راستی خودتون 14 سالتون که شد یادتون هست قدتون چند بود؟
Printable View
راستی خودتون 14 سالتون که شد یادتون هست قدتون چند بود؟
سلام
من وقتی چهار ده سالم بود تقریبا 166 یا 7 بودم ولی تا دو سال بعدش قدم تقریبا به 178 رسید بعد از اون توی دو سال بین 16 تا
18 دو سانتی بلند شدم...
مادر و پدرم هر دو 168 هستن :31:
برادرم 188
برادر دیگم 176
خواهرم 170
تقریبا میبینی هممون قد بلندیم بجز پدرم البته نا گفته نمونه قد جفت دایی ام بلند بوده یکیشون 190 یکیشون 194 قد بلند
منم برمیگرده به اونا ..
این شخصی که شما میگی هم باید ببینه داییش قدش چقدره یا مثلا عموش...
دایی هاش دیدم قد شون خوبه یه دایی داره هم قد شما ست و بقیشون 175 میشن و عموهاش هم خودش میگفت باید 172 تا 175 بشن ولی پسر عمو و خاله هاش همه قد بلندن(با وجود قد پدر و مادرشون)
:18::18::18::18::31:نقل قول:
یکیشون 190 یکیشون 194 قد بلند
واقعا کفیدم ماشاالله ماشاالله...
منم به وراثت اعتقاد دارم ولی یه خوبی که وراثت داره اینه که فقط از والدین نیست(بهترین ویژگیشه)
منم یه دوست دارم که مامان و باباش در حد 170 میشن ولی داداشش که فقط 16-17 سالشه قدش 195ـه!تازه جای رشد هم داره!!!!!!!فقط فقط چون بابابزرگش دو متر بوده!...
ولی اگه تا عید بتون برسه به 164 هم خیلی خوبه انشاالله که میرسه!
خودتون تا حالا مواردی دیدین که قد والدین کوتاه باشه ولی قد فرزند بلند؟
خیلی قاطع بهت میگم که با توجه به سنش قدش 8 تا 12 سانتی متر بلند میشه احتمالش هست بیشترم رشد کنه مثلا 15 سانت
ولی کمتر از 8 سانت مطمئنا نیست..
یکم بهش دلگرمی بده تا خیالش راحت شه..
نه من تا حالا ندیدم فکر میکنم این موضوع هم خیلی مهمه ولی قد پدرش زیاد بد نیست تقریبا متوسط محسوب میشه و امید هست که ایشون از پدرشنقل قول:
خودتون تا حالا مواردی دیدین که قد والدین کوتاه باشه ولی قد فرزند بلند؟
سه چهار سانت بلندتر بشه..
یعنی میتونه به 175 برسه؟
چون من خودم هم یکی از فامیلای این پسرم (کلا نمیخوام رابطم باهاش فاش بشه) از نظر فامیلی قد کوتاه نداریم یعنی زیر 175 به ندرت!
من دیدم داییش رو که 14 سالگی قدش زیر 160 بود ولی تا 18-19 سالگی رسوند به 180!
آقا این اخرین سواله
این پسر الان که 14 سالشه و قدش 160
بر فرض اینکه 15 سالش بشه همین موقع برسه 167-168 و 16 سالگیش بشه 174-5 و 17 سالگیش بشه 178-177 ایا میشه؟
فقط اینو بگید میشه یا نه؟
باباش 173-172 مادرش 157-156
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
به بلوغ هم رسیده و یه جایی دیدم که فرد به بلوغ میرسه 25 تا 30 سانت رشد میکنه!
سلام دوستان من الان 19سالمه قدم 187 هستش امکانش هست تا چند سال دیگه به 190 برسم ؟
به نظر خودم هنوز به قد ایده آلم نرسیدم
نقل قول:
آقا این اخرین سواله
این پسر الان که 14 سالشه و قدش 160
میتونه 15 سالش بشه همین موقع برسه 167-168 و 16 سالگیش بشه 174-5 و 17 سالگیش بشه 178-177 ایا میشه؟
فقط اینو بگید میشه یا نه؟
باباش 173-172 مادرش 157-156
اقا سوال منو جواب ندادین ها!
از نظر خودم قد خوب واسه 14 سال 166حداقلش 165 هستش
ولی خوب....
من مطمئنم تا عید میشه 164
یعنی 14 ساگلیش انشاالله قدش 164 هستش!
و تا زمستون دو سال دیگه یا عید 3 سال دیگه انشاالله قدش 176-175 میشه و از 16 تا 18 هم قدش 178 انشاالله
به دلایلی
چون پارسال همین موقع قدش 152 بوده و عید شده 156
دوستان عزیز شما ها که میگین قد بعد از دوسال یا 3 سال اینقدر میشه :دی مگه چیز خوردنی یا درو کردنی هست؟ :دی
دوستان عزیز افزایش قد در اصل به اون چیزی که میخورین و بدنتون ازش تغذیه میکنه بستگی داره!یعنی باید چیزایی بخورین که کربوهیدرات خیلی بالا بهتون بده و اینکه ورزش های کششی باید زیاد کار کنین تا قدتون بیشتر رشد کنه!
این مسئله رو میتونین از نوزادان کوچیک در نظر بگیرین!
بچه های کوچک چرا ابتدا سرعت افزایش قدشون سریعه؟ چون تنها چیزی که میخورن شیر مادر هست!و این خودش تعداد خیلی زیادی کربوهیدرات و ویتامین های مفید دیگه! در ضمن واسه افزایش قد به هیچ عنوان از قرص استفاده نکنین که به دستگاه ایمنی و عصبی انسان صدمه شدیدی وارد میکنه که جبران ناپذیره!!!
امیدوارم همتون خوش قد و اندام باشین ، موفق باشین
خود من.قد پدرم 166 مادرم 161نقل قول:
ولی خودم 185
:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
خود من.قد پدرم 166 مادرم 161
ولی خودم 185
شما عمو هاتون یا داییتون قد بلندن؟
بابابزرگتون چی؟
14-15 سالگی قدتون چند بود؟
البته اینایی که گفتم همش پیش بینی بود یعنی به طور طبیعی(چه بخواد نخواد اینجوری میشه)نقل قول:
دوستان عزیز شما ها که میگین قد بعد از دوسال یا 3 سال اینقدر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه چیز خوردنی یا درو کردنی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دفعه دیدی ساله دیگه شده 170 و دو سال دیگه 180!
اصلا از فردات خبر داری چه برسه به یه سال دیگه؟
من میگم تغذیه خیلی مهمتر از ورزشه
توی ژاپن هم ثابت شده
مردماش قدشون 160 بود ولی الان شده 170
من هر چی فکر میکنم میگم به 176-177 میرسه ولی به 180 نه!
شاید هم رسید
دوست عزیز چیز عجیبی نیست که منم پدر مادرم دوربر 170 هستند من خودم 187 هستمنقل قول:
(جدیدا انداره گرفتم 188 شدم پیش به سوی 190)
من الان 20 سالمه.اول دبیرستان بودم یکی از قدکوتاهای دبیرستان بودم.ولی تا سال سوم خیلی خوب قد کشیدم همشم مدیون شیر میهن هستم :31:.دقت کن به هیچ وجه این شیرهای یارانه ای رو نخور که مطمئن باش خالص نیست.من هرشب قبل خواب یه لیوان (اندازه کوزه هست)شیر میخوردم که خیلی عالی قد کشیدم.عموهام تقریبا هم قدن فقط یکیشون شاید 5 سانت از بقیه بلند تر باشه.دایی هامم یکیشون فقط قد بلنده که اونم زیر 175 هست.بابا بزرگمم خدا بیامرز رو خوب یادم نیست ولی فکر کنم هم قد بابام بود.نقل قول:
سلام
بهترین قد چنده؟من 17.5 سالمه و قدم 183 هست حدودا و خیلی نگرانم که نکنه بیشتر شه چون الان جزو درازترین های مدرسمون هستم....هنوز 2-3سال دیگه تا 20 دارم یعنی 2-3 سال دیگه قدم با همین سرعت رشد کنه که خیلی بده!!!!دوست ندارم دراز باشم:19:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
راستی میگن دارو هرمونی هست که جلو قدو می گیره یا برعکس ولی اطلاعات بیشتری ندارم فقط میدونم یکی از فامیلامون برا اینکه قد دخترش بلند نشه زیاد دارو هورمونی میداده....
بابا برای قد بلند شدن شیر بخورید. چون خیلی کلسیوم داره خوردن ماهی هم فراموش نشه ماهی غیر پرورشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای چی الان رو نبین وقتی پا تو سن گذاشتی میفهمی قد بلند بودن چه مزیتی داره همین حالا هم خیلی ها از خداشون قدشون بالای 180 باشه اما.....نقل قول:
اگه رشدتو کرده باشه خیلی نیست شاید 187 بشی من از 17 سالگی بیشتر 2 تا 3 سانت بیشتر بزرگ نشدم قدم تو مایه های قد تو بود (البته تو هر فرد متفاوته اما خیلی زیاد نه)
دنیا برعکس شده:31:
سلام دوست عزیز حالا گذر از این حرفانقل قول:
(جدیدا انداره گرفتم 188 شدم پیش به سوی 190)
اصلا مگه 185 هم بودی قدت بد بود؟حالا چرا ناراحتی که 190 نیستی؟
باور کن خیلیا ارزوشونه فقط 170 بشن و بس!
پس با این حساب میشه گقت قد بلند کل فامیل فقط تویی!نقل قول:
عموهام تقریبا هم قدن فقط یکیشون شاید 5 سانت از بقیه بلند تر باشه.دایی هامم یکیشون فقط قد بلنده که اونم زیر 175 هست.بابا بزرگمم خدا بیامرز رو خوب یادم نیست ولی فکر کنم هم قد بابام بود.
پس این وراثت که میگن چیه؟میگن قدت به بابات میره و...
این قدتو از فلانی به ارث بردی و...
دوست عزیز ناراحت نباش بعد از 17 سالگی معمولا 3-2 سانت اضاف میشه حداکثرش 5 سانت نه بیشتر...دراز دراز نمیشی:31:نقل قول:
خیلی نگرانم که نکنه بیشتر شه چون الان جزو درازترین های مدرسمون هستم
:27:نقل قول:
بابا برای قد بلند شدن شیر بخورید. چون خیلی کلسیوم داره خوردن ماهی هم فراموش نشه ماهی غیر پرورشی
اگه کسی هم بخوره!همه رفتن سراغ نوشابه و پیتزا و ساندویچ و... این روزا همش پول و سیر کردن شکم مهمه نه سلامتی و تندرستی بدن
پس با این حساب تو اول دبیرستانت 160 بودی اره؟ یا حداقلش 165-166؟نقل قول:
اول دبیرستان بودم یکی از قدکوتاهای دبیرستان بودم
دقیقا 15 ساله بودی یا 14؟
آخه استخون بندی درشتی دارم هنوز یک کم جا دارم فک کنم !!!!نقل قول:
تو دایی هام و پسر داییم 195 هم داریم :31:
14 سالم بود.نقل قول:
یادت هست قدت چند بود؟یه تقریبی چیزی بگو
هیچکی نگفت قد مطلوب چنده؟
170 تا 175
حداقل 170 یا 168-169تا 175 بیشتر از اون تا حدود 180 متوسط رو به بلند محسوب میشه 185 به بالا قد بلند 190-195 به بالا دراااااز:31:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
از نظر من قد 165 هم خوبه قد کوتاه نیست
180 بنده :دی فقط و فقط شیر !!!
من 167 هستم چطوره ؟
خوبه و قدکوتاه نیستینقل قول:
من 167 هستم چطوره ؟
یه سوال: من دوست دارم مو هامو بلند بزارم...بعد اینجوری دراز تر نشون نخواهم داد؟:13:
به نظر من نمیشه به این سوال دقیق جواب داد ...هر کسی از قد مطلوب برای خودش یک تعریفی داره .نقل قول:
مثلا اونیکه قدش خیلی کوتاهه میگه کاش قدم متوسط بود، کسی که قدش متوسطه میگه کاش بلند
همچنین بعضیا کلا خیلی حساسند به مقوله ی قد و بعضی زیاد توجه نمیکنند .
و البته اینو هم بگم که تا وقتی تو همین سن و سال هستیم، بیشتر به قد و قواره ... فکر میکنیم
بعدا که از این شر و شور جوانی دربیاییم مطمئنا دغدغه های بزگتر جای این دغدغه ها رو میگیره :13:
چون ما داریم در این کشور خوب ایران(:27:) زندگی میکنیمنقل قول:
و قد ما با همین مردم مقایسه مییشه ،
میشه گفت قد خوب و متوسطیه ... نگران نباشید :)
آیا این سوال جدی بود !؟ :31:نقل قول:
فکر نمیکنم تاثیری به اون صورت داشته باشه : )
.
.
.
p.s. :
خانواده ی ما همشون میشه گفت نسبتا قد بلند اند و قد کوتاهِ شون منم :13:
من 19 سال ام و قدم 175 ... اما افسوس اینو میخورم که چرا تو این چند سال
به قد بهتری نرسیده ام ... :41:
مخصوصا از نظر ورزش نکردنِ درست و کافی ، و یک سری مسایل دیگه .... :د ی
خواستم بگم که توصیه من به شما که مقوله ی ورزش رو زیاد جدی بگیرید، همون طور که قبلا گفتم
در هر ورزشی هورمون رشد بهتر ترشح میشه (به استثناء ورزشی مث بدنسازی که البته
اون هم اگه اصولی انجام بشه و یک سری حرکتهایی رو حذف کنیم ، تاثیر بدی نخواهد داشت )
و همچنین خواب کافی و البته در ساعت های فیزیولوژیکی بدن،
و در کنار تغذیه ی سالم و سایر عواملی که همه با هم کمک میکنند به داشتن قدی ایده آل : )
موفق باشید دوستان :40:
ای بابا چرا افسوس میخوری مگه قدت بده؟ تازه مطمئنم که قد بلند هم هستی!نقل قول:
من 19 سال ام و قدم 175
میدونی خیلیا ارزوشونه فقط 170 بشن!بدون زجر واقعی رو اونا میکشن نه تو که قدت خوبه!
اصلا ناراحت نباش
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
راستی sayam جان شما خودت 14 سالگی یادت هست قدت چند بود؟
راستی در دوران رشد نیشه توی 4 ماه 5-6 سانت افزایش داشت؟حداقلش 4 سانت؟
الان قدش 161 هستش و 1 سانت افزایش داشته!
فکر کنم یه 15 سانتی کمتر از الان :20:نقل قول:
راستی sayam جان شما خودت 14 سالگی یادت هست قدت چند بود؟
160 اینا ...
چقدر اصرار دارین به 4 ماه :دینقل قول:
راستی در دوران رشد نیشه توی 4 ماه 5-6 سانت افزایش داشت؟حداقلش 4 سانت؟
الان قدش 161 هستش و 1 سانت افزایش داشته!
فکر نمیکنم بشه به این سوال دقیق جواب داد
فرایند رشد مستمر و در مرور زمان انجام میشه
و در ضمن معمولا بیشتر افراد از 16 سالگی تا 18
بیشترین و محسوس ترین افزایش رشد رو دارند ...
:)
راستی کسی که بلوغش بین 150 تا 155 بوده به نظر شما قد نهاییش چند میشه؟
ورزش؟!:18: من اصلا ورزش نمیکنم!قدم بلنده!!! تو کل خانواده همه متوسطن فقط من و یدونه داییم بلندیم!نقل قول:
جواب لطفا
.....................................
خب اینکه از اول معلوم بود... :31:
ببین تو بی خود حساس شدی تو الان دقیقا سن رشدت داره اغاز میشه پس نگرانیت بی جاست...
یعنی میشه ؟
اره عزیز اینقدر نگران نباش خیلی استرس گرفتی خودتو از این قضیه دور کن که یادت بره...
برای شروع اصلا دیگه توی این تاپیک نیا تا به مرور فراموشت بشه..