دوست من، اون پستتون به این خاطر پاک شد که اینجا جای بیان مشکلات در نصب و اجرای بازیه. نه تاپیک اعلام تموم کردن بازی !!!نقل قول:
مبارکتون باشه.
Printable View
دوست من، اون پستتون به این خاطر پاک شد که اینجا جای بیان مشکلات در نصب و اجرای بازیه. نه تاپیک اعلام تموم کردن بازی !!!نقل قول:
مبارکتون باشه.
نقل قول:
از همه معذرت میخام:46:
همونطور که مسئول این تاپیک اعلام کردن و ما هم مشاهده کردیم، بازی کرک شده به مشکل برمیخوره.نقل قول:
شما باید بازی اصلی رو بگیرید. بازی 2 dvd بدون کرک. لینک دانلود هم براتون قرار داده شده.
بچه ها من میخوام desmond journey رو برم میپره بیرون .. باید چیکار کنم؟
بچه ها لطف کردن یه سری کارا رو واسم زدن که بکنن ولی میگن که سیوام پاک میشه ... راهی نداره پاک نشه ؟
بعدشم یه سوال دارم سیواش اصلا کجا ن؟
دوست عزیز همونطور که گفتم من بازی رو با کرک تموم کردم و تو هیچ مرحله ای مشکل نداشتمنقل قول:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
تو پوشه orbit پوشه ایکه بازیرو نصب کردید اونجا سیو ها ذخیره میشندنقل قول:
من همچین حجمی را نمیتونم دانلود کنم.این بازی در مراحل اولی با کرک مشکل میخوره یا در مراحل اخر؟نقل قول:
ضمنا اینی که من گرفتم سه دی وی دی بود
خب خیلیها با کرک مشکل داشتند.نقل قول:
به نظر من اگه شما اینترنت داری و می تونی حدود 130 مگ رو دانلود کنی ، بازی رو نصب کن . پوشه Orbit رو از داخل اون حذف کن و البته یکی از دوستان که اینترنت پرسرعت داره فایلهای اصلی رو برای شما آپلود کنه تا جایگزین کنی و بازی رو بدون کرک اجرا کنی.
لطفاً قبل پست زدن اول یه نگاهی به تاپیک و پست های ارسال شده بندازید.نقل قول:
ضرری نداره
ای لعنت به این نیلوفر ابی که تا حالا چند بار سر این مسئله فحش ... بهش دادم .نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه هایی که نمیتونن ubisoft game launcher رو نصب کنن این کار رو بکنن ببینن درست میشه یا نه
1.ubisoft game launcher رو از توی کنترل پنل uninstall اش کنین (اگه نسخه قبلی مثلا مال بازی قبلی هست)
2.همون ورژن توی dvd (پوشه ستاپ بازی) رو باید نصب کنین . روی فایل ستاپ ubisoft game launcher راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنین .
احتمالا نصب میشه .
دوست عزیز اگه شما کرک CRACK FIXED Assassin's Creed Revelations -SKIDROW-VIP Group رو داری بازی رو نصب کن برو تا اخرش من تضمین میکنم بدون هیچ مشکلینقل قول:
عجب گیری کردیما!!!!!!!!
بابا ما لانچر هم نصب کردیم ولی باز این ارور کوفتی رو میده.اه
اره 130 مگ را میتونم دانلود کنمنقل قول:
کسی هست اپلود کنه یا جایی که فایل مورد نظر را دانلود کنم
البته این فایل اسکیدرو تو پوشه اصلیه بازیه نه تو اربیت ها
فایل اسکیدرو رو هم باید پاک کنی.نقل قول:
راستش من نمی تونم این حجم رو آپلود کنم. شاید دوستان دیگه بتونن یا اگه سرچ کنی تو اینترنت وجود داشته باشه.
میشه به پرسم چه طوری تمام کردید !نقل قول:
با کرک یا بدون کرک ؟:20:
ما همه این کارا رو کردیم.اکانت هم ساختم فقط لوگین نمیکنه میگه:
log in failed
پسو یوزر درستن ولی هر چی لوگین رو میزنم نمیشه
سلام
آقا من تو نصب و اجرا گیر کردم نمیدونم چکار کنم
من بازی رو اصلش رو خودم دانلود کردم
نصبش کردم خواستم طبق این آموزش که لاگین میکنیم و آفلاین مود رو انتخاب میکنیم برم که رفتم و آفلاین مود رو هم انتخاب کردم ولی وقتی روی login کلیک کردم پیغام داد که برای بار اول باید آنلاین لاگین کنید ولی خوب نمیشه چون سریال میخواد
چرا اینطوریه؟
بعدشم من بازی رو آپدیت کنم یا کنسلش کنم؟
بعد بی خیال این چیزا شدم و کرک اسکیدرو رو ریختم و وقتی روی آیکون بازی کلیک کردم ارور close Program میداد و سریع بسته میشد
مشکل چیست؟
همه درایورهام هم آپدیت هست
تازی با همین سیستم bf3 و MW3 رو تموم کردم
لطفا کمک کنید
ممنون
یعنی این بازی کلا بدون کرک اجرا میشه؟:18:
پس Skidrow چرا کرک درست کرده؟:31:
سلام دوستان .
من یه مشکل تو اجرای این بازی دارم . اینترنت و انتی ویروس و ... رو غیر فعال میکنم ولی وقتی میخوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه و هیجی هم نمیشه نه اررور میده نه چیزی ! اون لانچر هم که اجرا میکنم تو پست 1گفته که force offline رو بزنم ولی برای من اون صفحه باز نمیشه و مستقیم میره تو بازی و صفحه سیاه میشه !
به نظرتون مشکل از چیه ؟
راستی یارم رفت بگم نسخه ای که دانلود کردم نسخه ی black box هست !
من الان بازی رو روی لبتاپم نصب کردم و کرک کردم بازی اجرا شدنقل قول:
البته فقط تو منو رفتم و اومدم بیرون چون نمیخوام با لبتاپ بازی کنیم چون خیلی قوی نیست
میخوام با سیستم خونم بازی کنم :19:
راه حلی نیست که ارور نده بدون نصب مجدد ویندوز؟
چون مطمعنا مشکل از ویندوز هستش
من توی گوگل سرچ کردم مثل اینکه کرک skidrow با عنوان fixed desmound journey اومده.کسی خبر داره؟دوستان اون راهنمایی پست اول کار نمیکنه.چون حداقل یکبار باید لاگین کرد و همش fail میشه
خب دوستانی که بازیشون ستاپ اصلی نیست و از پیش کرک شده است من فایلهای اوریجینال بازی رو آپلود کردم براشون. ( masoudtr عزیز)
فایل های کرک اسکیدرو همین هاییست که در عکس زیر می بینید :
ابتدا این فایلها و فولدر Orbit رو از پوشه بازی حذف کنید و سپس فایلهای اوریجینال آپلود شده در لینک زیر رو پس از اکسترکت کردن به پوشه بازی منتقل نمایید و بعد از روش اشاره شده (بدون کرک) بازی رو اجرا کنید.
کد:http://www.mediafire.com/?revk6d3y8wawgz4
ضمنا پست اول آپدیت شد.
من تمام این کارهایی که آقا امیر گفت کردم.در قسمت Settings تیک Force Offline که میزنم و بعد Apply اتفاق خاصی نمیفته و دکمه Play رو نمیده.چکار کنم؟لطفا کمک کنید.:41:
اول ازهمه ubisoft game luncher رو اگه ندارید دانلود و نصب کنید بعد اینترنت رو قطع و بازی رو اجرا کنید .نقل قول:
اینم لانچر :
[PHP]static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe[/PHP]
سلام
کلا این روش انگار دیگه اصلا جواب نمیده چون وقتی آفلاین میزنی Failed میزنه.
چیکار باید کرد پس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته عزیزی که بازی داره Close میده شما DirecX مورد نیاز بازی رو نصب کردید ؟؟؟؟ حتما اونو از تو دیسک بازی نصب کنید و اگر هم وجود نداره از تو اینترنت نسخه DIRECX همین بازی رو دانلود کنید چون یه سری فایل هاش فرق داره
سیو های بازی در ویندوز ایکس پی کجاست؟من میخوام دوباره نصب کنم برای حل مشکل کرک ولی دیشب کلی جلو رفتم
زورم میاد دوباره اونا را برم:31:
سلام
دوستان من ایکون AssassinsCreedRevelations کیلیک میکنم یک صفحه باز میشه به اسم ubisaft autopatch
بعد شروع میشه به اپلود کردن
این برای چی هست
لطفا کمک کنید
تو محل نصب بازی همون پوشه orbit یه پوشه داخلش هست بنام 40 باید همون جا باشه .نقل قول:
بهتره اجازه ندید آپدیت بشه . بازی رو که نصب کردید اگه لانچر نصب نیست نصب کنید کرک بازی رو تو محل نصب بازی بذارید اینترنت رو قطع و بازی رو اجرا کنید .نقل قول:
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
چه اجباری که از اون روش استفاده کنید از کرک استفاده کنید .نقل قول:
سلام ubisoft game luncher نصب نمیشهنقل قول:
من وقتی میخوام لانچر رو نصب کنم نه میگه کجا میخوای بریزی نه فینیش میده
بعد هم که میخوام بازی رو اجرا کنم میگه لانچر نصب نیست چه باید کرد؟
نقل قول:سلام به دوستان.نقل قول:
من هم هنمین مشکل رو دارم.
همین الان که ویندوز 7 نصب کردم دیدم این مسئله روی 7 نیست و راحت نصب میشه.
ولی مشکلم حل نشد. چون وقتی یوزر میسازم و login رو میزنم میگه حتماً باید 1 بار online وصل بشی و برای آنلاین هم سریال میخواد. حالا دیگه واقعاً نمیشه کاری کرد.
اماً از نت یه فایل کرک پیدا کردم که طبق اطلاعات درج شده برای اون فایل، میتونه مشکل حافظه دزموند (همونایی که میریم و میپره بیرون) رو حل کنه.
تست میکنم. اگه حل شد فایل رو برای دانلود میذارم.
آقایون بالاخره نصب شد.
اونایی که بازی رو از دو دی وی دی نصب کردن و مشکل لاگین شدن و اینها داشتن.
فقط باید دو دی وی دی رو تو هارد بریزنن و از هارد نصب کنن.بعد هر چی که داخل skidrow هست رو داخل پوشه بازی بریزن.وصل بودن به نت هم نمیخواد.همین.دو روزه من همین کارا رو میکردم game luncher با ساختن اکانت همه کارو کردم نشد.فقط اینجوری تونستم بازی رو نصب کنم.
ممنوننقل قول:
سلام به دوستان.
من هم هنمین مشکل رو دارم.
همین الان که ویندوز 7 نصب کردم دیدم این مسئله روی 7 نیست و راحت نصب میشه.
ولی مشکلم حل نشد. چون وقتی یوزر میسازم و login رو میزنم میگه حتماً باید 1 بار online وصل بشی و برای آنلاین هم سریال میخواد. حالا دیگه واقعاً نمیشه کاری کرد.
اماً از نت یه فایل کرک پیدا کردم که طبق اطلاعات درج شده برای اون فایل، میتونه مشکل حافظه دزموند (همونایی که میریم و میپره بیرون) رو حل کنه.
تست میکنم. اگه حل شد فایل رو برای دانلود میذارم
میدونی چیه؟منم موقع ساخت اکانت
این پیغام برام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه کمک کنه؟
به من میگه
you need log in online at least once before playing ofline.
من تیک force offline رو زدم.
چیکار کنم.
plesae helppppppppppppppppppppp:19:
توی این پیغام داره میگه : این بازی نمیتونه ورود به صورت آفلاین رو پشتیبانی کنه. هرچند شما میتونین به صورت افلاین بازی کنید.نقل قول:
شما یه کاری کنید. ایران رو انتخاب نکنید، ببینین چی میشه.
من که گذاشتم همون us
دوست عزیز امریکا رو انتخاب کردم نشدنقل قول:
توی این پیغام داره میگه : این بازی نمیتونه ورود به صورت آفلاین رو پشتیبانی کنه. هرچند شما میتونین به صورت افلاین بازی کنید.
شما یه کاری کنید. ایران رو انتخاب نکنید، ببینین چی میشه.
وقتی این پیفام میاد ok میزنم گیر میکنه و هیچ پیغامی دیگه نمیاد
دوستان من یه مشکلی دارم:
بازیم بدون مشکل اجرا میشه ولی بعد از حدود 10 الی 20 دقیقه یه دفعه صفحه سیاه میشه و کلا پی سی هنگ میکنه و مجبور میشم ریست کنم دوباره این روند تکرار میشه.تو brotherhood هم این مشکل بود ولی نه به این شدت
کسی دلیلشو میدونه؟
من تمام این کارهایی که آقا امیر گفت کردم.در قسمت Settings تیک Force Offline که میزنم و بعد Apply اتفاق خاصی نمیفته و دکمه Play رو نمیده.چکار کنم؟لطفا کمک کنید.:41: