سلام
آخ جون این بازی تا 6 روز دیگه میاد :tongue:
راستی اگه میشه مدیران این تاپیک رو به خود انجمن بازی انتقال بدهند چون فکر کنم اونجا باشه بهتره
;)
Printable View
سلام
آخ جون این بازی تا 6 روز دیگه میاد :tongue:
راستی اگه میشه مدیران این تاپیک رو به خود انجمن بازی انتقال بدهند چون فکر کنم اونجا باشه بهتره
;)
این هم سایت خود بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
سلام
من ماست وانتد رو عالي اجرا ميكنم ميخواستم بدونم اين بازي رو هم ميتونم خوب اجرا كنم يا اينكه شرايط طور ديگه اي هست؟
اگه most wanted رو عالی اجرا کردی اینم اجرا میکنی
بهتر بود بجاي carbon اسم underground 3 را روش ميزاشتن چون دوباره شب شده!
اميدوارم همينطور باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
من كه most wanted رو عالي اجرا ميكردم.
اين call of juarez رو كسي بازي كرده؟
من ديروز تمومش كردم بازي باحالي بود ولي من با رم 512 وقتي مرحله ها لود مي شد يكم مشكل داشتم.
Need For Speed Carbon : Demo[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا خره دمو این بازی هم اومد
این لینک توسط دوست خوبمNvidia جان آپلود شده ولی چون وقتش پر بود من این تاپیک رو از طرف ایشون زدم
در ضمن لینکها تست شده و سالم هستندکد:http://rapidshare.com/files/921748/NFS-C-Demo.part1.rar
http://rapidshare.com/files/921789/NFS-C-Demo.part2.rar
http://rapidshare.com/files/921739/NFS-C-Demo.part3.rar
http://rapidshare.com/files/921757/NFS-C-Demo.part4.rar
http://rapidshare.com/files/921769/NFS-C-Demo.part5.rar
http://rapidshare.com/files/921749/NFS-C-Demo.part6.rar
http://rapidshare.com/files/921700/NFS-C-Demo.part7.rar
مشکلی بود بگید
;)
اين حجم كلش چقدر بد ؟
سلام.
دوستان دمو اين بازي امروز ريليز شد !
تو اين دمو 2 ماشين هست كه ميتونيد انتخاب كنيد و بازيو تست بزنيد
با تشكر از حامد جون كه جور ما رو كشيد !
فعلا
Filename: nfs_carbon_demo_eu.exeنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
From: EA Games
Size: 666.1MB
Posted: Oct 27, 2006
;)
چرا تاریخ عرضه عقب افتاد؟؟؟
اين ديگه چه سيستميه يعني 250 گيگا فضا مي خواد ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-Bahal
3200 تا سي ي يو ميخواد ؟؟
1 گيگ رم ؟
مانيتور حتما بايد ان ئي سي باشه ؟؟؟؟
يكي اگه ميشه سيستم اصلي رو بنويسه آيا به سيستم من ميخوره
سي پي يو 1700
رم 512
گرافيك 5200 128مگابايت
اینا چیه دیگه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-Bahal
میشه لینک صفحه رو بدین؟
براي ديدن سيستم مورد نياز براي اين بازي ميتوانيد به لينك زير مراجعه كنيد.
البته بنظر من كساني كه تونستن بازي Nfs:mw رو بازي كنند Nfs:Carbon رو هم ميتونند بازي كنند چونكه انجين بازي فرق چنداني با شمار قبلي نكرده... ;)کد:http://www.nfsplanet.com/en/news/3498
البته نسخه ی پی سی فرق چندانی نکرده
سلام
من الان داشتم دمو این بازی رو بازی میکردم
نمیدونم چرا امسال شرکت EA خواسته حال همه طرفدار هاش رو بگیره
اولین مشکل این بازی: گرافیکش هست نمیگم گرافیکش بده ولی در برابر mostwanted خیلی ضعیف کار کرده
آدم وقتی فیلمهای Mostwanted رو نگاه میکرد موهای بدنش سیخ میشد ولی این زیاد حال نمیده
اون دختره هم که خیای زشته اصلا حال نمیده
آدمها اونقدر مثل قبل طبیعی جلوه نمیکنند
بازی خیلی سخت تر شده گیم پلی خوبه بد نیست نتونستم با قبلی مقایسه کنم
یکی از مسائلی که باعث سختی بازی شده اینه که توی بعضی از جاده ها که حفاظ نداره اگه از جاده منحرف بشی به دره پرت میشی و بازی رو میبازی
که البته خیلی هم بد نیست حال و هوای خاص خودش رو داره که باعث میشه که بازی کن خیلی بیشتر در رانندگی دقت کنه و همش باید دستش روی گاز و ترمز باشه تا یه وقت اشتباه نکنه
من که دو مرحله رو بیشتر نتونستم رد کنم مرحله سه چون خیلی از جاها حفاظ نداره خیلی سخته شاید باید عادت کنم
تو این دمو 3 تا ماشین داشت یه مزدا بود و یه لامبرگینی و یکی دیگه فکر کنم فورد بود
یکی دیگه از چیزهاش اینه که بعضی از جاده ها خیلی تاریکه و امکان داره جلوی خودت رو نبینی و گیج بشی که از کدوم ور بری
جاده ها خیلی پیچ و خم دارند ولی اگه عادت کنی آخر حاله
ولی کلا اون قدر که بازی mostwamted نظرم رو بهش جلب کرد این نتونست و خیلی ناراحتم :sad: و بزرگترین مشکلش فیلمهای گرافیکیش هست که در برابر ماست وانتد ضعیف تره
البته این امکان هم وجود داره که این فیلم مال دمو بوده و از عمد اینگونه ساخته شده
دیگه چند روز مونده تا بازی اصلی بیاد اون موقع معلوم میشه
فعلا ;)
حامد جان همونطور که قبلنم بهت گفتم شما این بازیو داری با کارت 5200 بازی میکنی و طبیعیه که تفاوتی در این بازی با ماست وانت نبینی ! خودتم که میدونی این کارت تمام جزییات بازی رو نشون نمیده ! و به احتمال زیاد افکت هایی در بازی هست که با این کارت تو فعال نمیشه ! اما به نظر من در کل از ماست وانتد بهتره چون رانندگی تو شب چیزی دیگس :قلب:
موافقم نوید جان.
تغییرات گرافیکی این بازی با کارتهای سری 6200 به بالا معلوم میشه.
ضمنا رانندگی تو شب که یه چیز دیگه هست هیچ Nissan Skyline و Nissan 350Z هم یه چیز دیگس!
سلام کاوه جاننقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
من حرف شما رو قبول دارم
قبلا هم بهت گفتم من قصدم گرافیک توی بازی نیست اتفاقا خیلی هم گرافیکش بهتره
من منظورم گرافیک فیلمهای بازی بود که قبل از بازی یا وسط بازی نشون میده
این رو هم بگم که بد نیست ولی در برابر mostwanted کمی از نظر من ظعیف تره
حالا وقتی که بازی رو دیدید میفهمید که من چی میگم ;)
ممنون حامد جان . بالاخره یه بنده خدایی پیدا شد یه توضیحی در مورد این دمو بده. هرچند پیش نمایشش رو خونده بودم ولی فرق داره تا یه نفر بازی کنه و تعریف کنه.نقل قول:
سلام
من الان داشتم دمو این بازی رو بازی میکردم
نمیدونم چرا امسال شرکت EA خواسته حال همه طرفدار هاش رو بگیره
اولین مشکل این بازی: گرافیکش هست نمیگم گرافیکش بده ولی در برابر mostwanted خیلی ضعیف کار کرده
آدم وقتی فیلمهای Mostwanted رو نگاه میکرد موهای بدنش سیخ میشد ولی این زیاد حال نمیده
اون دختره هم که خیای زشته اصلا حال نمیده
آدمها اونقدر مثل قبل طبیعی جلوه نمیکنند
بازی خیلی سخت تر شده گیم پلی خوبه بد نیست نتونستم با قبلی مقایسه کنم
یکی از مسائلی که باعث سختی بازی شده اینه که توی بعضی از جاده ها که حفاظ نداره اگه از جاده منحرف بشی به دره پرت میشی و بازی رو میبازی
که البته خیلی هم بد نیست حال و هوای خاص خودش رو داره که باعث میشه که بازی کن خیلی بیشتر در رانندگی دقت کنه و همش باید دستش روی گاز و ترمز باشه تا یه وقت اشتباه نکنه
من که دو مرحله رو بیشتر نتونستم رد کنم مرحله سه چون خیلی از جاها حفاظ نداره خیلی سخته شاید باید عادت کنم
تو این دمو 3 تا ماشین داشت یه مزدا بود و یه لامبرگینی و یکی دیگه فکر کنم فورد بود
یکی دیگه از چیزهاش اینه که بعضی از جاده ها خیلی تاریکه و امکان داره جلوی خودت رو نبینی و گیج بشی که از کدوم ور بری
جاده ها خیلی پیچ و خم دارند ولی اگه عادت کنی آخر حاله
ولی کلا اون قدر که بازی mostwamted نظرم رو بهش جلب کرد این نتونست و خیلی ناراحتم و بزرگترین مشکلش فیلمهای گرافیکیش هست که در برابر ماست وانتد ضعیف تره
البته این امکان هم وجود داره که این فیلم مال دمو بوده و از عمد اینگونه ساخته شده
دیگه چند روز مونده تا بازی اصلی بیاد اون موقع معلوم میشه
فعلا
سلام
بازی فردا یعنی 31 اکتبر منتشر میشه. پیش نمایشش رو قبلا از سایت Game daily ترجمه کرده بودم که تو سایت خودمونم گذاشتم (که همه وبلاگا کپی کردن و سایتای دیگه هم از جمله istgah bazi.ir هم کپی کرد و ...) البته خیلی کامل نیست ولی بد نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کپی مطلب:
نمیدانم تا چه حد به انیم های ژاپنی علاقه دارید و تا چه اندازه با آنها آشنایی دارید اما من از طرفداران این نقاشی های زیبا هستم. ممکن است در عین حال از طرفداران بازیهای مسابقه ای اتومبیل رانی باشید و از انیم ها نیز لذت میبرید، در اینصورت بدون شک بازی Initial D که اسم کامل آن Initial D Mountain Revenge هست را شنیده اید. این بازی تلفیقی از مسابقات رانندگی و انیم های کارتونی است که در طول آن در دره ها و کوهستان ها به مسابقه میپردازید. ولی نقطه نظر ما این نیست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این نسخه از بازی تقلیدهایی از بازی Initial D که یک بازی ژاپنی است دارد. قسمت کوهستان بازی از بازی Initial D برگرفته شده ولی بجز آن قسمت مسابقه در شهر نیز وجود دارد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الکترونیک آرتز هفته ی پیش نسخه جدید سری NFS به نام Carbon، را به یک اتاق پر از طرفدار Need for Speed نشان داد. Carbon همان Need for Speed است که شما منتظرش هستید. این بازی شباهتهای بسیار زیادی به NFS: Most Wanted دارد، اما اضافه بر این بیشترین چیزی که به چشم میخورد شباهت آن به Initial D است. شما در دره ها و کوهستانها و فراز و نشیب های تند مسابقه خواهید داد و هر لحظه ممکن است توقف بعدی شما مرگ در اعماق دره باشد. البته شباهت هایی به بازی Fast and Furious: Tokyo Drift نیز در Carbon دیده می شود، اما از نظر سابقه Initial D قدیمی تر است و صاحب نام است.
قضیه ی اصلی کربن ساده است . شما مدت زیادی از شهر خود دور بوده اید و اکنون بازگشته اید تا دوباره شهرت خود را بدست آورید. در زمانی که شما نبودید شهر به یک منطقه ی جنگی بین راننده ها تبدیل شده است. درست شبیه به Most Wanted شهر به قسمتهای مختلفی تقسیم شده و هر قسمت را یک دسته از رانندگان اداره میکنند. هر دسته در منطقه ی خود با شما مسابقه میدهد. در آخر نیز با سردسته ی آن ها مسابقه خواهید داد. اگرچه ممکن است زمانهایی مجبور شوید برای پایان دادن به حاکمیت یک دسته، بجز نشان دادن مهارتهای خود در خیابان، در صحراهای اطراف شهر نیز مسابقه دهید.
سری Need for Speed تا قبل از Most Wanted حالت Drift داشت که قسمتی از مسابقات را تشکیل می دادند اما تو MW این قسمت برداشته شد. توی این نسخه شما باید مهارتهای Drift خودتون رو به حد نساب برسونین و سر پیچ های شدید با سرعت زیاد بپیچید، وگرنه توقف بعدی شما مرگ در اعماق دره خواهد بود.در حالیکه موضوع برگرفته شدن خیلی از نکات بازی از Intial D واقعا مایوس کننده است به این میتوان امیدوار بود که با تجربه ی بالای EA، بازی بیاد ماندی ای مثل NFS: High Stakes خلق شود.
الکترونیک آرتز یک دموی مختصر از بازی را برروی سخت افزار Play Station 3 به نمایش گذاشت. این دمو خیلی بهتر از Most Wanted روی Xbox360 بنظر نمیرسید. در حقیقت، تفاوت ها خیلی جزئی و به سختی قابل فهم بودند. این بدان معنا نیست که بازی خوب نیست، ولی اگر فکر میکردید نسخه ی PlayStation3 بنای Xbox360 را شرمنده خواهد کرد ، تا آخر امسال به اشتباه خود پی خواهید برد. اما اگر منصفانه برخورد کنیم ، چیزی که بنمایش گذاشته شد ، نسخه ی ساخته شده برای PS3 نبود و تا هنگام تاریخ خوردن و زمان عرضه، گرافیک بسیار وسعت پیدا خواهد کرد. اما اکنون همه چیز برای X360 و PS3 درست شبیه به هم بنظر میرسد.
چیز دیگری در کربن وجود دارد و که هواداران خودشان را برای آن خواهند کشت . اختیاراتی که برای تغییر اتومبیل در Carbon دارید، تابحال در هیچ بازی دیگری برای هر کنسولی دیده نشده و با هیچ بازی ای قابل مقایسه نیست. مانند عنوانهای قبلی NFS شما میتوانید رینگ های اتومبیل ، باله ی عقب ، Decal ها و تمام چیزهای دیگر را انتخاب کنید. همه ی تغییرات مثل همیشه هستند ولی اینبار در کربن شما میتوانید کنترل تمام تغییرات را در اختیار بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اختیاراتی که برای تغییر اتومبیل در Carbon دارید ، از تمام بازیهای ساخته شده تا به امروز بیشتر است.
برای مثال علاوه بر انتخاب یک رینگ 8 اینچی شما میتوانید با آنالوگ استیک اندازه ی دقیق رینگ را تنظیم کنید تا اندازه ی دلخواهتان شود. واقعا فوق العاده است که تا این حد میتوانید اتومبیل خود را به دلخواه تنظیم کنید. به طوری که حتی میتوانید باله ی عقب (Spoiler) ماشین را بطور دستی تنظیم کنید و زاویه ی آن را متناسب با سلیقه ی خود تغییر دهید. درست مثل قبل هرچه در داستان بازی تکنفره جلو میروید، امکانات بیشتری برای ارتقا دادن ماشین برایتان باز می شود.
در هر صورت EA فقط قسمت کوچکی از Need for Speed Carbon به معرض نمایش گذاشت اما همان قسمت کم خبرهای بسیار خوبی برای طرفداران سبک مسابقه ای داشت. شما همه ی چیزهای موجود در Most Wanted را دارید، بعلاوه ی مراحل کوهستان و دره ی Initial D به اضافه ی عمیقترین سطح تغییر اتومبیل. تاریخ عرضه بازی یازدهم نوامبر امسال یعنی 4 ماه دیگر و برای تمام کنسول های نسل فعلی، نسل بعد و رایانه های شخصی، اعلام شده است. سازنده بازی EA BlackBox و ناشر آن، EA Games میباشد. منتظر خبر های آینده از این بازی باشید.
مطمعن هستید فردا میاد؟
آخه آندر گرند 1 و 2 و ماستوانتد 11 نوامبر (19 آبان) اومدن
تو خیلی از سایت ها هم نوشته 11 نوامبر
اون چیزی که من میبینم... اینه که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بازی برای PC روز 31 اکتبر یعنی فردا منتشر میشه. حالا شاید بازم نشه ولی شاید بشه!!!
بله درسته این بازی فردا منتشر میشهنقل قول:
نوشته شده توسط Knight-
البته امکان اینکه امشب هم بازی بیاد تو نت بعید نیست
;)
دوستان خیالتون راحت ! اگه امشب ریلیز شه ! آپلود میکنم تو همین فروم لینک میدم ! اما فعلا که هیچ خبری نیست !
نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
پسيه خبراي هست
مر30 انويديا جان
راستي اين نسخه موبايلش هم تو بخش موبايل معرفي شده
با سلام
ایا برای pc الان وارد بازار شده ؟
نه هنوز نیومده نسخه x360 این بازی دیشب ریلیز شد !
تاریخ ریلیز این بازی برای پی سی هم تو آمریکا امروزه یعنی حداکثر تا شب لینکاش تو نت پخش میشه ! اما همچنان خبری نیست !
حاجی موندم این همه حال مثبت
یکی نبود بگه دستت درد نکنه كربن و واسه دانلود گذاشتي حالا هرچي واسه پي سي نبود
hichk4s جان اونو که سایت دانلود دات کام هم گذاشته بود.
من پی اس پی ندارم ولی برای اینکه شما گفتی چشم.
دستت درد نکنه.
-----------------------------------------------------------------
بر و بچ چی شد پس چرا نیمد؟
داره ضد حال میشه کم کم.
آقا بجای اینکه خواب بیینید برید psp بخرید یا اینکه واسه رفغ بی کربنی برید یه حا حور کنید که بشه بازی کرد
sAsAn.K جان
این همه افه مععرفت شما منو شرمنده کرده
ته فدا
باز هم ممنون
راهش اینه که دو روز صبر کنی تا بیاد تو بازار :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط hichk4s
خواهش می کنم هیچ کس جان.
دوستان من از یکی از رفقا که با یه شرکتهای پخش بازی در ارتباطه سوال کردم گفت که کربن رو انگار دانلود کردن!.
ولی کرک نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
تازه پریروز اینو به من گفت!.
منم از اون موقه تا حالا یادم که میفته خندم میگیره!
طرف اینو گفته که بگه ما زود دانلود می کنیم!
بهش میگفتی شما که لینک دانلود از غیب پیدا میکنی کرکشم پیدا کن دیگه یا خودت بساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
مژده مژده . بالاخره اومد
با 1 dvd و 6 cd . این بازی امروز در لیست بازی های شرکت مدرن قرار گرفت .
آدرس این شرکت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همیشه شاد باشید.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
الان که جایی گیر نمیاد
علی بابا هم همه کاراش رو کرده فقط باید دانلودش تموم بشه تا بده بیرون
نمایندگی اصلی علی بابا هم که اولین جا اونجا میاد:
اصفهان - چهار راه نقاشی - چهار باغ خاجو - سمت راست خیابون یکم که برید جلو یخ کتاب فروشی هست که معروفم هست جلو ترش هم یه مجتمع هست که چند تا مغازه توش داره طبقه پایین شرکت نارسیس که البته یه مغازه هست سمت راستشم یه گیم نت هستش
هواستون باشه اگه گم کردید بین کتاب فروشی و بین یه دبیرستان که اسمش رو یادم نیست فکر کنم صارمیه باشه بین اون دو تا قرار داره
موفق باشد
راستی بازی تا پخش شد همینجا خبر میدم که برید بگیریدش
حامد جون ایول اگه علی بابا پخشش کنه ما کی میتونیم بریم اصفهان بخریمش؟