من تو XPبازي رو ران كردم،ميشه بگيد اينجا بايد از كجا تنظيمات صوت را تغيير داد؟نقل قول:
Printable View
من تو XPبازي رو ران كردم،ميشه بگيد اينجا بايد از كجا تنظيمات صوت را تغيير داد؟نقل قول:
من بازیرو نصبیدم ولی هرچی New Game میزنم بازی نمیاد
مشکل چیه؟
دوستان به داد برسید
اول این که این سیستم من هست:
Dell XPS L501
CPU i7 740
RAM 6 GB 1333
VGA 435 m 2 GB
حالا من که بازی رو بالا می یارم حتی روی گرافیک medium بعد از 10 دقیقه چنان افت فریمی پیدا می کنه که نگو
حتی bf3 هم روی high از این بهتر می یاد
کسی فکری داره ؟
همدردی کنین
:19:
سلام.
دوستان بازی من بعد از ورود به بازی تا میخواد منو بیاد از بازی خارج میشه ! مشکل از کجاست و چیکار کنم ؟
اگه میشه لینک جدیدترین و بهترین کرکهارو + آپدیتها برا دانلود بزارید ، ممنون
اینکار رو انجام بدبد درست میشه :نقل قول:
به زودی پست اول ویرایش میشه و همه چیز در اونجا قرار میگیرهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6623834&postcount=34
دوستان پست اول ویرایش شد. :20:
دوستان من بازی رو گرفتم...
یه کرک معمولی داشت + یه آپدیت 1 که فقط 20 مگ حجمش بود..
به کسی که بازی رو گرفتم گفتم چرا اپدیت 1 ..20 مگه..گفت اون 130 مگیه مال کسایه که نسخه repack دارن..مال شما نسخه اصلیه و همون 20 مگ کافیه! ستاپ من اورجیناله و لانچر اصلی بازی هم میاد..
چه کنیم نریزیم 137 مگی رو؟
البته بازی میپرید بیرون که با تنظیم اون گزینه در بخش صدا حل شد..
دوستان من یه مشکل پیدا کردم خواهشا کمک کنید توی مرحه اول بالای نوک کوه برفی یه قصر هست 4 تا راهب هم داخلش بایکی که صحبت می کنی یه چیزی می گه show..... هرکاری کردم نشد اگه کسی رفته یه راهنمایی کنه :19::18::19:
ممنون
دوستان وقتی تنظیم رو روی Ultra میذارم..بازم در قسمت advanced برخی تنظیمات روی ultra نیست...خودم میبرم روی آخرین گزینه//
بعد یه سری تنظیمات اونجا میشه تیک زد مثل آسمون..آب...اونا رو باید تیک بزنیم؟
کلا میشه بالاترین تنظیمات رو بگید در چه حالتی قرار میگیره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال رو باید اینجا بپرسیدنقل قول:
جایی هم که شما هستید احتمال زیاد اون موقعست که دراگون شوت یاد میگیریدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462389&page=73
دقیقا متن ها رو بخونید میگه باید چکار کنید (تمرینتون میده :46:)
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
همه 5 تا تیک ها رو بزنید + تنظیمات رو تو اخرین سطح قرار بدیدنقل قول:
یه سری هم به پست اول بزنید چند تا تنظیم دستی هست بهتره انجام بدید
شما بازی رو اجرا کن بعد اگه تو Inventory نتونستی آیتم ها رو بچرخونی یعنی اون آپدیت نصب نیستنقل قول:
آهان..ممنون فعلا که در انتخاب race موندم...ممنون میشم یه سری به تاپیک بازی بزنید.نقل قول:
راستی صدای کاراکتر ها خیلی کمه! با این که سیستم تا ته ولومش باللاس!
البته قبل از انتخاب race هستم...اونجا که از گاری پیاده میشیم..صداشون خیلی ضعیفه..
البته نسخه من بلک باکس نیست!
اقا چرا برای من تو بازی جایی برای تغییر تظیمات وجود نداره !!؟ بعده هزار بدبختی کرک شد بازی ولی جایی برای تغییر تنظیمات نیست .
اگه کسی جایی میشناسه بشه فایل ستینگز بازی رو دانلود کرد دریغ نکنه
نقل قول:
تنظیمات چی؟
گرافیک؟
لانجر بازی رو که اجرا میکنی هی گزینه OPTIONS مگه نداره؟
nope !! لانچر نداره برا ما ! یضرب میره تو بازینقل قول:
تنظیمات چی؟
گرافیک؟
لانجر بازی رو که اجرا میکنی هی گزینه OPTIONS مگه نداره؟
نقل قول:
آیتم ها رو چطوری باید چرخوند؟
مثلا شمشیر و لباس رو توی اینوتوری با ماوس بچرخونم؟ نمیچرخه!
ببخشید شما یه سری به تاپیک بزن جواب دادم برای Race:10:نقل قول:
صفحه:146
نقل قول:
روی آیتم C رو بزن و بعد بچرخون
اگه نچرخید باید آپدیت 128 مگی رو نصب کنید
دوستان سلام ، من تازه کارم اما دیدم خیلی از بچه ها مشکل دارن ، برای تبدیل لینک های غیرمستقیم به مستقیم میتونین از لینک زیر استفاده کنید
کد:http://www.expressleech.com/
c رو که می زنم ایتم مورد نظر رو جلو میاره ولی هرکاری میکنم نمیچرخه! دکمه ای باید بزنم یا موس رو حرکت بدم؟نقل قول:
دو تا آپدیت نصب کردم یدونه 20.5 مگ اون یکی 222 مگ(جفتشونم واسه Razor). این 128 مگی که شما میگین با اینا فرق داره دیگه نه؟ پس این 222 مگی دیگه چیه؟
شما نسخه Repack بازی رو دارینقل قول:
اون آپدیت 128 مگ مال کسانیست که نسخه Repack رو دارند و چندتا مشکل بازی رو برطرف میکنه.
شما آپدیت 128 مگی رو از پست اول دانلود کن مشکل چرخوندن آیتم ها حل میشه
راستی دوستان ، کسی راه حلی برای دیر لود شدن تکسچرها و اشیاء نداره؟؟؟
با سلام
این اپدیت 128 رو توی کدوم فولدر بریزیم . من دانلودش کردم و از حالت زیپ هم دراوردمش و توی فولدر اصلی و توی فولدر دیتا ریختم اما تاثیری توی بازی نکرد
با تشکر
دانلود کردم.نقل قول:
این 128 مگی همون 222 مگی بود که من داشتم (وقتی extract کردم حجمش شد 222 مگ فایل ها هم یکی اند)
پس من این آپدیت رو دارم ولی باز ایتم ها نمی چرخن!:41:
مشکل از چیه؟
عجیبه واسه خیلی ها مشکلشون حل شدنقل قول:
شما میخوای بازی رو پاک و دوباره نصب کن بعد کرک پست اول رو بریز و بعد آپدیت 6 مگی و آخر هم آپدیت 128 مگی
ببین تغییری میکنه
با سلام
من نسخه tes5-up1repack رو دانلود کردم وبعد از انزیپ کردن فایل حجم فایل 222 مگ شد و داخل فولدر نصب شده ریختم ومشکل حل شد فکر میکنم این تسخه اپدیت از همه کاملتره
با تشکر
من میرم تو بازی 3 دقیقه بازی میکنم میپره بیرون چه کنم؟ اون کرک صفحه اول هم دانلود نمیشه ضمنا من بازیو از بیرون خریدم 3 dvd
میگم آپدیت جدیده نیومد لینکاش؟1.2
دقیقا منم منتظر این آپدیت ( 1.2) هستم.نقل قول:
سلام دوستان- اقا من هر چی بیشتر به پست های این موضوع نگاه میکنم بیشتر گیج میشم یکی راهنمایی اساسی بکنه لطفا.
من بازی 6 گیگی رو دانلود کردم و بعد از اسخراج این فایل ها در سیدی ظاهر میشن بعد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم رو setup کیلیک میکنم و بازی رو کامل نصب میکنه یه آیکون سیاه Steam میاد دسکتاپ که اونم میزنم اصلا بازی نسیت. حالا کمک کنین من چیکر کنم لطفا.ساده
نقل قول:
شما این فایل رو دانلود کن و بعد اکسترکت کن توی پوشه بازی
حالا بازی رو از طریق Install.exe نصب کن
1 مگابایت
یاکد:https://rapidshare.com/files/302193601/insta.rar
کد:http://hipfile.com/tiwo9d9syef0/install.rar.html
ممنونم ازت دوست عزیز
دوستان میشه بگید کلا آپدیت معتبری از طرف خود سازنده برای بازی اومده که مشکل مداشته باشه و کرک هم شده باشه ؟ (برای PC )
اگه اومده لطف کنید لینکش رو هم بدید.
چون من زیاد بازی نمی کنم اطلاعی ندارم. گذاشتم بازی رو بعد از اینکه بقیه بازیها تموم شد ، باخیال راحت بازی کنم.
نقل قول:
شما فقط آپدیت 128 مگی پست اول رو دانلود کن
آپدیت 2 خیلی مشکل داره و بهتره دانلود نکنی
چند تا مشکل اضافه میکنه ولی خیلی از مشکلات الان رو درست میکنه اینطور که تو سایت های منبع دیدم... حالا اگه اومده که بگید من میگیرم تستش میکنمنقل قول:
من گرفتم و نصبش کردم به خاطر همین گفتم مشکل دارهنقل قول:
یک مورد هم مثال بزنم :
توی txt این آپدیت نوشته بود که مشکلی که بعضی وقت ها پیش میاد و روح دراگون تجزیه نمیشه رو فیکس میکنه
من این مشکل رو تا حالا نداشتم ولی وقتی این آپدیت رو نصب کردم 2 بار برام اتفاق افتاد
یکبار هم دیدم یک دراگون تو هوا ثابته و داره بال میزنه
اون موردی که گفتی ازدها تجزیه نمیشه بگم که مشکل از بازی هست منم زیاد دیدم که تجزیه نشهنقل قول:
اگه ثابت حرکت کنه حتما مشکل از اپدیتی هست که اصلا معتبر نیست اون اپدیت بازی رو عوض درس کردن خراب هم میکنه
درسته مشکل از بازیه ، ولی قرار بود تو این پچ مشکلش برطرف بشهنقل قول:
من آپدیت 1.2 که تازه اومده رو نصب کردم
منم همونو امتحان کردم
این آپدیت خود سازنده است ؟ و آیا همون کرک بهش می خوره یا نه ؟نقل قول: