زمان تعویض بین 3 الی 7 روزه ولی من 17 هم پول ریختم 17 هم رانژه شد خطم ، به خاطره اینه که تمام کارای فنی به عهده ی مخابراته و با خود مخابرات قرارداد داره و هزینه رانژه اگه از خود سایت خرید کنید صفره، هزینه رانژه نمیگیرننقل قول:
Printable View
زمان تعویض بین 3 الی 7 روزه ولی من 17 هم پول ریختم 17 هم رانژه شد خطم ، به خاطره اینه که تمام کارای فنی به عهده ی مخابراته و با خود مخابرات قرارداد داره و هزینه رانژه اگه از خود سایت خرید کنید صفره، هزینه رانژه نمیگیرننقل قول:
دوست عزیز شما چه شهری هستید ؟! من خدا خدا میکنم سریعتر بیاد اهواز سرویس بده :31: شب هم لطفا بزارید دانلود بشه ببینیم تا صبح چند گیگ میگیره . ممنوننقل قول:
من اردبیل هستم، برا شرکت 512 نامحدود گرفتم که اونم میزارم براتون ببینید هم شب و هم روزشونقل قول:
باشه حتما برا دانلود میزارم امشب
موفق باشید
من زنگ زدم بگیرم(تهران)،گفتن تا 1 هفته دیگه صبر کنید تا در مراکز مخابراتی تهران به ثبات برسیم و پوشش دهیمون کامل بشه:18:
یه ماه دیگه با داتک قرار داد بستم تا ببینیم چی میشه
ولی کلا اونایی که مثل من خواهان پینگ پایین هستن یه پیشنهاد براشون دارم(البته تست نکردم هنوز)
یه سری به سایت اسیاتک بزنیدی و ضریب اشتراک هاش رو همراه با قیمت ببنید
شرمنده یکم دیر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت شبانه البته بالا پایین میشه و 3.50 هم میشه :20:
دیشب هم در حدود 4.698 GB دانلود داشتم البته با یکم تاخیر از ساعت 2.20 اینا شروع کردم برا دانلود تا 7.50 صبح
512 رو هم سرعت شب و روز و میزان دانلودش رو میزارم البته اون نامحدوده :27:
موفق و پیروز باشید
سلام
دوستان وضعیت قطعی وصلیش چطوره؟
قطعی داره؟
من که 3 روزه دارم استفاده میکنم ازش نه نداره فعلا
جناب tsz شما زحمت کشیدین گذاشتین یک تست با CMD بگیرید
بزنید ping 8.8.8.8 وضعیت پینگ با اروپا بفهمیم ممنون
لطفا دانلود مستقیم از سرورهای ماکروسافت و اپل با خود برنامه مرورگرتان بفرمایید و ان را هم بگزارید چون IDM و اصولا چیزی به اسم برنامه مورد قبول سرعت نیست ممنون
تست پینگ نوین نت برای دوستان:
آقا این همه از مبین نت تعریف کردم و به هم پز دادم که مال من شب ها هم سرعتش افت نمیکنه ولی نامردا مال منو هم خراب کردن خدا بگم چکارشون کنه 3-4 روزه سرعتم شب ها از نصف هم پایینتر میاد روزا با 70 دانلود میکنم شب ها میشه 25-30 گریه ام در اومده آخه این دردو به کی بگم؟؟؟:41::41:
منتظرم فردا اشتراکم تموم بشه بزنم تو خط 2up to 4 ببینم اونو چیکارش کردن
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون از شمانقل قول:
حالا وضعیت خط خوب نیوز دارین ؟!! پینگ داخلیتون چنده
این پینگ 8.8.8.8 اصلا مناسب نیست خیلی بالا
ping 8.8.8.8 ماله آسياتك بين 150 تا 200 هست ...
قيمت نوين نت به نظرم مناسب هست نسبت به سرعتش اگر پينگم بالا باشه كه خوب ديگه ديوانه هستن با اين قيمت ارائه كنن ؟
سرعت بالای نوین نت کولاک کرده :20: توی تست ها اول هست :31:
دوستان کسی اطلاع داره اینی که توی صفحه اولشون نوشتن احیاناً به معنای کاهش سرعت یا ساعات دانلود شبانه، یا نیم بها کردنش و امثالهم و از این قبیل خبرای بده یا نه؟
تغییر در ترافیک رایگان شبانه
نوین نت در نظر دارد به منظور افزایش کیفیت سرویس های خود در بازه زمانی رایگان شبانه، تغییراتی را از یکم شهریور ۹۱اعمال نماید .مراتب پیرو اطلاعیه شماره ۴ فروش بحضور اعلام میگردد .
؟؟؟
دوستان دیگه بزارن با 8.8.8.8 پینگ ببین برای بقیه چطور کجا هستین بگین ببینم این شرکت کیفت به اندازه سرعت خوب؟!
سلام
کامل که توضیح نداده توی سایت،اما اینترنت من چند وقته شبانه خیلی کم دانلود می کنه،برای مثال دیشب 240 مگ دانلود کرده،قبلا 1 گیگ و خورده ای دانلود می کردنقل قول:
بعد شد 600 و خورده ای الانم که ... کسی این مشکل را داره؟
دوستان من گلستان - کردکوی هستم
میخواستم بدونم کسی نزدیک منطقه ما این سرویس رو استفاده کرده .
سرعت دانلودش تو روز چنده ؟ شب چی چقدر افت میکنه ؟
دوست عزیز این یوزر از کردکوی گلستان . همین سرویس رو هم داره . تست سرعتش رو هم در صفحه 9 همین تاپیک گذاشته .نقل قول:
مرسینقل قول:
اینو دیدم اما میخوام جدیدا ببینم چطوریه . . . بهش پ خ دادم اما انگار نیست
سلام
بچه های تهران لطفا به من بگن وضعیت سرعت شبانه عصر نوین چطوره؟سرعت؟و چقدر تو شب میشه دانلود کرد؟به گیگ میرسه؟
ایا سرویس انتخابی روی سرعت شبانه تاثیر داره یا نه؟
سلام. با تشکر از ایشون (به خاطر نوشتن این پست!) بنده همین سؤال رو از بچه های مشهدی دارم!نقل قول:
شانس ما این صبانت که داغون شده
زنگ زدم داده گستر میگه که توی منطقه شما فعلاً واسه این پیش شماره، جای خالی نداریم... :(
/تهران
من وایرلس نامحدود دارم تو تهران up to 2Mb اینم speedtest
ولی هیچ وقت یک شب کامل نزاشتم واسه دانلود.
شما دقیقا از کدوم سرویس استفاده میکنید ؟نقل قول:
او این معرکس واقعا پینگ 4 شما با 8.8.8.8 یک پینگ بزار ببینم چند ؟!نقل قول:
دوستمون گفت کدوم محدود تهران هستید ؟!
:18:
توی پنلشون موقع پرداخت نوشته "اینترنت نامحدود 2M/1M"
یه آنتن دارن تو قیطریه که من از اون استفاده میکنم.
دوستان من اگه این سرویس رو انتخاب کنم سرعت دانلودم تو روز چقدره؟
شب به چند میرسه حداقل ؟
گرگان - کردکوی هستم
داده گستر اگه از سایتش ثبت نام کنیم، مدرک میخواد واسه بالاتر از 128 حجمی؟
به سوالم در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیست پاسخ بده ؟؟
باید مدارکتو آپلود کنی ولی من 1 هفته بعد از اینکه از اینترنتم استفاده کردم آپلود کردم.نقل قول:
دوستان یک لطفی میکنید از cmd با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگرید و بزارید؟
میدونم قبلا دوستان زحمت کشیدن ولی لطف میکنید, برا بازی آنلاین میخوام. در ضمن نوع سرویستون هم بگید.
این شرکت سرویس نا محدود میده؟
سلام
کسی این مشکلو جدیدا پیدا نکرده؟نقل قول:
منم از سایت ثبت نام کردم تا ببینم چطور جواب
میده! چند روزی رانژه کردن خط طول میکشه؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
منم همین مشکلو پیدا کردم سرویسم 128-512 بود سرعت دانلود شبانم قبلا 70 بود ولی جدیدا شده بود دور و بر 30 قبلا هر شب یک و نیم گیگ دانلود میکردم ولی تازگی ها به زور 500-600 مگ دانلود میکردم سرویسم تموم شد 2up4 گرفتم الان شبانه سرعتم روی 300 هستنقل قول:
سلام
مگه سرویس های دیگه برای شما باز هستش؟توی شهر ما که جدیدا فقط سرویس 128-512 را ارائه می دهند،نمی دونم چرا اینکارو کردند!؟نقل قول:
سرعت شبانه،مرکز به مرکز . شهر به شهر متفاوته،ولی من که نامحدود 2M دارم اگه شب چیزی دانلود کنم حداقل 150 کیلو بر ثانیه دانلود میکنه.نقل قول:
شما هم که سرویست 4 مگ داری با 300 تو شب دانلود میکنی بد نیستا.
بله واسه منم حدود 10-15 روزی فقط 512-128 مونده بود و سرعت های بالاتر حذف شده بود اما خودبه خود درست شد نگران نباش.تازه قبل از اینکه حذف بشن سرویس های نامحدود رو میشد فقط سه ماه و شش ماه و دوازده ماه گرفت ولی الان دیگه میشه به صورت ماهانه هم گرفتنقل قول:
نه اخه قبلا سرعت دانلود شبانه با روزانه اصلا فرقی نمیکرد چند روزی میشه که اینطوری شده قبلا با 512-2 سرعتم شب و روز حدود 250 بود فکر میکنم سرعت دانلود شبانه همه سرویس های محدود رو از نصف هم کمتر کردننقل قول: