دوستان تو این سایت جدید مخابرات زده سرویس بدون ترافیک یعنی هنوز امیدی به بودن سرویس های نا محدود هست...
کسی تا حالا از این سرویسا تمدید نکرده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان تو این سایت جدید مخابرات زده سرویس بدون ترافیک یعنی هنوز امیدی به بودن سرویس های نا محدود هست...
کسی تا حالا از این سرویسا تمدید نکرده؟؟
نقل قول:
من که کلا توی این سایت جدیدیه نمیتونم تمدید یا تغییر بدم
کلا این منوی که برای شما باز شده رو من ندارم , چون هنوز سرویس نامحدودم داره کار میکنه و 12 این ماه تموم میشه
ولی ازشون که پرسیدم گفتن شما باید حضوری بیاید اینجا تا سرویستون رو فعال کنیم بعد اون دیگه اون سایت برات باز میشه
حالا قیمت اون سرویس های بدون ترافیک چنده؟
اگه همون قیمت نامحدوده که شاید بشه آنلاین تمدید کنیم
دوست عزیز منم فعلا نامحدود دارم و 19 همین ماه تموم میشهنقل قول:
این عکس رو از اشتراک یکی از دوستان گرفتم...
اگه 12 این ماه اشتراکت تموم شد و شارژ کردی خبرمون کن ببینیم چکار کردی!!!
ایشالا که نامحدود میدن بهت... :n01:
نقل قول:
داداش من بدون ترافیک که نوشته یعنی ترافیکش صفر هست و شما بعد اینکه سرویستون وصل شد باید حجم جداگانه بخرید چون منم از مخابرات شهرمون سرویس بدون ترافیک خریدم و بعدش باید حداقل 1 گیگ شارژ کنی تا نتت وصل شه:n16:
نامحدود نداره دیگه، اون بدون ترافیک هم که نوشته یعنی حجم نداره، باید خودت براش حجم (گیگ) بخرینقل قول:
هیچ کدوم از سرویس هاش مفتم به درد نمیخوره، خداحافظ مخابرات گور خودشو با دستاش کند
بابا بیاید برید یه شکایتی کنید اخه این که نشد واسه چی باید نامحدود قطع بشه، چقدر دزدی و کم فروشی اخه، اینا که تا قیامت پهنای باند دارن. سرعت 256 یا حتی اصلا 128 باشه ولی نامحدود باشه بهتر از حجمیه بخدا.
دوستان نامحدود های وب چطوره سرعتش ؟
128 که زده 25000 تومان !!
اگه خوب باشه همه کوچ کنیم بریم های وب !!!
ضریبش 1 به 10 هست یعنی سرعت دانلود 128 میشه 16 یا 12!!!نقل قول:
این طرخ جدید که دادن چطوره؟؟
1 مگ سرعت 8 گیگ 29 تومن!
شبانه رایگان !
اگه سرعت دان خوبه اینو بگیریم؟ مودم رایگان هم میدن!
کسی استفاده کرده>؟
خب دوست عزیز وقتی مودم میدن باید یکساله بگیری فک نکنم ماهانه بدن!!!نقل قول:
من نامحدود بودم فردا باید قطع میشد اومدن خودشون کردنش محدود 4 گیگ :n04:
عجب کارایی می کنن فردا می خوام برم قطع اش کنم محدود بخوام بگیرم از این خراب شده نمی گیرم
آقا الان کسی حجمی استفاده میکنه؟
یکی از دوستام میگفت من هزینه حجمی رو دادم 4 گیگ بعد الان هرچی دانلود میکنه تموم نمیشه مثلا 7 , 8 گیگ دانلود کرده تا الان تموم نشده
قضیه این چیه واسه همه اینطوریه.؟
یکی از دوستان بنده نامحدودش 3 مهر تموم شده ولی الان اینترنت استفاده میکنه! مخابرات قاطی کرده.نقل قول:
اون شاید از اینا باشه که هزینه اش روی قبض تلفن میاد..همینجوری تمدید بشه واسه خودشنقل قول:
من خودم اتمام سرویس رو زده 12 آبان ساعت 12 شب..!
یعنی همین امشب
ببینم چی میشه
به نظرم دیگه ارزش نداره از این مخابرات خراب شده کسی نت بگیره نه نامحدود داره نه شبانه رایگان، ولی واقعا واسم جالبه اینکار اینا و برداشتن نامحدود یعنی خودکشی حدود 80 درصد یوزرها منطقی باشه نباید بمونن رو مخابرات.
من به شخصه عمرا بخاطر شبانه رایگان هم نمیرم یه ساله بگیرم. میخوام صد سال سیاه شبانه رایگان ندن، کی تازه تضمین میکنه تو این یکسال سرعت شبانه ثابت رو 250 باشه؟!! پول بیخودی بدم ضمنا حجم دزدی هم دارن. حدودا 20 روز دیگه من نامحدودم تموم میشه که سریع تخلیه میکنم قبلش تا ایشالا به مرور حساب کار دستشون بیاد نتیجه دزدی و کم فروشی از دست دادن مشتری هست
نه سرویس نامحدود عادیه. از سال 89 از مخابرات سرویس داره.نقل قول:
شما هم خبر بده ببینم چی میشه. منظورت همون 12 آبان دیگه!
نقل قول:
بله
منظورم 12 آبانه
دوستان کسی اینجا وایمکس مبین نت نداره؟( 1 مگ نامحدودشو )
دوستان هم استانی عزیز.برداشتن طرح نامحدود غیرقانونی هست.لطفا همه این فرم شکایت رو پر کنید
خوب دوستان دیشب سره ساعت 12 اینترنت بنده قطع شد
و بنده رفتم مخابرات مرکز قائم و تخلیه کردم
اول میخواستم 2 مگ شبانه رایگان بگیرم بعد طرف یه برگه بهم داد گفت اینو پر کن
توی برگه قید شده هزینه هر ماه میاد رویه قبض تلفنت و اجباریه که یک سالشو پرداخت کنی یعنی شما اگه وسط سالم بری برای تخلیه فرقی نداره ماه های بعدی باز هزینه ADSL واست حساب میشه
منم تخلیه کردم , اونام گفتن امروز واست تخلیه میکنیم
من چند ساله مشتریشونم و از همون اوایلی که ADSL رو راه اندازی کردن از پارس آنلاین در اومدم و اومدم مخابرات
حالا خودشون میفهمن چه اشتباهی کردن بیشتر مشتریاشونو از دست میدن
خلیلا همین مدتی که من اونجا بودم اومدن نامحدود میخواستن و چند نفرم تخلیه کردن
حالا الان موندم کجا برم بگیرم
دوستان کسی خرم آباد از پارس آنلاین 2 مگ حجمی داره..؟میدونید روی چند مگ بستن؟
ایشالا این مخابرات لعنتی به گل بشینه یا حداقل خیلی از مشتری هاشو از دست بده تا دلمون خنک شه، به نظر من الان پارس آنلاین خوبه نامحدود 128اش انگار تا 20 گیگ سرعت یه مگ میده، دو مگ حجمی هم سرعتشو تا 4 مگ می بندن بعضی جاها دیدم الان 9 مگ هم بستن ولی تا برسه به لرستان فکر کنم یکسال طول میکشه
خدا نابود کنه این مخابراتو که ما رو انداخت تو گیر و دار تحلیه و دردسرهاش و زمان میبره فکر کنم تا نت جدید رو وصل کنیم. من توصیه میکنم همه دوستان از این دوتا لینک حتما شکایت رو پر کنن. هیچ کحای ایران مخابرات نامحدوداش رو جمع نکرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین که من دیروز دو تا نمایندگی رفتم گفتن روی 9 مگ بستیم ما اما هیچ تضمینی نمیکنیم که شبا سرعت بالا باشهنقل قول:
حالا نمیدونم راسته یا دروغ میگن , فقط اینو میدونم شبا سرعتش داغونه و نمیشه دانلود کرد چون تست کردم خونه یکی از آشنا ها
خودمم دوسال پیش داشتم سرعت شبا 5 کیلو میشد
این شکایتا رو من چند بار پر کردم یکیشون جواب داد ما میخوایم ضریب اشتراک 1 به 1 بدیم تا مشتری با سرعت بالا استفاده کنه و راضی باشه , حالا دوباره شکایت کردم گفتم اصلا این ندادن نامحدود قانونی نیست و اگه پیگیری نکنید کد 17 رقمی رو میدم سازمان مقررات میگم کم فروشی میکنید
اما تا خودشون نخوان تغییر بدن کاری نمیکنن
الانم که مخابرات جشنواره مودمه رایگان راه انداخته مردم حجوم آوردن مخابرات دیروز من اونجا بودم خیلیا اومده بودن و حتی مودمم تموم کرده بودن که بهشون گفت چند روز دیگه سر بزنید
دوستان کسی 1مگ محدود پارس آنلاین نداره؟ افت سرعتش تو شبانه چقده؟
یکی از دوستام های وب گرفته 1 مگ سرعتش 400-500 هست اما خودش سرویسی گرفته که شبانه نداشته باشه!!
از دوستان اگه کسی های وب داره بگه شبانه اش چطوره سرعتش...
منم میخوام همون مخابرات بگیرم!نقل قول:
هم مودم میده
هم قیمتش خویه!!
2 مگ 8 گیگ ماهانه! 32 تومن!
1 تا 7 صیح رایگان!
من تحقیق کردم هیچ جا بهتر از مخابرات نیست واسه دانلود!!!
عزیزانی که این طرح مخابرات 2مگ-8گیگ ماهانه با مودم رایگان رو استفاده میکنن یا از دوستانشون اطلاع دارن لطفا به این سوالات جواب بدننقل قول:
1-مودمی که میدن چه مدلیه؟وایرلس داره؟ یا از این یک پورتهای داغون بدون وایرلسه؟؟!!جشنواره مودم رایگان تا کی ادامه داره؟؟
2-برای ثبتنام دو مگ دیگه نیاز به کارت دانشجویی یا مدرک خاص دیگه ای نیست؟؟
3-سرعت دانلود در این طرح2مگ در ساعات رایگان و غیر رایگان در حال حاضر چه قدره؟
با سپاس فراوان
من قبل از مخابرات پارس ان لاین داشتم .اگه حجمی می خواید پارس ان لاین خیلی بهتره لااقل پشتیبانی درستی داره هر موقع زنگ بزنید جواب میده حتی یه شماره هم اون موقع داشت زنگ میزدی وصل میشدی پشتیبانی تهران ولی پول تلفن داخلی خرم اباد محاسبه میشد:n04:
در مورد حجمی اش بگم که اون موقع 256 داشتم شبا بین 2.5تا 4 گیگ دانلود می کردم .
در مورد نامحدود هم 128 داشتم اونم بد نبود لااقل مصرفم تووی ماه از 20 گیگ بیشتر نمی شد سرعت دانلودم 50تا 80 می شد.
در ضمن به مراکز مخابراتی هم سرعتتون ربط داره و البته کسایی که با شما مشترک هستند .مال من مرکز شهید رحیمی
مال منم تموم شد 512 حجمیه خیلی جالبه سرعتش 130 میره ولی شبانه رایگان نداره:n02:
می خوام تخلیه کنم برم سمت پارس ان لاین دوستان هر سرویسی گرفتن اینجا نتیجه رو به همراه مرکز مخابرات بزارن منم 20 روز دیگه تخلیه می کنم .
1. از مودم خبر ندارم! تا 25 مهلت داره!نقل قول:
2. نه هیچ مدرکی نیاز نیست!
3.والا منم اگه تاحالا نگرفتم به همین خاظره!
یکیشون میگه یک به 5 سرعت میده!
یکی دیگه میگه 1 به 10
ولی میگفتن سرعت تو شب و روز یکسانه!
کسی از سرویسای جشنواره نگرفته؟؟
یکی به من اطمینان بده من میرم میگیرم!
البته تا 23 صب میکنم اگه نامحدودا برگشت که دیگه هیچی!!
یعنی هنوز امیدی هست که سرویسای نامحدود برگرده؟نقل قول:
بجه ها شرکت فن آوا (همون بهین نت خودمون) تعرفه های نا محدود داره قیمتش هم مثل مخابراته
بعد من تاپیکش نظرات افراد رو ک خوندم گفتن 512 نامحدودش سرعتش همون 60 هست یعنی مثل مال مخابرات!!!
نظرتون چیه؟؟؟
این لیست قیمت سرویساش :
نقل قول:
نمایندگی فن آوا که مثلا شرکت بهین نت هستش اصلا اون خدماتی رو که توی سایت اصلی فن آوا اسم بردن ارائه نمیدن به مشتری
من رفتم اونجا برای پرس و جو و گفتن ما اصلا با سایت فن آوا کار نمیکنیم و خودمون سایت جدا برای یوزرهامون داریم ( فقط اسمی نمایندشون هستن )
سرویس های نامحدودشونم اون طوری که توی سایت فن آوا اومده نیست مثلا توی فن آوا یه سرویس 1 مگ نامحدود هست فک کنم 44 تومن باشه که اصلا اونو ندارن بهشون گفتم برای چی گفت واسه اینکه پهنای باند نداریم
اما همین شرکت بهین نت یه سری سرویس نامحدود ویژه داره که قیمت هاش خیلی بالاست
مثلا سرویس 128 نامحدود ویژه ضریب اشتراک 1 به 3 به قول خودشون که دانلود باهاش میشه 40 مثلا , قیمتش رو زده 56 تومن بعد 256 همونو زده 85 تومن 512 و 1 مگ که دیگه قیمت هاش سر به فلک میزنه
بالاخره دوستان قصد دارند از کجا اینترنت بگیرند؟ من ماه بعد نامحدود مخابراتم تموم میشه. نمیدونم یه ساله از مخابرات بگیرم یا برم شرکت دیگه ای.
من که احتمال زیاد برم یک مگ سه گیگ پارس آنلاین بگیرم قیمتش بد نیس ماهی 21 تومنهنقل قول:
اما نمی دونم شبانه اش سرعتش چنده!؟
لعنت به این مخابرات که بعد از دوسال اینطور با مشتریاش برخورد می کنه...:n28:
دوستان لطفا همه از مخابرات لرستان دزد بخاطر برداشتن سرویس های نامحدود شکایت کنید. واقعا اوج بی قانونیه اینکار.
این دوتا لینک هست واسه شکایت
دوستان کسی نرفته سمت پارس آن لاین ؟
مزخرفترین پشتیبانی ممکن الان که این پست رو میزنم حداکثر سرعتم شده 5 کیلو بایت :n04: زنگ زدم میگم از دیشب اینجوری شده طرف گفت برو یه مرورگر دیگه تست کن منم نذاشتم حرفش تموم شه کلا سوالای نپرسیده اشو جواب دادم (با مرورگرهای مختلف تست کردم،فیل$$$ استفاده نمی کنم با دوتا سیستم عامل مختلف تست کردوم و...) طرف حرفی نداشت بزنه گفت باید صبر کنی تا شنبه الان اداره تعطیله و مباحثی مثل سرعت دست ما نیست اونجا باید چک بشه :n24: عجب پس این پشتیبانی قراره چکار کنه ؟جالب اینه که طرف می گفت چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دارند و تماس گرفتن :n02:
من یکی حجمم تموم بشه بای بای میرم سمت یه شرکت دیگه و احتمالا پارس آن لاین
یه چیز دیگه در مورد سرویس های محدود ظاهرا فقط سرویس های جشنواره شبها رایگان هستند .
اما در مورد مودم رایگان یکم شرایط رو بسنجید اونها هم زرنگتر از این حرفا هستند که فکر می کنید خودشون میدونن کسی سرویس های مزخرفشون رو نمی گیره با مودم دارن میندازن به مردم
آقا من یه ماه دیگه نامحدودم تموم میشه ولی از دیروز اتفاق عجیبی افتاده. سرعت دانلودم 230 شده! درست مثه 2 سال پیش. نمیدونم جریان چیه اما امیدوارم تا ماه دیگه همین سرعت بمونه.
اینم سرور فرانکفورت آلمان
باید تا شنبه منتظر موند.مخابرات الان قاطی کرده!! سرویس های قدیم نامحدود دوباره2مگ شدن...سرویسهای جدید حجمی حتی2مگ،سرعتشون ماکزیمم 2کیلوبایت شده!!!! الان عملا نمیشه از سرویسهای جدید حجمی استفاده کرد.سرعت دایال آپ از سرعت2مگ مخابرات بیشتره!!!! :n27:نقل قول:
فعلا از این خراب شده اینترنت نگیرید ببینیم دارن چه غلطی میکنن!!:n10:
من سرویس دو مگ حجمی دارم!
ماکزیموم سرعتم 2 کیلوبایته!
2020 هم جواب نمیده :|
جالبه منم که نامحدود دارم و چندروز دیگه هم متاسفانه تموم میشه سرعتم دو مگ شده !! ( ولی فقط با سرورهای داخلی و اونایی که پینگ باهاشون پایین هست میشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد) حسابی قاطی کرده این مخابرات اصلا وضعیتش قابل پیش بینی نیست بلانسبت یه مشت خر نشسته اونجا اصلا نمیدونه اینترنت چیه هر روز یه دردی میزنن به این نت حالا این دفعه سرعت تصادفی رفته بالا در عوض سرویس های محدود سرعتشون از دیال آپ هم کمتر شده :دی ایشالا که تمام مشتری ها جمع کنن برن از این خراب شده تا این دزدای کثیف بفهمن تاوان برداشتن نامحدود یعنی چی.
سرعتا دوباره کم شد، لعنت....
خدا رو شکر دیروز هرچیزی میخواستم حداقل با سرعت دو مگ دانلود کردم
سلام به همه
جالبه منم همینطوری بودم دیروز سرعتم رفته بود بالا مثل قدیما (یادش بخیر!!)
چقدر زوق و شوق کردم
امروز دوباره برگشت حالت عادی
اعصابم داغون شده
به نظرتون اتفاقی بود یا سرعت درست میشه ؟؟
معلومه که صد در صد اتفاقی بوده، اینا که عمرا نمیان سرعت رو زیاد کنن این دفعه ام ببین چی شده از زیر دستون در رفته بوده بس که این مخابرات بی در و پیکر هست و یکی تو پرسنلش نیست که سواد حتی در حد دیپلم داشته باشه طبیعتا سرعت هم که زیاد شده خودشون تا چندروز متوجه نشدن !! این چندروز هم که تعطیل بود بخاطر عاشورا و تاسوا وگه نه زودتر شیر فلکه رو کم میکردن.نقل قول: