نقد از جی اس ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مدت که اینجا بسته شده اینقدر دوستان خریدن و ریویو گذاشتن که اینجا خیلی جا موند ...
حالا به مرور میزارم ...
اما مهمترین اتفاق تقریبا نابودی دوربین این گوشی در مقایسه با ایفون و ان8 و نکسس هست ...
فون ارنا نابود کرده این گوشی رو تقریبا ...
فقط توی شب خیلی خوب بوده !!
آقا یه خرده تعریف کنید شاید رفتم خریدم ریویو گذاشتم :31: (خیلی هم بلدم :31:)
رسما One S توی ریویوی جی اس ام One X را گرفته
دوستانی که میخوان اینو بخرن یه تجدید نظری بکنن.One S از همه نظر سرتره و به نظرم میتونه پرچم دار خوبی برا HTC بشه
One S در مقایسه با رقبا Display ضعیفی داره متاسفانه.
دوربینش توی شب به نظرم از نکسس ضعیف تره ، تو روز هم مثل تو شب میگیره اینقدر تاریکه تصویر. =))
+
یا این هفته یا هفته دیگه. :دینقل قول:
نکسوس نخریدی ؟
اول پارسا :
تو برو بمیر پدر کل انجمن رو در اوردی ...طبق اخرین اخبار قطعی این چند روزه به خاطر همین گوشی جنابعالی بوده !!
اقا مهدی :
تو که همش رو خوندی ...دیگه چی میخوای بدونی ؟؟
در مقایسه با وان اس :
هیچ به این نکته دقت کردید که وان اس رزولوشنش چیه ؟؟و حتما میدونید توی بنچ چقدر این مورد مهمه !!
در مورد اینکه هنوز نرم افزاری با اندروید 4 درست بنچ نشون بده هم حرف و حدیث زیاده ...
اما قبول دارم تگرا 3 تگری زده کلا !!
کم بودن رزولیشن One S به نظر من که مهم نیست...ولی اینکه جنس بدنش مشکل دار شده اگه اینجوری که گفتن مشکلش حاد باشه باید به One X فکر کرد....به نظر من one S خیلی انتخاب بهتری میتونه باشه
یه سوال دیگه : چرا One S که اینقدر توی بنچ مارک ها و... موفق بوده چرا تاپیکش اینقدر خلوته ؟!...کسی نخریده ؟؟
چون هسته Krait داره
یعنی یک چیزی مثل AMD و Intel توی پی سی ها
AMD 8هسته ای میزنه به 4هسته ای اینتل نمیرسه!
در مورد پارسا :31:: پدر ما رو هم در آورده .. دهن منو صاف کرده سر این نکسوز :31:
علی جان چیو خوندم ؟ والا تو فروم شما هم پرسیدم در مورد باطری کسی جواب نداد الان فقط باطری رو بدونم و یه مقایسه ساید بای ساید از ال سی دی با گوشیهای آمولد ببینم حله
در مورد خرید اس هم باید بگم ما از دو هسته ای می خوایم بریم رو 4 هسته ای(استغفرالله:31:) هر چی دو هسته ای بود تست کردیم حالا کاری با بنچ و این سوسول بازیا ندارم :31:
توی بنچ متاسفانه رزولوشن عتصر تاثیر گذاری هست ...نقل قول:
پس مهمه ...
ولی کلا قبول دارم ضعیف عمل کرده !!
در مورد باطری میدونی مشکل کجاست ؟؟نقل قول:
اینجا که من اینقدر استفاده میکنم و میگم خوبه شما اونقدر رو میگی خوب نیست ...
ولی جوابت رودادن و...
رو ببین !!
به نظر من ریلیز سریع این گوشی بخاطر کسب بازار هست و به زودی مشکلاتش عیان میشه
به نظر من lg omtimus 4x انتخاب منطقی تری هست
اقا مهدی شما که همه دوهسته ای ها رو تست کردید میشه بگید کدوم گوشی های خوب بود یا اگه میشه TOP10 :دی بهترین گوشی دوهسته ای رو بهمن بگید مرسی (تو پروفایلم بزارید بهتر میشه ) بازم مرسی :11:نقل قول:
در مورد خرید اس هم باید بگم ما از دو هسته ای می خوایم بریم رو 4 هسته ای(استغفرالله) هر چی دو هسته ای بود تست کردیم حالا کاری با بنچ و این سوسول بازیا ندارم
اگه من بخوام One S بگیرم تا کی باید وایسم تکلیف این جنس بدنش که بعد از یه مدتی خراب میشه مشخص شه !؟
چون جنسشون با One X یکیه احتمالش واسه One X هم هست ؟
البته چندتا ویدئو از One X اومده که با قیچی و کلید و... میکشن روش چیزیش نمیشه.....
ظاهرا اینا نسبت به خراش مقاومه اما ضربه را نه چنداننقل قول:
htc one x دارای یک مشکل کوچیک power management هست که باعث میشه ۱۰ تا ۲۰ درصد مصرف باطری بالاتر باشه، یعنی باطری تلف بشه.
فعلا یک هکر fixی رو داده که این مشکل رو برطرف میکنه، اما احتیاج به مقداری بلد بودن داره.
احتمال میره که htc به زودی اپدیتی بده و این مشکل رو حل کنه.
منبع:
کد:
کد:http://phandroid.com/2012/04/13/htc-one-x-power-management-flaw-discovered-unofficial-fix-boosts-battery-life-by-10-to-20-percent/
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
منظورم اینه :نقل قول:
کد:http://phandroid.com/2012/04/11/htc-one-s-ceramic-coating-not-as-durable-as-it-seems-htc-looking-into-the-issue/
کد:http://www.gsmarena.com/htc_one_s_coating_problem_is_limited_you_can_return_the_phone-news-4086.php
hTC گفته که گوشی های قدیمی رو تعویض میکنه (واسه ما ایرانیا نقش زارت رو ایفا میکنه.) و توی سری های جدید هم مشکل حل میشه ، یه مدت صبر کنید مساله حل میشه...نقل قول:
اون بحث ربطی به این بحث نداره... بحث اینه که کریت واسه امساله و A9 واسه 2 سال پیش... نمیدونم چرا کمپانی ها فکر میکنن اگه همینطور 60 تا 60 تا بزارن رو تعداد A9 خیلی کار خوب و پسندیده ایه :دی نمیدونم چرا درست درمون سراغ هسته های جدید نمیرن...نقل قول:
چون هسته Krait داره
یعنی یک چیزی مثل AMD و Intel توی پی سی ها
AMD 8هسته ای میزنه به 4هسته ای اینتل نمیرسه!
پوکرفیس :\ :دینقل قول:
تو برو بمیر پدر کل انجمن رو در اوردی ...طبق اخرین اخبار قطعی این چند روزه به خاطر همین گوشی جنابعالی بوده !!
حالا خریدمش میام جلوت بوق بوق میکنم باهاش سوارت نمیکنم بسوزی :-" :دی
اطلاعی راجع به AnTuTu و Quadrant و این چیزا ندارم ، اما اینطور که توی بنچمارک های قدیم جاهای معتبر مثل Anandtech دیدم ، رزولوشن رو توی تست ها یکسان میگیرن... توی مقایسه GNex و S II و این قبیل که این موضوع رو زیاد دیدم... البته کلا باید یه دوری بزنیم ته و توشو در بیاریم ، خبری ندارم از این قسمتش :دینقل قول:
هیچ به این نکته دقت کردید که وان اس رزولوشنش چیه ؟؟و حتما میدونید توی بنچ چقدر این مورد مهمه !!
+
درست درمون ریلیز نشده که کسی بخواد بخره + دوستان محدودیتی نمیبینن که بحث های مربوط به One S رو هم توی همین تاپیک انجام بدن متاسفانه ، مثلا قسمت اول پست من :|نقل قول:
یه سوال دیگه : چرا One S که اینقدر توی بنچ مارک ها و... موفق بوده چرا تاپیکش اینقدر خلوته ؟!...کسی نخریده ؟؟
دوستان کسی لینک مقایسه از این 2 تا رو داره؟!
خدمت شمــــــــــا...نقل قول:
کد:http://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-X-vs-HTC-One-S_id3005
قبل از عرضه ی این 2 تا گوشی بارها تو تاپیکهای مختلف گفتم که خرید one s به صرفه تر از خرید one x هستنقل قول:
هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کارایی
فقط رزولیشن مشکل داره با دوربین که این 2 تا مشکل مشکلات کوچیکی هم نیستند
پس نتیجه ی اخلاقی میگیریم که خرید هیچ کدوم فعلا عاقلانه نیست
مشکل نسبتا بزرگ در وان ایکس :
بنچمارک موجود نمیباشد. :( :دینقل قول:
اینم ببینید :
گفته کجاها مورد بالایی پیش میاد :
با توجه به این مواردی که گفته میشه باید صبر کرد دید این مشکلات نرم افزاری هست یا سخت افزاری
امیدوارم با آپدیت حل بشه وگرنه باید قید این گوشی رو زد
خوب بنچمارک توی تست One X یا One S توی gsmarena بود....نقل قول:
اینم لینکش :
کد:http://www.gsmarena.com/htc_one_x-review-747.php
چیز عجیب اینجاست که پردازش نمیتونه بکنه ...نقل قول:
این خیلی عجیبه !!
htc ه دیگهنقل قول:
سنسیشن هاش عجیب نبود ؟:دی هیچکس فهمید چرا گند زده تو چیپست؟ نه : ))
اینم همینه
موافقم ...
فقط موندم چرا هیچ کس اینا رو نمیخونه !!!
برام خیلی عجیبه !!
کلا اینجا جوش جوریه که به یه چیزایی گیر میدن
فعلا همه کف بر شدن به خاطر one s که بنچاش همه رو قورت داده با اختلاف یا همین one x که غول بازاره سامسونگم هی سعی میکنه ببینه بقیه چیکار میکنن که با اس3 ش کم نیاره بعد اینجا فقط ... اینه که فرق سایت تخصصی با اینجا مشخص میشه
الان کسی اسم سامسونگ اورد که شما سامسونگ رو میندازی وسط ؟؟نقل قول:
کسی گفت وان اس مشکلی داره ؟؟
xda هم که تخصصی نیست و اونجا چرت و پرت میگن ...
خوبه لینک از اونجا هم گذاشتم ...
توی انجمنهای فارسی زبان هم دو نفر تا حالا این مشکل رو دارشتن ...
کلا شما اهل جو دادن هستید ...
بابا ای مردو ای جماعت :
اچ تی سی خیلی خوبه ... هیچ مشکلی نداره ...
برید بخرید ...
هر کی هم یه چیزی گفت بر ضدش میخواد جو بده و سامسونگ اشغال رو بیاره بالا !!
تو که مارو خفه کردی سنسیشن قوی ترینه : )) حالا شد گند زد؟!
خراب بودن بدنه One S ها و مرجوع به شرکت گند زدن نیست؟!
آقا مشکل مشکله دیگه فرق نمیکنه چه سخت افزاری چه نرم افزاری
الآن هم صفحه نمایش وان ایکس بصورت بارکد رنگی میشه خلاصه مشکله حالا طرف رفته کلی پول واسش داده رو اعصابشه که کی آپدیت میاد اصلا با آپدیت درست میشه یا نه چیزی هم که به نام گارانتی و مسئولیت تو این مملکت نداریم که دلمون مثله خارجی ها خوش باشه که پولمون به باد نره
تو اروپا خیلی ها که این مشکل رو دیدن رفتن گوشی رو عوض کردن بازم مشکل با گوشی جدید پابرجا بوده این یعنی اینکه htc ترکمون زده با تستهای قبل از عرضه گوشی !!
خلاصه باید ببینیم این اس 3 که قراره 3 می معرفی بشه چیه
با این وضع بالا پایین شدن ارز هم فعلا خریدش صلاح نیست تا ببینیم تکلیفمون چی میشه
هی میرم چیزی نگم هی نمیشه. :|نقل قول:
مشکل مشکله ، مهم اینه که فعلا ، تا این لحظه ، روی تمام رام هایی که تا الان اومده واسش ترمال کرده رفته. میگی مشکل One X مثلا با آپدیت حل میشه و فلان ، از اونطرف میای مشکل حل شده دما و زردی S II رو می کشی وسط. :|
GNex هم تا الان یه مشکل Volume داشته که یه هفته نشد گوگل فیکسش کرد ، توی 4.0.4 هم عده ای این مشکلو گزارش کردن ، اما افرادی که من ازشون پرسیدم با کاستوم رام ها و رادیو های دیگه مشکلی نداشتن. اما توی رنگ خاکستری مشکل داره و حافظه 16 گیگش هم میتونه مشکل ساز بشه. باطری قوی ــی هم نداره. ایراد هر گوشی گفته میشه و این جرم نیست.
+
مشکل رو گزارش کردن حکم تیر داره طرفای شما؟! کسی گفت نخرین گوشی بدیه؟! حرف مفت میزنی دیگه ، هر گوشی هر ایرادی داره باید گفته بشه ، همونطور که زردی صفحه S II چندین بار تو تاپیکش مطرح شد.
+
یکی از دوستام خریده اما تا آخرین باری که باهاش صحبت کردم این مشکلو نداشته. :-؟
اخه شما که میگی برو یه حرف از سه چهارتا پست قبلی من بیار که گفته باشم این بد و سامسونگ خوب ...نقل قول:
من خودم عاشق سونی هستم ...
ولی اینجوری که شما میگی نگار همه از اچ تی سی متنفرن و فقط شما سنگش رو به سینه میزنی !
اما چرا هیچی رو قبول ندارید ؟؟
یه مشکلی پیش اومده و ما هم گفتیم هست ...نه گفتیم خاک بر سر اچ تی سی نه چیز دیگه ...فقط گفتیم هست ...
وان اس دو هسته خود وان ایکس 4هسته رو قورت داده هنوز میگید 4هسته قویتره !
بابا اپولو که نیست !!
قبول کنید اگه بحثی میشه و لج لجبازی به خاطر این هست که شما اینجوری میخواید هر کسی حرفی زد بپرید دفاع کنید !!
من که نمیگم این مشکلات پیش اومده دروغه میگم گوشی های جدید معمولا یه سری مشکلات دارن که با اپدیت حل میشه اون رنگ پریدگی رو هم که اچ تی سی گفته عوض میکنه اینجام 90 درصد میکوبن اچ تی سی رو نمونش همین پست من همه شروع کردن پست مخالف دادن ولی مثلا اگه one s رو .... زده بود کل تاپیک مشغول به به و چه چه زدنش بودن و یا همین one x رو همون ... زده بود الان هرکی حرف میزد میریختین سرش که اولین 4 هسته ای رو فلانی زده .... و فلانی از فلانی جلوتره و ... بگذریم اینجا جوش کلا یه چند سالیه همینطوره ما عادت کردیم :10:(ضمنا این حساسیت منم به این خاطره که این همه بنچمارک گذاشتم با گوشیم بعد حرف htc میشه هرکی میرسه : سنسیشن که افتضاحه گند زده و ... )
اولین گوشی دو هسته رو کی زد ؟؟نقل قول:
الجی !!
الان کجاست ؟؟
هیچی !!
همیشه اولین مهم نیست ...مهم اینه که عیب کمتری داشته باشه !!
یا اون سنسیشن که میگید ...
خب اون افتضاح کرد دیگه !!
انواع و اقسام مشکلات ...
همین قطعات توی سونی اس موجود هست و توی سرعت بوت شدن وان ایکس رو هم جا گذاشته !! فیلمش هم موجوده !!
پس اچ تی سی یه جای کارش میلنگه !!!
تو اومدی رو بهینه ترین کرنل بنچ گذاشتی! سی پی یو رو هم ترکوندی بعد یکم رفتی بالاتر ذوق کردی؟:دینقل قول:
GSMARena خیلی قشنگ Galaxy S II On ICS گذاشت ! دیگه جواب داشتن یا نداشتنت مهم نیست
HTC ONE XL هم وارد بازار شده؟
فکر کنم بهتر از X بتونه باشه قیمت 1400 ازش دیدم
سلام
من خودم بیش ازیک هفته هست که این گوشی را گرفتم من بیشترگوشیهای سامسونگ وموتورولا می گیرم البته مارک برایم
مهم نیست اگرخاطرتان باشدوقتی اس تو آمدمشکل گرم شدن زیادی داشت حتی خودم این مشکل راداشتم وچندمشکل دیگرباآبدیتهای
که برایش آمدالان عالی شده نوت که آمدگوشی من باطریش سریع تمام می شد گیرداشت ولی الان عالی وگوشیهای دیگرهرکدام
روزهای اول مشکلاتی داشتند ولی همه نرم افزاری بودندکه شرکتهاباآبدیتهای که بیرون دادند رفعشان کردنداین گوشی هم مثل همه
البته یه ایرادهای هم هست که نه دانسته آن راایرادمی شماریم مثل دیروزیکی ازدوستانم زنگ زدکه گوشی من لرزش پیداکرده وقتی
دستم راروی صفحه نمایش می گذارم شروع به لرزش می کندووقتی ورمی دارم خوب می شودومی گفت توسایتهاکلی ازاین ایراد
صحبت می کنندومی گویندسخت افزاری مال تو این مشکل رادارد گفتم نه وبعدازصحبت بارفیقم شروع به گشتن توتنظیمات گوشی کردم
خلاصه توستینگ گزینهdeveloper optionsزدم وبعدتیک show screen updatesزدم دیدم گوشی من هم لرزش وپرشه رنگ پیداکرد مثل
دوستم چون زبان خارجی من تعطیل هست ازدوستی پرسیدم مربوط تست رنگ صفحه نمایش هست دوست من تومنوهاکه می گشته
متوجه نشده وتیک این گزینه رافعال کرده بوده ویک سره می گفت این گوشی ...خلاصه ازپرحرفی قصدم این بوداین گوشی یک گوشی
بسیارخوب وقدرت مندی هست تویکی دوماه آینده که آبدیتهای این گوشی بیاید آنهای که گوشیهایشان موردی داردرفع وتازه متوجه
کیفیت این گوشی خواهندشدالبته گوشی من تا امروزهیچ مشکلی که نداشته واقعآازهرجهت عالی هست فقط سرعت این گوشی
مثال زدنی وعالی وقتی باگوشی چیزی دانلودمی کنیدسرعت آنچنان خوب هست که لذت می برید
گرون فروشها : 1600 :18:
دیجی کالا : 1350
گوشی بازار : 1320
موبایل دات آی آر : 1290
دبی : 1100 :31:
رقابت وان ایکس سنگینه ها :46:
بچه ها One XL عرضه جهانی داره مگه ؟
چرا موبایل دات آی آر آورده....؟؟
سلام
بله داردو سیم کارتهای ما هم روش کارمی کند