آپدیت بازی رو بریز،من امتحان کردم مشکلی نداره.نقل قول:
http://www.4shared.com/file/Ypw0bFWH/LANoirev102396Update-SKIDROW_w.html
Printable View
آپدیت بازی رو بریز،من امتحان کردم مشکلی نداره.نقل قول:
http://www.4shared.com/file/Ypw0bFWH/LANoirev102396Update-SKIDROW_w.html
این آپدیت باید دقیقا کجا بریزم توضیح بدیننقل قول:
بعد از اینکه فایل sr-lanoire2396.r00 اکستارت کردن روی فایل L.A.Noire.v1.0.2396.Update.exe کلیک کنید بعد پوشه ی نصب بازی رو انتخاب کنید بعد نصب آپدیت کرک آپدیت رو توی پوشه بازی بریزید.نقل قول:
چی باید تو این بزنیم Command line
str-
درست هست با حروف کوچک ؟
با سلام لطفا کرک بازی L.A. Noireرو برام بفرستید.:5::5:
من بازی رو نصب کردم یه پچ داشت تو دی وی دیش که پچم کردم یه کرک بود که دو تا فایل کم حجم بود اونم کپی کردم ولی بد اجرا بازی تیک داشت کد اس ار تی رو زدم حل شد ولی حالا کروسر موس رو تو بازی نشون می ده یه جا خوندم برا حل این مشکل باید کرک ۲۰۰ خورده مگی شیکد رو رو استفاده کرد اگه درسته لطفا بگین و این کرکی هم که میگن لینک دانلود شو بزارین
ممنون
من این پچ رو نصب کردم Patch_2382_02393_1 بعد وقتی بازی اجرا شد خودش هم یه اپدیت انلاین کرد خودشو ولی بازی تیک داشت این کد -srt رو زدم مشکل تیک حل شد ولی کروسر موس رو تو بازی نشون می ده حالا یه جا خوندم باید کرک 200 و خورده ای مگی شیکدرو رو استفاده کنی تا حل شه اگه درسته لطفا بگین و لینک دانلود این کرک رو بزارین چون کرک زیاد دیدم
این بازی تا قبل از تعویض ویندوزم میرفتم ولی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم الان که دوباره بازی رو از حالت فشردگیش در آوردم و نصبش کردم و کرکشو رو هم کپی کردم ولی الان پچش نصب نمی شه!
چیکار باید بکنم چند بار پاک و دوباره نصب کردم ولی پچ نصب نمیشه!!:13:
کمک کنید........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نسخه Complete Edition حجمش چقدر از نسخه عادی بیشتره؟
مگه کلا قرار نبود برا pc نسخه کامل و با تموم DLC ها بیاد؟
پس چرا الان برا PC هم دو نوع نسخه هست؟
کسی نیست جواب بده؟!!!:19:
فک کنم patch خرابه نه؟
سلام
با اینکه اینترنت هم قطع کردم اما از synchronize رد نمیشه.
مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
من این کرکو کامل نمی تونم دانلودش کنم تا 12 درصد میره ولی ارور میده:19:
میشه یه کرک دیگه معرفی بکنید؟
سلام،برو به سایت زیر داخلش ثبت نام کن بعدش لینکو بده برات مستقیمش می کنه و راحت می تونی دانلودش کنی.نقل قول:
ممنون تونستم دانلود کنمنقل قول:
لطفا جواب منو بدین دیگه مشکل موس با اون کرک ۲۰۰ مگی شیکدرو حل میشه یا نه اخه تو خود سایت راک استار یکی این مشکل داش سوال کرده بود گفتا دارن روش کار می کنن نسخه منم که هر چند روز یه بار انلاین وصل می شم خودش خودشو انلاین اپدیت می کنه پس یعنی اخرین نسخه بازی یعنی خود راک استار نتونسته مشکلو حل کنه بعد شیکد رو تونسته
درود دوستان عزیز من تازه این بازیو گرفتم و کرک ریختم ولی وقتی میخوام اجراش کنم ارور رانتایم C++ میده چیکارش کنم . من ازخرین ورژنش رو دارم . یعنی ورژ10 رانتایم
هیچ کس نیست یاری برساند؟
من پچ 64 مگی و 284 مگی رو هم ریختم باز همین ارور رو میده
کسی نظری نداره جدا؟!نقل قول:
من تازه بازی رو نصب کردم توی قسمت synchronize از بازی میاد بیرون
با سلام
دوستان من در یک جایی از بازی گیر کردم اونجایی که سکه هارو بغل هم قرار میده . نمی دونم سکه ها رو چه طوری بغل هم قرار بدم تا معما حل بشه
سلام دوستان من بازی رو بدون مشکل با کرک Skidrow وآپدیت هاش نصب کردم.فقط این مشکل لگ بازی حل نمیشه:41: اون دستور STR رو هم تایپ کردم تو Option بازم مشکل داره.ازلحاظ سخت افزار هم سیستم اوکی هستش گرافیک 5870 هستش و2GB رم.
کسی راهی به ذهنش نمی رسه؟:41:
خودم حلش کردم والان به نظرم ازادیسون در زمان کشف الکتریسیته خوشحال ترم:31: از بسکه این بازی مارو حرص داده بود:8::8::8:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز چطوری حلش کردی؟ منم بیشتر کرک ها رو امتحان کردم و کد -str , -npd رو تایپ کردم ولی بازم بازی لگ داره.سیستمم قویه.
من روی دی وی دی بازی پچ رو داشتم ولی موقع نصب دقت نمیکردم به اون فاصله ای که بین کاراکترها تو آدرس بازی نوشته شده وهمین باعث میشد که درست نصب نشه ودرنتیجه دستور STR هم درست عمل نکنه.
تو پست اول هم ذکر شده که"یعنی مسیر E:\L.A. Noire نباشه و به جاش این باشه : E:\L.A.Noire
به جزاین تو قسمت Rockstargames هم یه فاصله اضافه مین داخت که من نمی دیدم.می نوشت Rockstar games
پچ که کامل نصب شد ومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گرفتم و دستور رو هم نوشتم درست شد.:20:
نمی دونم این کدوم نسخه کرک اسکیدرو هستش ولی با این درست کار کرد شاید بابقیه هم درست کار کنه نمی دونم.اصل قضیه پچ هستش که وقتی درست نصب میشه تو اون قسمت کانفیگ که بازش می کنین زیر اسم بازی می نویسه Versione 1.0 یعنی آپدیت نصب شده:20:
همونیه که 64مگابایته؟واسه من این پچ اصلآ باز نشد. من توی dvd فایل پچ نداشتم البته بعد از اینکه مراحل نصب تموم شد تازه یک فایل ایجاد میشه به نام l.a noire setup (شاید همینه پچ)که بعد از نصب این بازی نصب میشه که حجم فایل بازی کلآ میشه 26گیگ . حالا من تو رانندگی زیاد مشکل ندارم ولی وقتی پیادههم بیشتر تیک میزنه.نقل قول:
نه رفیق اون نیست.برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلودش کردم 4 مگ هستش.آنزیپش کن ومحتواش رو کپی کن تو محل نصب بازی بعد ستاپ رو اجرا کن.جلو که میره میگه فلان دیسک رو بذار که مثلا فایل data 2.cab رو میخواد.ببین این فایل تو کدوم دی وی دی هستش همون رو بذار و آدرس سورس رو بهش بده یا اصلا اون فایل رو یه جا رو هاردکپی کن از اونجا بهش بده.فقط حواست باشه این پچ ادرس نصب رو اشتباه نوشته ها.یعنی مسیر رو نوشته
Rockstar games/ L.A. Noir
که جفت این فاصله های اضافی رو بایددرست کنی.کلا اسپیس نباشه تو آدرس.بعد که کامل نصب شدSocial club رو هم نصب کن تو دی وی دی داره.بعد اگه کارتت انویدیا هستش دستور رو اینطوری تایپ کن:(قبل str هم یه خط فاصله داره)
str -npd -nonv
دیگه باید حل بشه.:20:
امیدوارم حل بشه چون بازی واقعا قشنگه و ژانر تازه وجالبی داره.شادباشی
نقل قول:
مرسی داداش ولی فکر کنم این پچ رو سیستم نصب بود چون سریع نصب میشه و فایلی رو ازم نمیخواد .و تاثیری توی گرافیک بازی نداره .راستی این کرکی هم که گذاشته بودی فایل l.a.noire نداره فقط ypatcher داره و اونم ext نمیشه.میشه برام یکجا دیگه آپ کنی؟(البته اگه کمک میکنه)
داره فایل LA Noir رو من اینو آپ نکردم از این وبلاگه گرفتم.اکسترکت هم که می کنی حجمش حدود 20 مگ میشه.شما احتمالا موقع دانلود واکسترکت فایل آنتی ویروست فعاله ودرجا پاکش می کنه.هم غیر فعالش کن هم ببندش مخصوصا اگه NOD32 هستش.:20:نقل قول:
ببین لگ بازی درحد فاجعه هستش ها یعنی اصلا نمی شه بازی کنی اگه یکم یه وقتا گیر کوچیک می کنه نذار به حساب لگ:27:.همون اول بازی که لودمیشه ازاون آرم LA NOIR که با چراغ روشنه میاد پایین تو کوچه روی منویی که رو دیوار افتاده،اگه اون تیکه روون اجرا میشه و فریم فریم نمیشه یعنی مشکل لگ نداره.:20:
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
مشخصات سخت افزاری سیستمت چیه؟
نه لگ داره زیادم روون نیست.نقل قول:
cpu e5700 dual core 3.00ghz
graphic:ati radeon 5670 hd
ram: 4gig(3gig usable)
آنتی ویروس هم اصلآ ندارم حالا دوباره دانلود میکنم.:20:
فعلآ که سیستم هی ریست میشه موقع بازی
ضعیف نیست سیستمت البته نمی دونم این بازی با چه کارتی کاملا روون اجرا میشه چون با اینکه مثلا درقیاس با MAFIA 2 گرافیک بالایی نداره ولی سنگین تر ازاون اجرا میشه و من با کارت 5870 حس می کنم تو مافیا فریم بیشتری بهم می داد وبا حداکثر جزییات خیلی روون اجراش می کردم حالا نمی دونم واقعا قضیه اش چیه.نقل قول:
ضمنا پچ نصب کن که ازهمه رم سیستمت استفاده کنی خوب دادش یک گیگ هم خودش یک گیگه.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده.
سلام اقا من یک مشکلی دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم من این بازیو خریدم 4 دی وی د ی اسمشم L.A.NoireTheCompleteEditionDVD9 اول بازی نصب کردم بعد رو دسکتاپ یک ایکونLANLauncher اومد روش کلیک کردم گزینه اول نوشته بود اینیستال که زدمو دوباره نصب کردم توی یک درایو دیگه. فکر کنم نصب اصلی بازی همین باشه. بعد از توی دیویدی 4 patchرو تو جایی که نصب کرده بودم ریختم واون دوتا فایل dllهم ریختم بعد که خواستم پچ رو فعال کنم رو گزینه اپدیت زدم ارورtmp3b9.exe میداد چند بار دیگه هم تکرار کردم اما دوباره همین ارور اومد اما شماره وحروفاش فقط تغییر میکرد و من پچ رو نتونستم نصب کنم توی دیوی 4 چندینتا نرم افزار بود که همه رو نصب کردم از جمله social clubکه اوتوماتیک توی درایو c نصب شد رفتم تو محل نصبش وروی برنامش که اسمشrenderer بود کلیک کردم تا اکانت افلاینو بسازم اما اونم ارور میداد من از یک جا خوندم که وقتی پچ رو فعال کنی همونجا چند تا فایل اضافه میشه که میتونی اکانتو بسازی ولی مننتونستم پچو فعال کنم با همه این حرفا میرم تو بازی یک صفحه زرد رنگم میاد که میگه no connectedبالاشم ارم social club داره رو هر گزینه ای هم کلیک کردم هیچ اتفاقی نمیفته روی closeهم بزنی که از برنامه خارج میشه نمیدونم چیکار کنم اگه کمکم کنی دعات میکنم
عزیز اون نصب دومی که یه درایو دیگه بهش آدرس دادی رو اشتباه آدرس دادی دیگه.همون درایوی که بازی رو نصب کردی تو همون فولدر باید نصب کنی و به اون قضیه فاصله اضافی هم که تو پست های قبل گفتم توجه کن.:27:نقل قول:
بازی رو پاک کن ازاول نصب کن.بعد نصب کامل رو لانچر کلیک کن گزینه اینستال رو با آدرس دهی درست وبدون فاصله نصب کن بعدم کرک و...اگه بع اینا ارور داد ازکرک و پچی که من لینک دادم هم استفاده کن.نصب که بشه لانچر رو باز کنی جای گزینه اینستال لانچ گیم اومده و اگه پچ درست نصب بشه تو لانچر زیر اسم بازی می نویسه Version 1.0
مثل تصویر زیر:
با هیچ کرکی از synchronize رد نمیشه.
آیا پچ هم داره این بازی یا کار دیگه ای لازمه؟
داداش نت قطعه انشاالله دیگه وقتی میری تو بازی؟با این حال رد نمیشه؟نقل قول:
این بازی بچه های فروم رو چند سالی پیر کرد کاملا مشخصه:27:
سلام جیگر همتونو عشقه
داداشای گلم من این بازیو نصبیدم طبق همون راه حلی که تو page 1 گفتید حالا بازم این همون جوری کانکشن میگه اعصابمو بهم ریخته 10 بار نصب کردمش اما بازم نمیشه که نمیشه.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19::19::19::19::19::19:
کرک ها وپچهای مختلف رو باید امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده دیگه.اول باید بفهمی نسخه که داری Skidrow هستش یا Teta بعئاقدامات لازم رو انجام بدی.چون هر کدوم داستان های خاص خودش رو داره.:46:
نت رو کلا شخم بزن در مورد مشکلات این بازی راهی به جزاین نیستش.
سلام اقا روزبه .نشد .:41:بازیو دوباره نصب کردم توی همون درایو و فولدری که نصب اول رو انجام دادم از اون کرکی که در پست 146 استفاده کردم بازم نشد ببینید بزار من یک بار توضیح بدم نصب اول بازیو موقع ادرس دهی از مسیر پیش فرضش که c/program file /rokstar game/l.a. noire the complet edition dvd 9هست که من فقط cرو پاک میکنم بجاش e میزارم و همه فاصله ها رو حذف میکنم و نصب دوم هم دقیقا همین ادرس رو میدم که توی همون قایل نصب میشه پچ رو که میریزم رو اپدیت میزنم ارور میده و اپدیت نمیشه . نمیدونم چیکار کنم این سوسیال کلاب لعنتی هم که no connection مینویسه نمیدونم چی کار کنم شما میشه یک پچ دیگه معرفی کنی
من L.A.noire رو نصب کردم داخل بازی هم میره اما وقتی می خواد وارد منو بشه اروره no conection میده
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بچه ها این پست هارو بخونید و از این پچ و کرک استفاده کنید.اون که کانکشن می خواد مال اینه که کرک درست کار نمیکنه.ولی کلا موقع لود بازی باید نت رو قطع کنید بعد وارد بشین.:20:نقل قول:
پچ باید درست نصب بشه و اگه بشه اون V1.0 رو مینویسه طبق تصویری که گذاشتم.
ترجیحا از همون درایو ویندوز که خودش می خوادنصب کنه استفاده کنید.نمی دونم چرا ولی یه نفر گفت این کارو بکن بهتره شایدم بی خود گفته.به هر حال این کارارو انجام بدین ببینین بالاخره چی میشه.ضمنا دوستان ویندوز 7 هستش ها اینا که من دارم میگما.روی Vista و XP احتمالا قضیه جور دیگرسست وکلا مصیبته Vista.
بله نت قطعه.نقل قول:
من اون فایلی که شما گذاشتی رو کپی کردم تو پوشه نصب و فاصله هایی که گفتی رو برداشتم و بعد نصب کردم اما ورژن launcher عوض نشد!
مشکل کجاست؟