دوست عزیز عکس ها با سایز بزرگ نمایش داده نمیشه.اگه امکان داره یه جا دیگه اپلود کنید.ممنون.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز عکس ها با سایز بزرگ نمایش داده نمیشه.اگه امکان داره یه جا دیگه اپلود کنید.ممنون.نقل قول:
یه چند تا عکس ماهواره ای و هوایی ، با استفاده از مادون قرم و ماورا بنفش هم بزار!!!!
:27:
همین مشکل + رنگ کلید های کیبورد و اثر لکه انگشت روی بدنه و رنگ رفتگی تاچ پد بعد از مدتی باعث شد از خریدنش پشیمون بشم.البته ساپورت فقط 8 گیگ رم هم بود که فاکتور گرفتم.نقل قول:
الان یه n53 sv فول اچ دی پیدا کردم که انگار جدیدا وارد بازار ایران شده!
N53SV کارت گرافیکش در حدی نیست که به درد فول اچ دی بخوره به نظر من. :13:نقل قول:
سلام..من فردا N55SF رو تحویل میگیرم..ولی کارت گرافیکش 1 گیگه..2 گیگش برام خیلی گرون میفتاد..اینم با 1000 دردسر گرفتم 1950نقل قول:
همین کانفیگه که شما نوشتین..فقط کارت گرافیکش 1
فکر هم نکنم full HD باشه
اگه گرافیکش 1 هستش FHD هم نیست با عرض پوزش انداختن بهت!!!نقل قول:
فول این لپتاپ رو 1950 خریدن جدیداً
اگر FHD و گرافیکش 2 گیگ نیست فکر کنم گرون خریدی من تقریبا 2 ماه پیش FHD و 2 گیگ گرافیک و 4 گیگ رم با گارانتی 2 ساله سازگار را 2075 خریدم
سلام به همه ی بچه های گل p30world چند وقت آمار قیمت های ایسوز ار دستم در رفته چون خیلی تعییر داره میخواستم ببینم با کانفیگ زیر الان تو بازار چند قیمتش
i7 2630 ram8gig hdd750/7200pm vga nvidia 555 2gb & Hd plus -dvd
=======
یه مدل جدید هم از ان55 اومده که sl میخواستم ببینم کسی با sf مقایسه کرده ؟ الان تو بازار تهران FHD مدل sl که کاردش هم دورش 7200 باشه پیدا میشه؟؟ چند قیمتش ؟ گارانتی سازگار
و یک سوال دیگه میخواستم ببینم دوستانی که خریدن Blue-ray Writer داره یا فقط reader ؟؟؟
1800 اینا باید باشه.نقل قول:
SL که مثل اینکه HDش هست و نه FHD که اونم 1950-2000 هست. تنها فرقش با SL تو کارت گرافیکش هست که ماله GT635 SL هست.
بلوریش فقط ریدر هست.
سلام به همگی
من دیروز یک n55sf خریدم
i7 8g-750g vga 1 با دوسال گارانتی ویستا
خریدم 1830$
به جز دو تا عیب باقی موندن اثر انگشت روی بدنه اش و وزن زیادش! یک عیب دیگه داشت.
بک لایت برای زیر کیبرد نداشت!
دیشب داشتم از ویندوزش بک آپ می گرفتم، متوجه شدم!
داشتم با اون یکی لپ تاپم ایمیل برای دوستم می فرستادم که متوجه شدم زیر صفحه کلیدش لامپ داره و روشن است ولی لپ تاپ جدیدم (اسوس n55sf) نداره!
اون یکی لپ تاپ!!
Dell 1558 Studio
i7 6g-640g
البته این را هم بگم که به نظر شخصی من Asus n55sf نسبت به Dell 1558 خیلی قشنگ تر است و از انتخابم پشیمون نیستم و در ضمن وزنش با اون تقریباً یکی است و خیلی احساس سنگینی نمی کنم.
سایت شرکت دل و اسوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافاً توی مولتی مدیا هیچ کم و کسری نداره و از اون چیزی که انتظار داشتم هم بهتر بود ولی قیمتش تو ایران یک کم بالاست ولی اسوس این این بالا بودن قیمت توی ایران را با کیفیت فوق العاده خودش پوشش داده
دوتا پورت usb.3 که داشت هم خیلی برام خوب بود چون هارد اکسترنال و فلشم هر دوتاش USB.3 است.
دوتا پورت USB.2 هم داره که نیاز به USB را کامل پوشش می دهد.
نسبت به دل فقط پورت Esata کم داره که اون هم از روز اولی که خریدم تا حالا استفاده نکردم!
برنامه Music now خیلی عالی بود.
فقط قسمت DVD دل را بیشتر دوست دارم چون مکشی است ورودی اش هم گرد گیر داره، احتمال خوردن دست یا چیز دیگه ای به چشم DVD وجود نداره.
توی اجرای برنامه هم که دیگه حرفی برای گفتن ندارم، خیلی عالی بود.
در کل خرید خوبی بود و ازش کاملاً راضی هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزن این لپتاب زیاد نیست و کاملا ایده آل هست. و در مورد نداشتن چراغ صفحه کلید که اونم مشکل خاصی نیست . شما می تونید واسه کار در شب یک چراغ واسه کیبورد که با USB کار می کنه تهیه کنید.
البته خوشبختانه این امکان در N56 اضافه شده
اقا من مدل n55 sl با گرافیک gt635 گرفتم
ازش راضیم فقط چرا موقع روشن شدن یکم کنده و دیر بالا میاد؟
فقط مدل من hd نیست و رزولوشن صفحه 1600*900 هس
ویندوزشم سون 64 هوم هست
مبارکه شما چند گرفتی دوست عزیز ؟ (از تهران؟) دور سرعت هاردت چنده 5400 یا 7200؟؟نقل قول:
=======
در رابطه با رزولوشن باید بگم رزولوشن لب تاپ شما HD پلاس (+HD )
در رابطه با کند بودن دقیقا متوجه نشدم یعنی دیر بالا میاد ؟؟
من به شما توصیه میکنم اگه وندوز ارجینال براتون مهم نیست
windows 7 ultimate 64bit نصب کنید
مرسی دوست عزیزنقل قول:
1980 از شهرستان که اونم اگه اشتباه نکنم از تهران سفارش داده چون نداشت و براش اوردن
بله ویندوز یکم نسبت به پی سی دیرتر لود میشه و صفحه دسکتاب میاد
اگه ویندوز را عوض کنم دوست عزیز باز هم میتونم با لیسانسی که پشت لپ تاپ هست دوباره روی همون ویندوز سون هوم رمزو ست کنم؟با توجه به اینکه این رمز با ای پی اینترنت من ست نشده و همون فروشنده ویندوز را نصب کرده
هارد هم دوست عزیز i7 7200 هست و بلو ری و رم 8 و گرافیک 635
ولی عجب سیستمیه برای بازی رو بازی های جدید اخ نمیگه
یک عیبی که داره صفخه کلید نور نداره
بلندگو هی عالی هم داره
در کل دوستان اگه سیستم خوب میخوان این سیستم عالیه
راستی قیمتش چنده احساس میکنم یکم گرون گرفتم؟
قیمت ندارین دوستان؟
من یکماه پیش SL رو گرفتم 1840
البته گرون شد بعدش
کافیگ SL هم اینه (چیز دیگه ای ندیدم ازش .... شاید بعدا کانفیگ های دیگش بیاد )
2670
8G
635_2G
750G _5400
BL
W7 HB
HD+
مشکلی که این لبتاب داره
وز وز بلندگوهاش هست (چون سنتی گوش میدم مشخصه و توی سایر آهنگا زیاد به چشم نمیاد)
بردم گارنتی گفت بلندگوهاش زیادی قوی ان و برای این لب تاب مناسب نیستن ... باعث لرزش دستگاه و ایجاد وز وز توی اسپیکر میشن
توصیش هم این بود که صداهای زیر رو توی اکولایزر کمتر کنم تا مشکلی پیش نیاد
---------------------------
کند بودن ویندوز هم بخاطر برنامه های زیادی هست که روش نصبه
من ویندوز رو عوض کردم ولی بخاطر یه سری ایرادات مجبور شدم برگردم به ویندوز خودش ...... چون موقع نصب درایور هاش میزنه کرک بعضی ویندوز ها رو خراب میکنه ...... اگه هم خراب نکنه خود ویندوزه مشکل داره ......
تا زمانی که یه ویندوز با کرک عالی پیدا نکنم هم همین ویندوز خودش رو نگه میدارم ... متاسفانه
اون دوستی هم که میگه لک میشه .....
من یه برچسب مات چسبوندم پشتش که عالی هست .....
نه لک میشه و نه خش میافته بهش
قیمتی هم نداشت .... 5 تومن
برچسب مات رو از کجا باید گرفت ؟ اثر چسبش بمرور زمان روش نمیمونه ؟
دوستان
لب تاپ شما ویندوز اورجینال داشت ؟
درایو blueray چطور ؟
خواهشن یکی اینو قیمت بده
n55sf
ram8g
n5551g
hd
hdd:750
ویندوز اورجینال+بلوری
1800-1850 حدودانقل قول:
یک سری لپ تاپ با یک گارانتی معتبر که به دلایلی نمی تونم اسمش را بگم فروش رفته 1580$ البته قیمت فروش شرکت به نماینده هاش بوده است!
پس تا جایی که می تونید توی خرید ان55 اسوس تخفیف بگیرید!
از من که گذشت! 1830$ خریدم.
تاپیک قفل می شوند
در صورت داشتن هرگونه سوال و راهنمایی جهت خرید ، تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید