من نمی تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم! چرا؟ مشکل از کرک هست؟ کرک reloaded هم دانلود کردم و فرقی نکرد! در ضمن بازی من 6.7 گیگ هست در حالی که باید 9 گیگ باشه!!! آیا بازی ناقص هست و یا مشکل از کرک هست؟
Printable View
من نمی تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم! چرا؟ مشکل از کرک هست؟ کرک reloaded هم دانلود کردم و فرقی نکرد! در ضمن بازی من 6.7 گیگ هست در حالی که باید 9 گیگ باشه!!! آیا بازی ناقص هست و یا مشکل از کرک هست؟
یکی جواب منو بده؟؟؟نقل قول:
بازی که ستاپش همون 6.8 گیگه و پوشه خود بازی 9 گیگه .نقل قول:
دوستان من توی هوای بارونی ، بارون ندارم!! کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه؟
سیستمم مشکلی نداره. با آخرین گرافیک بدون مشکل بازی می کنم. احساس می کنم مشکل بارون مربوط به بازی باشه. به نظرم نسخه ای که من دارم مشکل داره.
بازی من هم 6.7 گیگه! این نسخه هایی که زودتر اومد توی بازار ، نسخه ی early release بود. حالا من نمیدونم که این نسخه چه فرقی با release اصلی داره. اینطور که معلومه حجم بازی باید 9 گیگ باشه ولی مال من و خیلی دیگه از دوستان ، 6.7 گیگه!!
دوستان
من نسخه Reloaded رو از دانلودها دانلود كردم . يه سوال برام پيش اومده اونم اينه كه چرا ريلودد Setup بازي رو عوض كرده و مال خودشو گذاشته؟ واينكه مال همه همينجوريه و ُSetup اصلي بازي نيست???
میدونی جالبش اینجاست که من سریال ارجینال بازی رو خریدم (حالا خریت کردم یا نه معلوم نیست) .نقل قول:
Origin رو دانلود کردم (همون نرم افزار جدید EA واسه خرید دیجیتال)
بازی رو که اجرا کردم (بدون کرک Reloaded) رفت تو Origin و بعد سریالو بهش دادم و قبول کرد . یعنی سریال درست بود .
راستی قبلش هم یه برنامه اجرا کرد به اسم release date check که فکر کنم چک میکرد بازی مال قبل از تاریخ رلیزه یا نه .
منتهی مشکلی که داشت این بود که بازی رو به عنوان بازی اصلی نشناخت . یعنی گفت اصلا فیفا نصب نیست و باید از Origin دانلود کنم (با خود فیفا رفتم تو Origin بعد میگه بازی نصب نیست)
حالا مجبورم بازی رو دوباره دانلود کنم . شانس اوردم این اولی رو از کسی گرفتم و خودم دانلود نکردم .
من اولش هم شک داشتم قبول کنه . چون اصلا ایکون بازی رو توی پوشه Games ندیدم در حالی که نسخه دمو بود .
نقل قول:
1.احتمالا یه ویروس این کار رو کرده.یکی از فایل های dll حذف یا جابجا شدن.اول یه آنتی ویروس مناسب مثل نوترون مکافی یا کسپر نصب کنید و سیستمتون رو کامل باهاش اسکن کنید که اون فایل رو پاک کنه.
2.برنامه Regcure رو از اینجا دانلود کنید این سایت گفته میتونه مشکل رو حل کنه.:
دانلود همراه کرک تست شده.:کد:http://www.errornerd.com/error.php?seed=0xc000007b
باید با این کارها مشکل حل بشه.:-?کد:http://www.uploadbaz.com/tw8b6chw2d7d
پوشه بازی 6.7 گیگ هست! مال من تک دی وی دی بود!نقل قول:
چطوری می تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم؟ مال من غیر فعاله!!!
من نسخه xbox 360 رو بازی میکنم باید گزارشگر عربی رو ازکجا باید بیارم
پس مشکل داره . چون من دارم مستقیم از خود origin میگیرم داره میگه ستاپش 6.8 گیگه و واسه نصب 9 گیگ لازمه .نقل قول:
سلام
پیرو صحبت دوستمون در صفحه 11 با نام میلاد برهانی من اون فایل رو دان کردم و ریختم و دسته رو کلیک کردم اما چطوری دکمه ها رو تغییر بدم وقتی دکمه دسته رو میزنم رنگش عوض میشه رو صفحه و لی بیشترش ون خالین میشه کسی تصویری تنظیم کنه و مثل من عکسش رو هم بزار ه و کمی توضیح بده اینم دسته من twin usb jOYSTICK
کد:http://up9.--------.com/images/g9akfgntczyaio0s0t.jpg
سلامنقل قول:
مشکلم حل شد همون فایل تنظیمات دسته در فیفا 11 رو ریختم با فایل دوستمون درست شد
متشکر:10:
اینقدر از لگ و این جور حرفا حرف زدید من یکم ترسیدم.:D
با اینکه تمام تنظیمات گرافیکی رو رویه آخرین حد گذاشتم 4 ساعت تویه بازی بودم یه افت فریم هم نداشتم!مشخصات سیستمم هم زیاد بالا نیست.
amd x2 5400
ram 4
ati 5670 1 gig
عزیز خود بازی که 7.6 گیگه بعد از نصبنقل قول:
به علاوه یه فایل 1 گیگابایتی تو my document میسازه که تقریبا میشه همون 9 گیگ
ممنون می شم یکی درباره ی گزینه های موجود درgame custumisation توضیح بده؟
منم نصب کردم.
فقط نمیدونم چطوری باید جای کلیدهای کنترل رو عوض کنم.
واسه نسخه 2011 راحت بود اما این فقط 2 تا عکس Joystick گذاشته و هیچ کاری نمیشه کرد.
من میخوام کلیدهای کنترل رو جاشون رو عوض کنم چون فقط با کیبورد بازی میکنم.
راهنمایی کنید ممنون
خوب مگه من چی گفتم ؟ گفتم در کل 9 گیگه .نقل قول:
چجوری میتونم تنظیمات گرافیکی رو عوض کنم . هرچی توی بازی گشتم پیدا نکردم.
بیرون از بازیه ،میری تو فولدر گیم بعد تو فولدر fifa setupنقل قول:
پوشه ای که بازیه من توش نصب شده 6.75 گیگ حجمشه و همه چیز توش کامله و هیچ چیزی غیر فعال نیستنقل قول:
Career Mode و ... همه کار میکنن
3 تا گزارش انگلیسی و فرانسوی و اسپانیایی - مکزیکی هم داره
با اون فایل یک گیگی که تو پوشه فیفا 12 میسازه میشه نزدیک 8 گیگ
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی fifa config رو اجرا میکنم اررور میده :41:
بچه ها این گزارشگر ها رو از کجا میشه تغییر داد؟؟؟؟
چرا من پیداشون نمی کنم
باید برنامه NET Framework رو نصب کنی....نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی fifa config رو اجرا میکنم اررور میده
اینکار رو بکن احتمالا مشکل برطرف میشه.نقل قول:
خبرش رو هم حتما بده.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6514306&postcount=127
کسی اینو نصب کرده ؟؟؟ لگ ها کم میشن یا خالی بندیه ؟؟؟نقل قول:
بازی رو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه و لگ خیلی کمه !!دیشب 7 نصب کردم متوجه این موضوع شدم.
من رو 7 بازی می کنم و مشکل خاصی نداشتم اما از رو بیکاری :دی این رو نصب کردم و احساس کردم کمی بازی سرعتش بالا رفت و یا شاید کمی روون تر شده!نقل قول:
از نظر من اگر سون دارید نیازی به نصبش نیست!
نقل قول:
ممنون داداش :40:
ولی نشد :41:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
نقل قول:
ممنون از لطفت :11:
نصب کردم نشد :41:
ارروری که میده اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سری توضیح در مورد اررور
Description:
Stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: fifaconfig.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 4e73ed59
Problem Signature 04: System.Drawing
Problem Signature 05: 2.0.0.0
Problem Signature 06: 4ca2bad4
Problem Signature 07: 7af
Problem Signature 08: 6c
Problem Signature 09: System.ArgumentException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
سلام
دوستان یکی زحمت بکشه این 2 فایل رو برام آپلود کنه. این دو مسیر که عکس نشون میده برید وا اون دو فایل رو برام آپلود کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم . بازی موقع نصب این ارور رو میزنه اگه این دو فایل رو داشته باشم مشکلم حل میشه
با تشکر
نقل قول:
بازم درست نشد :13:
کسی نیست به ما کمک کنه؟
جیگر حجمش حدود 100 مگه! با این وضع سرعت و گرونی فکر نکنم کسی بتونه برات آپلود کنه.نقل قول:
بهتره بری عوض کنی.
تو تنظیمات بازی این دو قسمت ماله چیه ؟ کسی می دونه ؟
MSAAOption
و این ؟
wait for vsync
دانلود کرک Reloaded
نقل قول:
دوستان گرامی حجم واقعی این کرک 25 مگابایت بود که برای راحتی و سهولت در دانلود برای همه حجمشو به 6 مگابایت کاهش دادیم. و خیالتون از هر جهت راحت باشه چون کرک صدرصد تست شده هست
لطفا یکی توضیح بده چطور سایز تصویر عوض می شه؟:41:کد:http://dl8.p30day.com/game/Fifa12/Fifa12-C-Reloaded-%5Bwww.P30Day.com%5D.rar
Game>fifasetup>fifaconfig.exeنقل قول:
فقط نمیدونم چطوری باید جای کلیدهای کنترل رو عوض کنم.
واسه نسخه 2011 راحت بود اما این فقط 2 تا عکس Joystick گذاشته و هیچ کاری نمیشه کرد.
من میخوام کلیدهای کنترل رو جاشون رو عوض کنم چون فقط با کیبورد بازی میکنم.
راهنمایی کنید ممنون
دوستن کسی نیست منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
من با کرک reloaded این مشکلو دارم...
لطفا کمک کنید:41:
نبود؟نقل قول:
نقل قول:
پس از نصب, کرک را به مسیر اصلی بازی کپی کنید.
دوستمون بالا گفتن ولی من تکرار میکنم.نقل قول:
Game>fifasetup>fifaconfig.exe
به این مسیر برید میتونید تنظیمات گرافیکی رو عوض کنید.
ضمنا به نظر من این بازی با دسته خیلی بیشتر جذابیت داره و یکی از معدود بازیهایی هستش که حتما توصیه میشه با دسته بازی کنید.
وارد بازی شو.قسمت setting , controls.نقل قول:
از اینجا میتونی تغییر بدی.
دوست عزیز Game>fifasetup>fifaconfig.exe این آدرس در ویندوز من که 7 Seven پیدا نشد اگه تو بازی هستش آدرسش کجاست و اگه تو مسیر ویندوزه کجاست؟نقل قول:
سایز تصویر مانیتورم 1360*768 که بصورت 1280*720 نشون میده
سلام
بچه ها فیفا جدید اینطوریه از قبل که بدتر صلا نمیشه توپ و گرفت رفت جاو پاس غیر دقیق ...... درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]