infinite Health نداره ! یعنی اگر هم داشته باشه به علت اینکه Damage نداری بازی قاط میزنه :46:نقل قول:
در ضمن بازی خیلی ساده است نیازی به IH نیست !:46:
Printable View
infinite Health نداره ! یعنی اگر هم داشته باشه به علت اینکه Damage نداری بازی قاط میزنه :46:نقل قول:
در ضمن بازی خیلی ساده است نیازی به IH نیست !:46:
کد بازی havest moon:a wonderful life se پی اس 2 (گیم شارک ورژن 4.1 ) رو نداری H@MID جان
راستی کد گیم شارک (v-4.1) بازی call of duty3 *** ps2 رو نداری ممنون
صفحات قبل بود ! :20:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1138246&postcount=103
این صفحه ی قبل بود !:31:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1188271&postcount=118
با عرض سلام خدمت بروبچ تایپیک کسی کد رفتن به شهر در harvest moon ps1 را دارد.
یا د بچه دار شدن یا کد تمام وسایل آشپز خانه یا کد 100/ شدن غذا هارو
منتظرم.
کد گیم شارکmortal kombat : armageddon رو دارید
وقتی این کدارو میزنم (آرم های اول بازی میاد) تو اولین لودینگ گیر می کنه مشکل چیست "کد یا cd بازی"نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیز درباره هاروست موون ps2
[ُسلام و با عرض خسته نباشید میخواستم اگه امکان داره کمی در مورد کد بریکر و نحوه استفاده آن توضیح دهید.:31: :11:
کسی نبود جواب من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام و خسته نباشی.لطفا در مورد کارت مموری پلی2 (انواع وقینت ها) توضیه بدید.در ضمن بازی جی تی ای هم کدی چیزی داره؟
با تشکر از شما........
doost aziz shoma kode bazie GTA5 ra mikhahid
ُسلام و با عرض خسته نباشید میخواستم اگه امکان داره کمی در مورد کد بریکر و نحوه استفاده آن توضیح دهید
خواهش میکنم. من سی دس کدبریکر خریدم بازی اویل4 توش نیست من رمز اویل4 واسه کدبریکر را میخوام.
سلام.من رمز بازي Spider Man3 رو ميخواستم براي PS2 .با تشكر
مثل این که H@mid جان چند ماه نیست توی امضاش نوشته بود
من رمز بازي براي استريت فايتر 98 ps1ميخوام
نقل قول:شما موقع عضو شدن قوانین انجمن رو نخوندید؟ اینجا جای مطرح کردن سوالات و مشکلات نیست!!!نقل قول:
صفحه اول در باره استفاده از گیم شارک توضیحاتی داده شده که با کد بریکر تفاوتی نداره.
شما هم بهتره هر چیزی رو در تایپیک مربوط به خودش وارد کنید.نقل قول:
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید که غیر از اون خلاف قوانین هستش. اگر مشکلی در فارسی نوشتن دارید به مدیران مراجعه کنید.نقل قول:
باز هم میگم توی این تایپیک فقط کدهای بازی PS1 و PS2 رو می تونید درخواست کنید.نقل قول:
اویل 4 مال ps2 هستنقل قول:
رمز test drive unlimited 2007 برای ps2
راهنمايي كنيد سريع ممنون ميشم:19:نقل قول:
اين بازي رمز نداره ولي يکي 2 تا ترفند داره که تو لينک زير ميتوني ببيني:نقل قول:
رمز test drive unlimited 2007 برای ps2
اسم دقيقشو ميشه بگي؟ به هر حال:نقل قول:
من رمز بازي براي استريت فايتر 98 ps1ميخوام
کسی رمز بازیgow2 رونداره.اگه مبیشه بزارتش:31:
برای چه کنسولی و اسم کامل رو هم بگینقل قول:
منظورش God of War 2 سهتش. کنسولشم ps2.نقل قول:
برای چه کنسولی و اسم کامل رو هم بگی
اما در کل اين بازي رمز نداره. فقط يه رمزي داره که رزولوشن تصوير رو بالا ميببره که به درد تلويزيونهاي HD ميخوره و روي SD ها فرقي رو ايجاد نميکنه.
انواع کد گیم شارک برای play station و چند کنسول دیگر در این سایت هست:
رمز بازی wwe raw vs smackdown 2007
سلام دوست من من رمز بازی final fantasyxii برای گیم شارک ورژن4 اگر می شود می تونیبه من بگی گیم شارک ورژن 3 رو از کجا گیر بیاورم بازیم نسخه اینگلیسی هست مجکرم
:46:
من ورژن 3 رو می خوام
نقل قول:
فکر کنم بهتره بگی سیدی ورژن 3 رو می خواهی ولی نمیدونم شاید رمزاشو بخواهی:20:
آخه کسی نداره که
اقا من رمز بازی evil3 رو باسهی کامپیوتر می خواهم کمکم کنید خواهش
:46:
من رمزای این هاروست مون جدیده ورد لایف که باسهی پی اس تو هست می خواستم کسی داره ورژن گیم شارک 4 رو می خواستم ها گیم شارک 2 ورژن4 لطفا
من به رمز واسه بازی Hitman Blood Money میخوام که به صورت چت باشه کدگیم شارک هم نمی خوام.لطفا یه رمز باشه که بشه باهاشمرحله رو رد کرد.
Hitman: Blood Money:
کد:http://www.mofunzone.com/game_cheats/playstation_2_cheats/hitman_blood_money.shtml
کد:http://www.megagames.com/megacheats/H/ps2-916.shtml
رمز هاروست مونps1 روداری
من رمز بازی guita hero 2 رو می خوام برای ps2. کد گیم شارک نمی خوام . لطفا به صورت چیت باشه . یه رمزی که بشه همه ی ستاره هامون پر بشه یا .... ضروریه ممنون .
آقا چرا پس کمک نمی کنید ؟ نیستید ؟
aga shahriar man code resident evil 4 ba gameshark 2 version 4.1 zadam vali kar nakard codaram dorost zadam
بابا در بازی guitar hero 2 برای ps2 من easy و medium و hard رو تموم کردم . در expert هم 38 تا از 40 تا رو رفتم ولی دوتا ی آخریش رو نمی تونم رد کنم . یعنی تا این یکی که توش گیر کردم رو رد نکنم آخری باز نمی شه .تو رو خدا یه رمزی بدید دیگه . که مثلا ضرب در 4 بشیم یا ستاره هامون پر بشه یا سرعت آروم بشه یا...
سلام و با تشکر از تاپیک خوبتان . من رمز بازی Davinchi code را برای پلی ستیشن 2 می خواستم . فقط آن جایی که باید در مربع ها به جای حروف شبیه به یونانی که در نقاشی داوینچی است چه حروف انگیلیسی را باید بگذاریم . اگر می شود کمی زودتر جواب را بدهید.:20: