این کول پد ان 8 خدایش درجه یکه صفحه روش همون صفحه ایه که روی سی پی یو هست وقتی میزارم دمای گرافیکما چند درجه میاره پایین تر یو اس بی هاشم مشکلی ندارن
Printable View
این کول پد ان 8 خدایش درجه یکه صفحه روش همون صفحه ایه که روی سی پی یو هست وقتی میزارم دمای گرافیکما چند درجه میاره پایین تر یو اس بی هاشم مشکلی ندارن
سلام
من دو هفته پیش این لب تاب رو خریدم، با کانفیگ زیر :
ii7 2670qm
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
bluray writer
win 7 orginal
من از نمایندگی اصفهان خریدم 1.685
که نشون میده تهران میتونید 1650-60 هم پیدا کنید
البته من با این لب تاب یه مشگلی دارم که متاسفانه دوهفته نشده بعد از خرید بردمش گارانتی و الان 1 هفتست گارانتیه و هنوز خبری نشده.
و اما مشکلش :
من همون روز اولی که لب تاب رو خریدم بعد از 3 ساعت کار کردن باهاش یهو دیدم صفحه مانیتورش قفل کرد و برفک های سفید و رنگی راه راه روی صفحه ال ای دیش ظاهر شد که دیگه هیچ دکمه ای کار نمیداد و مجبور شدم با دکمه پاورش خاموش روشنش کنم
فکر کردم چون تازه گرفتم اتفاقیه و عادی ولی عصر هون روز دوباره هونجوری شد
ویندوزش رو عوض کردم ولی باز هم مشگل حل نشد ( ناگفته نمونه ویندوز خودش اورجیناله )
مجددا ویندوزه خودش رو ریکاوری کردم و رفتم کافینت کلا ویندوز رو آپدیت کردم ولی شبش دوباره همونجوری شد
فرداش زنگ زدم به گارانتی سازگار توی تهران
گفت درایورهای گرافیکش رو آپدیت کن
رفتم آپدیت کردم. و البته رفتم توی page رسمی خود مدل لب تابتم توی سایت اسوس و همه last version های همه درایورهاش رو گرفتم و آپدیت کردم
1 روز مشکلی نداشت و من خوشحال شدم ولی روز دوم وقتی داشتم با دوستم با کابل شبکه انتقال دیتا میکردیم یهو دوباره همونجوری هنگ کرد
حالم خیلی گرفته شد
بعد از اون بردمش نمایندگی سازگار توی اصفهان
البته نگرانیم از اینه که خود اونا هم یکیند عین ما و چیز خاصی سر در نمیاوردند
حالا تا ببینم چی میشه
البته من نرم افزار تست قطعات سخت افزاری هم روش زیاد نصب کردم ولی عیب خاصی پیدا نکرد
( و اما نتیجه گیری خودم : 1.چون این لب تاب دوتا کارت گرافیک داره ممکنه مواقع سوئیچ کردن بین گرافیک ها اینجوری بشه یا اینکه مشگل سخت افزاری داشته باشه )
در کل دوستانی که میخواند این لب تاب رو بگیرند یه کم صبر کنند تا ببینم نمایندگی چه جوابی به ما میده و چی میشه
اگه هم کاری داشتید و اینجا نبودم با این شماره تماس بگیری : 09365690546
اگه هم کسی با این مشگل روبرو شده و راه حلی پیدا کرده به ما هم بگه
میشه بگی از کجا خریدی؟قیمت؟نقل قول:
کارت گرافیک این لپ تاپ بهتره و یا اچ پی 6190 با کارت 6670 ؟
در کل کدوم رو بهتر میدونید ؟
من از اصفهان داداش خریدم 34 تومن
555 یه خورده کوچولو بهتره نه زیاد. این دو کارت گرافیک تقریبا در یک رده هستند.نقل قول:
قیمت fullhd ش چنده ؟ تهران از کجا میتونم بگیرم fullhd رو؟؟
خوب خنک میکنه؟من بازی rage رو که بازی میکنم دما خیلی بالا میره.....تاثیر جدی میذاره؟راستی لپ تاپ من(ان 55)صفحه کیبوردش گرم میشه...می خواستم ببینم ماله شما هم همینطوره؟تشکرنقل قول:
من از اصفهان داداش خریدم 34 تومن
کسی میدونه چرا دکمه های 1 و 6 بالای کیبرد یک حاشیه ی سیاه دارن؟
سلام
من بین 6180 HP و این مدل کمی موندم . آخه این مدل ویندوز اورجینال نداره ؟؟؟؟ شما چی میگین
مشکلت ویندوز ارجیناله ؟؟؟نقل قول:
اگه ارجینال باشه شما برنامه ارجینال میریزی روش ؟؟؟
ویندوز ارجینال هم بدلیل اینکه بعد نصب اون شما کلی برنامه کرکی و پچ دار روی اون نصب میکنید و این کرک ها تو ریجستری ویندوز دسکاری ایجاد میکنن بعد مدت کوتاهی ویندوز ارجینال شما با نسخه کرکی تفاوتی نخواهد داشت
سلام عزیزان.
آیا کسی تو رشت این لپ تاپ رو خریده؟
اگه خریده، از کجا و با چه کانفیگی؟
قیمتشم بگین لطفاً.
با سپاس
هنوز قیمتا بالا هست؟؟!
ای خدا آرزو به دل موندیم یه جنس با قیمت واقعیش به دستمون برسه...نه..... لااقل یکم بالاتر نه تا این حد!!
من متاسفانه تابستون هی این دست و اون دست کردم تا همین الان هم نخریدم:19: هر چی بیشتر سخت بگیرین بدتر میشه تا جایی که خرید کردن واستون میشه یه کابوس
از قیمت n55 با دلار 2000 تومانی کسی خبر داره از دوستان؟عجب اشتباهی کردم نخریدم!اصلا هست؟میفروشن؟
همین الانم خرید کردن با این قیمت ها یک کابوس وحشتناکه.نقل قول:
به احتمال خیلی بالایی کارت گرافیکت تعطیل شده!!!نقل قول:
چون 2-3 مورد لپ تاپ دیگه هم این مشکل براش پیش اومده بود و گرافیکش مرخص شده بود.
حالا جواب دادن به شما که چی شده؟
سلام دوستان.
الان که ارض رو به شفا شده، قیمت این عزیز دل پایین اومده؟
کسی از شما عزیزان قیمت جدید داره؟
نه حاجی. الان میگن ما با قیمت دلار 2 تومنی خریدیم برا همین هنوز بالاس قیمت .باید وایسم بلکه فرجی شه قیمتش بیاد پایین .تا ما اومددیم بخریم همه قیمتا انقد رفت بالا که نه این نه هیچ لپ تاپ خوبه دیگه ای تو رنج 1700 نمیتونی بخریم !!!!:exclamati
سلام بر و بچ آيا اين مدل asus n55sf ميشه رم شو ارتقا داد يعني تا 16 گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه همون 8 گیگ خودش آخر ظرفیتشه. 16 گیگ میخوای چیکار همین 8 هم واقعا زیاده.نقل قول:
دوباره سلام براي رندرينگ وي ري
--------------------------------------------------------------------------------سلام آيا ميشه asus n55sf رم شو تا 8گيگ ارتقا داد يعني رم كلي آن 16 شه در ضمن قيمت اين سيستم چقدره؟؟و سوال آخري از دوستان آيا اين مدل رنگ سفيدش هست؟؟ممنونم عزيزان
یه n55 با کانفیگ زیر دادرم نو تقریبا 1 ماهه کارکرده حتی مشما دور ال سی دی کنده نشده با 2 سال گارانتی سازگارنقل قول:
ارقام که معتبرترین گارانتی ایرانه
LCD HD+ 1600*900 این خیلی مهمه
i7 2630
ram 8 اصلی کارخانه یعنی customize نشده
hdd 750 با دور 7500
vga GT555 2G
لوازم کامل و استفاده نشده
همه بازیها اعم از fifa 12 pes 12 COD MW3 batelfield3 NFS RUN DIRT3 روش نصب که همه رو با کانفیگ high اجرا میکنه با به جویستیک اصل logitech شک دار که برای این لپ تاپ واجبه + کول پد
فروش بعلت سفر به خارج اگه خواستی
ویرایش مدیریت :
قرار دادن پست ایمیل دار ممنوع !
سلااااااااااااااااااااااا ااام دوستان خوبید؟ راستی این مدل لب تاب الان چنده؟
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
چند میخوای بفروشی ؟ خریدارشو دارمنقل قول:
با سلام
دوستان من میخوام این لب تاب رو بخرم
با این مشخصات:
core i7. ram 8gig. hard: 750 7200rpm. geforce gt555 2g ram. full hd
تو چه سایتی با این مشخصات می تونم پیداش کنم؟؟؟
میخوام از اینترنت بخرم
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
تو بازارم بری پیداش نمیکنی ، دیگه چه برسه به اینترنت . :41:نقل قول:
دوست عزیز من یه لپ تاپ n55 با کانفیگ زیر دارمنقل قول:
Led 15 HD+. 1600*900
ram 8 gb orginal not custimize
Hdd 750 gb 7200 prm
Cpu i7 2630
Vga gt 555 2 gb
نو حتی مشما دور ال سی دی کنده نشده و بدون خط و خش و باطری 2 بار شارژ شده فقط
لپ تاپ از اون سری اورجینال کانفیگ یعنی کاستوم نشده و سازگار ارقام وارد کرده
21 ماه از گارانتیش مونده (سازگار )
اگه دنیال کانیگ اصلی هستی اینجا سر یزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بد!!! خیلی خیلی بد!!نقل قول:
بعد بعد کلی تحقیق و بررسی این لپ تاپ رو به عنوان مناسب ترین گزینه برای خریدم پیدا کردم
پس دوستان این تاپیکو تعطیل کنند، الکی دهن ما آب میوفته و کاری از دستمون بر نمیاد
سال نو احتمالش هست، پیدا بشه؟؟؟
الان شما تو بازار با کانفیگ :نقل قول:
core i7. ram 4 OR 8 gig. hard: 750 7200rpm. geforce gt555 1g ram.
و HD
وارد کردنشونم عشقیه ، اگر براشون بصرفه وارد میکنن ، وگرنه خیر .
البته این مورد رو هم بگم که الان قیمتش با این کانفیگی که من گفتم ، حدود 1700 هست ، اگر با کانفیگ FHD و . .. وارد بشه 100% بالای 2 تومنه .
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست گرامی از توضیحاتی مفیدی که ارائه دادید
پس با این حال من موندم چه لپ تاپی بخرم
میشه منو راهنمایی کنید؟ پلیز
تو این تاپیک
سلام مدل فول اچ دی یکی از دوستان فروشنده چهار شنبه پیش یکی پیدا کرد به قیمت 2100 !!!
وقتی گفت داشتم سکته میزدم!
راستی دوستان الان که دیگه با کانفیگ 2 گیگ و 8 گیگ رم که خیلی سخت پیدا میشه من هفته پیش یه کانفیگ پیدا کردم که گرافیک 1 گیگ و رم 4 داشت که گفت میتونه رم رو به 8 ارتقا بده به نظرتون ارزش داره این کارو بکنم؟ از کجا میشه فهمید از همون مدل رم استفاده میشه؟ من شهرستان هستم اگر بخوام بگیرم تهران سفارش میدم که بفرستن به همین خاطر نمیتونم ببینم که چه رمی میزارن
راستی اصلا به نظرتون ارزش داره الان بخرم؟ امیدی هست به اینکه ارزون بشه؟
نقل قول:
سلام رفیق
شما N55 رو برای چی میخوایی ؟ منظورم اینه بازی برات مهم تره و یا کیفیت صفحه نمایش ؟
الان این مدلی که با کانفیگ یه گیگ و رم 4 پیدا کردی ، HD هست دیگه ، درسته ؟
موفق باشید .
سلامنقل قول:
والا اولش قصدم خرید pc بود که با دیدن قیمت ها تصمیم گرفتم این مدل رو بگیرم چون اگر بخوام pc بگیرم با این قیمت نمیتونم همچین کانفیگی داشته باشم حتی بدون مانیتور و هارد و odd دیگه چه برسه به اینکه بخوام یه pc کامل بگیرم
بنابراین هم برای بازی میخوام هم کار با فتوشاپ و کورل و ...
حالا جدای از این موضوع به نظرتون اصلا ارزش داره الان بخرم یا اردیبهشت بخرم؟
مقایسه ای که دارید میکنید اشتباهه ، اگر دنبال قدرت بیشتر هستید و جابجایی ندارید 100% پی سی بهتره ، چون core i7 لپ تاپ ضعیفتر از core i7 تو PC هست .نقل قول:
این رو بخونید :
و هم چنین قطعات دیگر .
اگر بخوایی لپ تاپ بخری ، چون کارهای گرافیکی انجام میدی ، کیفیت صفحه نمایش بات مهم تر از بازی هست .
پس پیشنهاد من به شما مدل N53 SV با کانفیگ core i7 و FHD هست .
شما برای خرید به نیازت نگاه کن ، اگر واقعا نیاز داری بخر و گرنه نخر .نقل قول:
حالا جدای از این موضوع به نظرتون اصلا ارزش داره الان بخرم یا اردیبهشت بخرم؟
الان جنس تو بازار کمه و قیمت ها بالاس ، بعد عید جنس به بازار تزریق میشه ولی با قیمت های جدید .
صلاح مملکت خویش خسروان دانند .
موفق باشید .
مرسی
پس صبر میکنم تا اردیبهشت چون الان که سایت ها رو میدیدم جنس هایی که قبلا میگفتن موجود نداریم رو الان موجود دارن کاملا مشخصه که دیگه بیشتر از این نمیتونن به احتکارشون ادامه بدن چون مدل های جدید داره میاد و اگر به احتکار ادامه بدن به ضررشون تموم میشه
سلام من حدود هفته پیش از پایتخت N55 با کانفیگ HD و بقیه موارد معمولی خریدم 1650 دوستانی هم که دنبال N45 و N75 هستند معدودی از مغازه های پایتخت داشتند(پارسیانم حتما داره ) قیمت جفتشونم بین 2 تا 2.1 بود البته با کانفیگ رم 8 وگرافیک 2 و اینا!!!!:20:
کسی خواست پ خ بده شماره یکی ازاین مغازه ها رو گرفتم.البته به نظرم حضوری مراجعه کنید بهتره .
من یه دونه واسه فروش دارم به قیمت 1950 نو هستش باز شده فقط واسه سالم بودن دستگاه
مشخصات کلی
پردازنده: Core i7 2630 .2 UP 2.9GHZ -6MB Cash
حافظه: 8GB DDR3
هارد دیسک: 750GB 7200 RPM
کارت گرافیک: GF 555 2GB DDR3
صفحه نمایش: 15.6HD+
امکانات: WIFI | WEB | HDMI | BAG | MOUSE | Super-Multi DVD | دو سال گارانتی
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -DOS
یه کم گرون نمیدی عزیز
همین کانفیگ قیمتش اخر اخرش 1750 هست.
چه جالب بود
خیلی گرون شده!!!