با سلام و خسته نباشید
همکاران محترم در صورت امکام فایل فلش ال سی دی سامسونگ 32 اینچ
مدل:LA32C465C4
شماره آی سی فلش:W25X40
ایراد: درموقع کپی برداری از آی سی اشتباهی آی سی پاک شده
ایراد تغذیه داشت که تعمیر شده بود .
با سپاس :BA.DAVOOD
Printable View
با سلام و خسته نباشید
همکاران محترم در صورت امکام فایل فلش ال سی دی سامسونگ 32 اینچ
مدل:LA32C465C4
شماره آی سی فلش:W25X40
ایراد: درموقع کپی برداری از آی سی اشتباهی آی سی پاک شده
ایراد تغذیه داشت که تعمیر شده بود .
با سپاس :BA.DAVOOD
با سلام و خسته نباشید
لطفا فایل آپگرید ال ی دی ال جی 42PT350R-TD رادر سایت قرار دهید .
ایراد : منو ولوم به هم ریخته است-صدا نیست ولی تصویر هست - و برای ورود به تنظیمات کانالیابی رمز میخواهد .
با سپاس : BA.DAVOOD
سلام وخسته نباشید
دوستان لطفا سایت دانلود فایل آپگرید ال سی دی سامسونگ و سونی را در سایت قرار دهید .
با سپاس BA.DAVOOD
شما واسه سامسونگ باید از سایت سامسونگ بگیری .نقل قول:
باسلام وخسته نباشید
باتشکر از زحمات شماتلویزیون من42lw4500هستش.باتوجه به اطلاعات شما tv آپدیت کردم ولی مشکل نخوندن بعضی ازفایلهای mkv حل نشده لطفا راهنمای کنید منتظرم
کسی نمیدونه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز گیرنده دیجیتال دارد و با ابدیت فعال نمیشود فقط از طریق منوی مخفی میتوان فعال کرد اخرین ابدیت Version 03.09.02 از لینک زیر میتوانی دانلود کنی تست شده است مشکلی ندارد با فونت وزبان فارسی هماهنگ است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42pt2500
v03.41.22.11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
v03.41.22.11
سلام وخسته نباشید
دوستان لطفا سایت دانلود فایل آپگرید ال سی دی سامسونگ و را در سایت قرار دهید .لطفا با مسیر کامل قید فرمائید
با سپاس BA.DAVOOD
سلام
من lg lw4500 دارم،آپدیتش کردم اما بعضی از شبکه های داخلی را نمی یابد و همچنین بعضی فایلهای mkv را پخش نمی کند،دلیل عدم پخش بعضی فایلهای mkv بالا بودن fps است که باید با نرم افزار کاهش یابد.
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدانم ال سی دی ال جی مدل :42LCD470-TA گیرنده دیجیتال دارد یا نه ؟؟ مال مشتری است لطفا زود جواب دهید ..با سپاس
BA.DAVOOD
سلام دوست عزیز 42lcd470گیرنده دیجیتال دارد و با ابدیت فعال نمیشود فقط از طریق منوی مخفی میتوان فعال کرد اخرین ابدیت Version 03.09.02 از لینک زیر میتوانی دانلود کنی تست شده است مشکلی ندارد با فونت وزبان فارسی هماهنگ است
با سلام و تشکر از جناب آقای DORSAHADI عزیز که زحمت کشیدند جواب سوال بنده را دادند.فایل را دانلود کردم .ممنون
یک سوال دیگه از حضرت عالی داشتم:در سایت ال جی من فایل اپگرید این مدل را پیدا نکردم لطفا در صورت امکان مسیر دقیق دانلود آن را قید فرمائید .واینکه کدام کشور را انتخاب کنم ...دعا گوی شما خواهم بود .BA.DAVOOD
با سلام دوستان تلویزیون من lw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
با سلام و خسته نباشید
دوستان محترم ال سی دی ال جی 32Lk310-TA گیرنده دیجیتال دارد یا نه ؟
با تشکر از همکاران محترم
BA.DAVOOD
سلام دوستان
من هم همین مشکل اقا سعید را دارم که بعد از اپدیت سینما خانگی LH-W895XBH دیگه بالا نمیاد و پیغام please wait میده لطفا راهنماییم کنید که این دستگاه چش شده و چطوری میشه درستش کرد.ممنون.
سلام اخرین آپدیت LG 42LV35000-TA رو میخواستم اگه بشه ممنون میشم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییی
من اخرین آپدیت رو تو سایت lg.com/ae پیدا کردم سوالم اینه اگه اپدیت کنم زبان فارسی منو و کلا امکانات فارسی نمیپره و اینکه ازکجا میشه فهمید تفاوت ورژن قبلی با جدید چیه ؟
سلام دوستان
بنده هم فایل آپدیت تلویزیون LED مدل 42LED5400 TA رو میخواهم برای فعال سازی ودریافت کانالهای دیجیتال
ضمنا در صورت امکان آموزش منو مخفی اگر هست لازم دارم
بسیار ممنونم
با سلام و خسته نباشید مدیریت محترم و همکاران عزیز
لطفا روش ساخت کنترل دست ساز که با پورت پی سی کامپیوتر قابل استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را آموزش دهید . من یه جایی دیده بودم ولی متاسفانه نمیتونم پیدا کنم . لطفا اگه موجود بود با فایل و نرم افزار قرار دهید.
با سپاس ba.davood
کسی جوابم رو نمیده
سلام دوستان
چطور میتونم دی وی دی پلیر ال جی مدل DV-6250PM آپدیت کنم خیلی از لحاظ پخش فرمتهای مختلف ضعیفه لطفا راهنمایی کنید در ضمن پورت usb یا 9 پین رو نداره .
دوستان پدربزرگم یه 42LCD470 داره که گیرنده دیجیتالش فعال نیست ، اینجوری که فهمیدم از طریق کنترل هم نمیشه داخل سرویس منو رفت چه جوری باید فعالش کنم؟
سلام دوست عزیز
فایل آپدیت تلویزیونLCD مدل 42LH500YRرو میخواهم برای فعال سازی ودریافت کانالهای دیجیتال
ضمنا در صورت امکان آموزش منو مخفی اگر هست لازم دارم.
سپاس
سلام تلویزیون ما 47lw4500هستش .وقتی یه فیلم 3بعدی با یو اس بی می خوام ازش پخش کنم میگه پشتیبانی نمیشه.درحالی که فرمت فایل mkvهست.حالا اگه تی وی رو آپدیت کنم این مشکل حل میشه یا باید کاردیگه ای بکنم؟
چی کار کنم با آپدیت این مشکل حل میشه؟ الآن یه آپدیت 27مگی پیدا کردم از سایت ال جی .نقل قول:
کسی میتونه فایل آپدیت LG 42cs560-zd رو واسم گیر بیاره؟تلویزیونم زبان فارسی یا عربی نداره واسه همین زیرنویس رو مشکل داره.لطفا کمک کنید.تشکر میشود.در ضمن فایل آپدیت 42cs560 رو دارم کار نمیکنه.این پسوند zd کار منو خراب کرده!
اپدیت به چه دردی میخوره واسه تی وی ضرر نداره؟! مثلا تلویزیون من ls4600 با اپدیت چی بهش اضافه میشه؟
چطوری بفهمم ورژن الانش چنده؟! یه اپدیت تو سایت ال جی امارات هست 57 مگه
چجوری نصب میشه؟!
ببخشید زیاد سوال کردم:sq_8:
کسی نیست جواب منو بده؟!:sq_3:نقل قول:
سلام من اینو می خوام 42LED5600-TA
32lcd320-ta
من فایلایی اینو میخوام ونحوه اپدیت کردن چون یواس بی نداره ممنون
میگم کسی پست منو ندیده ینیییییییییییییییییی
سلام تلویزیون من LG 3d smart tv LW57000
هستش اگه میشه لطف کنین آپگرید نرمافزاریشو بفرستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
چه سوتو کوره این سایت!:sq_11:
انگار سالی یه بار آپ میشه این تاپیکنقل قول:
نقل قول:نقل قول:چرا تاپیکو قفل نمیکنید ............. خداحافظ p30world ای کاش همین 4 تا پست رو هم نمیزدمنقل قول:
من یک ال سی دی تی وی دارم می خوام اپدیتش کنم لطفا راهنماییم کنی (LCD TV LG 37LK450) و لینک اپدیت را برام بفرستی .
ممنوم
سلام.من اپدیت این تلویزیون را میخواستم.42led5400-ta-zmdwljk. اگه میشه طریقه اپدیتش رو هم بگید ممنون میشم.
سلام علیکمنقل قول:
آخرین آپگرید تی وی شما سایز 42
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15/10/2012 174,392K
تب
سایر سایز ها مراجعه به قسمت ساپورت ال جی استرالیا
http://www.lg.com/au/support
آپگرید به دو صورت آنلاین و آفلاین بسته به نوع تی وی صورت میگیره
آموزش آپدیت افلاین تلویزیون های ال جی
تاپیک اختصاصی LG 3d smart tv LW57000