من عاشق این تاپیکم...دوست دارم یه نوشته ایی هم راجع به میتسوبیشی-این برند بزرگ و زیبا--که تو ایران تقریبا داره از یاد میره بذارین مهندس جان...لنسر و پاجرو و گالانت...راستی گالانت دیگه تولید نمیشه؟>
Printable View
من عاشق این تاپیکم...دوست دارم یه نوشته ایی هم راجع به میتسوبیشی-این برند بزرگ و زیبا--که تو ایران تقریبا داره از یاد میره بذارین مهندس جان...لنسر و پاجرو و گالانت...راستی گالانت دیگه تولید نمیشه؟>
تشکر میکنم که بیننده این تاپیک هستین.نقل قول:
شما اگر به میتسوبیشی علاقه دارین به همون شکلی که در پست های قبلی در مورد خودرو ها
من انجام دادم و ماشین ها رو معرفی میکنم شما هم اون مدل هایی که میبینید
پرطرفدار هستن رو همراه با عکس و مطالب مفید قرار بدین.
لنسر - پاجرو و کالانت هر 3 پرطرفدار ترین خودروهای میتسوبیشی
در کشور بودن که نسل های قدیمیشون فعالیت بیشتری تو ایران داشتن
اما نسل های جدیدشون دیگه نیومدن جز پاجرو.
مهندس محمد یه سوال...من تو شهرم((رشت))ماشینی میبینم به نام toyota solara.....اونم با پلاک شخصی...ماشین دو در خوشگلیه...اما معلوم نیست این ماشین تو کدوم ژانر قرار میگیره...چون کوپه نیست و شکل و شمایل یک سدان رو داره ولی دو دره...فست بکم نیست چون دو دره...راجع به این ماشین توضیح میدین؟
نقل قول:
بله دوست من درست دیدین
اون تویوتا کمری Solara به سفارش آمریکا هست. یه کوپه کشیده و بزرگ البته خیلی کمیاب هستن.
تو شهر ما هم فقط یکیش هست. یه حالت خاصی تو طراحیش داره که بیننده در نگاه اول نمیتونه اسمی براش بزاره.
این خودرو در سال 2004 و در 2 نوع کوپه و کروک معرفی شد.
نوع کوپه با موتور 4 سیلندر و 2400 CC با 157 اسب بخار قدرت و گیربکس 5 دنده دستی و 4 دنده اتوماتیک به دلخواه مشتری
نوع کروک با موتور 6 سیلندر و 3300 CC با 225 اسب بخار قدرت و گیربکس 5 دنده اتوماتیک
هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
میخواستم بدونم ایا مزدا هم در زمینه ی خودرو های شاسی بلند حرفی برای گفتن داره؟
نقل قول:
سلام.اره مزدا شاسی بلند میسازه و اتفاقا خوشگلو اسپرت میسازه اما خوب یک شاسی بلند کلاسیک تاحالا نساخته مثل میتسوبیشی پاجرو و یا تویوتا پرادو و لندکروزر...معروف ترین هاشم MAZDA CX5 که یه شاسی بلند جمع و جور و CX7 که یه شاسی بلند متوسط هستش...میتونین در گوگل ببینید.
ممنون
بعد ایا مزدا در زمینه اسپرت هم حرفی برای گفتن داره؟
من کلاس کاری مارخونه برام مهمه میخواستم در مورد کارخانجات ژاپنی اطلاعات جمع کنم....
مزدا از نظر ظاهری همیشه یه طرح خاصی برای تمامی ماشینهاش داره بر خلاف نیسان که طرح های مختلفی داره....
میشه قیمت نیسان ماکسیما 2012 هم بزارید.
ممنون
نقل قول:
=========================================
اتفاقا رو نکته ی خلی برجسته ایی انگشت گذاشتی...مزدا در بین خودروسازان ژابنی اسبرت ترین خودرو ها رو میسازه...البته در کنار برند بزرگ میتسوبیشی...مزدا 3 و 323 و خیلی از مزدا هایی که از قدیم الاایام تو ایران بودن همشون سایه ایی از روح اسبرت در اون دیده میشه...مثلا مزدا 323 وقتی اسبرت میشه و تیونینگ میشه بسیار زیبا هست و بهش هم خیلی میاد...اما در کل در حالت بیش فرض ماشین ها مزدا عموما تمرکزش روی ساختن ماشین های اسبرت هستش و به این خاطرم هست که کم اتفاق افتاده که ماشین D-SEGMENT یا E-SEGMENT بسازن و اکثرا رو C-SEGMENT تمرکز داره!
ماکسیما مدل 2012 در ایران عرضه نمیشهنقل قول:
مدل های مونتاژ هستن که برای سال 91 قیمتش حدود 60 میلیون تومان
مسخرس که هنوز ماکسیمای 10 سال قبل با قیمت نجومی عرضه میشه...واقعا کسی میخره با این قیمت غیر رقابتی...وقتی گزینه های بهتر و مدرن تری هستند...
ماکسیما یکی از پرطرفدارترین خودروها در کشور هست و همیشه بازارش داغه با وجود گزینه های جدید تر و متنوع ترنقل قول:
یک سوال، دوستان من شنیدم که اسم کارخانه مزدا از اسم اهورا مزدای ما ایرانی ها انتخاب شده. صحت داره؟
بله درسته دوست من و این باعث افتخاره ماستنقل قول:
بچه ها توی ایران کسی تویوتا سوپرا دیده ؟ یعنی روانیشم :دی
این تویوتا در ایران موجود نیست دوست مننقل قول:
Toyota Venza 2013
نسل جدید تویوتا ونزا SUV برای سال 2013
آماده ورود به بازارهای آمریکا معرفی شد.
این خودرو با دو پیشرانه 4 و 6 سیلندر عرضه خواهد شد.
مشخص هست که تویوتا قصد داره این خودرو رو بهینه وارد بازار کنه تا
فروش بیشتری رو به خودش اختصاص بده. ونزا در سه تیپ LE و XLE و Limited عرضه خواهد شد.
موتور : 6 سیلندر
حجم موتور : 3500 CC
قدرت : 268 اسب بخار
گیربکس : 6 دنده اتوماتیک
مهندس محمد یه سوال...تویوتا CORONA و CARINA هنوز تولید میشن؟از لحاظ اهداف و نیازها چه فرقی با کرولا دارن....
نه دوست من سالهاست که دیگه تولید نمیشن.نقل قول:
تویوتا کروناهای قدیمی که در کشور هستن سال تولیدشون بین 1987 تا 1992 بود که در انواع 2 در کوپه - 4 در سدان و 5 در ااستیشن و با پیشرانه 4 سیلندر 1500 , 1600 , 1800 و 2000 CC عرضه شدن.
که نمونه های موجود در ایران از نوع 2000 CC هستن.
در کل تویوتا کرونا تا سال 2001 تولید شد.
تویوتا کرولا رو میشه برادر کرونا دونست چون اتومبیل هایی هم سطح هم بودن که به مراتب کرولا تونست از محبوبیت بهتر و عملکرد بهتره بهرمند بشه و کلا جای کرونا رو گرفت و تا همین امروز هم تولید میشه.
تویوتا کارینا هم یکی دیگر از سدان های قدیمی تویوتا که نمونه های موجود در ایران بین سال های 1981 تا 1988 تولید شدن.
کارینا هم به صورت سدان و استیشن با موتور 4 سیلندر با حجم موتور 1500 و 1600 و 1800 عرضه شد.
از نظر ابعاد هم از کرونا بزرگتر بود.
تعداد زیادی از این مدل در دهه 60 شمسی از کشورهای کویت و عراق دارد کشورمون شد.
تویوتا کارینا تا سال 2001 هم تولید تولید شد.
مهندس محمد ممنون ازت...مدل limited منظورش جيه كه تو پرادو هم ميزنن گاهي
نقل قول:
یعنی محدود
یعنی در یک تیراز مشخص با آپشن های کامل تولید میشه
معنی شو میدونستم اما معنی فنی تو خودروسازی رو نمیدونستم...این علامت صلیب که دورش یه دایره هست تو کمری ها زیاده...گاهی هم تو برادو ها دیده میشه...تیونینگ تویوتاست؟
میشه یه عکس ازش بزارید ممنون.نقل قول:
این نشان ها گاهی اوقات برای شرکت های خودرویی عربی هستن.
تویوتا کمری چرا در ایران مدل 2012 خودشو وارد نمیکنه
واقعا تویوتا گندش رو درآورده اینقدر ماشین زشت تولید میکنه ، امروز راو4 جدید رو از نزدیک دیدم ، خیلی نا امید کنندست ، همینطور لندکروز .
کمری هم همین قدیمیاش تولید بشه بهتره چون جدیدش خیلی زشت شده ، مخصوصا پشتش .
اونم از یاریس .
تویوتا کمری جدید هم وارد میشه دوست من .نقل قول:
آریون نسل جدید وارد شده - یاریس هم همینطور
لندکروزر هم همینطور
کمری هم میاد به زودی
نمیشه گفت نا امید کننده چون به هر حال تویوتا تو ایران مانور نمیده اصلا.نقل قول:
اگر بازار جهانی رو در نظر بگیریم تویوتا به اندازه کافی شاسی بلند داره که RAV 4 اصلا هیچی نیست.
تو ایران این وضعیت رو پیدا کرده اونم به خاطر اینکه خود شرکت تویوتا تصمیم گرفت دیگه نباشه
البته محمد جان من کلی گفتم ، اگر اخبار چند وقت پیش رو میدید ، حتی خود مدیر عامل تویوتا ( دایدا ) گفته بود طراحی های تویوتا واقعا خسته کننده و یکنواخت شده و تا سال 2014 باید تویوتا کلا متحول بشه .نقل قول:
نقل قول:
بله درسته
و این تغییرات از همین همین امسال شروع شده نمونش همین کمری نسل جدید
یا آریون SE
سلام به همه
یکی از دوستام کمری GLX 2007 داره که دیروز کلید ماشینشو گم کرده!
بعد کلیدهای یدک ماشین و سریال کلید رو هم پیدا نکرده و یه قفل ساز اورده فقط دره ماشین رو باز کرده!
حالا میخواستم بدونم سریال کلید ماشین به جز رو اون تکه آهن همراه کلید های یدک هیچ جای دیگه ماشین یادداشت نشده که بشه برن یکی بسازن؟؟
آخره رفته پرسیده اگه بخوان کلید ماشین رو عوض کنن یه 2-3 تومنی خرج رو دستش مذاره!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
هر خودرو 2 یا 3 کلید و ریموت داره و اون تکه ای که میگین هم فقط رو کلید ها هستن.نقل قول:
دیگه اگر تمام کلیدهای خودرو گم شده چاره ای نیست برای امنیت ماشین هم که شده باید اینکارو بکنن.
دوستان عزيزم
لندكروز GXR جديدتر و بهتر از VXR هستش درسته؟؟؟؟
بين پرادو و لندكروز GXR از نظر ارتفاع و قدرت مانور بهتر در ارتفاعات و جاهاي ناهموار كدوم بهتر هستش؟؟؟ از نزديك كه ديدم به نظرم پرادو زيرش بلند تر از لندكروز هست؟؟؟
در كل ماشيني كه تعداد سرنشيناش و قدرت مانور و كاراييش براس سفر در جاهاي ناهموار و شيب هاي تند و غيره عالي باشه كدوم بهتر هستن؟؟؟؟
يه جا خوندم كه مدل 2013 لندكروز 8 سرنشينش AX و ZX هست يعني كجاش ميزنه؟؟ غير از مدل GXR هست؟؟
سلام.نقل قول:
لندکروزر VXR با GXR در برخی آپشن ها با هم تفاوت دارن از نظر فنی تفاوتی ندارن و لندکروزر VXR برخی آپشن ها رو اضافه تر داره.
بین پرادو و لنکروزر از هر نظر که بررسی کنی به مراتب مشخص هست که لندکروزر از عملکرد بهتر و قابل قبولتری برخورداره همچنین خودروی انتخابی ناتو هم هست.
با توجه به صحبت های شما از نظر تعداد سرنشین - قدرت مانور برای سفر در جاهای ناهموار و شیبهای تند لندکروزر برتر هست.
پرادو همیشه یک پله پایین تر قرار میگیره البته ( در ایران ) و لندکروزر همیشه شاسی بلند برتر تویوتا از نظر عملکرد بوده.
تیپ های لندکروزر رو با GXR و VXR میشناسن
ولی من از بین لندکروزر gxr و پرادو 2011 جدید دومی رو ترجیح میدم...جلوش خیلی زیباتره و کلا ارتفاعش بالاتر به نظر میاد...ادوات داخلیش هم زیباست...قیمتاشون هم که پرادو اتاق جدید کمی ارزون تر هستش....
در ضمن میتونین به میتسوبیشی پاجرو 5 درب هم فک کنید و اگر اسپرت تر میخایین میتونین به 3 درش فک کنید....
دوست من اینا نظر شخصی شماست.نقل قول:
اینکه میگین پرادو ارزونتره نه نمیشه گفت. پرادو VXR مدل 2012 الان قیمتش با لندکروزر GXR مدل 2012 نزدیک به هم و در شرایطی مشابه هم هستن.
عکس داخل کابین هر دو رو میزارین تا به شما ثابت کنم ؟
دوست عزیزمنقل قول:
من داخل هر دو رو دیدم و نظری در مورد اینکه کدوم زیبا تره ندادم.
منظورم حرف خودت بود که گفتی داخل پرادو زیباتره گفتم این نظر شماست شاید برای فرد دیگه اینجور نباشه.
اخه لند کروزر کی میخاد نسل جدیدشو در کنه بیرون...برخی مدل هاش حتی غربیلک فرمون هم نداره دوست من...
نقل قول:
لندکروزر نسل جدید این اتاق رو از سال 2008 ارائه کرد. و تغییرات بعدی به صورت جزئی بوده.
مدل 2013 رو هم معرفی کرد که چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم.
کدوم مدل هاش غربیلک فرمون نداره؟ یه عکس بزارید ممنون.
محمد جان بابت راهنمايي سپاسگزارم. من جايي خوندم كه قدرت اسب بخار پرادو 270 اسب هست و لندكروز 240 كه تازه اومده از همون موتور پرادو استفاده كرده لندكروز هم شده 270 اسب؟!!!نقل قول:
من هم نظر خودم روي لندكروز هست چون يه سري فيلم تست تو يوتوب ازش ديدم معركه هستش حتي با لندرور و بنز GL هم يه تستي گرفتن براي عبور از جايي و لندكروز اول شد.
ديروز تو سعادت آباد ديدم لندكروز مدل 2012 بود چرخش باز كرده بودن روي ديسكش فكر كنم كار ميكردن نميدونم شايد هم مشكلي نبود. ميخواستم بدونم مگه تويوتا هنوز هم تو قطعات خركار و بادوام نيست مخصوصا كه براي آفرود و جاهاي صعب العبور درست شده؟!!
امكاناتي كه هيوندا وراكروزر داره رو لندكروز هم داره؟؟؟ مثلا زده كنترل ترمز در سراشيبي و سربالايي؟!! سيستم كنترل پايدار همون سيستم ضد لغزش هست؟؟؟و براي اين هست كه تو برف ليز نخوره و نيازي به زنجير چرخ نداشته باشه درسته؟ چون تستي ديدم از كنترل پايدار ESP كه تو برف با سرعت ميرفت اصلا لغزش نداشت.
قفل دفرانسيل كه هر 2 چرخ دارن دقيق كارائيش چيه؟؟؟؟
سپاس