من در تهران فقط و فقط نصاب های سوپر پایپ رو قبول دارم. کیفیت نیو پایپ هم خوبه... سرویس سالانه؟؟؟؟؟؟ رادیاتور؟؟؟؟؟؟ دقیقا میشه بگی سرویس سالیانه رادیاتور شامل چه چیز هائی میشه؟ من تو این چند سال اولین باره که میشنوم... اگه دردسر دیگه هم داره بگو بدونیم. مصرف پکیج خیلی به نوع سیستم گرمایش ربطی نداره. شما اگه همون میزان کالری انرژی(گرما) که از طریق گرمایش از کف به محیط منتقل میکنی میتونی از طریق هر سیستم دیگه ای هم منتقل بکنی. باید با کارشناسی دقیق تعداد پره های رادیاتور و یا هر سیستم دیگه ای رو محاسبه کنی و بعد اجرا کنی. اما گرمای مطلوب ترش رو قبول دارم. هر چند خیلی ها رو هم دیدم خیلی راضی نبودن از این حالت گرمایش. کلا سلیقه ایه ولی من ترجیحش میدم. و این مساله اتقال القائی رو رادیاتور هم داره.(کلا خاصیت گرما اینه ربطی به گرمایش از کف نداره) ولی چون سطح مقطع رادیاتور کوچیک تره مقدارش کمتره اما قدرتش بیشتر. کلا آنچنان تاثیر گذار نیست. متاسفانه لینک که ندارم اما بارها شنیدم این مطلبو که گرمای بیشتر از دمای بدن اگه از پا به بدن برسه خوب نیست... به هر حال انتخاب با شماس و امیدوارم هر سیستمی استفاده میکنی خوب و بی دردسر باشه برات. اما اکه کرمایش از کف کار میکنی خیلی رو انتخاب نصاب وسواس به خرج بده.