نقل قول:
سلام کارت گرافیک من این است درست میشه با این آپدیت:ATI RADEON HD 4600 SERIES
Printable View
نقل قول:
از راهنمایی دوستان ممنون.
با دانلود کردن اون پچ 1 گیگی مشکل صدا بر طرف شد:21:
برم بزنم تو کار بازی:27:
درودنقل قول:
توی خود توضیحات درایور نوشته افزایش کارایی برای کارتهای سری 4000 / 5000 / 6000 باید امتحان کنی ببینی نتیجه چی میشه.
سلام.دوستان میشه به سوالم جواب بدید..
من این بازیو تو 6 dvd گرفتم. dvd اول موقع نصب چندین بار واسه فایلهای مختلف پیغام می اومد که فلان فایل corrupt هست(میتونستی با ignore نصب رو ادامه بدی). بعد بازی فروشه گفت این پیغام عمومیت داره و ignore رو بزن اینطوری هم نصب و اجرا میشه.
بازی رو نصب کردم و اجرا نمیشد و همش همین پیغام خطای آبی رنگ معروف می یاد.درایور گرافیکم (amd 4870 ) هم آپدیت کردم.پاک کردم دوباره نصب کردم.فایده نداشت.
حالا سوالم اینه که دوستانی که نسخه 6 dvd بازی رو گرفتن ، dvd اول پیغامهای خطا واسه فایلها می اومد ؟یا بازی فروشه خالی بسته..
دوستان من رو بازی کلیک میکنم
Close Program
میده . ویندوز سون . کارت گرافیک ATI 5670 مشکل چیه ؟
سلام من اینارو نصب کردم
1- update 1 1gb
2- catalyst 11.10 beta3
3- amd_catalyst_rage_performance_driver
ولی فقط هنگ بازی کمتر شده و 90 درصد مشکل دیر لود شدن تکسچر کمتر شده ولی نه کامل
دیگه کاری مونده که نکرده باشم؟
بدم میخوام بدونم من الان با وجود نصب آپدیت 1 و بالاترین تنظیمات و رزولوشن 2560x1440 دیتیل بازی خیلی جالب نیست مثلا تکچرا و نقاشیای رو دیوار از دور خوبه ولی نزدیکه دیوار میشی خیلی تارو بد میشه
درودنقل قول:
واسه من اصلآ همچین پیغامی نمی داد خالی بستهـ.
برای رفع اون ارور آبی باید درایور رو به آخرین ورژن موجود آپدیت کنی و اون پچ 1گیگی رو هم دانلود و نصب کنیـ.
درودنقل قول:
آخرین درایور گرافیکت رو دانلود کن و اون پچ 1گیگی رو هم حتمآ دانلود کنـ.
درودنقل قول:
آره مشکل از خود بازیه فقط یه بار دیدم رو یه GTX 570 بی نقص اجرا شده وگرنه سراسر باگه بازیش برا خودم هم که بازی رو تمام کردم تنها مشکلش همین دیر لود شدن تکسچرها بود گاهی مواقع که سریع می چرخیدی.
سلام
من نسخه بلک باکس رو دانلود و نصب کردم از سایت دانلودها
اما موقع اجرا پیغام Send و don't send رو میده مشکل چیه ؟؟
در ضمن آپدیت 1 گیگی هم گرفتم و نصبیدم اما همون آش و همون کاسه...
چیکار کنم!؟
گرافیکمم هم 512 8600GT هستش
واسه منم همینطوری بود ولی وقتی gpu transcoding رو فعال کردم درس شد ،با فریم60 و بدون مشکل لود تکسچر(560TI)نقل قول:
خودم هم فعالش کردم gpu transcoding رو وحتی SLi رو هم فعال کردم همه چی خوب بود اصلآ افت فریمی وجود نداشت 60 فریم به بالا بود فقط وقتی که سریع می چرخیدی تکسچرها با تاخیر 0.5 ثانیه ای لود می شدن فقط بعضی جاها که زیاد آزار دهنده نبود.نقل قول:
اما چیزی که خیلی بحث روش هست از کمپانی Id با این همه سر و صدایی که کرده بود این همه باگ بعید بود.
سلام استاد من امروز بازی red orchestra 2 را نصب کردم و علامت بازی در دسکتاپ امد ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم این اخطار می اید the program cannot start because d3dx9-43 .dll is missing form your computer.try reinstalling the progarm to fix this problem...استاد در dvd 1 کل محتویات support را نصب کردم ولی دوباره نشد قیل از اینکه سیستم را ریستارت کنم این اخطار را داد ولی در اخطار فایل d3dcompiler_43 را در همان اخطار با لا می داد و وقتی سیستم را ریستارت کردم در اخطار فایل عوض شد و اخطار که در بالا به زبان انگلیسی نوشته ام می دهد ...استاد تو رو خدا کمک کنید (ویندوز من 7 64 بیتی است و رم سیستم هم 6 گیگ ) ..استاد من از اینترنت فایل زیر را نیز دانلود کردم ولی بلد نیستم کجا بریزم .این فایل رو d3dcompiler_43
اره درسه .....نقل قول:
:19::19::19:نقل قول:
ضمنا هم ویندوز سون 64بیتی هم ایکس پی 32 بیتی با همون پیغام
جواب مارم بدین لطفا :20: . انگلیسی سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم .نقل قول:
باید داشته باشه ،نمیدونم چرا نداره .... شاید اره مختص nvidiaنقل قول:
درودنقل قول:
احتمالآ مشکل از کرک بازی باشه شما به پست اول مراجعه کن و کرک رو دانلود کن اگر امکانش هست اون آپدیت یا پچ 1گیگی رو هم دانلود کن که خیلی موثره.
درودنقل قول:
Drive C \ Windows \ System 32(منظور درایویه که ویندوز توش نصبه)
بهتر بود این سوال رو توی این تاپیک می پرسیدید با تشکر از توجه شما:11::
کد:forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
درودنقل قول:
مختص کارتهای انویدیاس اگه اشتباه نکنم.
سلام !
آقا اسم این پچ 1 گیگا بایتی دقیقا چیه ؟! همونی نیست که برای language هست ؟!
با پچ 44 مگی چه فرقی می کنه ؟!
این catalyst 11.10 معلوم نیست دقیقا کی میاد ؟!
با سلام
بعد از اینکه فیلم اول بازی (که سنگه برخورد میکنه به زمین ) تموم میشه ویندوز 7 پیغام close program میده یکی کمک کنه پدرم دراومد 25 گیگ دانلود کردم حالا برام این ارورو میده
سلام من گرفتم بازی رو ولی موقع اجرا 5 دقیقه بازی می کنم بعد هنگ می کنه!!!!
hp 6199=ati 6199m
در ضمن 10.11 رو گرفتم! مشکل حل نشد!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟:13:
چقدر هم طولانی بود دوستان ما هم تموم کردیم بدون کوچکترین مشکل گرافیکی و ارور
این هم سیستم من تو رزولیشن HD هم تموم شده (خدا بیامرزه سازنده رو چون وقتی میشینی پای این بازی کلاً از دنیایی که الان توش هستی رها میشی و همه درگیری ت میشه تموم کردن این بازی)
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE CL8-8-8-21
VGA EVGA GTX560 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+ 5 FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
Mouse Farassoo FLM3180 3200DPI
پچ 1 گیگابایتی واسه اونایی که تکسچرها براشون لود نمیشه.نقل قول:
پچ 44 مگی واسه اونایی که بازی کرش می کنه.
نه متاسفانه هنوز که خبری نشده ازش.
در کل توصیه میشه که همهدوستانی که کارتشون AMD Radeon هست پچ 1 گیگی رو + درایور 11.10 ویرایش 3 دانلود کنن.
نقل قول:درود
شما SKIDROW CRACK رو از پست اول دانلود کنید و تست کنید ببینید جواب میده .
پچ 1 گیگی رو هم اگر می تونی دانلود کن که خیلی تاثیر داره.
نقل قول:درود
شما این پچ 1گیگی رو دانلود کن + درایور 11.10 ویرایش 3 احتمالآ مشکلتون حل میشه :
پچ 1 گیگی :
آخرین درایور برای کارتهای AMD Radeonکد:http://www.----------.com/1390/07/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-rage-update-1/
کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview3_win7_vista.exe
سلام من بازی رو نصب کردم وارد بازی میشم و فیلم بازی که تموم میشه دوباره همون صفحه اول بازی میاد که میگه یه دکمه رو فشار بدید چی کار کنم؟
منظور از لود نشدن تکسچر ها همون دیر لود شدنشونه دیگه؟نقل قول:
پچ 1 گیگابایتی واسه اونایی که تکسچرها براشون لود نمیشه.
پچ 44 مگی واسه اونایی که بازی کرش می کنه.
نه متاسفانه هنوز که خبری نشده ازش.
در کل توصیه میشه که همهدوستانی که کارتشون AMD Radeon هست پچ 1 گیگی رو + درایور 11.10 ویرایش 3 دانلود کنن.
اونوقت فقط با اپدیت درایور مشکل حل نمیشه؟چون برا من که اینترنتم 256 هست 10 ساعت طول میکشه!!!
سلام
اررور زیر رو دریافت میکنم، مشکل رو چطور حل کنم ؟
file _defaultFile, line 1: file '/decls/renderprogs/global.inc' not found
کارت گرافیکتون Nvidia یا AMD؟نقل قول:
بله همونه حتی برای بعضیها من دیدم اصلآ لود نمیشد !نقل قول:
آپدیت درایور بیشتر توی افت فریم کمکتون می کنه و فعال کردن V-Sync برای جلوگیری از پرش صفحه اما اگر تکسچرها خیلی دیر لود میشن یا قابل تحمل نیست مجبورید اون پچ 1 گیگی رو هم دانلود کنید.
آقا یه پچ جدید یافتم به نام 3DMGAME-RAGE.Leak.Update.Patch.2 با این پچ بازی برام راحت اجرا شد(مشکل من close program در win7بود ) ولی یه صدایه خشو خشی رو بازیه که اعصابمو خورد کرده کسی میتونه ما رو راهنمایی کنه
اینم آدرسش در rapidlibrary :
بچه ها در پست های قبلی هم به این صدای خشوخش اشاره کردن :31: ولی کسی جواب نداده چجوری باید این صدا رو رفع کردکد:http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?file=40763743&desc=3DMGAME-RAGE.Leak.Update.Patch.2+.7z
حالا با اون حتما درست میشه؟نقل قول:
بله همونه حتی برای بعضیها من دیدم اصلآ لود نمیشد !
آپدیت درایور بیشتر توی افت فریم کمکتون می کنه و فعال کردن V-Sync برای جلوگیری از پرش صفحه اما اگر تکسچرها خیلی دیر لود میشن یا قابل تحمل نیست مجبورید اون پچ 1 گیگی رو هم دانلود کنید.
قرار نیست پچ جدیدتر بیاد ؟
نقل قول:
کارت گرافیکم amd هستش
درودنقل قول:
اینطور که معلومه یه فایلی رو پیدا نمی کنه ! اگر امکانش هست یک بار دیگه بازی رو نصبش کن ببین باز همینجور میشهـ ؟
اون صدای خش و خش و بچه ها با همون پچ اول تونسته بودن رفع کننـ !نقل قول:
باگهای این بازی هر روز داره بیشتر میشهـ :27:
حتمآ که نمیشه گفت ولی قابل تحمل میشهـ(هیچ تضمینی نداره).نقل قول:
الان این دوستمون با نصب این پچ جدید گفته که مشکلش حل شده بهتره شما هم امتحان کنید .
پس شما درایور و اون پچی رو که توی 8 پست قبل معرفی کردم رو دانلود کنید.نقل قول:
درودنقل قول:
اگه منظورت 40 مگی ست کارنکرد:41:
نه با همون پچ 1گیگی درستش کرده بودن.نقل قول:
نمی دونم مشکلات این بازی چرا اینقد زیاده حداقل رو یه 10 تا سیستم تستش می کردن بعد بازی رو میدادن بیرون که اینطور ملت اذیت نشن:13:.
1 گیگی رو هم زدم فایده نداشت.:41:نقل قول:
با این اوصاف فکر کنم elder scroll v هم چندان تعریفی نداشته باشه واقعا که از این کمپانی بعید بود .
با سلام.
اقا من یه مشکل خیلی عجیب دارم.
اونم اینکه وقتی از یه map میخواد بره بخ map بعدی یه Loading داره دیگه.دقیقا وسط همین لود بازی گیر میکنه.
البته توی بعضی مواقع اینطوریه.ولی خیلی اعصاب خرد کنه.کسی میدونه داستان چیه؟؟؟
با سلام
من وقتی یه ذره بازی رو میرم یه دفع هم جا سیاه می شه خش خش میشه
هیپی پیدا نیست مشکل از گرافیک کامپیوترمه؟
کاش درس بگیرن باز همین آش و کاسه نشهـ:13:نقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
مدل و برند کارت گرافیکتون چی هست ؟
هر دو شما دوستان گرامی باید آخرین درایورهای کارت گرافیکتون رو دانلود کنید و اون پچ 1گیگی رو هم دانلود و نصب کنید.
سلام، من نسخه 6 دي وي ديه بازي رو دارم، درايور گرافيك رو آپديت كردم و پچ 1 گيگي اسكيدرو هم رو نصب كردم، ولي تو قسمت تنظيمات وقتي مي خوام Antialiasing رو تغيير بدم ازبازي ميپره بيرون، وقتي هم دوباره وارد ميشم ميبينم هيچ تغييري اعمال نشده، البته با تغيير بقيه فكتورا مشكلي نداره. اگه كسي راه حلي داره بگه لطفا؟
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من بازی رو نصب کردم مشکلم اونجاست که
وارد بازی میشم بعد از نشون دادن اولین فیلم
که نابودی زمین رو نشون میده بازی شروع میکنه
به گیر کردن یک ذره هم نیست ده ثانیه گیر میکنه یه ثانیه
حرکت دوباره چند ثانیه گیر میکنه بعد یکم حرکت نمی دونم
مشکل چیه گرافیکم هم 4650 ATI هستش آپدیت رو نصب کردم
پچ 44 مگی رو هم نصب کردم اون پوشه رو هم تو local ساختم
ولی هنوز هم به شدت این مشکلو دارم گرافیک و رزولوشن
رو هم تا ته پایین میارم بازم یکم بهتر میشه ولی قابل بازی کردن
نیست لطفا راهنمایی کنید
منم مشکل شمارو دارم اون گیر نه از گرافیکه نه از چیز دیگه من و شما مشکل لود پردازنده رو دارم من با اینکه یه 7300 دارم با فرکانس بیس 2.66 باز با پایین اوردن رزولیشنم کلا 100 درصد پر میشه که خیلی عجیبه مشکل از بازیه مطمعنا چون ما تو پایین ترین حالتم نمیتونیم بازی کنیم لعنتی 21 گیگ دانلود کردم نمیتونم بازی کنم حتی ببینم منظره بیرون چه شکلیهنقل قول:
پردازندت چیه ؟
آقایان من ابن بازی رو تازه گرفتم دو تا مشکل دارم یک اینکه وقتی میخوام آنتی آنزلینگ توی settings بازی رو افزایش بدم بازی dont sent میده میاد بیرون و یه مشکل دیگه اینکه تکسچرهای توی بازی بعد از یک پانیه لود میشن البته من پج 44 مگی و 1 گیگی رو نریختم؟
اینایی که شما میگی اگه چراغ هارد همش روشن میشه و لود میکنه رمت کمهنقل قول:
ولی ممکنه از پردازندتم باشه که دیر تکسچراررو لود میکنه
حالا اون پچ 1 گیگیو بگیر بریز شاید درست شد !
یعنی برا این بازی باید برم 4 هسته ای بگیرم !