بازی توی بازار نیومده ؟؟؟؟
Printable View
بازی توی بازار نیومده ؟؟؟؟
چرا اومد، 3 تا دی وی دینقل قول:
بعضی از دوستان میگن هم منو هم گزارشگر انگلیسی نیستن :41: شما خریدی ؟؟نقل قول:
آقا من بازی رو خریدم، گزارشگرش انگلیسیه، اما همینجوری واسه خودش گزارش میکنه، چرت و پرت میگه، اسم بازیکنایی که تو زمین نیستند رو میگه،یا مثلا یه دفعه میگه بازی قشنگی بود 2-1 تموم شد! خلاصه انگار فقط فایل های گزارشگر رو ریختند که داشته باشه. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
اون فایل گزارشگر انگلیسی کجاست من دانلود کنم بریزم شاید درست شه!
سلام
بچه ها من فایل گزارشگر انگلیسی رو دانلود و نصب کردم
ولی کلا لالمونی گرفته بعضی وقتا هم که حرف میزنه اشتباه گزارش میکنه
فایل اصلی انگلیسی کی میاد؟
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
نسخه ای که من گرفتم نه گزارشگر نه منو ها انگلیسی نیستنقل قول:
برای منوها یه فایل 5 مگی هست که مشکلو حل میکنه
ولی برای گزارشگر هیچ کدوم از فایلها که دوستان معرفی کردن درست نیست
سلام.
بچه ها هیچ گزارشگر انگلیسی رودان نکنید که با بازی ست نیست و صبر بکنید گزارشگر انگلیسی اصلی بیاد.
در مورده تکستها هم من فایل انگلیسی خودم رو آپلود کردم که سالم هست و زبان بازی رو انگلیسی میکنه.
دانلود:
بعد از دانلود تو پوشه ی img بازی کپی کنید.اگه مشکلی بود در خدمتم.کد:http://www.mediafire.com/?nyga6t5chqhh861
یه پچ هم براش اومده، میخوام نصب کنم این ارور رو میگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساس میکنم نسخه ای که دارم با نسخه کامل فاصله داره:13:
نقل قول:
اینو نصب کنم لیگ انگلیس درست میشه؟؟؟؟؟
طبق چیزی که سایت گفته و من دارم میبینم درست میشه،نقل قول:
ولی اگه کسی اینو نصب کرده بگه؟
خب همونطوری که گفته پچی که دان کردی به ورژن بازیت نمیخوره.باید پچی که به ورژنت بخوره دان کنی.نقل قول:
آقا بازی مگه چندتا ورژن داره، این بازی من احتمالا فایلهاش دستکاری شده که Installer بازی رو pes2012 تشخیص نمیده، واِلا فایلی که دانلود کردم تنها پچ ارائه شده ی کونامیه.نقل قول:
من که پچی رو بازیم نصب نکردم و همون نسخه ی آمانی که دانلود کردم هست.توی سایتهای خارجی بگرد شاید راه حلت رو یافتی
آخه دوستان قبلا میگفتند که مسترلیگ آنلاینش رایگانه، یعنی با نسخه های ما هم میشه بازی کرد، منم رجیستر کردم، خودش هم نوشته بود رایگانه، CD -key هم ازم نخواست، اما برای لاگین کردن میگه باید بازیت آپ تو دیت باشه که پچ رو دانلود کردم و این ارور رو گرفتمنقل قول:
منم شنیده بودم رایگانه ولی اونطور که من تو اینترنت در موردش خوندم برای کسانی که اریج خریدن رایگانه.به خاطر اینکه قبلا انگار باید برای مسترلیگ جدا پول میدادی اگه اریح میخردی ولی الان اگه اریج بخری این رایگانه.
نه ، چیز کاملی نیست ...نقل قول:
به نظر من وایسا یه پچ درست و حسابی بیاد ...
خب یکی بیاد یه ذره از مسترلیگ بگه دلمونو اب بندازه :31:
راستی بالاخره بازی دو تا دی وی دیه یا 3 تا!
این مغازه دارا هم دزدنا چجوری کردنش سه تا دی وی دی؟
مطمئنی نسخه اصلی و بدون نقصش هست ؟نقل قول:
اگر مشکل فقط این گزارشگر کر و لال باشه آدم می تونه باهاش راه بیاد
از کجا گرفتی ؟[/QUOTE]
آره بازی کامله هیچ مشکلی نداره، نصب و اینستالشم همه چیش درسته.. تنها گیرش فقط گزارشگر اینگلیسیشه که بعد از 10 دقیقه اول بازی دیگه ساکت میشه.. که اونم من جاش گزارشگر اسپانیولیشو گزاشتم که خیلی هم باحال تره... میدون انقلاب کنار ایران فیلم ( شمال شرقی میدون میشه)
راستی بچه ها قرار بود امسال کونامی به طور رسمی گزارشگر عربی رو هم به بازی اضافه کنه تا اونجایی که یادمه، کسی خبری چیزی راجع به این نداره؟؟؟
دوستان گزارشگر رو چطوری به فرانسه تغییر بدم ؟
سلام . من بازی نصب کردم 2 تا مشکل دارم
1 . وقتی زمان بازی تو شب میزارم. بازی که می خوام انجام بدم گیر می کنه بیرون می یاد با دمو 1و 2 این مشکل داشتم
2. بازی خوب اجرا نمی شه رون نیست.
کمککککککککککککککککککککککک ک win taze avaz kardam
بچه ها من بازی رو از یک مغازه تو انقلاب خریدمنقل قول:
میخوام ببینم واس شما هم اینجوریه که گزارشگر اول بازی میاد گزارش میکنه و لال میشه؟؟؟
واس درست کردن این پچ نیومده؟؟؟
آره 10 دقیقه چرت و پرت میگه گزارشگر بعد لال مونی میگیره فعلا که هر چی لینک دانلود کردیم به در بسته خوردیم باید صبر کنیم تا شرکت کونامی خودش یه چیز درست و حسابی بده بیرون :10:نقل قول:
پچ آپدیت 1.01 کونامی:
صدای تشویق تیم ها:کد:http://pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=508:---101-&catid=101:--pes-12-demo&Itemid=177
کد:http://pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=509:1390-07-06-10-44-49&catid=101:--pes-12-demo&Itemid=177
بازم مثه سال قبل، کل بازی دستته و حمله میکنی، اما کامپیوتر ضد حمله میکنه و گل مفت میزنه. اصلا پس بازی کردن با کامپیوتر برای اعصاب مضره. و باز هم مثل قدیم از هر 5 تکل، 3 تاش خطائه، و تمام خطاها هم کارت زرد داره.
حالا اینا کم بود، توپ گرفتن از بازیکن ها هم سخت تر شده. «اتوئو»تا وقتی توپ زیر پاشه، نمیتونی ازش توپ رو بگیری، همینجوری رد میشه ، فقط باید منتظر بمونی پاس بده.
=
آقا من همین آپدیت کونامی رو سعی میکنم نصب کنم که ارور میده. شما نصب کردی؟نقل قول:
ماله من که نسخه ی دانلودی هست مشکل گزارشگر نداره و قشنگ گزارش میکنه.ولی من به صدای بازی گوش نمیدم و فقط آهنگ گوش میکنم!به نظرم آهنگ گوش دادن از گوش دادن له صدای گزارشگر بهتره چون اگه زمان زیادی بازی کنی و همش یه چیز رو بشنوی واقعا خسته کنندست.
سلام دوستان رشت اومده؟
سلام . من بازی نصب کردم 2 تا مشکل دارم
1 . وقتی زمان بازی تو شب میزارم. بازی که می خوام انجام بدم گیر می کنه بیرون می یاد با دمو 1و 2 این مشکل داشتم
2. بازی خوب اجرا نمی شه رون نیست.
حال بازی به گوش کردن به صدای تماشگرا هستش آهنگ که همش گوش میدی اصلا وسط فوتبال حال نمیده :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
گرگان که نیومده رشت هم به احتمال زیاد نیومده :10:نقل قول:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
مشخصات سیستمتو میگی؟ ویندوزت چیه ؟نقل قول:
آقا آپدیت کونامی دیگه چه صیغه ای؟!!! من همین الان از توو خود بازی چک کردم زد هیچ آپدیتی هنوز نیومده!!
متاسفانه من هنوز بازی رو ندارم.!:41:نقل قول:
لینک هایی رو آقای MESSI میذارن هیچ کدومش تست شده نیست چون هنوز بازی به دستش نرسیده پس خواهشا جـــــــدی نگیرید :31::46:نقل قول:
فکر کنمنقل قول:سایت معتبریه.کد:http://pesbaz.com/
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
اینجا
دارن :18:90 تومن بازی اورجینال میفروشن.کد:http://pinata.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=62
(فکر کنم وقتش تموم شده)
سلام.
فکر نمیکنم پسباز سایت معتبری باشه چون این داره از یه جا کپی میکنه و منبعی هم نمیزنه حتی برای این آپدیت هم توضیح نداده!توی خود بازی هم که چک میکنی میگه آپدیت نیومده!
دوستان این نسخه ای که پر شده تو فروشگاه ها ( چه اینترنتی چه غیر اینترنتی ) مورد داره ؟! اگه اره وایسم نسخه درست حسابی بیاد بعد بگیرم :20:عجله نداریم که :31:
منم مثل شما موندم بگیرم یا نگیرم ؟؟!! :41: معلوم نیست مشکلش چیه :41: نه منو انگلیسیه نه گزارشگر :41: البته دوستان یه سری لینک دادن شاید مشکلو برطرف کنهنقل قول:
از فروشگاه خود p30world که توی مطهریه پرسیدم گفت شنبه نهایتا یکشنبه میاریم.من همیشه از همینجا بازی میخرم ,راضیم.صبر میکنم تا شنبه...نقل قول:
اینم آدرس: رشت - خ مطهری - کوچه حسام - ساختمان First Class - طبقه چهارم - واحد 8
من بازیو ندارم این پچ 1.1 کونامی درسته؟ کسی نصب کرده؟
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=508:-101-&catid=106:konami-patch&Itemid=199
نقل قول:
گرگان که نیومده رشت هم به احتمال زیاد نیومده :10:
گرگان اومده . تماشا نسخه کرک شده اش رو آورده
خودش گفت تا فردا نسخه ارجینالش می رسه . :23: ( اما خودش ناراحت بود از این بابت ):41:
دستت درد نکنه خبر نداشتم،نقل قول:
چند ساعت دیگه میرم میگیرم...:31:
سلام
نسخه Reloaded اومده یا نه؟
اگه نیومده مشخص هست کی میاد ؟
فرق نسخه کم حجم با بقیه چیه؟
این 2 گیگ اختلاف چیه؟