یکی بگه وقتی .ارد بازی میشیم و حریفمون باید هاست بسازه از کجا باید پیداش کنیم؟
Printable View
یکی بگه وقتی .ارد بازی میشیم و حریفمون باید هاست بسازه از کجا باید پیداش کنیم؟
اگر اومده باشه رفرش کنی میاد دیگه!
دوستان من از اول حدس میزدم که نهایتا امکان بازی کردن میسر نشه ولی صبر کردم حتی تا آخرین بازی اصلی.
دلیل حرفام هم مشخص بود :
وارد بازی نشدن در 11 بازی آزمایشی و سه بازی اصلی !
دیر زدن اخبار و اطلاع رسانی بسیار ضعیف.مثلا الان سر میزدی به سایت زده بود بازی جدیدی ندارید.15 دقیقه بعد که دوباره وارد سایت و پروفایل میشدی زده بود که ده دقیقه دیگه بازی داری!
خوب طرف باید 24 ساعته حواسش به سایت باشه.
در صورتی که میشد برنامه ریزی کنن و مثلا بگن بازی ها از ساعت 7 شب تا 10 شب هست!
اینطوری کاربر میفهمید که در چه زمانی باید مسابقه بده و حواسش باشه که عقب نمونه.
کلا برنامه ریزی این سایت و اطلاع رسانی هاش در حد صفر بود.اطلاع رسانی که دیگه دانش نمیخواد!
حساب کنید که من نوعی دو ماه قبل ثبت نام کردم.سایت بازی ها رو هم به چند نفر پیشنهاد دادم.روزی 10 دفعه به سایت و پروفایلم سر زدم.مدام پی دی اف دانلود کردم و چند بار خوندم.چند بار پروفایل رو ویرایش کردم.
کرک و پچ دانلود کردم.بازی رو رفتم پیدا کردم.برای بازی ها تمرین کردم.دسته های بازی رو به دلخواهم تنظیم کردم و ...
قبل از مسابقات آزمایشی و اصلی آماده بازی شدم.
همه اینها کلی وقت میبره و فکر آدم رو مشغول میکنه.
بعد از اینهمه انتظار نهایتا حتی محیط بازی رو هم تجربه نکردم!
مشکلات دیگری که دوستان در این جا مطرح کردند تائیدی بر گفته های من هست.
اگه همین نوشته های این تاپیک رو اون تیم برگزاری ببیند کفایت میکنه.عذر خواهی لازم نیست!
همین الان به سایتش سر زدم.واقعا جالبه!
نوشته بازی های اصلی از امروز از اول برگزار میشه! درسته؟
اگه درست فهمیده باشم خدا رو شکر که امروز سر کار نرفتم!امروزم مثل دیروز
میدونم. ولی وقتی وارد بخش multiplayer/lan میشم یه پیغام میده و میگه username را وارد کن. اینجا چی باید بنویسم؟نقل قول:
من همچین چیزی ندیدم کنسل کن
کنسل بزنم میاد بیرون. یه سوال دیگه. اول که وارد بازی میشیم باید username و pasword شرکت ea وارد کنیم یا نه. من وقتی وارد میکنم میگه سریال نامبر وارد کن. موندم چکار کنم.
نه اونم سر کاریه کنسل کن
نباید کنسل کنی باید اسم نیک نیمت رو بنویسینقل قول:
از قسمت در حال آماده سازی بستر ارتباطی رد نمیشه چی کار کنم ؟ :41:
این که حریفتون نمیاد دلیل نیست که حضور نداره.اصلا هاست شما رو نمیبینه.اینم یکی از مشکلات .پس اینجوری نیست که اگه روم ساختید و کسی نیومد حریفتون نبوده
زیرساختهای اینترنتی ایران در روزهای اخیر به کل به .... رفته .
حالا فکر کنید تو این وضعیت کسی بخواد بصورت آنلاین مسابقاتی با این حجم گسترده اطلاعات و شرکت کننده برگزار کنه!!
این طرح و ایده با توجه به زیرساختها وامکانات کشورهایی مثل کره جنوبی و ... که اینترنت بدون نقصی دارند با اما و اگر روبرو میشه چطور انتظار دارید ما بتونیم به راحتی انجامش بدیم؟؟!
من که احتمال می دم نهایتا اونا قید برگزاری آنلاین مسابقات رو بزنند و مثل سالهای قبل حضوری برگزار کنند.
حداقل اینجوری اینقدر فحش نمی خورند!!
گامودییا یا به قول دوستان ...مودییا جدید اومده حجمشم 4مگ هست برید دانلود کنید
کجا اومدددددددده ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟نقل قول:
توی سایت که همون 1.92 MB هستش که !
من فایل 4 مگی یا بهتر بگم 3.80 مگی رو دارم و روی سرور mediafire آپلود کردم، خوبیش اینه که دیگه نیاز به آپدیت نداره.
اینم لینکش
امیدوارم بالاخره با این نرم افزار بازی هم بشه کرد!کد:http://www.mediafire.com/?q4493di5g8k9lq2
مرسی داداش خیلی لطف کردی من رو از اون مشکل خسته کننده ی آپدیت پشت سر هم نجات دادی... همه چیش درسته دمت گرم ! ساعت 5 بازی دارم امیدوارم که بشه دیگه ...نقل قول:
فقط یه سوال از کجا آوردی این فایل رو؟ خود سایت که نذاشته که ... شایدم به روشی که امروز گفتن دانلودش کردی ...
بازم مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
خبر جدیدی در سایت Wcgiran.com
درج شد، مشکل ما این بود که همواره نسخه های قدیمی این نرم افزار را دانلود می کردیم
برای عملی کردن پیشنهاد سایت wcg روی لینک دانلود کلیک نکنید بلکه ابتدا خود لینک را کپی کرده و تغییرات را اعمال کنید سپس لینک اصلاح شده را به هر نرم افزاری که با آن دانلود میکنید وارد کنید،
البته الان آخرین ورژن نرم افزار همونیه که تو پست بالا گذاشتم.
خواهش میکنم، من این لینک رو دیشب از محلی گرفتم که تا حالا وارد سایت wcgiran.com نشده بود، برای همین مشکل catch نبود و لینک سالم و جدید رو گرفتم، با اون چیزی که سایت گفته مشکل ورژن به روز بودن نرم افزار حل میشه، ولی این که باهاش بشه بازی کرد و دیگه نمیدونم!!!!!!!!!!نقل قول:
مثل اینکه جدی جدی من باید دیوونه بشم سر این برنامه !
همین 2 ساعت پیش درست درست بود داخل هم میرفت ! الان که باز میکنم این بار البته فرق کرده یه آپدیت 300 کیلوبایتی رو
10001 بار دوباره آپدیت میکنه !!! قبلا این نبود آپدیتش ! صبح هم این مشکل نبود ! اما باز هست !! اهههههههههههههههههههههههه
چه گناهی کردیم که توی این مملکت به دنیا اومدیم ؟
ایول حل شد !
بایداین رو هم دانلود میکردیم جایگزین فایل exe میکردیم تا درست شه که شد !کد:http://wcgiran.com/application.zip?jd23jd
تونستی ساعت 5 بازیت رو انجام بدی؟نقل قول:
نه ! دلیلشم این بود که ساعت 5:10 این راه حل رو کشف کردم که دیگه دیر بود !
امیدوارم حریفم هم نیومده باشه :D
اما 20 دقیقه دیگه بازی دارم انشالا که بی مشکل انجام بشه
من امروز سه بازی داشتم
ساعت 4.30: وارد بازی شدم ولی حریفم نیومد،فایل را در انتها فرستادم
ساعت 5.30: نتوانستم وارد بازی بشوم!
ساعت 6.30: نتوانستم وارد بازی بشوم!
از دوستان هم خواهش میکنم گزارشی از بازیهاشون رو بدن تا یه امار بگیریم ببینیم بازی ای برگزار شده یا نه
با تشکر از همتون
سلام....
ساعت 17 نتونستم وارد بازی بشم
ساعت 18:30 نتونستم وارد بازی بشم
ساعت 19....تا چند دقیقه ی دیگه معلوم میشه.
:|:|
ساعت 19 هم وارد بازی نشد!!!!!!
من هم نتونستم وارد بازی بشم ساعت 19
منم واسه بازی اولم تونستم وارد بازی بشم ولی حریفم نیومد. ولی واسه دوتا بازی بعدی نتونستم وارد بازی بشم!! هیچکدوم از کلاسامم امروز نرفتم نشستم تو خونه...
این کار رو هم کردم ولی باز هم نشد.نقل قول:
مال من هی آپدیت می کنه خودشو :18:
امیدوارم یه چیز کلف..... بره تو ک.. مدیر برنامه ریزیشون.
دوستان من هم وارد میشم
هاست هم میسازم
اما خبری از حریف نیست
نکته اینکه که تو نرم افزار نوشته دو نفر وارد برنامه شدند
موندم والا
یه سوال دیگه اینکه نتیجه بازی هارو کجا میتونیم ببینیم؟
منظورم اینه تو سایتش که فقط لیست بازیها رو میزنه
هیچ جایی نمیتونی ببنینقل قول:
همچین چیزی وجود خارجی نداره
من بازی اول خونه نبودم نرسیدم
بازی دوم وارد شدم به راحتی طرف نیومد هاست بسازه
بازی سوم وارد شدم به راحتی طرف نیومد هاست بسازه
مشکل من فقط نیومدن حریفان بود !
چطوری تونستی وارد بازی بشی ما که نتونستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آقا کسایی که ویندوزشون 7 هست باید بعد از اینکه در حال آماده سازی بستر بازی اومد و هی ادامه داد باید network connection رو باز کنند و از اونجا نوع شبکه گامودیا رو home انتخاب کنن فکر کنم باید حل بشهنقل قول:
من امروز دوتا بازی داشتم که نتونستم وارد بشم.گامودیا جدیده رو هم دانلود کردم(همونی که حجمش نزدیک به 4 مگ بود).ولی باز میخواست خودش ور اپدیت کنه که همش قطع میشد و نمیتونست اپدیت کنه.یه بازی هم ساعت 10 دارم که فکر نکنم بتونم بازی کنم
به نظرم بیایین براشون پیغام بفرستیم تا بازی ها رو حضوری برگزار کنند
این برنامه دیوانست میگه اتصال به اینترنت انجام نمیشه چکار کنم؟
بله آقا باید وارد internet connection بشید و برای گامودیا یک سیستم ارتباطی تعریف کنید !
برای من که اتوماتیک آورد من public زدم شما هم سعی کنید public بزنید
فایروالم خاموشهنقل قول:
من ویندوزم xp لطفا کمک کنید!!!!!
سلام دوستان من فایل گامودیا 3.80 مگ رو از پروفایلم دانلود کردم ولی هر موقع وارد میشم میگه درحال حاضر بازی جدیدی ندارید من تا به حال اصلا یک بازی هم انجام ندادم امکانش هست حذف شده باشم در ضمن این لینک رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو سایتشون گذاشتم هم دانلود می کنم یک فایل زیپ هست که نمی دونم باید چکارش کنم و جایگزین چی کنم لطفا و خواهشا راهنمایی کنید چون واقعا اعصابم خرد شد.
با تشکر.