سلام. خوبی هادی جان؟ والا درگیر خدمت بودم که خداروشکر تموم شد. خودت میدونی دیگه خدمت تو کلانتری چطوریاس. اگه چیزی خواستی بگو دوستم داره از اون طرف میاد،تا یک هفته دیگه میتونه به قیمت این سایت گوشی بیاره که دیگه هزینه پست ندی.نقل قول:
Printable View
سلام. خوبی هادی جان؟ والا درگیر خدمت بودم که خداروشکر تموم شد. خودت میدونی دیگه خدمت تو کلانتری چطوریاس. اگه چیزی خواستی بگو دوستم داره از اون طرف میاد،تا یک هفته دیگه میتونه به قیمت این سایت گوشی بیاره که دیگه هزینه پست ندی.نقل قول:
My Phone Is Motorola ATRIX 2 ME865 :31:
کسی سوالی داشت در خدمتم :46:
یه ریویو از گوشی بذار حال کنیم مهدی:دی
در کل چطوریه خوبه؟
از لحاظ اپدیت چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دادا بزار از دید خودتنقل قول:
صدای زنگ چه جوریه ؟ امکان از دست رفتن تماس توی محیط شلوغ هست یا نه ؟
اگه شد با گوشی های دیگه مقایسه کن که داشتی و دیدی
به نظر من ریویو فقط نینجا اونم که فراری دادن :13:
چون هم حوصله داره .. هم دوربین خوب داره هم چند تا گوشی دم دستش هست که باهاشون مقایسه کنه
تا الان که راضیم مخصوصا ال سی دی که اگه بهتون بگن tft ه شاخ در میارین(البته اینی که من می بینم بعیده تی اف تی باشه)
صدای اسپیکر هم بلند و واضحه در حد آتریکس .. کلا من گوشیم همیشه رو ویبرس بازم چشم تست می کنم برا آقا وحید
باطری رو نمی تونم نظر بدم فعلا روز اوله
کیفیت ساخت مثل همیشه عالیه مخصوصا جنس درب پشتش که نه جای دست می مونه روش نه لیز می خوره
فیلمبرداری خوبه کیفیت ضبط صدا هم خوب .. عکس رو تست نکردم حالا فرصت شد نمونه عکس و فیلم می ذارم
فقط کلید پاور اگه سمت چپ بود بهتر بود
خوب به سلامتی . خدا رو شکر تموم شد .نقل قول:
این سایته قیمتاش به چه نرخیه ؟ اگر قیمتهاش رو ضربدر 70تومان بکنی که از قیمت تو ایران هم میزنه بالا !!؟؟
من اون گوشی یکی به آخر رو میخواستم :31:
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
مبارکه مهدی جان . ایشالا آتریکس 3 رو هم بخری :8:نقل قول:
هر چی میدونی بزار دیگه . عکس کنار آتریکس و ریزر بزار و با اون 2تا که خودت داشتی مقایسه بزاری کامل عالی میشه /
دمت گرم
قیمت این گوشی پایین اومده بازم و تو آل دیجیتال به 925 رسیده !
پاور واسه چپ دستا (مث خودم :5:) بهتره اینطوری :دینقل قول:
الان کسی با تو صحبت کرد؟ :31:
من راست دستم .. البته زیادم سخت نیست
راستی هادی جان شرمنده نه ریزر دم دستمه نه آتریکس :blush:
حالا اونا دم دست نىست اشکال نداره . عکس نمىخواد . اما مىتونى مقاىسه بىنشون بکنى . ىه رىوىوو مشتى بنوىس برامون
. ازامکانات اصلى مثل سى پى ىو باطرى گرافىک کىفىت صوتى ودوربىن و ...بگو و با گوشىهاى قبلىت مقاىسه کن برامون .
فرهاد شمارت اىرانسله هست ىا دائمىه ?
فرهاد اگه دوستت هنوز نیومده من همون گوشیه رو میخواما / یه تماس بام بگیرنقل قول:
آقا دمت گرم . مبارکت باشه .نقل قول:
داداش من خیلی تو کف این گوشیم . از وقتی معرفی شد فن ش شدم .
خداییش یه ریویوو میزاری یا تو خماریش بمونیم . ال سی دی که گفتی چطوره ؟! و ...
چون نمیدونم چرا بعضی ها تا گوشی میخرن دیگه کلا" غیبشون میزنه و پست عادی هم نمیدن !! :41:
ایشالا ما هم میخریم به زودی .
ممنوننقل قول:
من عقیده دارم ریویو نوشتن کار هر کسی نیست و فکر کنم کار منم نیست چون ابزار و استعداد خاص خودش رو می خواد شما هر سوالی داری بپرس من در خدمتم غیبم هم نمی زنه :46:
این دو سه روز هم درگیر روت و رام و این بساطا بودم
این گوشی چه برتری نسبت به آتریکس داره غیر از دوربین ؟ و به نظرتون ارزش این پول رو نسبت به آتریکس داره ؟
صفحه نمایش خیلی قویتر ، ساپورت ضعیف تر ، سخت افزارش هم متفاوته...
شک نکن دادا بهترهنقل قول:
مهدی داداش کشتیمون یه ریویوو هم نزاشتی و میخوای برو یه لیسانس ریوو نویسی ببین وبیا !!نقل قول:
بابا یه مقایسه بکن 4-5 تا آیتم اصلیش رو با آتریکس 1 و ریزر که قبلا داشتی ؟
1- ال سی دی
2- دوربین
3- کیفیت صوتی
4- سرعت و قدرت
5- ...
1.ال سی دی خیلی از آتریکس بهتره هم برایتنس خوبی داره هم رنگها رو گرمتر نمایش میده .. پنتیل هم نیست به نظر من بهتر از ریزر هست مخصوصا تو رنگ قرمز که پنتیل بودن ریزر کاملا مشخص بودنقل قول:
2.دوربین در حد همون ریزر هست حالا 30 ثانیه فیلم می گیرم آپ می کنم خودتون بینید
3.کیفیت صوتی هم من راضیم صداش از آتریکس1 کمتر نباشه بیشتر هم نیست در کل هم بلنده هم با کیفیت
4.سرعت چرخیدن تو منوها و هوم اسکرین خوبه تو اجرای بازیهای اچ دی هم عملکرد خوبی داره(اونم اگر شد فیلم می گیرم )
در کل از لحاظ عملکرد و کارایی با ریزر تفاوتی حس نمیشه
بازم سوالی دارید بپرسید:11:
پ.ن: راستی باطری خیلی از ریزر بهتره .. به آتریکس نمی رسه ولی خوبه من از صبح حدود نیم ساعت بازی کردم 15 دقیقه مکالمه 40-50 تا اس ام اس حدود یه ساعت موزیک گوش کردم با هندزفری بلوتوث .. یه فایل 18 مگابایتی بلوتوث کردم .. نیم ساعت هم ور رفتم با گوشی الان شارژش رسیده به 58 درصد
اینم بگم که رام رسمی نیست یه رام کوک شده هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لانچر اکسپریا با تم ICS
شک ندارم بهتره ولی فکر نکنم به اندازه این قیمت !نقل قول:
کلا گوشی که تازه میاد همینه اینم فکر نکنم از 850 پایین تر بیاد با این وضعنقل قول:
قیمتش الان 925 هست حتی ایران دلیور هم با حدود 850 میاره .. به نظر من با وجود گوشیهای تک هسته ای 700-800 تومنی قیمتش مناسبه
قیمتش که خوبهنقل قول:
Arc s وقتی شده 800این با این قیمت توپه :دی
یعنی tft آتریکس 2 بهتر از سوپر ال ای دی هست !؟ ایول بابا .نقل قول:
کیفیت ساختش بهتر از آتریکس 1 هست ؟
از لحاظ ابعاد و خوش دستی چطوره ؟
با فارسی مشکلی نداره ؟
رام ریختن روش چطوره ؟فقط با روت کردن امکان پذیر میشه یا نه ؟ مثل آتریکس نیاز به آنلاک بوت لودر نداره ؟
بلوتوثش ورژن 3 هست دیگه ؟
این فروشگاه اصفهان سل هم تو خیابون فردوسی اصفهان آورده گوشی رو با گارانتی سلولکام میده 930 هزار
اما جعبه پلمپ هست و نشد گوشی رو ببینم :13:
ال سی دی سلیقه ایه من این نوع ال سی دی رو بیشتر می پسندمنقل قول:
کیفیت ساخت موتو همیشه خوب بوده .. آتریکس در پشتش ضخیم تر بود در عوض براق بود و زود خش میوفتاد در پشت این نازکتره ولی مات و طرحداره و دیرتر خط و خش میوفته تو دست هم راحت تره
از لحاظ ابعاد هم خیلی خوشدسته
بلوتوث 2 هست
از ابتدا فارسی ساپورت نبود من روت کردم ریکاوری نصب کردم و رام کوک شده ریختم البته فارسی سازشو خودم ساختم .. بدون روت نمیشه رام ریخت .. بوت لودر رو آنلاک نکردم اصلا نمی دونم لاکه یا آنلاک
930 قیمتش خیلی خوبه من شاید بگم برام بخری مشکلی نداره؟
آره قیمتش خیلی خوبه با گارانتی . تو که داری . میخوای احتکار کنی ؟نقل قول:
پس خوبه رام ریختنش زیاد دردسر نداره .
حالا کی عکس میزاری از گوشی برامون .
به ال سی دی آتریکس - آتریکس 2 و ریزر و گوشیهای دیگه که داشتی اگر بخوای نمره بدی از 20 نمره چند میدی !؟
به آتریکس 10نقل قول:
ریزر 17
آتریکس 2 15
جریان خرید رو بعدا اگر اوکی شد می گم بهت .. مشکلی برای پست کردن نداری که؟
مهدی آتریکس خریدی ؟ مبارکه به سلامتی ! : دی
چند ؟
بنچمارک ؟ :دی
کلا اصفهان قیمت خیلی خوبه نسبت به بقیه جاها . شیراز هم بد نیست .نقل قول:
این فروشگاه اصفهان سل هم تو خیابون فردوسی اصفهان آورده گوشی رو با گارانتی سلولکام میده 930 هزار
ممنون
من 1 خریدم
بنچ هم برنامه درست حسابی ندارم .. کوادرنت کلا چرته
کوادرنت 2 رو تست کردی ؟ جدید اومده ... امتیاز بندیش هم آدم شده ... اطلاعات گوشی رو هم کامل نشون میده . :20:نقل قول:
بنچ هم برنامه درست حسابی ندارم .. کوادرنت کلا چرته
وقت کردی یه تست بزن . زیادم واجب نیست حالا : دی
X
نه مشکلی نیست . خواستی بگو .نقل قول:
آقا مهدی من قبلا" xt720 داشتم . و انتظارم از گوشی بخصوص در عکاسی و کیفیت ساخت خیلی بالا رفته :31:نقل قول:
آتریکس 2 این 2 خواسته منو داره ؟؟
فیلمبرداری زیاد مهم نیست ولی ببین عکاسیش بیرون و توی خونه چطوره ؟
کیفیت ساختش خوبه من راضیم .. عکس وفیلم هم چشم وقت کنم می ذارم فعلا حسابی درگیر کارم :46:نقل قول:
کیفییت مثل xt720 که دیگه گیر نمیاد . اون تمام بدنش فلزی بود با پوشش مخصوص . فکر کنم تو گوشیها موتو رو دست نداشت . اما کلا گوشیها موتو کیفیتشون عالیه نگران نباش .نقل قول:
داداش قربون دستت منتظر نمونه عکسها دوربینش هستیم .نقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
xt720 لامصب جنس طلاست . مرگ نداره این گوشینقل قول:
دوستان متاسفانه من این گوشی رو امروز فروختم الانم آوردم ردیفش کنم فردا ببرم تحویل بدم فقط تونستم یه مقایسه ال سی دی با ریزر بذارم براتون برای برادر عزیز پست بالایی(ببخشید اسمتون رو نمی دونم) 3 تا دونه عکس از داخل اتاق انداختم .. شرمنده انشاالله هادی عزیز به زودی می خره تاپیکو می ترکونه :10:
ببخشید هم حرفه ای نیست هم اینکه دوربین ندارم با اینکردیبل اس انداختم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سمپل دوربین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم شرمنده می خواستم فیلم هم بگیرم که نشد :11:
چند دادی رفت مهدی؟!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
این لامصب خودش یک پا Amoled ه :دی
من سبک فروش خاص خودم رو دارم :31: 100 تومن هم سود کردم :31:نقل قول:
ما که گفته بودیم ال سی دیش خوبه کسی باور نمی کرد الان این عکسها رو سیو کنی بعد زوم کنی پیکسل های ریزر تو عکس معلومه
واقعا ال سی دیش حرف نداره!
وقتی اینا رو دیدم یاد zn5 افتادم. واقعا الی سی دی اونم عالی بود. نمیدونم اینجا کی داشته این گوشی رو. روشناییش رو روی 50% میذاشتی از خیلی از گوشیای دیگه سرتر بود.
اون زمان که داشتم یه xt720 گرفتم وقتی صفحه ال سی دیش رو با zn5 مقایسه کردم خیلی مایوس شدم!
اصلا به پای zn5 نمیرسید
اینم به نظر من که خیلی عالی هست
ال ای دی ریزر هم خوبه ولی نباید مصنوعی شدن رنگ ها رو توی ال ای دی فراموش کنیم
الی سی دی خوب به نظر من از ال ای دی میتونه بهتر باشه
مبارک هرکی که بخره :)
سلام داداش خوبی؟ من یدونه atrix 2 گرفتم که اولش فارسی ساپورت نمیکرد کلی ور رفتم آخرش خراب شدو و بالا نیومد! بعد رفتم رام دانلود کنم فقط رام at&t پیدا کردمو نصب کردم الان نه gprs دارم نه فارسی ساپورت میکنه!
بیزحمت راهنماییم میکنی که چیکار کنم درست شه؟
خواهش میکنم اگه میشه زود جوابمو بده داشی خیلی وقته اعصابمو خورد کرده
سلامنقل قول:
طبق این آموزش روت و ریکاوری نصب کن:
بعد این رام دئودکس شده 2.3.6 رو از طریق ریکاوری ری استور کن
این فارسی ساز رو هم بعد از نصب رام فلش کن:
من از cocoon استفاده میکردم واسه ف ی ل ت ر شکن الان باز نمیشه یکی دیگه جور میکنم این فایلایی که گذاشتیو شب دانلود میکنم اگه جواب بده که حتما میده واقعا یه دنیا مدیونت میشم کارت درسه داشی ;)نقل قول: