فریز کردن هنگام سیو رو دستگاه های JTAG اتفاق می افته؟نقل قول:
من هم تمومش کردم و گذاشتم کنار مگه یکی بیاد دونفری باش بازیش کنم:20:
Printable View
فریز کردن هنگام سیو رو دستگاه های JTAG اتفاق می افته؟نقل قول:
من هم تمومش کردم و گذاشتم کنار مگه یکی بیاد دونفری باش بازیش کنم:20:
بله متاسفانه ظاهرا روی جی تگ این مشکل پیش میاد خوشبختانه بار آخر دیگه کاری برای انجام نموند اون تیم کلاسیک رو هم آنلاک کردم ولی حیف شد می خواستم ببینم تا چه لولی و چه اورالی میشه تیم رو تقویت کرد بار اول کاپیتانم به لول97 رسیده بود این سری هم به 60 بار اول اورال تیم 97 شده بود این سری 94 که متاسفانه هر دو تا سیو به فنا رفت.نقل قول:
تریال دوروزمو دارم استفاده میکنم...آنلاینش اصلا در حدی نیست که ارزش پرداخت پول واسه سریالشو داشته باشه چون مدهاش کمن و فقط میشه 5 و 6 و فوتسال رو بازی کرد و مدهای جذاب پانا و...رو نداره. اگر گل کوچیک داش میشد تک به تک با رفیقت بازی کنی و اصله حال بود ولی گند زدن...
سلام یه سوال...این سیو های شما ها که به فنا میره از طریق کنسول بازی می کنید یا پی سی؟
دو باره شما ازین پست ها دادی؟نقل قول:
آخه FS نسخه pc داره؟:13:
خداییش چند تا پست قبلی رو میخوندی بعد پست میدادی
آخه ps3 و یا pc شو که J-TAG نکرده:31:
سلام
من مدت زیادی دارم بازی میکنم اما دیروز با دادشم امدم دونفره بزنم خواستم وقت بازی رو از 3 دقیقه بیشتر کنم.
گزینه ای براش ندیدم ؟ میشه بگید کجاست؟
آخرین گزینه از اولین گزینه ی منوی اصلی بازی:31:نقل قول:
کاستوم مچ
اون تیم های منتخب که قفل هستن رو چطوری باید باز کرد ؟
یه سری تورنومنت های خاص مامور باز کردن اون تیم هاست گرچه درجه سختی هم در این کار دخیله:46:نقل قول:
من که فقط با تیم خودم بازی میکنم چون بهترین تیم موجود فکر کنم منتخب اروپا بود که جلو تیمم پشه ای بیش نبود:31:
================نقل قول:
تو باز تو کارت فوضولی کردی بچه؟:evil2: اما واقعا فیفا استریت خیلی باحاله.....اما چند چیزش جای نقد داره...اینکه کاش می شد بازیکن خرید و کاش تر این که ای کاش حداقل فوتسالش بازیکنای واقعی فوتسال بودن....
این دوستمون سوال کردند و من با تمام احترام جواب ایشون رو دادم اما شما...نقل قول:
اصلا چرا پست های من رو نقل قول میکنی؟:19:
==================نقل قول:
تو شوخی سرت نمیشه بچه؟:13:حالا باید سوسه بیای واسم.....:8:من دارم راجع به بازی سوال می کنم.....اما حالا اینا رو ول ک:10:ن من هنوز در عجبم که چرا تعویض نمیشه کرد تو این بازی....اخه منطقش چیه پشتش....؟
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
==================نقل قول:
داوری ها هم تو این بازی بده.....
چند تا دلیل میتونه داشته باشهنقل قول:
- بازیکنی که خسته نمیشه رو واسه چی تعویض کنی؟
-بازیکنی که مصدوم نمیشه رو واسه چی تعویض کنی؟
-وقت ش کمه.
-هدف شبیه ساز صد در صد نبوده
بازم بگم؟
این بازی واسه pc نمیاد؟؟
خیر.................نقل قول:
چرا نباید خسته بشه...چرا نباید یه بازیکن بد بازی کنه که من تعویضش کنم ....چرا نباید وسط بازی سکته کنه بمیره...بازم بگم بجه؟:5:
سوته کوره اینجا چقدر
سلام
این بازی خوب اچیومنت میده؟ یعنی ازش راحت میتونم 500 تا بگیرم؟
آرهنقل قول:
طریقه ی گرفتنشون هم راحته
من 630 تا گرفتم و همش در طول بازی بود:21:
ولی آفلاین فکر کنم 750 تا میشه گرفت:11:
یه سوال...چرا اچیومنت واسه خیلی ها مهمه؟؟
سلام به اساتید عزیز . خوبید دوستان ؟
ببخشید شاید جاش اینجا نباشه که این سوال رو کنم . اما کسی میدونه چرا بازی قفل میکنه !!! من خودم رو ساختم و رفتم تو بازی تو همون مرحله ی اول که میخواستم یه منطقه رو انتخاب کنم که برم اونجا و با تیمم با اونا مسابقه بدم ! فریز کرد ! چند بارم تست کردم نشد !
یکی از دوستان گفت فیفا استریت 2012 همینجوریه ! فعلا راحی براش نیست که فریز نکنه !
به نظرتون چیکار کنم ؟
پچی چیزی نداره بازی که درست بشه ؟
لطفا کمک کنید خیلی تو کفشم !! :8:
سلام.همینطور که می دونید بازی fifa street 2012 فقط برای xbox و ps3 منتشر شده و برای pc وجود نداره.البته من یه سایت خارجی پیدا کردم که لینک دانلودش رو واسه کامپیوتر گذاشته بود اما لینکاش کار نمی کرد.آیا کسی این بازی رو واسه pc داره؟
یا کلا چطوری میشه بازی xbox یا ps3 رو روی pc بازی کرد؟
کسی نیست جواب بده؟
فعلا خبری از نسخه پی سی نیستنقل قول:
سلام.همینطور که می دونید بازی fifa street 2012 فقط برای xbox و ps3 منتشر شده و برای pc وجود نداره.البته من یه سایت خارجی پیدا کردم که لینک دانلودش رو واسه کامپیوتر گذاشته بود اما لینکاش کار نمی کرد.آیا کسی این بازی رو واسه pc داره؟
یا کلا چطوری میشه بازی xbox یا ps3 رو روی pc بازی کرد؟
هر لینکی از این بازی که برای پی سی وجود داشته باشه هم قاعدتا غیر واقعیه!
بازی های اون کنسول های مورد نظر رو هم نمیشه به هیچ وجه روی پی سی بازی کرد...
از fifa street 2013 چه خبر؟
قراره بیاد؟
فیفا استریت یه ویژه فیفا محسوب میشه اصلا سری سالانه نیست فیفا استریت قبلی فیفا استریت 3 بود که مال سال 2008 بود دیگه خودتون ببینیدبین 2 تا نسخه 4 سال فاصله بود که البته فیفا استریت سال 2012 یک شاهکار بود بین همه فوتبال های فری استایل
كسي نسخه ي انلاين اين بازيو رو تجربه كرده؟انلاين پس ميخاد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
فک کنم آرهنقل قول:
بازیهای EA اکثرش آنلاین پس میخواد
فریز به دیسکتون مربوط میشه من خودم سره لود سیو فریز میکرد دیسکمو عوض کردم همه سیوهامو پاک کردم درست شدنقل قول:
وسوسه شدم باز بازي كنم اينو
Sent from my iPad 2
سهیل فکر کن من تیمی رو که ساختم همه بازیکنان رسیدن به لول 100 و دیگه نه لول می گیرن نه امتیاز تجربه (Experience Point یا همون XP خودمون)
انصافا بعد مدتها فیفا استریت یه نسخه داد که وان تایم نیست و میشه بارها بازی کرد و لذت برد ازش
راستی xp چیه عزیزم تو این بازی؟
وقتی داخل بازی شما تکنیک اینا میزنید با بازیکن و کارای خاصی انجام میدید اون بازیکن امتیاز میگیره با اون امتیازا می تونید آپگرید کنید بازیکن رو
ممنون...من دارم تازه با گیمر تگ لایو ام شروع میکنم world tour رو...بازی باحالیه...اما ای کاش میشد تعویض کرد و به نظرم بیش از حد فانتزیه...
یادش بخیر عید پارسال تازه اومده بود چقد با پسرخاله هام بازی میکردم...
آقا این بازی مثل fifa قابلیت آپدیت بازیکن ها رو داره؟
اقا این نسخه کامپیوتری اصلا نداره
نداره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk