سلام این گزینه های تو استارت مثل weather,news چطور فعال می شن؟
Printable View
سلام این گزینه های تو استارت مثل weather,news چطور فعال می شن؟
اینترنت و ایمیل میخوادنقل قول:
در واقع ویندوز 8 تقریباً همه گزینه های استارتش اینترنتیه
یاد ایکس پی به خیر !
سلام
کرک ویندوز windows developer preview برای ویندوز 8 رو میخوام .میشه کمکم کنید
اگه کرک نداره سریال نامبرشو کجا باید وارد کنم؟
نقل قول:
سلام
دوست من شما چرا از نسخه Windows8-ConsumerPreview استفاده نمی کنید که جدیدتر هستش و مشکلات کمتری
رو هم داره و با این سریال هم در موقع نصب اکتیو میشه
DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
نسخه اصلیش کی میاد :19: شما که نصب کردین راضی هستسن ازش ؟
نقل قول:
سلام
نسخه اصلی اوایل پاییز میاد اما نسخه RC که نسخه ماقبل نهایی هستش تا 40 روز دیگه منتشر میشه اگه خواستید
نصب کنید این رو نصب کنید ، پس تا یکماه آینده :46:
دوستان سلام
میخواستم ب\رسم چرا از وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم سرعت اینترنتم (مخصوصا) دانلود کم شده اعصابم رو داره خورد میکنه
اگه تونستید بگید چیکارکنم
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کن دوست من شاید دوستان کمکی کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متروی من فونت هاش به هم ریختن کم رنگ شده نوشته هاشچه کار کنم؟
نقل قول:
یه بار دیگه نصب کن
اواسط آبان ماه نسخه نهایی منتشر میشه
نسخه rtm چه فرقی با نسخه نهایی داره؟نقل قول:
RTM = Release to Manufacturingنقل قول:
نسخه ايه كه مايكروسافت چندماه قبل از ارائه نسخه نهايي در اختيار شركت هاي نرم افزاري و سخت افزاري قرار ميده،تا شركت ها بتونن محصولاتشون رو منطبق با نسخه جديد ويندوز بسازن و به هنگامش وارد بازار كنن.
كه فرقي با نسخه نهايي(Retail) نداره
دوستان نمیدونن تفاوت این نسخه msdn که دیروز به صورت رسمی اومده با این rtm چیه؟
MSDN =Microsoft Developer Networkنقل قول:
بايد يه نسخه حرفه اي باشه،واسه توسعه دادن و اين حرفا ...فك نميكنم به درد كاربران عادي بخوره
نقل قول:
سلام
دوست من لینک زیر رو ببین ، توضیح داده شده
عجب ویندوزیه باحالیه این ویندوز 8 فقط یک مشکلی داره بازی هایی که مال ویندوز LIVEاندو رو اجرا نمیکنه میشه بگین مشکلش چیه
بازی XBOX رو اجرا میکنه ؟ چه بازی هایی ؟
ببخشید این ویندوز Start مثل سون داره یا نه!؟؟؟
فقط کافیه توی گوگل این عبارت رو سرچ کنید: "دانلود Start8"نقل قول:
موفق باشید..:11:
سلام
نمیشه هی برای سوال های کوچیک تاپیک زد!!
سوال:
من با یوزر ادمین وارد ویندوز میشم
ولی نمیتونم از بعضی قابلیت ها استفاده کنم
میگه با یه یوزر عادی بیا
چرا ؟؟؟؟
روی 7 ultimate نمیشه 8 Enterprise نصب کرد میگن !!! درسته ؟؟؟
به نظرم این کاملترهنقل قول:
ClassicShellSetup_3_6_1
من که قبلا زدم یکه روز یکی رو بی راحت و تمیز اجرا شدنقل قول:
دوستان بهتر نیست یه تاپیک ایجاد بشه و آموزش های وین 8 اونجا باشه
سلام ببخشید بازی هخای xbox هم روی این ویندوز اجرا میشه؟
آخه تو سایت برا خریدن در توضیحاتش گفته بعضی از بازی های xbox هم اجرا میشه.
یه همچین چیزی هست ولی من وقتی می رم تو برنامه می گه این قابلیت هنوز منطقه شما را پشتیبانی نمی کند که احتمالا به خاطر تحریم هستنقل قول:
البته هرچی باشه فقط برای بازی های xbox هست نه xbox 360
نسخه نهایی سالم کی میاد مثل آدم کار کنه و همه چیو باز کنه؟
میگن ابان یا اذرنقل قول:
سلام اين نسخه اي كه چند وقت پيش به بازار درز پيدا كرد نسخه كامل بود؟ يا بازم مشكل داره؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
من نسخه آخر وین ۸ رو رو یه ایسر قدیمی نصب کردم خیلی راحت نصب شد ولی هر چی کرک می کنم نمی شه
دیروز می خواستم رو n55sf نصبش کنم ولی بعد از انتخاب زبان و ساعت key می خواد رو ایسر هم امتحان کردم همینطور بود کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
من 6.2.9200.16384 رو نصب کردم. 1 اوت اومده مثل اینکه ... با PD.Activator.8 هم اکتیو کردم.
فقط عکسای Personalization عوض نمیشه که واسه اونم OnThreeSeas.Personalization.v3.2 رو معرفی کردن
ویندوز مدیا پلیر 12 و اینترنت اکسپلورر 10 روشه.. مثل اینکه دایرکت ایکس 11 هم داره
ویرایش: (الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کردم دایرکت ایکس 11.1 هست)
---------------------------
برای نصب ویندوز احتیاج به اکانت هاتمیل (لایو) هست (برای من که آنلاین بودم ایمیل خواست). پسورد یوزر ویندوز، پسورد ایمیل میشه... میشه یوزر رو به لوکال (مثل ویندوزهای قبلی) هم تبدیل کرد
دوستان سیستم من اینه
سی پی یو E5400 اینتل
گرافیک جی فورس 210
رم 2گیگابایت
مادربرد هم گیگابایت 7 ساپورته .
میخوام بدونم میتونم روی این سیستم ویندوز 8 رو نصب کنم و بدون مشکل استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟ الان 7 رو بدون مشکل دارم استفاده میکنم .
و کلا مزیت خاصی نسبت به 7 داره و میارزه نسخه نهایی رو نصب کنم یا نه ؟؟؟؟ با دلیل بگید . ممنون .
ازبرنامه پایین استفاده کنید که ببینید ویندوز 8 روی سیستم شما نصب میشه یا که نه اما اگر با 7 مشکلی نداشتین روی این سیستم باید نصب بشه بدون اشکال:20:نقل قول:
سلام سوالی داشتم در مورد نصب ویندوز 8 روی لپ تاپ دل به مدل DELL XPS L502 آیا من میتونم این ویندوز رو روی این نوع لپ تاپ نصب کرده و بدون مشکل
ازش استفاده کنم و یا نکته هایی داره که باید انجام بدم و اینکه برای نصب درایورها به مشکل میخورم و به هرحال هرنوع مسائلی که برای نصب این ویندوز روی
این لپ تاپ نیاز هست که بدونم ممنون میشم از دوستان که بهم بگن.
فردا که نسخه 8 منتشر بشه به نظتون کی روی سایت ها میاد ؟
خیلی منتظرم بودم تا بیاد
منم مثل شما شما منتظرم رلیز بشه. فقط خدا کنه تاخیر نخوره. اگه فردا ریلیز بشه احتمالا پس فردا روی سایتا میاد واسه دانلود.نقل قول:
فردا که ریلیز بشه به احتمال خیلی زیاد همون روز هم میآد روی نت برای دانلودنقل قول:
برنامه هایی که روی 7 نصب میشن روی 8 هم نصب میشن ؟
بله همگی بدون مشکل نصب میشن ....نقل قول:
دوستان خب تاریخ عرضه ویندوز 8 که فرداست. امیدوارم بتونیم باهاش کنار بیایم. من که به نسخه اولیه اش یه خورده کار کرده بودم زیاد خوشم نیومد.
کسی می دونه آفیس 2013 کیه تاریخش ؟ اخه یه سایت ایرانی به اسم نسخه فاینال گذاشته برای دانلود.