سلام
ذوستان میخواستم بدونم کسی هست سیو همه اپدیت تفنگ های کال8 انلاین رو داشته باشه؟؟؟
همه تفنگ هاشون اپدیته میزنن ما رو میترکونن :31:
Printable View
سلام
ذوستان میخواستم بدونم کسی هست سیو همه اپدیت تفنگ های کال8 انلاین رو داشته باشه؟؟؟
همه تفنگ هاشون اپدیته میزنن ما رو میترکونن :31:
قربونت برم بازی کن لولت بره بالا تفنگات باز میشه. فک نکنم بشه با سیو و اینا بازشون کرد!!!
شما اگه به اینترنتت شک داری یه پروک30فایر دان کنم. pm بده تا پروک30 هاشو بهت بدم.
دوستان سرور پایدار با پینگ درست هست ؟
نه ولی بیشتر ساعات سرور با پینگ کم پیدا میشه ولی تا آخرین ورژن تکنوگاد نیاد بیرون(2.7) کاری نمیشه کردنقل قول:
خود تکنوگاد گفته اون قراره آخرین ورژن باشه
شما این کارو بکن...قسمت turn firewall on or off هم هردوشو off کن...ببین اگه نشد دیگه نمیدونم چشه:(نقل قول:
یعنی تو قسمت زیر هر دو آیکون تیک پابلیک رو بذارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا میشه و دیگه اینقد دارن اینکارو می کنن وقتی لیست بازیکنانو میاری فقط پرستج لول 10 رو 80 می بینینقل قول:
خیلی بده گذاشتن مردم حال کنن اینا میان دورش می زنن
سلام به برادران عزیز.
من میخواستم تو گیم نت افلاین لن بازی کنیم بین 8 کامپیوتر با بچه های گیم نت بازی کنیم .گفتم ببینم میشه با تکنو یا التر کال اف 8 رو بازی کنیم .یعنی یکی از سیستم ها سرور شه و بقیه بهش وصل شن .مدرن وار 2 میشه .
اگه میشه یکی توضیح بده .با تشکر و سپاس.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام به برادران عزیز.
من میخواستم تو گیم نت افلاین لن بازی کنیم بین 8 کامپیوتر با بچه های گیم نت بازی کنیم .گفتم ببینم میشه با تکنو یا التر کال اف 8 رو بازی کنیم .یعنی یکی از سیستم ها سرور شه و بقیه بهش وصل شن .مدرن وار 2 میشه .
اگه میشه یکی توضیح بده .با تشکر و سپاس.
نقل قول:
اقا کسی تست کرده lan رو بگه چطوری میشه لن بازی کرد mw3 رو؟
lan خالی و بصورت شبکه.
راستی اگر اموزش mw2 رو هم داشتی که تست شده باشه برا lan بازی کردن بزار.
ممنون.
دستت درد نکنه بابت پاسختون...والا رنکینگم 80 هست ولی هنوز خیلی تفنگام ابدیت نیست....گفتم اگه بشه که اونا هم اپدیت بشن که دیگه فرمودید نمیشهنقل قول:
:10::10::10:
تفنگارو باید باهاش بازی کنید تا آپدیت بشه. از طرفی این دوستمون بعد از من گفتن میشه. (من نمیدونستم)
اگه بخواید من میتونم واستون lvl h4ck گیر بیارم که تفنگ هاتونو lvl31 کنین...توی این دورو زمونه که همه هـک استفاده میکنن فکر نکنم موردی داشته باشه...هرچند خودم استفاده نکردم:)
اگه موردی نداره همینجا بزارم ؟
مورد داره عزیز !نقل قول:
...
نمیدونم چرا اینقدر بی دروپیکره مولتی مدرن3 تو دوش هرکی پرروبازی درمیورد راحت کیک میشد کمترم اجازه چ ی ت میدادن اما این یکی انگار قوانین هم هنوز براش نگذاشتن شاید چون تازه راه افتاده اینطوره !
ولی خداییش خوشم میاد میشه هر امکاناتی خواستی استفاده کنی لانچرم بزنی بازی با محدودیت حال نمیده :21:
سلام.می خوام آنلاین کردن mw3 رو از طریق استیم بهتون یاد بدم.اول از همه اگه شما CD KEY مدرن وارفیر رو خریداری کردین بدونین که خود اونجایی که ازش خریدین باید واستون ACTIVE کنه یعنی CD KEY رو به استیم بده (برای اینکار نیاز به ای پی روسی داره که خود فروشگاه باید واستون اکتیو کنه)تا بازی برای دانلود اماده بشه.خوب شما برنامه استیم رو دانلود و نصب می کنید و منتظر میمونین تا آپدیت بشه بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد اکانت استیمتون بشید.حالا میریم تا MW3 رو آنلاین کنیم.اصولا توی قسمت LIBRARY باید دوتا چیز برای دانلود وجود داشته باشه (Call of duty modern warfare 3 و Call of duty modern warfare 3 Multiplayer) که ما با دومی کار داریم.میریم روی Call of duty modern warfare 3 Multiplayer و اینیستال رو میزنیم و بعد ok و بعد بازی شروع به دانلود می کنه.ولی لازم نیست شما دانلود کنین.یه 10 ثانیه وایمیسین تا دانلود بشه بعد روی بازی راست کلیک می کنین و Pause Updating رو میزنین.:20:
حالا به طور کلی از استیم خارج میشین و استیمو میبندید.حالا یکی از بازی های کرک شده بیرون رو نصب می کنید(هرجا که خواستید) بعد بعد از اینکه بازی نصب شد میرید داخل پوشه بازی و همه فایل های بازی رو cut می کنین و در این قسمت پیست می کنین:46:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3
به جای C هر جای دیگر می تواند باشد.:5:
حالا استیم رو اجرا میکنین و Resume updating رو میزنین و میبین که سریعا دانلود تموم میشه.میتونه حدود 15 تا 300 مگابایت باشه دانلود.بعد از اینکه دانلود تموم شد این کار رو انجام میدین:
حالا برای دریافت پچ های جدید این بازی بر روی آیکون یا خط Multiplayer بازی راست کلیک کنید و Properties را انتخاب و سپس از پنجره باز شده برچسب Local files را انتخاب کنید . سپس گزینه Verify integrity of game cache را انتخاب کنید .کار تمام است از بازی آنلاین لذت ببرین اگه مشکلی بود به من بگین.
لینک دانلود برنامه استیم
آی دی من هم در استیم این هست : blizzard_2012 می تونین تو Friends اددم کنیدکد:http://parsaspace.com/files/5530424884/SteamInstall.rar.html
از این سایت ها هم میتونید بخرید
کد:www.aligame.ir
انلاین کردن bf3 رو بزودی قرار می دم:46:کد:www.orginalgames.com
موفق و پیروز باشید:40:
Coming Soon From Me(Origin) :D
سلام به رفقا
تکنوگاد آخرین ورژن داده بیرون 2.7.1 ولی هنوز لینک فایل هیتلره هرکسی می تونه این فایل رو برامون آپلود کنه ممنون
[PHP]http://teknogods.com/?p=837[/PHP]
من دیروز دان کردم. احتمالا باید بخرید. اگه با نسخه قددیمی سرورا براتون میاد پیشنهاد میکنم آپ نکنید!!
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تموم شد دیگهنقل قول:
خوده تکنوگاد گفته باید بازی رو بخرید
آخرین راهمون بود که اینم بسته شد ببینیم آلتر چی کار میکنه
باید ورژن اوریجینال بازی رو (فک کنم) داشته باشی تا بتونی بازی کنی!!!
اگه می خوای بدونی قضیه چیه با گوگل ترنسلیت ترجمه کننقل قول:
دیگه تموم شد
دیگه سوادم میرسه اینو معنی کنم :31:
شما اینو تست کن ببین جواب میده یا نه همینجا بگو. من باید ریست کنم حالشو ندارم :31:
دانلود نمیشهنقل قول:
لینک مشکلی نداشت:
کد:http://amir92.dl.rapidbaz.com/kUGxt/TeknoMW3_2.7.0.1_public.7z
من الن تو بازیمنقل قول:
اوکی پس حله!!!
دمت گرم حرف نداشت
درست شد
بازی خیلی باحالی هستش
سلام
من میخوام با برادرم این بازی را توی 2 دستگاه بازی کنیم
یعنی من تو pc برادرم تو لپ تاپ
طوری که من جزو یه تیم باشم و برادرم جزو یه تیم
امکانش هست ؟؟
یه توضیح کامل بدین
ممنون
هرکی از بچه خواست بازی رو به صورت ارجینال بازی کنه توی استیم من یه اکانت استیم دارم که 6 تا بازی داره mw3 و ops هم توش هستش . هر کی خواست من توی یاهو هستم با همین id
مگه مشکلی برای مولتیش پیش اومده ؟ من بازیو پاک کردم دوباره نصب نکنم یا هنوز تکنوگاد جواب میده یکی سریع بگه ؟؟؟
نه. شما نسخه ای که توی پست 142 هست رو نصب کن. موردی نداره!!!
پس حله ؟! دمت گرم ! :31:
آقا من الان باید از صفر شروع کنم یعنی تمام رنکو زحماتم به بادرفت !! چون اصلاً ویندوزمو عوض کردم :41:
سیو بازی کجاس برای دفعات بعد اینطوری نشه ؟!
رنک تکنوگاد که فک نکنم از بین بره. فقط special ops و مراحل بازی. سیو هم توی گوگل سرچ کنید پیدا میشه. (تو تایپیک خود بازی هم سوال کنید شاید کسی گذاشت)
ماشالا لول ها همه 80!!!:13:
چقدر ما ایرانیا خفنیم :31:
عزیز!! میگم ویندوز عوض کردم همه چی پریده :31:نقل قول:
سیوش کجاس ؟
یعنی رنک روی ویندوز ذخیره میشه؟ فک نکنما. توی سرورای تکنوگاد مگه ذخیره نمیشه؟
لینگ بازیهام توی استیم هرکی خواست بگه
نه تو اون ذخیره نمیشه !نقل قول:
از دوستان عزیز و گل :11:
کسی هست که بدونه چطور میشه با TeknoGods 2.7.0.1 لن LAN بازی کرد ؟؟
منظورم SpecialOps نیست !!! :19: منظورم مولتی پلیره !!!
کمک کنید ممنون میشم ! :40:
dedicated server می سازم ولی وقتی نفر دوم بهش وصل میشه نفر اول قطع میشه!!! LOL
مولتی که الان ما داریم بازی میکنیم و مشکلی نیستنقل قول:
مثل همون مدرن2 قشنگ میری تو سرورها و اکثر سرورای ایرانی که تو 2 بود تو سرورای مولتی مدرن 3 هم هست و پینگشم حدودای 90 هست برای من
این از مولتی .
ددیکیتدو دیگه نمیدونم چی به چیه !
ولی مولتیش مشکل نداره
...
راستی امروز پینگا افتضاح بودن لگ هم که حسابی روسفیدمون کرد !!
ببخشید دیگه از این بهتر نمیشد احساس رو گفت :27:
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟ :19:نقل قول:
فقط یه توضیح خواستم ها :13:
آره میشه دوتاتون به اینترنیت وصل شین یکی بره تو pmc اون یکی africa militaنقل قول:
اگه لنه منظورت باید یه ددیکیتت سرور بزنی که قابل دیدن توی قسمت لن توی سرور ها باشه
ولی نمی دونم تا حالا کسی تونسته واقعا لن کنه یا نه چون در هر صورت (چه کانکت یا دیسکانکت باشین)شما سرور خودتون رو میبینین ولی بقیه رو نمی دونم
در ضمن تو گیمنت ها هم نمیشه چون باید تمام فایل های بازی در دسترس باشن و موقع سرور درست کردن ارور میده