مرسی از لطفت
Printable View
مرسی از لطفت
سلام
بین Epson STY P50
و Canon Pixma IP4840
جدا از قیمت چون فقط کیفیت چاپ عکس برام مهمه و کارای لطفا بگید کدوم رو بگیرم
سرعت کنن بالاتر از اپسون هست کیفیتش هم تا حدودی بالاتر هست البته زیاد فرقی ندارند ریست جوهر در کنن کم اتفاق می افته ولی در اپسون بعد از تعداد معینی چاپ باید ریست کنی برای اپسون می تونی شیلنگ تخلیه بزاری ولی کنن نه در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم برای چاپ سابلیمیشن حتما باید از اپسون استفاده کرد
ولی اپسون چاپگرهای کم دردسرتری هستند و کارایی و طول عمر بالاتری دارند و با مخزن به خوبی کار میکنن من خودم چند ساله دارم استفاده میکنم با مخزن هیچ مشکلی نداشتم تا الان خیلی بیشتر از پولی که میدی برات کار میکنن
یه چاپگر جوهرافشان ارزون تک کاره خوب در حد کمتر از 60 تومن میشه معرفی کنید که کارتریجش شارژ هم بشه؟
این دو مدل hp چطورن d1000 و d1560
اين دو مدل انتخابهاي خوبي هستند.نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخوام یه پرینتر رنگی جوهر افشان در رنج 150 تا 250 تومن بخرم دانشجو هستمو البته دوست دارم عکسی که پرینت میکنم کیفیتش بالا باشه از طرفی توی فرومای زیادیگشتم و احساس میکنم طرف 3کاره یا 4 کاره نرم بهتره چون در صورت بروز مشکل در یکیشونممکنهبقیشونم از کار بیوفتن پستک کارهباشه بهتره. بین 3 تا برند برترکانن مدل ip4840وepson p 50موندم البته شنیدم که هزینه کارتریج اپسون از اچ پی وبه خصوص کانن پایینره حالا من چنتا سوال از اساتید عزیزی چون آقایگرجی و محمد.تیدارم:
چه پرینتریاز برند اچ پی میشناسد که با نوع کانن و اپسون انتخابی بنده همخونی داشته باشه ؟
عمر هد کدوم برند در شرایط محیطی یکسان ( پرینت هفتگی جهتجلوگیری از بسته شدن نازل و ...) بیشتره به عبارتی کدوم نسبت به تانک و یا شارژیخرکارتره؟
سرعت پرینت و تعداد صفحات متنی و عکس کدوم پرینتربیشتره؟( مثلاً یکیشون 300 صفحه متنی پرینت میگیره یکیشون 200 تا و...)قیمت کارتریج کدوم برند نسبت به خدماتی که به کاربرارائه میده مناسبتره؟(خیلیا میگن اپسون از این جهت از اچ پی و به خصوص کانن به صرفهتره)
چه تفاوتی بین تی50 و پی 50 هست؟آیا تنها تفاوتشون درکیفیت عکس پرینت شده هست که در اینصورت واسه یکی مثل من که شغلش عکاسی نیست و زیادتفاوت رزولوشن رو متوجه نمیشه مهم نیست یا اینکه توی ظرفیت کارتریج و نوع خدمات و ... تفاوت دارن؟
خودتون بخواین بین 4840 یا تی 50 ، پی 50 ویا یک اچ پی متناسب با امکانات پی 50 یکیشو بخرید کدومو بر میدارید؟ خواهشاً دلیلانتخابتونم واسم بگید ( با در نظر گرفتن قیمت مناسبتر کارتریج و عمر بیشتر هد وتعداد بیشتر صفحات پرینتی و (...حالا یه سوال متفرقه همدارم آیا تانک یا کارتریج شارژی کیفیت متن رو هم پایین میاره؟( البته شنیدم کهکیفیت عکس و عمر دستگاه رو هم پایین میاره(
واسه منی کهتعداد مشخصی پرینت نمیکنم ( شاید هفته ای یه صفحه شایدم روزی 30 صفحه) بستن تانک وشارژی بصرفه تره یا کارتریج اوریجینال؟ بین تانک و کارتریج شارژی کدوم کمتر بهدستگاه آسیب میرسونه و کدومش کیفیت نزدیک تری به اوریجینال داره؟
با تشکر چشم انتظار پاسخگویی شما عزیزان هستم
سلام
تک کاره لیزری میخوام
کاربرد اداری و به اصطلاح سگ جون
تعداد پرینت رو رو 200-300 برگ در روز بذارید(ماکزیمم.اصولا کمتره)
سقف بودجه 250
میخوام گارانتی خوب و مواد مصرفی ارزون داشته باشه و خودم هم بتونم شارژ کنم و پول مقت به این مغازه ها ندم
دوست من چند پست قبل در مورد دو چاپگر p50 و 4840 توضیح دادم هر دو خوب هستند ولی یک فرقهایی دارنکد:با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخوام یه پرینتر رنگی جوهر افشان در رنج 150 تا 250 تومن بخرم دانشجو هستمو البته دوست دارم عکسی که پرینت میکنم کیفیتش بالا باشه از طرفی توی فرومای زیادیگشتم و احساس میکنم طرف 3کاره یا 4 کاره نرم بهتره چون در صورت بروز مشکل در یکیشونممکنهبقیشونم از کار بیوفتن پستک کارهباشه بهتره. بین 3 تا برند برترکانن مدل ip4840وepson p 50موندم البته شنیدم که هزینه کارتریج اپسون از اچ پی وبه خصوص کانن پایینره حالا من چنتا سوال از اساتید عزیزی چون آقایگرجی و محمد.تیدارم:
چه پرینتریاز برند اچ پی میشناسد که با نوع کانن و اپسون انتخابی بنده همخونی داشته باشه ؟
عمر هد کدوم برند در شرایط محیطی یکسان ( پرینت هفتگی جهتجلوگیری از بسته شدن نازل و ...) بیشتره به عبارتی کدوم نسبت به تانک و یا شارژیخرکارتره؟
سرعت پرینت و تعداد صفحات متنی و عکس کدوم پرینتربیشتره؟( مثلاً یکیشون 300 صفحه متنی پرینت میگیره یکیشون 200 تا و...)قیمت کارتریج کدوم برند نسبت به خدماتی که به کاربرارائه میده مناسبتره؟(خیلیا میگن اپسون از این جهت از اچ پی و به خصوص کانن به صرفهتره)
چه تفاوتی بین تی50 و پی 50 هست؟آیا تنها تفاوتشون درکیفیت عکس پرینت شده هست که در اینصورت واسه یکی مثل من که شغلش عکاسی نیست و زیادتفاوت رزولوشن رو متوجه نمیشه مهم نیست یا اینکه توی ظرفیت کارتریج و نوع خدمات و ... تفاوت دارن؟
خودتون بخواین بین 4840 یا تی 50 ، پی 50 ویا یک اچ پی متناسب با امکانات پی 50 یکیشو بخرید کدومو بر میدارید؟ خواهشاً دلیلانتخابتونم واسم بگید ( با در نظر گرفتن قیمت مناسبتر کارتریج و عمر بیشتر هد وتعداد بیشتر صفحات پرینتی و (...حالا یه سوال متفرقه همدارم آیا تانک یا کارتریج شارژی کیفیت متن رو هم پایین میاره؟( البته شنیدم کهکیفیت عکس و عمر دستگاه رو هم پایین میاره(
واسه منی کهتعداد مشخصی پرینت نمیکنم ( شاید هفته ای یه صفحه شایدم روزی 30 صفحه) بستن تانک وشارژی بصرفه تره یا کارتریج اوریجینال؟ بین تانک و کارتریج شارژی کدوم کمتر بهدستگاه آسیب میرسونه و کدومش کیفیت نزدیک تری به اوریجینال داره؟
با تشکر چشم انتظار پاسخگویی شما عزیزان هستم
در مورد اچ پی نسبت به این دو چاپگری که اسم بردی نمونه مشابه نداره و کلا معایب بیشتری داره چون هد و کارتریج با هم هستند
چاپگرهای اپسون همراه با مخزن بهتر کار میکنن و طول عمر بیشتری دارن در ضمن اگه از جوهر خوب استفاده کنی کیفیت با کارتریج اصلی تفاوتی نداره به هد هم آسیبی نمیرسه
t50 که دیگه نوش نیست تو بازار ولی نسبت به p50 بهتر بود از نظر کیفیت چاپ فرقی باهم ندارن البته
من بهت پیشنهاد میکنم p50 بگیری همراه مخزن که چاپ خیلی ارزون و به صرفه بشه خود چند مدل اپسون با مخزن دارم خیلی خوب کار کردن و مشکلی نداشتن میشه گفت خیلی بیشتر از پولی که میدی برات کار میکنن
سلام دوستان !
من قصد خرید یه پرینتر سیاه و سفید و دارم ! اما خوب هیچ اطلاعاتی در مورد پرینتر ها و مدلهاشون ندارم !
پرینتری که من نیاز دارم برای چاپ برگه در سایز A4 هستش !
چون دانشجو هستم به همین دلیل زیاد برگه چاپ میکنم !مثلا یه کتاب 100 150 برگی رو ! در ماه هم حساب کنید 200 300 برگ !
پرینتری که لازم دارم باید سگ جون باشه و با چاپ زیاد برگه مشکل نداشته باشه !
کیفیت چاپش هم قابل قبول باشه !
سپاس از راهنماییتون !
مرسی از پاسختون:40:نقل قول:
این دو مدل آیا تو بازار هستند ؟
انتخاب بهتری هم وجود داره؟
کدوم سایت اینترنتی میشناسید که هم قابل اعتماد باشه هم قیمت مناسب؟:13:
از حدود قیمت این دو اطلاعی دارید؟
شرمنده از این همه سوال:11:
:28:STOPنقل قول:
خيلي سوالهاي زياد،تكراري و پشت سر هم پرسيديد.
من 3 تا رو جواب ميدم بقيه رو دوباره بپرسيد يا سرچ كنيد!!!
p50 اپسون دستگاه حرفه اي تر براي تعداد پرينت بيشتر و كيفيت بهتري داره و توي نصب تانك به دليل داشتن پمپ قوي خيلي خوب جواب ميده. هر چي پول بدي آش ميخوري(نسبت به 4840)
از اچ پي مورد مناسبي براي نصب تانك سراغ ندارم. p50 اومده جاي t50 .
بسته به مصرفت داره كه اورجينال بخري يا شارژ كني يا تانك نصب كني. كارتريج قابل شارژ از تانك بهتره و كيفيت به جوهر مصرفي ربط داره.
دوست عزيز به همكارامون چرا توهين ميكني؟!! هيچ پرينتري نيست كه توي خونه نتونيد شارژش كنيد فقط بايد بخواهيد و يادبگيريد.نقل قول:
200-300 برگ در روز مقدار زيادي هست من دستگاهي رو با اين قيمت سراغ ندارم. دستگاهي كه براي شما جواب بده بايد حدود 500 تومن هزينه كنيد و مثلا 5340D يا بالاتر بگيريد. در مورد 5340D برادر يه تونر ظرفيت بالا 7500 برگي هم براش بگيريد. پرينترهاي معمولي تا 250 اغلب تونر 1000 يا 1500 برگي دارند كه علاوه بر اينكه بايد مداوم شارژ كنيد چون مناسب كار شما نيست سريع دستگاه رو فرسوده ميكنيد.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
توي تك كاره ها براي كار دانشجويي شما كانن lbp6000 انتخاب خوبيه.نقل قول:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
1560 رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره قيمتاش خوبه و معتبر هست.نقل قول:
توي اين رنج 50-60 تومن انتخاب هاي خوبي هستند.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
پست شما رو نديده بودم وگرنه جوابتون كامل بود ديگه جواب نمي دادم. معذرت:40:نقل قول:
یه پرینتر خوب که برای شارژ کردنش هم هزینه ای نداشته باشه و سیاه سفید خوب باشه معرفی میکنید برام؟ در هر ماه هم حدود 20-25 تا بیشتر چاپ ندارم..ممنون
من حدودا 10 برگ عکس در ماه .50 پرینت در ماه.20 برگ هم کپی در یک ماه.این تعداد حدودی است.بودجه هم 200 هستش.
اون مدل هم 5510 هست که جدید اومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانشهر منظورت کجاست؟
هزینه ی هربار شارژدستگاه چقدر هست؟
آقا محمد یه کوچولو سریعتر.
سلام به همه ی دوستان
پرینتر جوهر افشان سایز A3 می خوام، ترجیحآ تک کاره هم باشه.
ترجیحآ استاندارد چاپ رو کالک رو داشته باشه
قیمتش هم حدود 400 تومن باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
نمیدونم جای درستی دارم میپرسم یا نه ولی چون پرینتر رنگی تایپیک نداشت همینجا رو انتخاب کردم
برا پرینتر رنگی تا حدود 200 چی میشه خرید؟
برا چاپ عکس روی کاغذ گلاسه میخوام
دوستم یکی برام پرسیده میگفت اچ پی بود قیمت حدود 220 از فروشنده هم برا شارژش پرسیده بود گفته بود هر بار 8 تومن خرج داره (مدل رو یادنش نبود)
ممنون میشم راهنمایی کنید (یکم بالا و و پایین مشکلی نداره)
با تشکر
یه سوال دیگه راجع به هد پرینتر ها و کلا چند کارها(نمیدونم از نظر رنگی بودن یا سیاه وسفید بودن هم فرق دارن یا نه)
از نظر هد چطوری تقسیم بندی میشن؟ وکدوم حالات بهتره؟(مخصوصا تو رنگی که میخوام بگیرم
ظاهرا یه حالتش این هست که هد همراه کتریج باشه بقیش موارد چطوری هست و مزایا و معایبشون چیه؟
با تشکر
دوست من پرینتر های اچ پی هد همراه کارتریج هست که اگه معایب و مزایاش رو بخوای با هم مقایسه کنی معایبش بیشتره
من پیشنهاد میکنم اگه میخوای جوهر افشان تک کاره بگیری epson p50 با مخزن بگیر البته قیمتش از بودجه شما بالاتره ولی خوب در عوض مواد مصرفی و هزینه های بعدش خیلی کمه بدون دردسر هم تا مدتها براتون کار میکنه پرینترهای دیگه واقعا به دردسرشون نم ارزه خون آدم رو تو شیشه میکنن
آقا محمد مارم هم راه بنداز
نقل قول:
من حدودا 10 برگ عکس در ماه .50 پرینت در ماه.20 برگ هم کپی در یک ماه.این تعداد حدودی است.بودجه هم 200 هستش.
اون مدل هم 5510 هست که جدید اومده.
ایرانشهر منظورت کجاست؟
هزینه ی هربار شارژدستگاه چقدر هست؟
با عرض سلام
من یک پرینتر لیزری تک کاره باقیمت زیر150 میخواهم که هم عمر خوب و هم خدمات خوبی داشته باشه وراحت وسایلش پیدا بشه وهزینه تونر و شارژش هم خوب ومقرون باشه وراحت وچندین بار بشه شارژش کرد
برای کار خانگی و دانشجویی میخواهم روزی دو یا سه برگ پرینت
فروشنده 1860سامسونگ رو پیشنهاد داد
اما با خوندن مطالب پی بردم که باید مرتب ریست بشه یا چیپ عوض کردو نرم افزارش هم تواین سایت نیست ورایگان هم گیر نمیاد وجاهای دیگه هم 30تومن میفروشنش
اگرچنین پرینتری با این قیمت ترجیحا با مارک hpو کیفیت قابل قبول میشناسین لطفا سریع به من معرفی کنید
کمک کمک
با عرض سلام
من یک پرینتر لیزری تک کاره باقیمت زیر150 میخواهم که هم عمر خوب و هم خدمات خوبی داشته باشه وراحت وسایلش پیدا بشه وهزینه تونر و شارژش هم خوب ومقرون باشه وراحت وچندین بار بشه شارژش کرد
برای کار خانگی و دانشجویی میخواهم روزی دو یا سه برگ پرینت
فروشنده 1860سامسونگ رو پیشنهاد داد
اما با خوندن مطالب پی بردم که باید مرتب ریست بشه یا چیپ عوض کردو نرم افزارش هم تواین سایت نیست ورایگان هم گیر نمیاد وجاهای دیگه هم 30تومن میفروشنش
اگرچنین پرینتری با این قیمت ترجیحا با مارک hpو کیفیت قابل قبول میشناسین لطفا سریع به من معرفی کنید
كانن lbp6000 كامل اون چيزي هست كه مي خواهيد. از نظر ساختار و شارژ و ... كاملا كپي شده از اچ پي هست و دوستاني كه دارند راضي هستند. يكسال گارانتي هم داره.نقل قول:
مدل اچ پي 1102 هست كه بالاتر بودجه شماست.
ممنون از راهنمایی شما
نمیدونید قیمتش تقریبا چقدر میشه؟
قیمت تونر اورجینالش تو بازار تقریبا چقدر هست؟
هزینه هربار شارژش چقدر میشه؟ وایا تو خونه هم به راحتی میشه شارژش کرد؟
ریست که نمیخواد دایمی هست؟
بسیار از لطف و توجه شما متشکرم
ممنون میشم اگر سریع جواب بدهید
lbp6000 آخرين قيمت حدود 160 بود كه داشتم. قيمت ها نوسان داره معلوم نميشه!نقل قول:
hp هم رده هم بايد بالاي 200 باشه كه اون كانن قبلا 100 بود و اچ پي 130 .
بله شارژش خيلي راحت هست هم آموزشش هست هم ساده است توي خونه ميشه پول پودر كه مي خريد حدود 2-3 تومن . بيرون هم بسته به انصافش داره 6 تا 10 تومن. متوسط 8 تومن.
نه ريست نمي خواد.
خيالت راحت من براي مطب داييم گرفتم ازش راضيه!(مثل اين فروشنده ها ميگي آقا اين روسري چند ميگه جنسش عاليه براي خودمم هم بردم!حالا قضيه ما شده! خارج از شوخي خواستم خيالت راحت باشه)
دوست عزیزاز توجه و همکاری شما متشکرم
با سلام و دروود فراوان
اساتید من میخام پس فردا اگه بشه برم یه پرینتر بگیرم
اولویتم هم چاپ عکسای رنگیه
البته برای مصرف خونگی میخوام
فکر میکنم حوصله جوهری رو هم نداشته باشم و لیزری بهتر باشه
(البته شنیدم جوهری یکم تو عکس رنگی بهتر از لیزری هست)
میخواستم یه مدل خوب رو بهم معرفی کنید
قیمت هم تا 400 و خورده ای مشکلی نیست
اولویتم هم توانایی خوب توی چاپ عکس رنگی- حجم کم دستگاه و دنگ و فنگ کمشه...
اگه یه اسکن از عکس رنگی که پرینتر چاپ کرده برام آپ کنید که دیگه رسما مارو بردید تو فاز شرمندگی
با تشکر...
بچه ها من یه چرخی تو نت زدم اینو دیدم چطوره؟؟
اچ پی- سی پی1525 چطوره ؟؟
دوست من با این مشخصاتی که شما پرینتر رنگی میخوای باید کلا دور لیزری رو خط بکشی چون کیفیتش از جوهر افشان خیلی پایینتره به قول شما دنگ و فنگش زیاده هزینه مواد مصرفی بالاست کارایی و عمر پرینتر لیزری با بودجه ای که گفتید کمه
آخه bestmovie جان من دانشجوی شهرستانم و ممکنه یدفه 20 روز ازش استفاده نکنم
اونوقت اگه جوهری باشه فکر کنم دامن برکاته بشه؟ ):
راجه به مدل سامسونگ clp 325 نظری ندارید؟
اگه رنگی زیاد براتون مهم نیست حتما لیزری سیاه و سفید بگیرید در ضمن توی لیزری اصلا طرف سامسونگ نرید اچ پی تو لیزری حرف اول رو میزنه کانون هم مدلهای خوبی داره
در ضمن جوهر افشان اگه روزی یک نازل هم بگیرید خشک نمیشه حالا چاپ هم نکردید مشکلی پیش نمیاد
مارو هم یه راهنمایی کنید :
من یه پرینت برای چاپ عکس و پرینت وکپی(سه کاره)که وایرلس داشته باشه می خوام.
بودجه تا 200 هست.تعدادپرینت هم ماهی 50 برگ و ماهی 15-20 برگ عکس.
هزینه هر برگ عکس برای من چقدر درمیاد؟هربرگ پرینت چی؟
بهترین جایی که برای خرید پیشنهاد می کنید کجاست؟کدوم پاساژ ویا کدوم نمایندگی یاکدوم گارانتی؟
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون:20::20::20:
سلام دوستان میخواستم بدونم با پرینتر های سوزنی هم میشه پرینت متن و عکس های معمولی رو گرفت؟ ایا باکاغذ معمولی a4هم جواب میدن؟ نحوه سرویس وشارژشون اسون هست؟وبرای کارهای خونگی هم خوب هستند؟ وسایل سرویس اونها تو بازار گیر میاد؟ ازیکی شنیدم نسبت به لیزری ها عمربیشترو هزینه کمتری دارند آیادرست گفته؟ رنج و حدود قیمتشون تو بازار چنده؟ لطفا کمکم کنید واقعا موندم تا 200تومن چی بگیرم که هم عمر بالا وهم کم هزینه باشه تاحالا چندتا جوهرافشان داشتم واز اونها بعلت خرج بالاشون زده شدم
پرینتر سوزنی برای پرینت فاکتور و قبظ و اینجور چیزها استفاده میشه باهاش عکس نمیشه پرینت گرفت متن هم به زور میزنه البته هزینه اصلا نداره عمرشون هم خیلی بالا هست ولی اینقدر سر و صدا داره که قبل از این که عمرش تموم بشه خودتون یه بلایی سرش میارید
نه دوست من به درد کار شما نمیخوره شما چیزی که لازم داربد یک جوهر افشان خوبه که البته باید بودجه رو بالا ببرید
میخواستم بدونم پرینتر با رزلوشن 2400در 600
چقدر با پرینتر 600 در 600 فرق داره کیفیتش؟
اولی سامسونگ و دومی اچ پی هستند ولی تو اچ پی کیفیت 2400 یا 1200 هم پیدا نکردم ):
سلام دوستان
یه پرینتر می خام برای یه دفتر اداری. احتمالاً روزانه 50 برگ پرینت. سقف قیمت هم ندارم. می خام پرینتر پرکار و کم خرجی باشه. هم اینکه بتونم وایرلس هم استفاده کنم. شنیدم به علّت تحریم اچ پی دیگه گارانتی نداره و بهتره از کنون خرید کنم. با توجه به عجله ای که دارم ممنون می شم زودتر جوابمو بدید.
حامد
دوستان ممنون می شم من هم راهنمایی کنید.نقل قول:
اچ پي 7000 رو الان به خاطر دارم! كه به بودجه شما ميخوره حدود 350نقل قول:
دوستان من امروز پاساژ ایران بودم ( ولیعصر)
خواستم پرینتر لیزری رنگی بگیرم
قیمت ها هم
کنون 5050= 420
اچ پی 1015=350
اچ پی 1525=500
سامسونگ سی ال پی 320=250
سامسونگ سی ال پی 325=460
ولی ازونجا که چاپ عکس برام مهم بود و بهم گفتن که لیزری های رنگی عکس رو نمیتونن خوب در بیارن
احتمالا مجبور میشم یه پرینتر رنگی جوهری بگیرم
حالا به نظرتون تو مدل های جوهری تا حدود 400 و خورده ای چه مدلی رو بگیرم
اولویت هام= دنگ و فنگ کم- هیکل نسبتا کوچیک-چاپ عکس خوب-و اینکه اگه 15-20 روز نباشم خونه و پرینت نگیرم به فنا نره
ممنون میشم کمکم کنید چون باید تا یکی دو روز دیگه دوباره برم و یکی بگیرم
اونجا مثلا بهم مدل پی50 رو پیشنهاد دادن
نظر شما چیه؟
دوست من epson p50 با مخزن بگیر هم هزینه مواد مصرفی و پرینت خیلی ارزون در میاد هم کیفیت بالایی داره هم کارایی و طول عمرش بالاست مخزن و جوهر هم wwm بگیر
ضمن تشکر از کمک های شما دوست عزیزنقل قول:
بخاطر گوش نکردن حرف شما مجبور شدم امروز برگردم
اونجا هم همین رو به من معرفی کردن
فقط چندتا سوال
1. فرق تی50 با مدل پی 50 چیه؟
2.مدل اچ پی که رقیب این مدل باشه چیه؟ چون بهم گفتن این مدل برای 2-3 سال قبله و الان کارای بهتری هم ممکنه گیر بیاد
3.این مخزن که میگید دقیقا کارایی و قیمتش چیه؟ روی خودش جوهر نمیدن ؟ :دی
و اینکه من اگه 14-15 روز با پی50 کاری نداشته باشم جوهرش خشکه؟
4.قیمت رو شما الان ندارید؟ چون اونجا قیمت بالای 400 بود (420 و 412)
با تشکر