نقل قول:
پدر کی رو در میارن؟
شما وقتی بازی اومد یه سر برو مرکز کامپیوتر ولیعصر اگه تک تک تون بازی فروشی ها نداشتن بازی رو! (غیر شرکتی ها )
بیخیال..جدی نگیرید زیاد..مگه بازی چیه که بخوان پدر کسی رو دربیارن...
Printable View
نقل قول:
پدر کی رو در میارن؟
شما وقتی بازی اومد یه سر برو مرکز کامپیوتر ولیعصر اگه تک تک تون بازی فروشی ها نداشتن بازی رو! (غیر شرکتی ها )
بیخیال..جدی نگیرید زیاد..مگه بازی چیه که بخوان پدر کسی رو دربیارن...
:31:منکر یه سری مشکلاتش مثله نداشتن امکان جستجو و نداشتن باکس شات ( البته مثه اینکه قراره به زودی این مشکل برطرف شه ) نمیشم !!نقل قول:
.
اما مزایای خوبی داره . برای مثال همه ی بازی ها توسط فروشنده تست میشن و همونطور که گفتم بیشتر از 40 تا 60 تا بازی که از اونجا تهیه کردم هیچ کدوم خراب نبودن و نصب و اجرا میشدن بدون مشکلی :20: همچنین قیمت قابل قبولی داره ( با توجه به هدیه رایگان ) و همچنین بروز بودن !! این بتلفید رو هم که شما میگید چرا زده به زودی دلیلش اینه که هنوز بازی به صورت رسمی منتشر نشده :46:
+
در ضمن شما اگه جای بهتری سراغ دارید معرفی کنید تا استفاده کنیم :31::10:( البته نه تو این تاپیک --- بلکه تو پروفایل یا پ.خ )
+
بخاطر صحبت های خارج از موضوع اصلی تاپیک هم عذر میخوام از بقیه :11:
تو شهر ما ک اینجوریه ینی نمیزارن کسی این بازیو بفروشه ،اونام میخوان قایمکی و ب چن نفر بفروشن ،اره ابا ک از اسیاب افتاد تو همه جا پخش میشه ،اولشه اینجوری میکنن.نقل قول:
فروشنده گف ک تو ترانم ب سختی و با قیمت بالا میفروشن
فکر کنم بعضی ها زیادی دارن قضیه رو بزرگش میکنن شاید برای ماهی گرفتن از آب گل آلود .مگه چیه دیگه یه بازی که بیشتر نیست . شما هم زیاد جدی نگیرید .نقل قول:
داداش شما انگار تو مملکت گل و بلبل اسلامی ما زندگی نمی کنی ها.نقل قول:
کلا من یادمه یک سری بازی دیگه که توش موضوع حمله به ایران یا به مسلمانان بود هم تو ایران ممنوع شد.
الان هم که با این جریان سیاسی جدید ضد ایران در امریکا مسولان کشور پخش بازی رو یک حرکت سیاسی بزرگ ضد ایران میدونند .من خودم هم شنیدم پخش نمیشه.
تو کشوری که از نظر رهبرش موسیقی حرامه به نظرت این چنین بازی هایی مجازه؟
اما قضیه جدیه ،تو این کشور اینجورچیزا خیلی جدیه!نقل قول:
بابا دوستان نترسید بلاخره یه جوری گیرتون میاد دیگه.... این سایتهای فروش بازی هم که ماشالله زیاده . قیمتهاشونم انصافا خوبه...
اجازه بدید کرک بازی بیاد بعد برید مغازه و این حرفا..... مگه gta ممنوع نبود؟ سر 1 هفته همه مغازه ها داشتنش!
دوست من پدرشو درمیارن چیه!چرا بعضیا انقدر جو سازی میکنن بهت قول میدم بازی سر وقت میاد بیرون همه سایتها هم میزارنش بجز یه سری سایتها که انگار واقعا به خودشون میخواد حمله بشه.واقعا مسخرست یه چندتا سایت دیدم نوشته ما این بازی رو تحریم میکنیم شما هم به ما بپیوندید:13:آخه یه بازی انقدر روی شما تاثیر میذاره آقایه بی اراده ای که اینو تویه سایتت میزنی:13:اگه اینطوری بود اون روسیه هم اینهمه cod رو باید تحریمش میکرد که نکرد هیچ ریس جمهورش خودش بازی میکنه:27:نقل قول:
روسیه رو با ایران مقایسه میکنی؟:31: در ضمن خود روسیه با پخش کردن بازی ها رو اینترنت ضرر اصلی رو به شرکت های بازی سازی میزنهنقل قول:
اینا همش شایعست که مغازه دارا درست می کنن بازی میاد به هیچ کسی هم گیر نمی دن بخاطر فروشش
کی با حرف من مخالفه؟من زنگ زدم به سی دی فروشی که همیشه ازش می خرم گفت 2 شنبه هفته بعد بیا بازی پخش شده بگیر برو حالشو ببر البته یکم باهاش رفیقما
با سلام من دنبال اين بازي مي گردم پيدا نمي كنم كسي اين بازي تو كرج داره
نقل قول:
داداش منم بخدا دوست دارم الکی باشه ولی مغازه ای که رفیق منم هست میگه گیر میدن نمیارم
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
نقل قول:
هنوز بازی کرک نشده که جایی از کشور بیاره
دانلود کرک سالم بازی
کد:www.yasdl.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=64
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
ببخشید که کرک رو دیر گذاشتم چون میخواستم اول بازی رو فتح کنم بعد :31:
آقایون، کرک هایی که تا الان اومده همشون فیک هستند!! دانلود نکنید!
ممکنه حتی یه سری بخوان از این موقعیت سوء استفاده کنن و به جای کرک بهتون ویروس و تروجان و ... بدن!!
اگه کسی هم ادعا می کنه کرک سالم رو داره یه شات In-Game از بازی بزاره.
تذکری بود که لازم دیدم بهتون بگم تا خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد...
کجایی دادش بازی رو فتح هم کردم :31:نقل قول:
ولی خدایی تو تمام بازی هایی که کرده بودم تو این سبک این طولانی ترینش بود :10:
دوستان اگه نمیتونین بازی گیر بیارین لینک دانلود بدم ؟ :18:
باو خیلی عقبین شما
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
تهممت هم میزنه :13:نقل قول:
عوض تشکرته ؟
داداش مطمعنی؟ اخه نه skidrow پست زده نه هیچی؟ ممکنه کمی از بازی صحبت کنید؟ هلیکوپتر و جت تو بازی بود؟ میشد سوار شد؟
داداش کرک از کجا اواردی؟نقل قول:
سایت های وارز میگن کرک نداره. شما عکس از داخل بازی بزار باورمون شه
نقل قول:
.....اره میشه سوار شد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بزار دارم new game میرم از اول چند تا عکس بگیرم :13:نقل قول:
من این کرک رو دیروز دیدم ولی اطمینان نکردم میگفتن کرک کامل نیست و از این حرفا.. اما بودن افرادی که بازی کردن! اگه این دوستمون یکم به بچه ها حال بده و در مرود بازی صحبت کنه چند تا عکس هم بزاره خیالمون راحت میشه!نقل قول:
چه جوری از pc اینجا عکس بزارم باید حتما اپلود کنم بعد بزارم ؟ !
اره د اداش jpg کن تا سایزش بیاد پایییپن. لطفا در مورد بازی هم یه چند جله توضیح بده.. دمتنقل قول:
گرم
پس کووووووووووو :13:.کجاست :41:نقل قول:
چندتا عکس بزار از مراحلی که دیدیم لو ندی مراحل دیگرو اگه راس میگی:46::31:نقل قول:
اين صفحه به نظر مياد كرك رو گذاشته.
کد:http://www.skidrowgames.com/2923/a-c/battlefield-3
کسایی که نمی تونن دانلود کنن از سایت میهن دانلود بخرن براتون میاره 3 dvd پنج تومن
من همین الان سفارش دادم 8 تومن میشه کلا
كركش رو از كجا اورده؟نقل قول:
من از 2 جا تا الان دان کردم میهن دانلود که روسیه و کرکش نداره مزخرف p30day هم که بدتر از اون اصلا بازی ستاپ نداره :2:
سلام دوستان من این نسخه رو دان کردم اما موقع نصب این پیج رو نشون میده..:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-9376.html
فقط iso بازی هست و کرکی در کار نیست
یه جورایی بازی رو پیش فروش کرده
باید تا 25Nov وایسی تا سرورهای بازی باز شن البته اگه می خوای مثل من اورجینال بازی کنینقل قول:
اگر هم منتظر کرک هستی تا حالا هیچ کرکی نیومده وتا تاریخ مذکور هم نخواهد آمد
داداش این نسخه ستاپ داشت؟> ظاهرا باید وایسی تا کرک بیاد! این صفحه میگه باید تا 28 باید صبر کنی.... منتظر کرک باش... پس منم برم تو کار دانلود همین نسخه دمت گرم..... تاریخ کامپیوترت رو ببر بالاتر مثلا بزن 10 نوامبر .. از اونجایی که اینترنتی چک نکینه پس باید بری تو صفحه نصب من منتظرمنقل قول:
تا کنون هیچ کرکی برای این بازی نیومده و فکر هم میکنم مثل هاکس 2 کرک نشه
این حرفا چیه بابا کرکش میکنن. این رفیقمون بالا میگفت بازی کرده! یعنی الکی گفته؟
نبایدم بیاد چون هنوز بازی رسما متتشر نشده و تا وقتی که سرورهای بازی باز نشن هیچ کرکری نمیتونه بازی رو کرک کنهنقل قول:
خوب اگه بازی کرده پس کوش چرا تصویر نگذاشت توی p30day هم کامنت زدند هنوز اینستالی برای بازی نیومده چه برسه به کرک
این موضوع فقط در مورد این بازی صدق میکنه چون اینستالی در کار نیستنقل قول:
سرورهای بازی باز نشن هیچ کرکری نمیتونه بازی رو کرک کنه
چه ربطي به سرور هاي بازي داره؟نقل قول:
پس چرا pes قبل از انتشار رسمي كركش اومد؟
من که CD key رو دارم خیالم راحته
اگه کرکش اومده پس چرا تو سایت اسکیدرو نوشته CRACK ONLY : WAIT
دوستان یک: اینستال بازی ربطی به سرور نداره. فقط مشکلی که هست چک کردن release date هست که اونم حل شده خیلی ها بازی رو نصب کردن ولی منتظر کرکن.
همچنین اسکیدرو اعلام کرده کرک کردن بازی مشکله ولی قسمت سینگل کرک شده ولی تا تست نهایی و 21 اکتبر نمیاد و دارن رو کرک مولتی کار میکنند
اگه کرک شده کو شما مگه تونستید سیگنلو بازی کنید؟