست.نقل قول:
فروش نقدی با تحویل 30 روزه سمند LX و سمند SE
سلام دوستان
خبري از پارس elx نيست؟؟؟!!!
نقل قول:
فعلاً که هر کدوم را انتخاب میکنی میگه ظرفیت فروش تکمیل است.
نخیر دوست من. حتی از سورن elx که همیشه تو برنامه فروش بوده خبری نیست. پارس که خیلی وقته فروش نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شرایط پیش فروش پارس هست
پیش فروش
مدل خودرو شرایط فروش رنگ سقف تعداد برای هر مشتری پیش پرداخت (ریال) انتخاب
پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13 پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47682)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ريالنامحدود ۱۰۵,۰۰۰,۰۰۰
پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47683)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۵,۰۰۰,۰۰۰ ريالنامحدود ۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰
من نگا کردم
سمند و 405 و سورن و وانت هم هست
من صبح یه سمند فروش فوری زدم، فرمشم تکمیل کردم ولی بعد که با یوزر و پسوردی که داده وارد میشم و تکمیل ثبت نام (برای پرداخت اینترنتی) را میزنم میگه "ظرفیت فروش از طرف ایران خودرو تکمیل می باشد."
یعنی همون موقع باید پولشو واریز کنیم وگرنه پر میشه با اینکه ثبت نام کردیم؟
مد نظر دوستمون پارس Elx بود. اما اینا پارس سال هستش. در هر حال اینا هم پیش فروشه. یعنی قیمتش معلوم نیست و احتمالا معلوم هم نیست کی تحویل بدن.نقل قول:
بله همون لحظه باید پولو واریز می کردیننقل قول:
فقط سمند و وانت پیکان فروش فوری داره که اونم دوستانی که می خواستن ثبت نام کنن میگن ظرفیتش پر شده. بقیش پیش فروشه. یعنی همونطور که گفتم قیمت و زمان تحویل خودرو معلوم نیست.نقل قول:
دوستان من توی طرخ عید غدیر یه L90 E2 نوشتم که 10 تومن پیش بود و 5 تومن فکر کنم یه ماه بعدش که من اینا رو ریختم ... الان مونده قسط آخرش که موقع تحویلش هستش میخوام ببینم حدودا چقدر باید برای قسط آخرش بریزم ؟
من چند روز پیش (حدود 2 یا 3 روز پیش) یجا خوندم ایران خودرو برای فروش 405 و سمند به صورت اقساطی داشت و زمان تحویلشم مشخص بودنقل قول:
فروش اقساطی خودرو های تولیدی ایران خودرو از سوی لیزینگ ملت آغاز شد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فروش اقساطی محصولات ایران خودرو از طریق لیزینگ ملت تا تاریخ 13 بهمن ماه 1391 ادامه خواهد داشت
همچین شریطی نیست
تا 10 روز پیش برای سمند ef7 پایه گازسوز چنین شریطی بود ولی بقیه نه
در حال حاضر تنها خودرو سواریه که
به صورت نقدی با تحویل 30 روزه میشه ثبت نام کرد
سمند ef7 بنزینی بدون مالتی پلکس هست
ef7 پایه گازسوز هم تا دیروز باز بود که الان بستس
یه نمایندگی توی شهر ما هست که در حدود 50 تا ef7 پایه گازسوز توی نمایندگی داره
همون جا فیش میداد و پول پرداخت میکردی و تحویلت میداد
به همون قیمت 22900
با سلام
من میخواستم سمند se فروش نقدی از سایت ایران خودرو ثبت نام کنم به نمایندگی مراجعه کردم اما متاسفانه فایل فروش بسته بود اما صاحب نمایندگی گفت ممکنه یک ساعت باز بشه میتونیم برات ثبت نام کنیم اما شما مبلغ مورد نظر رو کارت بکش تا ما بعد که باز شود برات ثبت نام کنیم میخواستم ببینم این کار مشکلی نداره ؟ اگه من کارت بکشم میتونن بزنن زیرش که شما پولی ندادی! قبلن از این نمایندگی ماشین گرفته بودم مشکلی نداشته.
شما وقتی کارت میکشید یه رسید دستگاه به شما میده دیگه شما باید اون رسید و بعلاوه یک تعهد از طرف نمایندگی روی خود سربرگ های نمایندگی ازشون بگیرید که توی اون متعهد شده بان در قبال پول شما براتون در موقع مقرر ماشین ثبت نام کنن ولی من توصیه نمیکنم چون این پول به حساب خود نمایندگی میره و نه ایرانخودرو و نمایندگی هم باید این رو به حساب ایراخودرو واریز کنه میتونه توی این واریز تعلل کنه یا حسابش خالی بشه و نتونه واریز کنه . اگه زیاد عجله ندارید به صبر کنید و از دفتر فروش مرکزی ایرانخودرو پیگیر باشد تا سایت باز بشه یا اینکه از نمایندگی بخوایید که در موقع باز شدن سریع به شما اطلاع بدن
برای این کار بهتره یه کم طرح دوستی با مسئولین نمایندگی بریزید و نظرشون رو د مورد مشتری ثبات بودن خودتون جلب کنید اینطوریاونها مشتاقانه بهتون کمک میکنن . لبخند رو همیشه در اینجور جاها از یاد نبرید .
با تشکر از شما من همین کارو کردم با من تماس گرفتن اما تا رسیدم به نمایندگی فایل بسته شوده بود و چون قبلن ازشون خرید داشتم نمایندگی این پیشنهاد رو بمن داد.نقل قول:
بله داره گرون می شهنقل قول:
اولین چشمه اش هم امروز معلوم شد
تندر رفت بالای 30 تومن
بقیه ماشین ها م یه 2 تومنی گرون شدن
تا 2 روز آینده قیمت رسمی هم گرون می شه
اگه شانس بیاری به گرونی نخوری به احتمال 99.5 درصد گرون شدنش شامل شما هم می شه باید قیمت حدود 30 تومن حساب کنی (تقریبا)نقل قول:
ولی اگه نه گرونی بهت نخوره که 21.5 برات حساب می کنن
به هیچ عنوان این کارو انجام ندین دوست مننقل قول:
فقط زمانی اقدام کنید تا همون روز ثبت نام شما قطعی شده باشه حتی اگر شده صبر کنید تا سایت باز بشه
نمایندگی هایی بودن که به دلیل کلاه برداری های متعدد یا متواری شدن یا پلمپ شدن و مردم سرگردان.
نقل قول:
با تشکر بابت پاسخگویی شما من اگه خودم بخوام روی سایت ایران خودرو اقدام به خرید کنم میتونم از طریق نمایندگی اقدام نکنم و خودم شخصا از سایت خرید کنم؟
بله می تونید مشکلی نیستنقل قول:
فقط تا وقتی که عملیات بانکی با موفقیت به پایان نرسه خرید انجام نمی شه !
با تشکر از پاسخ گویی شما آیا ممکنه در هنگام ثبت نام اینترنتی پول از حساب کم بشه و عملیات بانکی با موفقیت صورت نگیره و خرید به اتمام نرسه؟ در اینصورت تکلیف پولی که از حساب کسر میشه چی میشه؟نقل قول:
اگه خرید انجام بشه ولی عملیات بانکی موفقیت آمیز نباشه و پول کم بشه حداکثر ظرف ۴۸ ساعت آینده پول برگشت داده میشه به حسابتون
دیشب اخبار 2030 شبکه دو درمورد فرروش ایران خودرو یه توضیحاتی داد مثل 1 میلیون تا 9 میلیون واسه ثبت نام میدی مابقی موقع تحویل خودرو که 3 تا 9ماه طول میکشه و شرایط دیگه . کسی اطلاعات دقیق این طرح داره؟